|
Nu esti logat.
Vindecare HPV-8#134 2008-03-09 18:27:09
Re: Vindecare HPVtransmite si daca nu are condiloame. mami de minuni Offline #135 2008-03-09 18:31:57
Re: Vindecare HPVsi eu la fel? transmit chiar daca nu am condiloame? multumesc pt raspuns Offline #136 2008-03-14 23:59:17
Re: Vindecare HPVsunt reactii adverse ale administrarii trinidazolului nu am gasit reactiiadverse ale administrarii mastodynonului ;asa ca nu te speria Offline #137 2008-03-15 09:25:37
Re: Vindecare HPVMastodynon a trebuit sa iau si eu vara trecuta si m-am simtit rau de la el imi venea rau sa vomit ma durea capul aveam o stare generala destul de proasta... eu le-am intrerupt atunci si am incercat sa le iau o luna mai tarziu aceleaso efecte asa ca am renuntat la el.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #138 2008-03-15 11:28:27
Re: Vindecare HPVcu placere si multumim pt.cuvintele frumoasa .asa e cel mai bine sa vb.cu medicul tau... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#139 2008-03-16 11:52:46
Re: Vindecare HPVBuna...tuturor... Ultima oara a fost editat de stefana_2008 (2008-03-16 11:53:37) Offline #140 2008-03-16 12:49:15
Re: Vindecare HPVtulpina 33 este cu risc crescut de cancer de col din pacate.... asa cum ti-a zis medicul trebuie papanicolau din 6 in 6 luni.... ai grija de sistemul ta imunitar nu strica poate sa nmai faci o colposcopie... daca esti din Buc.eu ti-o recomand pe doaman Tarlea d ela medsana sau pe doamana Badea e la Micomi.eu am fost la prima si sunt multumita... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #141 2008-03-16 13:14:52
Re: Vindecare HPVmultumesc de raspuns.. Ultima oara a fost editat de stefana_2008 (2008-03-16 13:16:38) Offline #142 2008-03-16 13:18:06
Re: Vindecare HPVnegii aia sunt profocati de tulpinile cu risc scazut de hpv e mai simpla situatia daca ai o tulpina cu risc scazut.... la cele cu risc crescut ca in cazul tau e mai complicat... tratament nu putem sa iti dam iti dai seama eu altceva decat sa iti faci regulat testul papanicolau sa ai un medic bun care sa te supravegheze si sa ai grija de sistemul imunitar nu prea stiu ce sa zic... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #143 2008-03-16 14:01:47
Re: Vindecare HPVStefana, eu zic ca problema sta in felul urmator: or ai virusul mai demult, si el e cel care a provocat rana inca de acum 4 ani, si atunci inseamna ca orgnismul tau nu a reusit sa-l elimine, si deci ar tb sa te operezi, ori ai virusul de curand, iar rana de acum 4 ani nu avea nici o legatura, (Ceea ce tind sa cred, pt ca zici ca ti-ai facut papanicolaul in acelasi loc, si chiar cand ti-a iesit 3 , nu ti-a iesit suspiciune de HPV), caz in care n-ar strica sa mai astepti vreo 6 luni, sa vezi ce se intampla...Daca este primul sau al doilea caz, tb sa te gandesti...De ex, daca ai o relatie recenta (ultimul an) m-ar duce cu gandul la cazul2, daca esi cu acelasi partener de 5 ani (sa zicm) , m-ar duce cu gandul la cazul 1... Offline #144 2008-03-16 15:26:50
Re: Vindecare HPVBuna..din nou...si din nou merci.. Offline #145 2008-03-19 11:37:47
Re: Vindecare HPV
walkiria, pentru HPV ar trebui sa faci o genotipare, sa vezi daca ai intr-adevar HPV si daca e o tulpina low -risk sau high - risk. In rest, poate ar trebui sa faci si o colposcopie, sa vezi daca e totul normal si la nivelul colului - ce clasa ti-a iesit PAP-ul? - , daca nu sunt modificari acolo... si un test pentru chlamydia, e o infectie care nu are simptome, insa poate provoca neplaceri destul de mari. Astea nu ti le recomand ca sa te sperii, ci doar ca sa fii linistita din toate punctele de vedere. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #146 2008-03-19 11:59:01
Re: Vindecare HPVcred ca ea stie cel mai bine ce trebuie... de dr. vb Offline #147 2008-03-19 12:04:12
Re: Vindecare HPVpai daca III-ul ala care ti-a iesit e de la clasa papanicolaului, nu e tocmai stralucit...LSIL-ul ala arata ca exista ceva anomalii celulare la nivelul colului, din cate stiu eu... Iti recomand sa refaci pap-ul si sa faci si o colposcopie..sa vezi cum stai, ce tratament poti face....genotiparea HPV o sa te ajute sa afli daca ai o tulpina cu risc sau nu...impotriva lui nu ai ce sa faci daca il ai deja, insa va trebui sa te monitorizezi mai des, sa faci pap-uri la 3-6 luni, depinde - pentru a identifica din timp orice modificare. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-19 12:07:55) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #148 2008-03-19 13:27:56
Re: Vindecare HPVdin ce am cautat pe google, vad ca meclonul si tinidazolul sunt recomandate pentru trichomonas, candida. gynofortul e sigur pt candida. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #149 2008-03-19 14:24:37
Re: Vindecare HPVn-ai pentru ce....multa sanatate iti doresc si noroc cu bebe! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #150 2008-03-19 14:44:30
Re: Vindecare HPVA facut cineva genotipare HPV la Synevo(Medicover)? La ei e cel mai ieftin, 3 mil. Plus recoltarea. Nu stiu daca sa am incredere sau nu in acest laborator. Offline #151 2008-03-19 21:27:16
Re: Vindecare HPVSi la IDS este (sau cel putin era, cand am facut eu) tot 3 mil. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #152 2008-03-20 21:09:17
Re: Vindecare HPVdepinde de la femeie la femeie. stiu o tipa care nu s-a prea chinuit...intr-adevar ramai mai greu...dar nu e grav Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|