|
Nu esti logat.
Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii-2#21 2007-08-23 13:00:08
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiifii puternica..nu te lasa doborata si o sa invingi boala.... "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #22 2007-08-23 13:08:42
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiVdaiana, mult curaj si putere de a infrunta boala iti doresc! Offline #23 2007-08-23 15:48:49
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, va fi bine...nu te stresa din pricina maselor restante...hai sa asteptam analizele de singe...oricum, atita vreme cit se poate interveni chirurgical pentru indepartarea lor cauza nu e pierduta si motive sa iti pui psihicul la pamint nu sunt. Ok...speram sa se rezolve pe calea mai usoara...nu a fost sa fie...o vom urma pe cealalta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-08-23 16:56:40
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, sunt aproape de tine...in familie am avut 2 cazuri - unul cu final fericit - tatal meu care traieste fara stomac de 4 ani si care a facut, c a si tine chimioterapie si toate minunile dar si unul nefericit - soacra mea - viitoarea - care a murit acum 3 ani din cauza acestei boli nemiloase...Din experienta tatalui meu iti zic numai sa ai o vointa de viata extraordinara, mult optimism si multa incredere ...el este un miracol pt medici, pt ca la asa o boala - la el a fost un stadiu avansat - el se simte bine iar analizele facute regulat sunt in parametrii normali.Nu te lasa doborata de boala pt ca psihicul si starea ta au un rol important in refacere..nu inceta sa te documentezi pt ca se fac progrese mari in medicina si fii convinsa ca TREBUIE sa te faci Bine..te pup si tine-ne la curent Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-23 18:02:10
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiCiao, dragele mele! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #26 2007-08-24 13:55:08
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiibravooo, asa si trebuie, sa fii optimista! E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #27 2007-08-25 09:50:35
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiai grija de tine.....fii puternica si gandeste-te ca ai multe de vazut si experimentat in viata asta crunta .lupta in primul rand ptr tine si apoi ptr cei dei jur.te imbratisez si noi toate ne bazam pe curajul si puterea ta. Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #28 2007-08-25 12:28:58
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #29 2007-08-25 22:38:36
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana.si eu am un prieten de familie care are cancer de vreo 2 ani cred nu stiu exact dar reuseste sa tina boala sub control.asa cum au zis fetele tratamentul naturist cica ar fi bun. Ultima oara a fost editat de disguise (2007-08-25 22:39:46) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #30 2007-08-26 00:42:16
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMersi disguise, m-ar interesa, dar eu nu am cum sa ajung in Bucuresti. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #31 2007-08-26 14:00:07
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, se poate. chiar tu ai zis k e in faza incipienta, deci ai toate sansele sa scapi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #32 2007-08-26 23:22:09
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana ,da ai dreptate cam greu sa vii in bucuresti ,dar daca te hotarasti si vrei sa aflii mai multe putem sa vb pe mess sa ma intrebi mai multe sa-ti spun mai multe.id-ul meu e yoanna_ann.cu cea mai mare placere iti raspund la intrebari. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #33 2007-08-29 20:18:52
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMersi fetelor pentru incurajari! :-* "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #34 2007-08-29 23:38:21
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiIti tinem pumnii sa mearga totul bine Offline #35 2007-08-29 23:54:02Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana sa te ajute D-zeu .. nu vreau sa ma gandesc cat este de greu ce traiesti tu acum. Este super insa ca ai reusit sa faci rost de aceasta suma si ca esti atat de aproape de acest mare pas. Ne rugam pentru un rezultat bun (ar fi si cazul, dupa atata chin) si sper sa ne intalnim peste ceva timp la un suc in TM, tu sanatoasa si radioasa si eu .. asa cum sunt .. momentan OK Offline #36 2007-08-30 00:12:17
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiimulta sanatate si sunt convinsa ca totul va fi bine! ai incredere si iti tinem pumnii!pupici...eram curioasa daca ai copilasi?multa sanatate si somn dulce! iubind dincolo de moarte Offline #37 2007-08-30 00:15:51
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMandy, dojo, rayuela, disguise & all my girls, mersi mult! Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-30 01:14:53) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #38 2007-08-30 01:05:58
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiimulta sanatate si mult succes!suntem alaturi de tine! Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|