|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-9#153 2008-09-14 11:39:44
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu nu am de ce sa ma supar Clau, Doamne fereste! Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-09-14 11:52:01) Offline #154 2008-09-14 11:44:07
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?doamne...si una si alta...nu pot fi fericita nici fara una nici fara cealalta totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat Offline #155 2008-09-14 11:44:07
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu am spus-o si nu am atacat pe nimeni. chiar nu a fost cu intentie si evident ca nu ma refeream la voi...ma refeream la femeile de peste 40 de ani care considera ca atunci si-au cladit cariera si abia atunci pot face copii ca a venit timpul. e alegerea lor evident...insa toate lucrurile au un timp al lor. mami de minuni Offline #156 2008-09-14 12:01:25
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?cand vad atatea discutii, fiecare cu parerea lui, nu fac altceva decat sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu mintea/norocul sa iau in viata alegerile cele mai bune pentru a fi fericita. Offline #157 2008-09-14 12:14:21
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?da si eu spun la fel ca ralluka evident...sunt femei care pentru asta sunt facute sa stea acasa sa faca copii de tinere fara sa aibe o scoala macar si sa le sustina financiar familia...si alte femei carora le place sa munceasca si sa aibe si copii chiar daca la menopauza...insa ma gandesc asa in gandul meu ...imi imaginez o adunare la serviciu a sotilor acelora cu pozitie care castiga n mii de euro pe luna...un cokteil unde il intreaba pe un coleg: Ce e sotia ta?...aaa a mea e director dar a ta ?...aaa mea e arhitect...dar a ta?...a mea e casnica...cred ca m-as simti "excelent" intr-o situatie ca asta...si la fel sa cheltui un ban pe care nu l-am fact eu?...NO way...da, sunt de acord suntem o familie cheltuim impreuna dar si ii facem impreuna banii...iar faza cu nefacutul copiilor pana la o anumita varsta cred la fel ca e inventata de acele femei care stau acasa la fel ca si faza cu cariera care nu merge cu casnicia cum spunea cineva mai devreme... Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-09-14 12:15:15) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline Publicitateloading...
#158 2008-09-14 12:50:04
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Ana, si femeile care pierd sarcini pana la 40 de ani intra in aceeasi categorie? Sau in ce categorie intra? Offline #159 2008-09-14 13:07:51
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?o singura intrebare mai am...acum merge totul bine e frumos si famile fericita...si daca totusi ceva nu merge?....oricat ai zice ca te intelegi cu sotul ca-n Rai se poate intampla si despartire...si atunci tu ca femeie casnica si fericita ce faci?...aud?....care nu ai nu ca o cariera dar nu ai nici un servici si nu stii sa faci nimc pt ca ai crescut copii...si sa nu ma luati ca vai eu nu m-as desparti niciodata...ca se inbtampla ca el sa vrea sa nu mai fie casatorit si nu poti fi sigur niciodata...ce faci atunci?...banii cui ii mai cheltui?... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #160 2008-09-14 13:15:01
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
cred ca se refera la femeile care nu vor sa faca un copil pt ca vor intai cariera. nu la cele care incearca sa-l faca dar nu reusesc... Offline #161 2008-09-14 13:24:26
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?pai alea se trezesc ca a trecut viata pe langa ele in timp ce ele se preocupau sa faca bani si cariera. Offline #162 2008-09-14 13:26:00
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?se pare ca post-ul meu a starnit ceva controvesres...si ale cui? evident ale micai si ale rallukai...oare de ce ma asteptam la asta? fetele...dati-va singure raspunsurile pe care le vreti si care credeti ca ar fi ale mele pt ca nu are sens sa va raspund...parerea mea mami de minuni Offline #163 2008-09-14 13:42:46
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?ce ar fii sa se incheie analiza aici si sa se raspunda fix la intrebare ca la jocul - dintre si dintre acolo de ce nu ne impunem ca aia e mai buna sau cealalta. fiecare stie ce isi doreste in viata si incearca sa isi atinga acea tinta daca nivelul tintei nu e acelasi la toata lumea asta nu poate fii de condamnat. suntem diferiti avem gadiri diferite traim diferit dumnezeu ne da la toti dar diferit Offline #164 2008-09-14 13:44:47
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?perfect de acrod cu tine nico Offline #165 2008-09-14 13:45:12
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?fetele nu va certatzi....fiecare e cu parerea ei...eu va dau dreptate la toate....e bine sa poti sa stai acasa, sa ai grija de copii si sa aiba sotzul un loc de munca bun care sa aduca venit frumos...dar parca nu e asa placut eu sa fiu casnica si el sa se invarta intr-un cerc de oameni cu o situatzie mult mai buna decat a mea...vine o zi cand fereasca d-zeu ii tuna prin cap o prostie cum ca,colega lui e mai frumoasa, mai slaba, e o noutate si daca mai are si carduri multe ii fug picioare....parerea mea ca trebuie sa incercam sa fim cat de cat independente.... Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-09-14 13:49:53) Offline #166 2008-09-14 13:46:27
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?anka te ador Offline #167 2008-09-14 13:51:01
am corectat da ma bucur ca a avut efect greseala mea Offline #168 2008-09-14 13:52:52
dupa cum spuneam ralluka mami de minuni Offline #169 2008-09-14 13:53:30
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?super tare . am citit asa foarte serios, si apoi "mai laba" . suuuper dragutz. mersi mersi Offline #170 2008-09-14 14:17:10
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?imi cer scuze pt ca am starnit si eu discutii...pt ca eu am provocat-o pe Ana sa raspunda....intr0-unul din posturile anterioare.....Nu era intentionat.... Offline #171 2008-09-14 14:29:07
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?claudia78 nu ai de ce sa-ti ceri scuze. dupa cum spui chiar tu, fiecare are dreptul la opinie. iar parerile sunt impartite. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|