|
Nu esti logat.
Chlamydia?-6#96 2008-02-23 11:08:36
Re: chlamydia?pai da secretia aia uriasa ce zice? de aia bocesc Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #97 2008-02-23 11:15:29
Re: chlamydia?ciudat ca igm e negativ... mami de minuni Offline #98 2008-02-25 11:26:40
Re: chlamydia?ciudat si... parca sadic... incerc sa "trec peste" si sa vad cu ce ma mai delecteaza azi dr (inca o luna de antibiotice, parca vad... n-am luat atatea in viata mea!), dar numai la asta mi-e gandul si-mi fac tot felul de scenarii "negre"... imi doresc un bebe (2..3 ) mai mult decat orice altceva in viata si ma innebuneste chlamydia asta! iar pe net (cred ca am sa inchid) citesc numai povesti nasoale... una care de 6 ani se chinuie si nu-i trece, alta care a pierdut sarcina... m-am saturat, as da oricat sa se faca o antibiograma.... dar de unde in romania? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #99 2008-03-12 00:19:59
Re: chlamydia?fetelor, m`ati sfatuit sa`mi fac si eu analiza de chlamydia din cauza candidozei care tot revine, dar momentan efectiv nu imi permit sa o fac. Prietenul meu o face sapt viitoare. Daca (si ma rog lui Dumnezeu sa nu fie) rezultatul e pozitiv, trebuie neaparat sa`mi fac si eu analiza? Daca el o are, cu siguranta am si eu, pt ca suntem deja de 2 ani impreuna si o perioada am luat anticonceptionale, deci nu am folosit prezervativul. As putea sa "sar" peste analiza si sa cer direct tratament? This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #100 2008-03-12 00:33:40
Re: chlamydia?daca ii iese lui pozitiva vb cu medicul...daca nu e recenta atunci ins ca si tu ai... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#101 2008-03-12 00:47:45
Re: chlamydia?Deci nu e obligatoriu sa`mi fac analizele acum? Mi`ar putea prescrie direct tratament? This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #102 2008-03-12 06:41:53
Re: chlamydia?depimde de doctor daca doar tinand cont de analizele prietenului iti da sa faci si tu trat.dar hai mai intai sa vedem rezultatul si dupa ne facem griji.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #103 2008-03-12 08:29:02
Re: chlamydia?teoretic ai dreptate. practic, insa.... ce fel de analiza isi face el? ca daca e serologica eu nu m-as baza pe rezultate. eu mai degraba as face invers... as face eu analiza din secretie col si el ar lua daca mi-ar iesi mie pozitiv. oricum, daca esti din bucuresti, merita analiza pcr pt chlamydia, se face la genetic lab si costa 1mil500 (pare mult, dar cu mai multe analize de sange tot acolo ajungi... dar e ff precisa si poti avea incredere ca e corecta). deci parerea mea: fa-ti tu analiza, la barbati e mai greu de depistat (plus ca trece mai usor: eu sunt la al treilea tratament, in timp ce lui iubi i-a iesit negativ dupa primul - luat "din oficiu", pt rezultatul meu pozitiv). bafta... si nu te juca cu asta, renunta la altele si fa-ti analizele k lumea! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #104 2008-03-12 13:29:07
Re: chlamydia?in primul rand va multumesc mult pt raspunsuri si katami, am citit toate pataniile tale de aceea sunt ingrijorata! Eu sunt din Cj, nici nu stiu in ce cabinet sa am incredere, prietenul meu isi face analizele in Germania, de aceea ma gandeam k aparatele lor or fi mai performante. Desi ma rog in fiecare seara sa nu fie nimic, concluziile care le`am tras dupa ce am citit mai multe posturi sunt destul de sumbre. Stiu ca chlamydia e asimptomatica, dar in vacanta de Craciun dupa fiecare contact sangeram putin(ceea ce e un simptom, nu). Nu mi`am dat seama atunci si am si uitat sa`l intreb pe ginecolog (k era un monstru). Oricum acum am devenit o maniaca cu bolile si citisem undeva ca chlamydia sensibilizeaza la infectia cu hiv(desi acum dc stau sa ma gandesc mi se pare o prostie pt k odata infectat cu hiv il ai, nu are ce sensibiliza) si automat m`am gandit sa mi`o fac si pe aia. Cand i`am zis prietenului, i`am explicat de ce m`am gandit sa o