|
Nu esti logat.
Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii
#1 2007-08-22 19:44:04
Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiAm deschis un subiect nou ca sa am unde veni sa plang momentan as prefera sa ma plang ca nu ma suna iubitul, ca m-am ingrasat 2 kg, ca ma doare capul cand vine furtuna ... dar ... Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-22 19:44:42) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #2 2007-08-22 20:17:44
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, mergi si dormi. linisteste-te. cum spunea si doctoressa: e o lupta care pe care. si daca esti la pamant nu ai sanse sa o castigi. Nobody home Offline #3 2007-08-22 21:06:38
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana sa inteleg ca u ai cancer? si mediciii ce ti-au spus, poti sa te vindeci? Eu am auzit persoane care s-au vindecat de cancer cu ajutorul argilei, poate pare banal dar chiar ajuta organismul extrem de mult....urmez si eu cura cu argila de 3 sapt si tin sa spun ca multe pb mi s-au rezolvat. Dc sa nu incerci si u ca e ceva natural si rau in nici un caz nu-ti face....http://argila-algo.ro/scrisori.php aici gasesti mai multe informatii si daca iti vei face cont vei putea comanda argila sau mai bine suni direct la nr doamnei si ti-o trimit ei in cateva zile, eu asa am facut. Si incearca sa te linistesti cu toate ca e cam greu, dar eu zic ca o sa fie bine si o sa te faci bine. #4 2007-08-22 21:09:54
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana - despre ce vorbesti tu este cancer la san? eu astazi am fost la dc de familie care m-a speriat putin ... trebuie sa merge si eu sa fac o mamografie... Offline #5 2007-08-22 21:50:22
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiDa, am cancer. Boala sau limfomul Hodgkin este o forma de cancer al sistemului limfatic. (Sistemul limfatic reprezintă totalitatea ganglionilor, vaselor şi a altor corpuri limfatice (care transportă limfă), care participă la schimbul de substanţe şi este legat de sistemul circular şi sistemul imun.) Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-22 21:52:40) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-22 22:03:09
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiSe pare ca boala te-a facut sa inveti toti termeni acestia medicali...Si sugestia mea este sa cauti niste tratamente naturiste Offline #7 2007-08-22 22:04:10
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana...esential e ca tu sa fi puternica...sa nu renunti nici o clipa...nici nu sti cat de important e psihicul si autosugestia...si sa sti ca suntem alaturi de tine... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-08-22 22:10:35
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana dar de la ce anume ai facut boala? nu ti-au zis medicii din ce cauza si de cat timp o ai? ce analize ti-ai facut de ai descoperit? #9 2007-08-22 22:15:31
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiDin cate stiu .. cauzele acstei afectiuni nu se stiu... nu se stie daca sunt genetice.Dar oricum , alimentatia , stilul de viata influenteaza foarta mult ... Offline #10 2007-08-22 22:20:13
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMersi fetelor! Inseamna mult sa pot sa-mi vars amarul macar asa in scris.
Asa e. Cauzele nu sint certe. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-22 22:25:55) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #11 2007-08-22 22:34:02
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiIti doresc din tot sufletul multi ani inaite sanatosi.Ai zis ca ai flat dintr-o intaplare, in urma unor stari de oboseala ... nu am mai avut rabdare sa ajunga iubitul meu acasa si l-am sunat si maine il duc sa isi faca analizele.... nu mance mai nimic , fructe foarte rar , mai mult pizza si preparate fast-food , multa cola si mult stres si mereu se plange de stari de oboseala .Nu poate sa mance altceva.. nu are pofta de mancare , nu bea apa .... doar cola si tigari OFFF.... Ultima oara a fost editat de iona (2007-08-22 22:42:51) Offline #12 2007-08-22 22:45:28
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, eu iti doresc din suflet sa gasesti in tine puterea sa te lupti cu boala asta nenorocita! nu trebuie s-o lasi sa te doboare, chiar daca uneori simti ca nu mai poti, respira adanc, roaga-te, vorbeste cu persoanele apropiate... intra pe forumul asta si cere ajutor, incurajari orice ce te face sa te simti bine si sa-ti revii. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #13 2007-08-22 22:51:02
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestii
Daaaaa! Nu numai ca am auzit, am si comandat pachetul lui minune de dezintoxicare. Nu mai tin minte exact cand, dar cel putin 3 ani de atunci. M-a dezintoxicat de nu mai puteam ce sa zic. Nu spun ca aia care au venit la tv, si-au prezentat insanatosirea si l-au laudat au mintit. Departe de mine gandul. Dar la mine n-a functionat asa cum a zis el si cum scrie in cartea lui. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-22 22:53:54) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #14 2007-08-22 22:57:59
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiStiu ca oboseala nu reprez neaparat un semnal ... dar ma gandesc la ce alimentatie dezechilibrata are el , desi ar vrea sa mance ca si mine , mancare gatita ,lactate,fructe .... nu poate.Ma gandesc ca totusi o tine asa de cam 2 ani si asta afecteaza intr-un final ... el nu pune nici un gram pe el , nu are o greutate normala ptr inaltimea lui .lucrurile astea m-au framantat si pana acu ... dar acum si mai mult. La analizele de acu 6 luni , iau iesit in regula acele analize de rutina .. calciu , glicemie ... etc... Offline #15 2007-08-22 23:12:19
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiiMultumesc din suflet tutror! Sa va dea Dumnezeu sanatate! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #16 2007-08-22 23:14:20Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiinoi suntem langa tine... cu mic, cu mare... si cu Doamne Doamne iti suntem aproape atat cat putem si speram din toata sufletelele ca lucrurile sa fie din ce in ce mai bune si sa te faci sanatoasa! Ultima oara a fost editat de annna (2007-08-22 23:15:19) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #17 2007-08-23 07:16:41
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiitrebuie sa fii tare..stiu ca e usor de zis,dar gandeste`te ca s`au vindecat altii de alte tipuri de cancer.cred ca vei putea si tu..mai ales daca esti o fire mai optimista si increzatoare Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #18 2007-08-23 11:21:55
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, inteleg perfect prin ce treci, mama mea a murit de cancer acum 2 saptamani... cand aud de boala asta mi se ridica paru! Offline #19 2007-08-23 12:22:29
Re: Cancerul...AJUTOR incurajari, informatii, intrebari, sugestiivdaiana, multa putere psihica iti doresc... si eu am avut un caz in familie... bunicul meu, care s-a stins de curand, si care a cedat psihic, caci daca vroia, putea sa mai traiasca mult si bine... Ultima oara a fost editat de berbecutza_ali (2007-08-23 12:23:06) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|