homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-7

#115 2008-09-12 10:59:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?

nicolle_rox a scris:

ralluka a scris:

Roxi. Daca am un salar in Medias de 40 de milioane (in Medias, nu Bucuresti!) si sunt Director de Dezvoltare. Cum sunt? Cu cariera sau fara? Am si 28 de ani. ??

Rallu, ce inseamna pt tine cariera? eu am zis ce inseamna pt ca vad asta in fiecare zi: oameni care muncesc luni intregi de dimineata de la 8 si pana noaptea, fara concedii, fara nimic.
Nu cred ca e vorba doar de bani. Un taran care pleaca in fundul Spaniei si castiga 1000 de euro pe luna are cariera?
Da, tu prin postul la care ai ajuns, poti zice ca ai o cariera. Ai ajuns in top. Peste 10 ani unde te vezi? Nu mai sus? Si pentru asta nu trebuie sa muncesti mai mult? Asta e cariera, dupa parerea mea.

Mai sus numai daca-l dau pe patron afara
Si eu am zile in care plec in delegatii si muncesc.
Si sincer, cred ca am o cariera. Pentru ca-mi termin munca in 8 ore..noroc.
Insa ma pot da ranita si sa stau 50 de ore aici. De ce?

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 11:01:37)

#116 2008-09-12 11:01:50

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

ralluka a scris:

Gugulik a scris:

cocoleta a scris:

in fine ies din subiect dar tu spui ca familie inseamna 2 oameni care se uibesc si cand fac si un copil cum se mai numesc asta e nelamurirea mea

Asta e o decizie pe care o faci ulterior. Cand decizi sa faci un copilas ,familia ar trebui sa fie intemeiata,sa il aduci deja intr-o familie, intr-un camin primitor si iubitor. Nu aducerea pe lume a unui copil defineste casnicia, el  o implineste.

E cat se poate de clar.
Insa cred ca , virgula, Cocoleta e putin subiectiva.

Eu cred ca,virgula big_smile , e vorba mai mult de timpi ,de alegerea momentui potrivit, mai mult decat suprapunerea ambelor lucruri. Ca nu te apuci in ziua in care ai aflat ca esti insarcinata sa dai la facultate, sau sa trimiti cv-uri, sau sa vrei promovare si in acelasi timp copil.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#117 2008-09-12 11:01:51

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

ptr ca temini munca in 8 ore toate felicitarile mele eu asta am spus nu imi doresc cariera care sa ma tina peste ptogram deja as fii sluga banului degeaba il castig ca oricum doar in weekend in cele mai fericite cazuri il pot cheltui

#118 2008-09-12 11:02:02

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ralluka a scris:

nicolle_rox a scris:

ralluka a scris:

Roxi. Daca am un salar in Medias de 40 de milioane (in Medias, nu Bucuresti!) si sunt Director de Dezvoltare. Cum sunt? Cu cariera sau fara? Am si 28 de ani. ??

Rallu, ce inseamna pt tine cariera? eu am zis ce inseamna pt ca vad asta in fiecare zi: oameni care muncesc luni intregi de dimineata de la 8 si pana noaptea, fara concedii, fara nimic.
Nu cred ca e vorba doar de bani. Un taran care pleaca in fundul Spaniei si castiga 1000 de euro pe luna are cariera?
Da, tu prin postul la care ai ajuns, poti zice ca ai o cariera. Ai ajuns in top. Peste 10 ani unde te vezi? Nu mai sus? Si pentru asta nu trebuie sa muncesti mai mult? Asta e cariera, dupa parerea mea.

Mai sus numai daca-l dau pe patron afara
Si eu am zile in care plec in delegatii si muncesc.
Si sincer, cred ca am o cariera. Pentru ca-mi termin munca in 8 ore.

si eu...si iau si bani pt asta...suficienti...si am timp acasa sa mai fac si biju, sa ma plimb, sa fac mancare...si sa cresc copii...nu imi mai convine aici?...caut alt job...e vreo problema?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#119 2008-09-12 11:02:32

norishorulalb
Banat

persifona a scris:

Pai da. Sunt altii care stau o viata pe un salariu de kk si cu chirie si vai de ei..
Mai trebuie si un dram de noroc.

Poate au o familie fericita.

Publicitate

loading...

#120 2008-09-12 11:03:26

cocoleta
Hero member

rotfl pana la urma toate gandim la fel doar ca ne exprimam altfel

#121 2008-09-12 11:03:52

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

asa rallu mini meeeeeee hjarta

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#122 2008-09-12 11:05:12

norishorulalb
Banat

Ati dus faza cu cariera la extrem, si familia la fel.

Adica

cariera= munca multa, stres, terminare psihica, viol intelectual bla bla
familie= mama, tata, copil, cereale dimineatza si aureole in forma de inimioare in parc

Normal ca astea doua nu pusca.

