homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-4

#58 2008-09-11 22:04:38

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?

ar fi bine sa poti face amadoua la fel de bine...dar parerea mea ca una din 2 va avea de suferit ! eu am ales casnicia fericita ,nu neaparat casnicia in sine ci tot ce tine de ea, familia fericita ! mai ales copilul...am ales sa stau acasa cu el 2 ani in detrimentul carierei! apoi am ales o specialitate care sa imi permita un program flexibil ,s apot sa ma ocup mai mult de copil...Si deocamdata nu regret ,desi asa un pif de frustare mai simt cateodata ..mi-e dor de viata de spital ,de garzi...de saloane...e o mare diferenta intre medicina din spital si cea de cabinet...
asta e ! deci la mine a castigat casnicia fericita in detrimentul carierei

#59 2008-09-11 22:08:16

skumpi
Vizitator

prima data vreau sa am o cariera asigurata cat d cat si apoi sa`mi intemeiez o familie ... pt k dupa ce apare copilu nu prea mai conteaza cariera lol iti dedici lui tot tp... si dak tot il fac macar sa stiu k ii pot asigura o viata decenta !

#60 2008-09-11 22:16:49

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

same as skumpi... nu ma grabesc nici cu maritatul nici cu copilul... poate spre 30 sa incep sa-mi pun problema.. si atunci sper sa nu disper daca n-o sa am cu cine sa-mi intemeiez o familie..
eu si bridget jones rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#61 2008-09-11 22:17:55

skumpi
Vizitator

senorita a scris:

same as skumpi... nu ma grabesc nici cu maritatul nici cu copilul... poate spre 30 sa incep sa-mi pun problema.. si atunci sper sa nu disper daca n-o sa am cu cine sa-mi intemeiez o familie..
eu si bridget jones rotfl

ce vb fata ? k stau barbatii la coada la tine rotfl

#62 2008-09-12 00:01:00

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

mika a scris:

eu deja am ales cariera pt ca nu imi pot intemeia o familie, nu pot avea un copil daca nu am un suport financiar solid. altfel ce ii pot oferi acelui copil? dragostea mea? da, dar nu e suficient.

sunt d acord cu ganidrea ta..si eu ma concentrez prima data la cariera si apoi ma gandesc la o familie...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#63 2008-09-12 07:26:44

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

o casnicie fericita
nu vreau sa fiu sluga banului o cariera parerea mea e ca cere multe compromisuri si nu am de gand sa le fac.

#64 2008-09-12 08:00:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

poti sa ai si cariera si casnicie
de ce dracu le separam?

#65 2008-09-12 08:16:59

cocoleta
Hero member

cred ca e greu sa le ai pe ambele

#66 2008-09-12 09:13:33

norishorulalb
Banat

la noi nu e greu. deloc
si amandoi am ajuns cat de sus se putea, zic eu

#67 2008-09-12 09:32:18

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ralluka a scris:

la noi nu e greu. deloc
si amandoi am ajuns cat de sus se putea, zic eu

imi place cum gandesti rallu... si eu cred ca se pot face amandoua f bine

#68 2008-09-12 09:51:39

norishorulalb
Banat

Clar se poate.
Noi avem un program incarcat,e  adevarat, dar asta nu inseamna ca nu ne iubim mai mult ca oricand, ca nu putem sa mergem in week-end la un film sau la o baitza.
Daca as pune familia pe primul loc si amandoi am castiga 5 milioane, atunci am sta bot in bot lihniti de foame.
Ca sa nu mai zic de aparitia unui copil.
O casnicie poate sa fie fericita fara suport financiar doar in Laguna Albastra, trust me smile

#69 2008-09-12 09:53:55

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ralluka a scris:

poti sa ai si cariera si casnicie
de ce dracu le separam?

right

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#70 2008-09-12 09:56:01

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Sunt greu de impacat...dar se poate totusi...trebuie doar sa stii sa-ti imparti timpul foarte bine.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#71 2008-09-12 09:58:44

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

O casnicie poate sa fie fericita fara suport financiar doar in Laguna Albastra, trust me smile

