|
Nu esti logat.
Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii-3#39 2007-08-30 03:39:47
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiimulta sanatate vdaiana! To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #40 2007-08-30 07:02:34
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiite asteptam cu drag. multa sanatate !!! Offline #41 2007-08-30 08:37:42
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiidoamne ajuta! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2007-08-30 12:06:13
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMulta sanatate si iti tin pumnii! Te asteptam cu vesti cat mai curand posibil! Offline #43 2007-08-30 12:43:01
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiicu siguranta o sa fie bine.noi suntem aici pentru tine.:-* http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#44 2007-08-30 13:19:32
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiAi sa vezi ca totul va fi OK. Sanatate multa si putere. iubesc+Camelia+Matei Offline #45 2007-08-30 14:07:16
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiibafta!! tin pumnii si te astept cu vesti bune http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #46 2007-08-30 14:34:51
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiBafta si iti tinem pumnii... sa dea Dumnezeu sa fie bine Offline #47 2007-08-30 14:50:53
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana....tin pumnii sa avem un rezultat bun ...cit de bun se poate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2007-08-31 13:55:01
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiE greu cu cancerul....asta o stiu, ptr ca mama trece printr-o perioada similara si noi la fel odata cu problema ei. Dar tu esti tanara si problema ta are multe solutii, deci sa fii fericita nu asa supi ca nu are sens. Eu cred mult ca optimismul are o contributie semnificativa asupra refacerii organismului. zilnic si pe mama incerc sa o conving sa nu mai planga din orice...... Ea e acum traumatizata cu parul ca nu ii mai creste....Desi a terminat citostaticele. I-a zis cineva ca ar trebui sa se mai tunda odata ca altfel nu creste. si acum e panicata ca tre sa se tunda iar dar eu nu cred ca are sens. tu cum ai facut? Ultima oara a fost editat de rocsyka (2007-08-31 13:58:38) Offline #49 2007-09-04 16:45:02
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiHello, fetele! I'm home! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #50 2007-09-04 16:52:54
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiwelcome back vdaiana. iti doresc ca rezultatele sa fie bune, nu bune pardon..... ci.. foarte buneee!! dc n-are voie pers. de la pupitrul de comanda sa zik nik? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #51 2007-09-04 16:55:55
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiWelcome back! Sa ne spui si rezultatul peste o saptamana si pana atunci ai grija de tine! Offline #52 2007-09-04 16:56:35
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiai sa vezi ca o sa fie bine : * nu te da batuta orice ar fi.suntem alaturi de tine.pupici Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #53 2007-09-05 10:28:05
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiBuna ziua! Urmaresc de mult timp acest forum si am invatat foarte multe. Insa acum e prima data cand vreau sa zic neaparat ceva. M-a impresionat foarte mult povestea vdaianei. Vdaiana, iti doresc multa sanatate, toata din lumea asta si stiu sigur ca vei reusi pt ca Dumnezeu ajuta oamenii buni si cu sufletul deschis. Si referitor la asta vroiam sa spun: cat de caraghioase suntem noi cu problemele noastre: nu mi-a venit, mi-a intarziat, ma doare, e alb e verde. Nu mi-o luati in nume de rau! Si problema mea oricat de mica ar fi mi se pare cea mai mare pt ca e a mea. Vroiam asa, sa va zic sa stati 1 minut si sa va ganditi la cate lucruri minunate aveti in viata si de care va puteti bucura, si cat de mici sunt unele probleme.Pt vdaiana, tot respectul ca a avut curajul sa ne impartaseaca hopul ei, pentru ca asta e un hop peste care va trece. Multa sanatate, optimism si putere. Va pup pe toate. Offline #54 2007-09-05 10:43:55
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii
Asa este si lectia asta am invatat-o si eu, pentru ca am trait macar 1% din ce traieste vdaiana acum. In primul rand toti bunicii mei au murit de cancer si stiu cum e, la fel si matusa mea draga care s-a stins anul asta in numai 2 luni si inca plang dupa ea; in al doilea rand, acum 2 ani jumate am fost diagnosticata - gresit, din fericire - cu cancer de col uterin. A durat o luna pana s-a infirmat diagnosticul, insa va dati seama ce luna a fost. Este poate putin pe langa suferinta daianei, dar asta m-a facut sa vad care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #55 2007-09-06 00:12:32
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiianadana, multumesc pentru cuvintele frumoase! Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-06 00:40:52) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #56 2007-09-06 07:07:28
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiSa te ajute Dumnezeu sa ai o viata lunga si frumoasa si sa te bucuri sanatoasa de ea. Soacra mea a avut aceeasi problema acum 15 ani si e sanatoasa si frumoasa acum. Iti doresc din suflet sa fii si tu ca ea. Mult succes si indeplinirea tuturor viselor! Offline #57 2007-09-06 08:46:33
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiite-am incurajat cu toate ptr ca stiam ca va fi bine.iti doresc in primul rand multa multa sanatate,iubire si sa te bucuri de fiecare clipa de azi inainte sa recuperezi ce ai pierdut in acest 1 an si 2 luni.te asteptam de data asta nu cu probleme ci cu bucurii si povestiri frumoase.te pup si ai grija de tine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|