|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-6#96 2008-09-12 10:38:21
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu promit. Offline #97 2008-09-12 10:41:17
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
Eu greu am inteles ce vrei sa zici... dar in fine. Ai preluat dintr-un context si nu ai justificat. Ma refeream la titlul topicului , si spuneam ca eu consider ca familie inseamna si doi oameni care se iubesc si isi impart toate.In fond si la urma urmei asta inseamna familia si dragostea de familie - cand ai pe cineva alaturi care sa fie martor la viata ta. Aducerea pe lume a unui copil nu trebuie sa fie o decizie facuta din egoism , sau vazuta ca pe o nevoie. E o decizie pe care normal ( consider eu) ar fi sa o iei in functie de multi factori pragmatici. Si spunea cineva ca problema divortului pusa inaintea unui copil e ca ideologia drobului de sare, dar cand vine vorba de un copil nu e asa usor sa treci peste anumite considerente, e vb de viata unui copil, nu de alegerea locului de vacanta. Daca divorteaza parintii, atunci si mama ca si tatal trebuie sa aiba drepturi egale in instanta la custodia copilului, si daca aceasta nu are bani sa il intretina decat prin o amarata pensie alimentara, cum sa mai spere ca isi va putea creste copilul decent? Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #98 2008-09-12 10:43:29
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?in fine ies din subiect dar tu spui ca familie inseamna 2 oameni care se uibesc si cand fac si un copil cum se mai numesc asta e nelamurirea mea Offline #99 2008-09-12 10:44:22
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Guguliko si desteapta si obsedata de negrii. Esti EU? Offline #100 2008-09-12 10:45:47
tot familie Offline Publicitateloading...
#101 2008-09-12 10:47:02
In general, eu prin cariera inteleg nu un job unde pleci dupa 8 ore si esti free to go, ci un post sau firma unde muncesti de dimineata si pana seara, dormi de multe ori acolo (si am in jurul meu multe astfel de exemple). Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-09-12 10:50:20) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #102 2008-09-12 10:49:33
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Roxi. Daca am un salar in Medias de 40 de milioane (in Medias, nu Bucuresti!) si sunt Director de Dezvoltare. Cum sunt? Cu cariera sau fara? Am si 28 de ani. ?? Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 10:51:03) Offline #103 2008-09-12 10:50:59
ok ptr mine casnicie familie e acelasi lucru de asta vb asa
cam asta e si parerea mea ca nu le poti avea pe ambele in aceeasi masura Offline #104 2008-09-12 10:52:01
Asta e o decizie pe care o faci ulterior. Cand decizi sa faci un copilas ,familia ar trebui sa fie intemeiata,sa il aduci deja intr-o familie, intr-un camin primitor si iubitor. Nu aducerea pe lume a unui copil defineste casnicia, el o implineste. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #105 2008-09-12 10:52:22
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Deci daca eu am un job bun (ca sa nu zic cariera), o familie (chiar daca suntem doar sot si sotie, tot familie e!!!) si dragos are chiar o cariera ..nu suntem bine, nu? Suntem nefericiti. Am inteles. Offline #106 2008-09-12 10:52:25
Norocoasa #107 2008-09-12 10:53:21
I'm a mini you Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #108 2008-09-12 10:53:27
E cat se poate de clar. Offline #109 2008-09-12 10:54:00
si micanarcisa la fel? Offline #110 2008-09-12 10:54:22
Rallu, ce inseamna pt tine cariera? eu am zis ce inseamna pt ca vad asta in fiecare zi: oameni care muncesc luni intregi de dimineata de la 8 si pana noaptea, fara concedii, fara nimic. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #111 2008-09-12 10:54:55
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Pai da. Sunt altii care stau o viata pe un salariu de kk si cu chirie si vai de ei.. #112 2008-09-12 10:55:29
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?pai tu singura ai spus ca lumea evolueaza spre hypermarket...si eu am spus nu ca tine de masterate ci de un anumit standard de viata...standard pe care tu ti-l faci nu altcineva...nu te impiedica nimeni sa-ti cauti alt job unde sa iei bani multi sa-i poti cheltui la ce hypermarket vrei tu si sa ai si program de 8-9 ore pe zi...eu cariera nu o vad cu munti de hartii de jur imprejurul biroului si 40 de telefoane pe birou care suna cate 5 in acelasi timp...si poate si un pat alaturi sa dormi o ora intre tonele de maculatura...o cariera poate fi reusita si cu 8 -10 ore de munca pe zi intr-un job unde daca pleci tu restul ar fi un pic morti sau sa zicem paralizati pana gasesc pe altul la fel de bun, unde iei bani suficienti cu standardul tau si cand ajungi acasa faci copii, mancare, te plimbi, mergi la sala, faci bijuterii si te culci in patul tau.... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #113 2008-09-12 10:57:59
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?bine in momentul in care am o casa un loc de munca si in acelasi timp o afacere( pe asta o avem impreuna) care nu ne imbogateste dar ne ofera cea mai mare siguranta eu una las cariera la locul de munca si incerc sa tin afacerea cat mai sus. de asta probabil nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa o cariera la locul de munca dar nici acasa nu stau sa ne batem amandoi de muste el se ocupa de afacere eu o coordonez sa spun asa. si bebele vine pentru ca acum simtim ca ni-l dorim nu s-a intamplat pur si simplu simt ca pot sa il cresc. Offline #114 2008-09-12 10:58:36
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|