|
Nu esti logat.
Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii-5#77 2007-09-11 00:34:18
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiifemeie puternica tot respectul ....sa fi sanatoasa daiana si sa auzim numai de bine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #78 2007-09-11 00:44:38
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiimersi, dida! pupici! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #79 2007-09-11 14:45:04
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivai fetelor..mi s-a facut pielea buburuze cand am citit post-urile voastre (de la anelisagreen si vdaiana)..sunt multe de invatat din ele..dar trebuie sa fii prea tare pentru a nu ramane socat..felicitari pentru puterea de care ati dat dovada (eu nu cred ca as fi rezistat in locul vostru) ! Multa multa sanatate va doresc si aveti grija de voi ! Pupici My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #80 2007-09-11 14:54:31
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiprin cate ai trecut,vdaiana.......ma ingrozesc doar cand citesc... Offline #81 2007-09-11 18:27:01
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiRaman blocata cand citesc pe aici reactiile voastre!!!!!! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#82 2007-09-11 18:33:52
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiun sfat prietenesc daiana: atata timp cat nu iti faci sperante si nu ai pretentii de la cei din jur nu au nici cum sa te atinga gesturile si faptele lor. nu trebuie cautata explicatia gestului lor...ia-o ca atare si mergi mai departe sanatate! mami de minuni Offline #83 2007-09-11 19:08:48
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiieu_vreau, zici bine ce zici , dar mai greu e de pus in practica. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #84 2007-09-11 19:23:23
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiVdaiana...la hematologie am fost si eu la Fundeni, acolo mi-au facut ceva analize amanuntite si nu au gasit nimic. La pneumologie am foat la Victor Babes, de unde am plecat cu miliarde de antibiotice....nici nu stiu sa-ti spun pentru ce...kanamicina, ciprofloxacin, augmentin etc etc. Am fost si la dermatolog ingrijorata ca de ceva luni bune am fata efectiv plina de cosuri extrem de purulente. Si de aici am plecat cu antibiotice din cele mai tari. Apoi am ajuns la ginecologie, unde am patit ce scrie la postul meu de la subiectul Vindecare HPV. Nu va mai spun ca medicul ginecolog nu vrea sa-mi mai raspunda la telefon dupa ce m-a "tapat de 10mil pe controale din care nu am tras nici o concluzie, fiindca eu in continuare ma simt aiurea, ma doare jos burta ca si cum ar vrea sa-mi vina si ma doare rau in zona clitorisului, ma inteapa asa si chiar ma jeneaza acolo pe canal. Am tot spus asta la medic, dar...Mai am si acele cosulete, unele mai mari si unele mai mici de jur imprejurul clitorisului, care arata ca niste puncte mari de grasime, etc etc...De-aia am apelat la voi, poate ati avut sau aveti probleme similare si ma puteti indruma undeva unde sa pot gasi medici competenti. Ce sa spun....am incercat sa ma tin tare, dar avand in vedere ca eu in continuare nu ma simt bine....incep sa clachez. Aici pe site insa v-am gasit pe voi cei carora va pasa...si sunt fericita ca pot sa vb cu cineva....va pup pe toate ..... Offline #85 2007-09-12 10:19:25
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiinoi ramanem,,blocate,, cand ne povestesti reactia colegilor si a prietenilor...unii oameni nu au capacitatea sa se puna in locul celui cu probleme,indiferent de ce natura ar fi ele. Offline #86 2007-09-12 10:47:10
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiam un prieten de familie care are cancer si care desi are 55 de ani are 3 copii mici un baiat de 9 ani si 2 fete gemene de 4 ani.el se lupta cu cancerul de ceva vreme si mereu se duce in franta pt control si din cand in cand pt operatie.va spun ca omul asta are o vointa de fier si ca mereu cand cade psihic spune ca sa se incurajeze ca el nu are cum sa se prabuseasca acum ca-i are pe cei mici si sunt minunea lui si ca ei ii dau puterea de a merge inainte ,si binenteles ca si sotia lui . Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #87 2007-09-12 12:23:07
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiNu degeaba spunea Steiner ca suferintele sunt izvoare ale cunoasterii a caror importanta va iesi la iveala in viitor... Offline #88 2007-09-12 18:44:17
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii
Cat de adevarat!!!!! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #89 2007-09-23 12:27:31
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiVdaiana, cum te mai simti? Esti mai bine? Offline #90 2007-09-23 14:53:33
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiCiao ET, ciao dragelor! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #91 2007-09-23 15:26:22
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMda, asta e si la mine una dintre temeri - urmatorii 5 ani decisivi, uuuffff. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #92 2007-09-23 20:13:03Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana multa sanatate,nu mai avea emotii,o sa fie bine,ai grija de tine :-* Offline #93 2007-09-24 12:53:03
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiimai bine ai lasa xanaxul si ai merge sa vorbesti cu un psiholog...te va ajuta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #94 2007-10-10 00:16:52
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiidraga vdaiana,acum am aflat si eu prin ce calvar ai trecut! citind povestea ta si chinurile prin care ai trecut, m-a podit plansul...insa ,ma bucur nespus de mult ca ai avut forta necesara sa treci peste toate necazurile si ca acum esti bine! de prima data cand am intrat pe forum,te-am remarcat! se vede ca esti o femeie sincera si buna! mi-ar placea foarte mult sa te cunosc personal! (de 1luna si jum.m-am mutat in timisoara,provizoriu. sotul meu a fost delegat cu serviciul.voi sta aici 1-2ani,cel mult!) iti doresc muuuuuulta sanatate! Offline #95 2007-10-10 00:25:19
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiianca, cu cea mai mare placere. da-mi un mesaj pe mail si vorbim. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2009-02-23 18:58:57) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|