homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce se baga parintii?:(((

#1 2007-08-06 15:34:36

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

de ce se baga parintii?:(((

n

Ultima oara a fost editat de andreea cop (2008-12-03 09:47:33)

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#2 2007-08-06 15:38:29

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: de ce se baga parintii?:(((

eu zic sa vb cu ea si sa ii aratati act de mult va iubiti si ca nu puteti unul fara celalt

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#3 2007-08-06 15:40:33

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Crede-ma ca si eu urasc ceea ce se cheama "gura lumii"! In orasele mici si, mai rau, in sate lumea nu are alta ocupatie decat a sta si acomenta de unul si de altul...andreea si daca ar vrea sa se insoare care ar fi faza? Si de ce i-ar fi rusine de chestia asta? Ca eu nu inteleg...sa mor de pricep...poate ar trebui sa puna piciorul in prag in fata alor lui, pana cand or sa se mai bage in viata lui?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2007-08-06 15:46:30

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

reactie tipica de mama posesiva care simte ca i se fura baietelul ei iubit... are totusi 20 ani, ar fi cazul sa nu-l mai intereseze chiar toate tampeniile pe care i le arunca in fata ai lui. daca el vrea sa te iubeasca, f bine! daca vrea sa se insoare, si mai bine! si daca vrea sa mearga cu tine in vacanta, perfect! smile e relatia voastra, nu a voastra si a parintilor lui.

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2007-08-06 15:50:39

brunetzik
Insomniac member

el totusi tre sa is dea seama ca are 20 de ani si dak tot asc de mama lui toate fetele or sa il trimita la maicasa si va ramane la nesfarsit langa mama lui, si nu inteleg parintii lui dak il iubesc asa ed mult dc nu le convine ca il vede fericit langa tine

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

#6 2007-08-06 16:00:32

Emilya
Platinum member
Site

andreea eu nu cred ca are legatura cu tine...nu e vorba ca nu i-ar conveni ceva la tine, ci mai degraba e geloasa ptr ca vede ca puiul ei iubeste si pe altcineva in afara de ea...din pacate mamele astea asa posesive au nevoie de un soc puternic ptr a se trezi la realitate si ptr a-si da seama ca daca nu inceteaza cu atitudinea pe care o au isi vor pierde baiatul.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#7 2007-08-06 16:58:59

brunetzik
Insomniac member

sa ii lasati pe parinti in pace si sa va vedeti voi de dragostea voastra dak va iubiti cu adevarat treceti peste orice impreuna, dar numai impreuna

#8 2007-08-06 17:21:53

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

ar trebui sa se impuna el. si daca ar renunta asa de usor la tine nu-i in regula. sper sa nu fie si cazul tau dar am avut si eu impresia la un moment dat ca din cauza mamei fostului meu prieten o sa ne despartim si de fapt el folosea ca scuza faptul ca nu ma place mama lui si era foarte indiferent. ne-am despartit pana la urma din cauza lui, maica'sa n-a mai contat.
daca intr-adevar ii pasa, sa se impuna.
"dak parintii nu snt de acord el crede k nu mai e nimik de facut." imi suna a scuza mie.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#9 2007-08-06 17:29:52

andrutza
Vizitator

EU zic ca cel mai bine ar fi sa discutati voi 2 despre tot ceea ce simtiti si despre faptul ca oricum o data si o data tot se va desprinde de ai lui si o sa trebuiasca sa-si intemeieze si el o familie chiar daca u vei fi fata cu care va face pasul chiar daca nu vei fi u. Daca va iubiti nu tb sa renuntati la relatie doar pt parintii lui, nu e ok asa. Trebuie sa luptati si sa nu mai puneti la suflet tot ce spun ei. Majoritatea fetelor se impiedica de situatii de genul acesta sa stii, dar important este sa-i comunici partenerului cu calm ceea ce te deranjeaza, iar el daca te iubeste va discuta cu ai lui si le va spune ca atata timp cat te iubeste nimic nu ii poate sta in cale. Iar u incearca sa nu te mai lasi afectata de ce zic ei, du-te la ziua lui si poarta-te frumos discuta si cu ai lui si gata.