Asta datorita lumii in care traim, care ne impinge sa vrem tot mai mult, sa nu ne mai ajunga nimic...Daca am locui la tara, sa avem o casuta, o vaca, cateva gaini si un petec de pamant pe care sa-l trudim toata ziua, am fi poate mai fericiti. Bine, daca asta ar fi singura lume pe care am cunoaste-o. dar azi...daca ai un apt cu 2 camere, vrei unul cu 4 sau o casa. concediile trebuie facute la destinatii cat mai exotice. trebuie o masina pentru fiecare sot si tot asa. nu mai cumparam de la piata sau de la buticul din colt, mergem numai la hypermarket.
daca am sta sa analizam cat anume din ce ne dorim chiar ne trebuie...dar asta e societatea de consum.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#72 2008-09-12 10:01:47

norishorulalb
Banat

Nu stiu ce inseamna pentru multi cariera.
eu sunt director, lucrez 8/9 ore. Dragos e director, lucreaza maxim 10 ore.
Daca ai fii muncitor, ai lucra 3 ore???

Eu zic asa. Ca ne-am uitat cam mult la filme. Unde ea vine noapte si se baga in barul cu wiskey si el vine cu doua ore mai tarziu, divorteaza si copiii isi "decapiteaza" papusile.

Trebuie sa recunoastem, ca in Romania zilelor noastre, s-a obisnuit sa se frece manganul la mare arta. Stiu un caz unde ea e colega cu mine si el sta acasa ca loazarul si pune muraturi. Da-o-n pana mea!

Mie mi se pare ca se cere inutil un "drept egal" intre femei si barbati, din moment ce chiar intr-o familie unul trage si altul freaca banii.
Haideti sa fim realiste si sa nu vorbim din emisiunile cu Donald Trump.

nicolle_rox a scris:

ralluka a scris:

Asta datorita lumii in care traim, care ne impinge sa vrem tot mai mult, sa nu ne mai ajunga nimic...Daca am locui la tara, sa avem o casuta, o vaca, cateva gaini si un petec de pamant pe care sa-l trudim toata ziua, am fi poate mai fericiti.

Roxi iubita... asta e un fel de cariera la coada vacii
Ca tot timpul ala il irosim

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 10:03:23)

#73 2008-09-12 10:07:24

cocoleta
Hero member

dar cand va veni un copil crezi ca veti mai avea timp? vei mai avea timp de familie ? eu pot spune ca se poate si o cariera atat timp cat nu se depasesc 9 ore.

#74 2008-09-12 10:08:44

norishorulalb
Banat

tocmai asta spuneam si eu
dar ce sa faci?
nici nu poti sa ai un copil si sa stam toti acasa. adica ar fii ideal. dar cum?
pai daca am avea un copil cred ca am sta mai mult ca sa-i ofer mai mult.
din pacate BANII si FAMILIA sunt doua chestii interdependente.

Bine ca am vazut si cazuri in care parintii stau la mila socrilor. La mine asa ceva NU SE VA INTAMPLA ever.
Adica sa astept sa-i aduca mama carucior copilului meu.

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 10:10:32)

#75 2008-09-12 10:10:40

cocoleta
Hero member

deci daca ai un copil crezi ca ai sta mai mult la munca ca sa ii oferic ce? bani ca pe tine te vede doar la noapte buna

*nu ma refer la tine ci in general sa ne se interpreteze gresit

nu sunt de acord sa fac copii si sa astept sa fie bunica miloasa sa ii dea o suta de mii sau mai stiu eu ce dar atata timp cat duc un trai  decent cand nu am ajuns sa spun vai nu mai am bani pana la urmatorul salariu pot spune ca e suficient d c sa ma chinui mai mult? da m-as chinui cand copilul are mai mult de 7 ani sa ii ofer conditii bune si pe viitor macar un ajutor financiar daca nu o casa

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-09-12 10:12:54)

#76 2008-09-12 10:13:45

norishorulalb
Banat

pai in general vorbesc si eu

cred ca as cauta un job si mai sus. da. clar
insa nu-ti inchipui ca ar avea copilul meu 1 luna si eu as face asta.
insa nu sunt genul (si aici poate sa ma acuze oricine) care sa ma martirizez pentru faptul ca am un copil, sa uit sa ma epilez si sa stau acasa sa fac zacusca. Deci o sa am un motiv in plus sa fac o cariera ca sa-i pot oferii copilului meu o vacanta in dubai, daca am chef. nu sa-l trimit la baraj in oras.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.