|
Nu esti logat.
Vindecare HPV-9#153 2008-03-20 21:31:03
Re: Vindecare HPVbine ca e bine walkiria... de cancer nu prea putea fi vorba, decat daca era confirmat printr-o colposcopie si obligatoriu o biopsie, un papanicolau clasa IV....chestia e ca orice modificare celulara la nivelul colului trebuie urmarita si ingrijita atent, nu trebuie neglijata....bafta multa cu ultimul pap si bafta la facut bebei! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #154 2008-04-04 16:41:56
Re: Vindecare HPVleucocitele alea indica o inflamatie +/- infectie. poate mergea o lama.... mami de minuni Offline #155 2008-04-04 16:43:22
Re: Vindecare HPVeu as face totusi genotiparea sa stiu daca am sau nu hpv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #156 2008-04-04 16:44:57
Re: Vindecare HPVadica nalaliza la secretie sa fezi daca ai ceva infectii vaginale VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #157 2008-04-04 16:51:38
Re: Vindecare HPVtestul papanicolau presupune si o analiza a secretiei dar nu toate laboratoarele iti dau si rezultatul ei ca sa zic asa.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#158 2008-04-04 17:01:41
Re: Vindecare HPVpai daca unde ai fost pana acum crezi ca este ok .mergi tot acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #159 2008-04-04 17:06:14
Re: Vindecare HPVnumai ca dr asta nu a considerat necesar un tratament pt inflamatia respectiva...tre sa mergi la un dr sa ti se recolteze secretie. mami de minuni Offline #160 2008-04-04 17:06:47
Re: Vindecare HPVpai iti recomandam noi .... nu strica sa faci si analiza asta daca vrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #161 2008-04-29 10:22:45
Re: Vindecare HPVazi a luat rezultatele hpv:rezultatul mi-a iesit pozitiv.....ce inseamna asta?cum trebuie sa iasa pozitiv sau negativ?am motive de ingrijorare ?mi-e foarte frica.... Offline #162 2008-04-29 10:31:03
Re: Vindecare HPVce ai facut...hpv low risk sau high risk? happy with him...inlove with him... Offline #164 2008-04-29 10:37:55
Re: Vindecare HPVasta insemna ca ai tulpini ale virusului cu risc crescut de cancer de col uterin...dar nu e cazul sa disperi...sunt multe femei care le au...ce trebuie sa faci acum e tipare ca sa vezi sigur care tulpini le ai si sa faci examenul papanicolau (aceste va trebui facut periodic de acum incolo...mi se pare ca odata la 6 luni) daca le ai asta nu inseamna ca vei face cancer de col...pur si simplu va trebui sa fi mai precauta de acum incolo si sa ti faci periodic analize... happy with him...inlove with him... Offline #165 2008-04-29 10:43:20
Re: Vindecare HPVexista tratament pt asa ceva?e posibil sa-i fi transmis si partenerului meu infectia? Offline #166 2008-04-29 10:46:36
Re: Vindecare HPVtratament nu exista si daca aveti contacte fara prezervativ si partenerul tau are 100% atata tot ca pe el nu l afecteaza (s ar putea sa fie o legatura intre cancerul de prostata si hpv dar inca se fac cercetari)... happy with him...inlove with him... Offline #167 2008-04-29 10:48:21
Re: Vindecare HPVvrei sa spui ca voi trai toata viata cu aceasta infectie? Offline #168 2008-04-29 10:49:44
Re: Vindecare HPVhpv ul nu e o infectie...e un virus...si da...vei trai toata viata cu el (asta daca intre timp nu se va descoperi cum putem scapa de el) happy with him...inlove with him... Offline #169 2008-04-29 11:23:02
Re: Vindecare HPVsa inteleg ca sunt o femeie compromisa?ca nu voi mai avea viata sexuala normala? ca nu voi avea copii? ca sunt destinata singuratatii?deja nu mai stiu ce sa mai cred...am cazut in depresie.... Offline #170 2008-04-29 11:49:14
Re: Vindecare HPVnu esti nici compromisa si nici nu ti va afecta viata sexuala si nici singura nu vei ajunge...poti avea f bine copii si daca ai acest virus...tot ce va trebui sa faci de acum incolo e sa fi atenta si ti faci mai des examenul papanicolau...cum am mai zis...nu e sf lumii...multe femei il au si au o viata perfect normala... happy with him...inlove with him... Offline #171 2008-04-29 12:06:23
Re: Vindecare HPVdar dar acest virus se transmite partenerului?sau toata viata va trebui sa ma protejez?pt el se poate face ceva daca e infectat?iti multumesc mult pt raspunsuri.....ma mai linistesc.Multumesc din suflet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|