#10 2007-08-06 17:45:22

brunetzik
Insomniac member

bine faci du te si dui cadoul si vb pt ca dak va iubiti cu adevarat eu zic ca nuimik nu va paote edsparti

#11 2007-08-06 17:46:24

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

andreea cop a scris:

inteleg, eu l-am intrebat aseara dak pot sa ma duc si eu sa-i duc un cadou d ziua lui si sa-i spun "la multi ani" si mi-a rasp k nu stie,

asta chiar nu e normal neutral cum sa-ti zica asta?? eu vad altfel lucrurile.. ce rau poti sa-i faci daca ii dai cadou de ziua lui? yikes

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#12 2007-08-06 17:51:35

Emilya
Platinum member
Site

Acum poate ca o sa te superi pe mine, dar eu cred ca si el se cam complace in situatie...doar nu e vorba de o zi oarecare, e vorba de ziua lui de nastere...si daca el cand vine vorba de lucruri marunte nu are curajul sa se impuna, ce o sa faca daca e sa ramaneti impreuna? Tot asa o sa stea cu frica in san de maica-sa?...Din punctul meu de vedere un barbat care ar fi in stare sa isi sacrifice iubirea ptr mama nu merita efortul

#13 2007-08-06 18:03:33

brunetzik
Insomniac member

sper sa asc toate parerile si sa iei ce este bun din fiecare si sa va impacati si sa fiti foarte fericiti

#14 2007-08-06 19:15:33

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mie mi se pare ca prea e tinut sub papuc de mama lui si i se pare natural sa fie asa daca ezita in a lua o decizie in favoarea ta.  eu, personal, as merge si as vorbi cu mama lui si i-as explica ca il iubesc pe baiatul ei, ca nu e joaca, ca nu suntem copii si ca nu renunt la el. bineinteles, cu sustinerea lui. si daca el te iubeste si vrea sa fie cu tine, va fi de acord si isi va mentine pozitia, nu va renunta asa usor. fericire !

#15 2007-08-06 20:03:45

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cel mai bine, andreea.  vorbeste tu cu ea. trebuie sa inteleaga si cred ca o sa isi dea seama ca voi kiar tineti unul la altul si nu sunteti niste copii. succes ! sa ne spui cum a fost !!!

#16 2007-08-06 21:08:43

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

parerea mea e ca trebuie sa va luati frumos de manuta si sa mergeti si la parintii unuia si ai celuilalt (sa fie amandoi) si sa ii intrebeati de ce si cum au impotriva voastra....sa le explicati ca voi va doriti si aveti o relatie serioasa...ca veti dori ulterior o casatorie si ca acum e prematur acest lucru, ca trebuie sa va definitivati studiile....puteti incerca chiar sa ii intalniti pe parinti si sa disc cu totii...eu vad asta ca singura cale...pt ca sa fim sinceri...oricat de maturi am fi cu totii si oricat de bn ne-ar fi fara parinti oricat de naspeti ar fi nu prea ne putem descurca macar pt inceput...si faza cu intalnitul pe ascuns sau cu despartitul mi se pare puerila....luati-va inima in dinti si puneti cartile pe fata altfel nu veti rezolva nimic...veti avea o rel ca in liceu care nu va duce la nimik bun...parerea mea

Ultima oara a fost editat de bela (2007-08-06 21:11:04)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#17 2007-08-06 21:16:33

bela
Sr. member

ti-am zis eu asta as face inl ocul tau pt ca astfel veti continua in acest ritm la nesfarsit...doar tu ai spus ca aveti 20 ani deci se presupune ca sunteti pers mature...si tocmai faptul ca va iubiti atat ar trebuie sa va indemne sa faceti acest lucru

#18 2007-08-06 21:46:30

bela
Sr. member

vb amandoi nu numai unul si celalat sa taca
si trebuie sa vb si cu unii si cu altii...si sa insistati pe faptul ca va doriti si aveti o rel serioasa si ca va doriti casatorie dar putin mai tarziu...peste cativa ani...sa "mai cresteti" cum le place lor sa spuna...si iti garantez ca o sa mearga....doar nu isi doresc ca din cine stie ce motiv sa divortati peste 1 an, nu? (nu ca ar fi cazul...dar e un argument)...si faceti-o cat mai curand...ti-am zis ar fi o idee sa va intalniti cu totii dupa ce vb si cu unii si cu ceilalti undeva sa vada ca e ceva serios...si le puteti spune de pe acum asta....sa imi spui cum a iesit smile

#19 2007-08-06 21:59:56

bela
Sr. member

bafta! si curaj...ca doar nu or sa va ia capul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.