fac, asa sa ma simt eu linistita, nu stiu cum a ajuns el la concluzia k l`am inselat. Si acum nu mai da nici un semn , dupa ce ne`am certat destul de rau. Si jur k nu l`am inselat il iubesc preea mult, dar nu mai stiu cum sa`i explic (scuzati`ma ca sunt offtopic acum dar sunt asa distrusa). Si tot incerc sa inteleg de ce in aproape 2 ani de cand ma tot tratez de candidoza nu mi`a sugerat nici un ginecolog analiza asta. Oare chiar nu le mai pasa decat de onorariul lor? De ce trebuie sa aflu de pe forum informatii foarte importante pe care ei le omit, voit sau nu. Sincer nici nu stiu ce faceam daca nu va gaseam, fara sfaturile care le`am primit, iar faceam tratamentul aiurea. Si daca doamne fereste as avea chlamydia pe cine sa acuz ca nu am descoperit`o mai repede(stiu, in primul rand pe mine, dar ce sa fac daca eram naiva si neexperimentata)? Eu credeam ca toate BTS se gasesc cu Papanicolaul. Macar daca m`ar fi iluminat cineva. Sper totusi sa nu fie prea tarziu. Si totusi nu putem face nimic impotriva ignorantei si nepasarii doctorilor? Sau laboratoarelor care fac analize aiurea? Sunt revoltata acum, sper sa nu va suparati pe mine, dar simteam nevoia sa ma descarc, pt ca ma doare ce se intampla...si tot noi avem de tras Ultima oara a fost editat de alitzy (2008-03-12 13:36:38) This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #105 2008-03-12 13:55:05
Re: chlamydia? ce bine imi amintesc starea asta de revolta... nu se supara nimeni... cam asa sa stii ca am patit si eu, am facut testul de chlamydia dupa ce am cautat pe forum un tratament pt candidoza care nu mai voia sa-mi treaca... sincera sa fiu, nici nu prea am vrut sa dau banii pe analiza, mi se parea exclus sa o am, tot din cauza ca am avut un singur partener (el a mai avut o pers inainte), maniac cu igiena bla bla. dar uite ca a iesit pozitiv... si chiar daca ma chinui acum, multumesc fetelor de pe forum ca, datorita lor, am descorperit-o ceva mai din timp... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #106 2008-03-12 14:19:47
Re: chlamydia?Asa o sa fac, totusi mai astept putin sa`mi intre si bursa si chiar daca stiu k fac foamea tot o fac. Ma intristeaza foarte mult sa vad cate cazuri sunt asemanatoare cu al meu, si cat suferim pt niste boli care se trateaza relativ usor daca doctorul se pricepe. Ca un exemplu in viata mea nu am auzit de antifungigrama sau antibiograma, tot aici am citit de ele, si am destula experienta cu doctorii. Asa cum spui katami, ne indoapa cu lunile cu tot felul de medicamente care nici nu vreau sa ma gandesc ce efecte au avut in organismul meu(sau al vostru), si nici nu ne ajuta cu mai nimic, decat ca ne usureaza serios portofelul. Cat priveste fertilitatea asta ma ingrijoreaza cel mai rau. Eu sufar si de hipotiroidism(cireasa de pe tort) si la fel medicul endocrinolog mi`a spus ca un bebe va veni foarte greu. Va dati seama cum m`am simtit cand am citit de chlamydia. Parca mi`a cazut cerul in cap. Acum nu reusesc sa`mi revin din depresie, ma gandesc cu groaza la urmatorul consult, oare ce imi va mai gasi? This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #107 2008-03-12 14:39:35
Re: chlamydia?multumesc si tie la fel... sa fie bine, sa moara dusmanuuu'!! (adica chlamydia) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #108 2008-03-12 22:17:52
Re: chlamydia?salutare! am revenit cu rezultatele la sange facute la praxis: Ultima oara a fost editat de uffff (2008-03-12 23:24:56) Offline #109 2008-03-12 22:20:30
Re: chlamydia?nu ai si nu ai avut. mami de minuni Offline #110 2008-03-12 23:25:23
Re: chlamydia?ms pt raspuns eu_vreau.......... Offline #111 2008-03-12 23:26:42
Re: chlamydia?tine-ne la curent mami de minuni Offline #112 2008-03-13 11:20:52
Re: chlamydia?clamidya poate i sensibila la metronidazol cumva? Offline #113 2008-03-14 10:56:21
Re: chlamydia?? Offline #114 2008-03-14 11:07:53
Re: chlamydia?nu cred, de ce ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|