|
Nu esti logat.
Taieturi in timpul actului sexua#1 2007-08-05 15:16:08
taieturi in timpul actului sexuaacum 2 zile in timp ce faceam dragoste cu prietenul meu, acesta a observat ca sangerez. ne-am oprit imediat, bineinteles. sangeram atat d tare incat a trebuit sa merg automat sa fac dus. s-a uitat si mi-a spus 'cred ca te-am taiat'. e posibil asa ceva? el e cam dur... iar eu nu eram bine lubrifiata, dar nu am simtit niciun disconfort timp de vreo 15 minute, pana s-a produs incidentul.... incident constand practic in faptul ca el a observat ca sangerez. eu nu aveam dureri, usturimi, nimic de genul asta. a trecut ceva timp(2 zile) si taietura nu se vindeca. ma ustura foarte rau, mai ales cand urinez. Offline #2 2007-08-05 15:31:54
Re: taieturi in timpul actului sexuacred ca e vorba de ruptura de vagin...care se trateaza doar chirurgical...la medicul ginecolog...asa ca eu in locul tau mi as face timp sa ajung acolo cat mai repede... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-08-05 15:43:35
Re: taieturi in timpul actului sexuanu am cum sa ajung la medic, decat peste o luna. as vrea opinia doamne doctor totusi. sincera sa fiu, cristina,m-ai speriat tare. spoer din tot sufletul sa nu fie ceva atat de grav... Offline #4 2007-08-05 15:47:19
Re: taieturi in timpul actului sexuanu vreau sa te sperii...dar din ce mi ai descris tu asta pare a fi...da o cautare dupa "ruptura vagin" si vezi ce sa mai scris despre acest subiect...daca simtomele se potrivesc...doctoressa nu poate intra momentan...are niste probleme...asa ca s ar putea sa mai ai de asteptat dupa opinia ei... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-05 15:49:11
Re: taieturi in timpul actului sexuaNu e ruptura de vagin,e din cauza ca nu erai lubrifiata...stai linistita,si eu am patit....dar cel mai indicat ar fii sa mergi la ginecolog,insa pana atunci iti recomand sa te dai cu baneocin unguent.te pup,ai grija Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-05 16:04:46
Re: taieturi in timpul actului sexuamultumesc frumos pentru raspunsi. astept opinii in continuare. (din pacate nu am acces la farmacie asa usor in locul in care sunt. la medic nici atat) Offline #7 2007-08-05 16:06:37
Re: taieturi in timpul actului sexuaraspunsuri* Offline #8 2007-08-05 16:06:42
Re: taieturi in timpul actului sexuafara suparare carmen...dar unde esti? si la ce ai acces? oricum tine locul f curat...spalate si shimba chilotul mai des...si bineinteles fara contacte... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-05 16:07:26) happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-08-05 16:08:59
Re: taieturi in timpul actului sexuasunt din bucuresti, dar acum sunt in anglia. da, in ceea ce priveste igiena, e totul ok. stiu sa am grija. am sa caut totul o farmacie prin tot orasul asta, tre sa fie vreuna(am cautat in cartierul meu si nu este). Offline #10 2007-08-05 16:15:54
Re: taieturi in timpul actului sexuasi eu sper... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-08-05 16:25:55
Re: taieturi in timpul actului sexuatocmai vin din baie. am observat, spre nefericirea mea, ca am parte si de o superba secretie... mult prea densa si in cantitata prea mare ca sa fie ceva normal. ce dumnezeu ce intampla? ce e cu secretia asta in exces? Offline #12 2007-08-05 16:34:45
Re: taieturi in timpul actului sexuanu stiu sincer ce sa ti spun...pot fi multe motive...are miros ciudat...sau culoare diferita decat de obicei? happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-08-05 17:00:04
Re: taieturi in timpul actului sexuanu am simtit miros ciudat. culoarea e alba. poate putin galbuie, dar inn principiu alba. Offline #14 2007-08-05 17:02:44
Re: taieturi in timpul actului sexualinisteste te...ai grija de igiena...si cauta o farmacie... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-08-05 17:35:28
Re: taieturi in timpul actului sexuadaca nu gasesti o farmacie ceea ce nu-mi pot imagina cauta macar o drogerie sau un magazin unde gasesti un ceai de musetel sau un unguent de galbenele pentru a ajuta prin folosirea lor vindecarii daca nu e vorba de ceva grav. E cam aiurea sa nu poti merge la medic. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #16 2007-08-05 17:48:03
Re: taieturi in timpul actului sexuanu cred ca e ruptura de vagin. m-am spalat acum cu ceai de galbenele si am reusit sa ma spal si inauntru... cel putin sa-mi introduc degetul, fara dureri, usturimi si alte alea. Offline #17 2007-08-05 17:51:25
Re: taieturi in timpul actului sexuaoare secretia nu e un fel de puroi sau ceva de genul asta? Oricum daca te-ai spalat cu ceai de galbenele ai facut foarte bine. O sa ajute. Cauta un unguent si o sa fie si mai bine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #18 2007-08-05 17:58:00
Re: taieturi in timpul actului sexuade fapt da, baciu. asta e cuvantul care ar descrie cel mai bine secretia. un fel de puroi. dar doar ca densitate,ca fluiditate. ma indoiesc ca ar fi intr-adevar puroi. Offline #19 2007-08-05 18:38:13
Re: taieturi in timpul actului sexuaCarmen, stai linistita, n-are cum sa fie ruptura de vagin. Crystyna, gandeste logic.. pe ea o ustura cand urineaza si urinatul n-are treaba cu vaginul. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|