#123 2008-09-12 11:06:35

norishorulalb
Banat

cocoleta a scris:

rotfl pana la urma toate gandim la fel doar ca ne exprimam altfel

nu prea cred

#124 2008-09-12 11:08:01

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mica, eu nu m-am plans de jobul meu si nici de banii pe care-i iau.dar banii astia si jobul asta vin cu niste sacrificii, timp in primul rand. sincer, mie mi se pare cam greu azi sa muncesti 8 ore si sa iei o tona de bani. asta e parerea mea sincera, ma bucur ca exista persoane care ma contrazic. si exista oameni care au patul langa birou tocmai pentru ca sunt pasionati de ceea ce fac si vor sa ajunga undeva mai bine. nu toti au noroc. pana de curand, spuneai si tu mica, daca nu ma insel ca nu faci copii ca nu ai destui bani. s-a schimbat asta asa curand? daca da, ma bucur sincer...si imi cer scuze daca am facut o afirmatie gresita...
E foarte usor cand ajungi repede la bine sa uiti de unde ai plecat - si vorbesc in general aici, pentru ca toti facem la fel.
Eu ma opresc aici, nu intentionez sa conving pe cineva de ceea ce cred.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#125 2008-09-12 11:10:43

norishorulalb
Banat

cocoleta a scris:

de ce? la ce parte nu prea crezi

pai la toate partile

eu am zis ca se poate si una si alta, tu ai zis ca nu

acum fiecare are opinia lui, vorbim in general, nu trebuie sa ne atacam personal.

insa atat am avut rugamintea, tot in general
Sa nu se mai gandeasca si vorbeasca din filme.

Sustin si cred cu tarie ca in anii 2008/2009 nu se poate trai fara un job bun, nici daca esti 2, nici daca esti 3, decat in scenarii gen Laguna Albastra, unde aruncam cu arcul si ne imbracam cu frunze.

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 11:13:02)

#126 2008-09-12 11:12:43

cocoleta
Hero member

eu am spus ca se poate atata timp cat nu tb sa stau la munca peste program

si din numele topicului am inteles ca ar tb sa alegem si eu am ales o casnicie fericita decat o cariera asa am intrat in discutie

Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-09-12 11:14:05)

#127 2008-09-12 11:14:53

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

Sustin si cred cu tarie ca in anii 2008/2009 nu se poate trai fara un job bun, nici daca esti 2, nici daca esti 3, decat in scenarii gen Laguna Albastra, unde aruncam cu arcul si ne imbracam cu frunze.

offtopic cu tepusa, ralluka, ca aia manancau peste rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#128 2008-09-12 11:16:01

norishorulalb
Banat

nicolle_rox a scris:

ralluka a scris:

offtopic cu tepusa, ralluka, ca aia manancau peste rotfl

exact
ma gandeam ca in timpul liber mai si vaneaza ceva.

#129 2008-09-12 11:31:33

micicutza
Banat

nicolle_rox a scris:

mica, eu nu m-am plans de jobul meu si nici de banii pe care-i iau.dar banii astia si jobul asta vin cu niste sacrificii, timp in primul rand. sincer, mie mi se pare cam greu azi sa muncesti 8 ore si sa iei o tona de bani. asta e parerea mea sincera, ma bucur ca exista persoane care ma contrazic. si exista oameni care au patul langa birou tocmai pentru ca sunt pasionati de ceea ce fac si vor sa ajunga undeva mai bine. nu toti au noroc. pana de curand, spuneai si tu mica, daca nu ma insel ca nu faci copii ca nu ai destui bani. s-a schimbat asta asa curand? daca da, ma bucur sincer...si imi cer scuze daca am facut o afirmatie gresita...
E foarte usor cand ajungi repede la bine sa uiti de unde ai plecat - si vorbesc in general aici, pentru ca toti facem la fel.
Eu ma opresc aici, nu intentionez sa conving pe cineva de ceea ce cred.

pai daca iti place atunci nu te plangi...eu asa stiu...daca iti place ce faci dar muncesti langa maculatura si dormi tot acolo asta e ca iti place...inseamna ca nu iti place sa vii acasa ...eu asa consider...si mie imi place ce fac dar daca eram obligata sa muncesc 30 de ore pe zi cautam un alt job unde sa imi placa ce fac dar 8 ore...si da eu muncesc 8 ore si iau bani caci la fel nu pot munci pe becuri arse numai pt ca imi place ce fac...si da de atunci si pana acum am primit mariri de salariu si pot spune ca da acum imi permit sa fac un copil sa ii pot oferi ceea ce merita... de ce tot zicem amandoua ca in iarna ne apucam?...pentru ca acum am suficienti bani...nu uit de unde am plecat dar nici nu vreau sa ma intorc acolo...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#130 2008-09-12 11:34:53

norishorulalb
Banat

CARI?RĂ2 s. f. 1. profesiune, ocupaţie. ♢ poziţie ?n ierarhia socială şi profesională, ?n societate; situaţie bună.

#131 2008-09-12 11:39:07

micicutza
Banat

dap asa e ralluka....eu consider ca am o cariera frumoasa si reusita...chiar daca am 2 sefi deasupra mea...si nu ma ingrop in munca...dovada ca acum stau cu voi si urmaresc acest subiect...si-mi place ce fac...si iau si bani...si in ruptul capului nu as putea sa fiu mamica de profesie sa stau cu laba intinsa la sot sa-mi dea de un tampon si un rimel...cand as folosi rimelul ala m-as gandi mereu ca nu e muncit de mine si nu am facut altceva decat sa stau in "cariera" de femeie casnica...sa am familia fericita...si fericirea mea unde e?...multumirea mea de a sti ca fac ceva pe fatza pamantului nu stau si cresc copchii...asta cu casnicele care aleg copii si nu munca si familiile fericite e utopie

#132 2008-09-12 11:40:13

norishorulalb
Banat

aia cu laba intinsa e dementiala rotfl2

#133 2008-09-12 11:42:25

micicutza
Banat

ralluka a scris:

aia cu laba intinsa e dementiala rotfl2

pai nu e asa tu?...victor da si mie 10 mii de-un ob ca eu cresc copii rotfl
Doamne fereste !!!...

bine ca acu' am cupa menstruala si nu mai e nevoie de ob
rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.