|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-7#115 2008-09-12 10:59:51
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
Mai sus numai daca-l dau pe patron afara Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 11:01:37) Offline #116 2008-09-12 11:01:50
Eu cred ca,virgula , e vorba mai mult de timpi ,de alegerea momentui potrivit, mai mult decat suprapunerea ambelor lucruri. Ca nu te apuci in ziua in care ai aflat ca esti insarcinata sa dai la facultate, sau sa trimiti cv-uri, sau sa vrei promovare si in acelasi timp copil. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #117 2008-09-12 11:01:51
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?ptr ca temini munca in 8 ore toate felicitarile mele eu asta am spus nu imi doresc cariera care sa ma tina peste ptogram deja as fii sluga banului degeaba il castig ca oricum doar in weekend in cele mai fericite cazuri il pot cheltui Offline #118 2008-09-12 11:02:02
si eu...si iau si bani pt asta...suficienti...si am timp acasa sa mai fac si biju, sa ma plimb, sa fac mancare...si sa cresc copii...nu imi mai convine aici?...caut alt job...e vreo problema? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #119 2008-09-12 11:02:32
Poate au o familie fericita. Offline Publicitateloading...
#120 2008-09-12 11:03:26
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?pana la urma toate gandim la fel doar ca ne exprimam altfel Offline #121 2008-09-12 11:03:52
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?asa rallu mini meeeeeee Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #122 2008-09-12 11:05:12
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Ati dus faza cu cariera la extrem, si familia la fel. Offline #123 2008-09-12 11:06:35
nu prea cred Offline #124 2008-09-12 11:08:01
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?mica, eu nu m-am plans de jobul meu si nici de banii pe care-i iau.dar banii astia si jobul asta vin cu niste sacrificii, timp in primul rand. sincer, mie mi se pare cam greu azi sa muncesti 8 ore si sa iei o tona de bani. asta e parerea mea sincera, ma bucur ca exista persoane care ma contrazic. si exista oameni care au patul langa birou tocmai pentru ca sunt pasionati de ceea ce fac si vor sa ajunga undeva mai bine. nu toti au noroc. pana de curand, spuneai si tu mica, daca nu ma insel ca nu faci copii ca nu ai destui bani. s-a schimbat asta asa curand? daca da, ma bucur sincer...si imi cer scuze daca am facut o afirmatie gresita... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #125 2008-09-12 11:10:43
pai la toate partile Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-12 11:13:02) Offline #126 2008-09-12 11:12:43
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu am spus ca se poate atata timp cat nu tb sa stau la munca peste program Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-09-12 11:14:05) Offline #127 2008-09-12 11:14:53
cu tepusa, ralluka, ca aia manancau peste "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #128 2008-09-12 11:16:01
exact Offline #129 2008-09-12 11:31:33
pai daca iti place atunci nu te plangi...eu asa stiu...daca iti place ce faci dar muncesti langa maculatura si dormi tot acolo asta e ca iti place...inseamna ca nu iti place sa vii acasa ...eu asa consider...si mie imi place ce fac dar daca eram obligata sa muncesc 30 de ore pe zi cautam un alt job unde sa imi placa ce fac dar 8 ore...si da eu muncesc 8 ore si iau bani caci la fel nu pot munci pe becuri arse numai pt ca imi place ce fac...si da de atunci si pana acum am primit mariri de salariu si pot spune ca da acum imi permit sa fac un copil sa ii pot oferi ceea ce merita... de ce tot zicem amandoua ca in iarna ne apucam?...pentru ca acum am suficienti bani...nu uit de unde am plecat dar nici nu vreau sa ma intorc acolo... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #130 2008-09-12 11:34:53
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?CARI?RĂ2 s. f. 1. profesiune, ocupaţie. ♢ poziţie ?n ierarhia socială şi profesională, ?n societate; situaţie bună. Offline #131 2008-09-12 11:39:07
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?dap asa e ralluka....eu consider ca am o cariera frumoasa si reusita...chiar daca am 2 sefi deasupra mea...si nu ma ingrop in munca...dovada ca acum stau cu voi si urmaresc acest subiect...si-mi place ce fac...si iau si bani...si in ruptul capului nu as putea sa fiu mamica de profesie sa stau cu laba intinsa la sot sa-mi dea de un tampon si un rimel...cand as folosi rimelul ala m-as gandi mereu ca nu e muncit de mine si nu am facut altceva decat sa stau in "cariera" de femeie casnica...sa am familia fericita...si fericirea mea unde e?...multumirea mea de a sti ca fac ceva pe fatza pamantului nu stau si cresc copchii...asta cu casnicele care aleg copii si nu munca si familiile fericite e utopie N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #132 2008-09-12 11:40:13
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?aia cu laba intinsa e dementiala Offline #133 2008-09-12 11:42:25
pai nu e asa tu?...victor da si mie 10 mii de-un ob ca eu cresc copii N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|