homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Migrene-2

#20 2007-09-04 16:41:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Migrene

cu flamexinul si metroclopramidul nu sunt probleme...asa scrie si pe prospectul ketonalului...si mi a spus doctoressa ca e ok...in ceea ce priveste propanololul nu stiu ce sa ti spun...pune intrebarea la un topic despre medicamente care interactioneaza cu pilulele si vezi ce zic celelalte fete sau doctoressa...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2007-09-04 16:44:26

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

am inteles, mersi mult, crys_ty_na. acum postez in partea cealalta despre propanolol.

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#22 2007-09-05 01:38:04

nimeni
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-04-14

am migrene de cand sunt mic (6 - 7 ani) si ma tin si pe mine 2 - 3 zile... incerca QUARELIN mie imi face bine... si am mai observat ca daca iau 2 algocalmine la primele semne ale migrenei in 2 - 3 ore imi trece... incerca si tu sa iei la primele semne... cum a precizat si nicolle_rox

Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-09-05 01:41:37)

"Love is composed of a single soul inhabiting two bodies."

#23 2007-09-05 08:54:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

subscriu pentru Quarelin. Mie mi-a fost recomandat de neurolog si, cand simt ca se apropie migrena, iau o pastila si e ok. Secretul e sa ai intotdeauna pastile la indemana, caci dupa ce se intensifica durerea, e mai greu. Asta pentru cine sufera de migrene, la dureri de cap nu ma prea pricep....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#24 2007-09-05 08:59:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si care i i diferenat intre o migrena si o simpla durere de cap?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#25 2007-09-05 09:22:57

Soleil
Addicted member

Am scris la mesajul nr. 16 (mai sus) cum se manifesta migrena. Durerea de cap presupun ca are simptomele descrise de dragoste_cu_nabadai.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2007-09-05 09:39:25

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

multumesc!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#27 2007-09-05 09:44:57

Soleil
Addicted member

cu placere!

Thé à la menthe hjarta

#28 2007-09-05 14:10:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dar de ce apar migrenele? eu de cateva luni migrene in special pe partea dreapta a capului si cand ma doare acolo imi vine si sa vomit grater((.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#29 2007-09-06 12:05:12

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Reactii adverse:
Pot sa apara sângerari intermenstruale, modificarea secretiei vaginale, infectii vaginale (de ex. candidoze), senzatie de tensiune în sâni, greata, varsaturi, litiaza biliara, icter colestatic, tromboza, hipertensiune arteriala, cloasma, eritem nodos, exanteme, intoleranta la lentile de contact, cefalee, migrene, labilitate emotionala (vezi Precautii), retentie de lichide, scaderea tolerantei la glucoza, modificarea greutatii corporale.

Asta scrie in prospectul anticonceptionalelor pe care le iau eu-novynette.

Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2007-09-06 12:05:47)

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#30 2007-10-12 09:34:47

evilpink
Banat

offfff de 2 luni nu am mai avut nimic aseara a inceput sa doara iar de dimineata m-am trezit tot cu ea si normal ca omo venea si sa vomit.grater( offff migrenele astea.nu stiu ce sa ma fac cu ele,citeam intr-un articol ca sunt anumite alimente care le pot declansa gen ciocolata.ghiciti ce am mancat eu ieri.credeti care legatura?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#31 2007-10-12 10:00:18

Soleil
Addicted member

trebuie sa identifici acele obiceiuri care iti fac rau (iti provoaca migrene) si sa le eviti. eu de exemplu mananca o gramada de ciocolata si nu am nimic, dar daca sunt stresata sau mananc seara tarziu, sau dorm mai mult, ma trezesc obligatoriu cu o migrena. in plus, nu uita sa iei o pastila cum simti ca te ia durerea, altfel...degeaba plangi.

Thé à la menthe hjarta

#32 2007-10-12 10:03:10

evilpink
Banat

am luat astazi de dim. o pastila,in plus a,m observat ca daca ma bate soarele in cap ma ia migrena si de la ciocolata ieri s-au intamplat ambele:).cred ca saptamana care vine sau celalta ma duc sa vb. cu un neurolog,nu cred ca strica smile.pacat ca nu e gartis rotfl2 .pup nicolle puss

puss puss puss

#33 2007-10-12 10:04:52

Soleil
Addicted member

ralucaelena a scris:

offfff de 2 luni nu am mai avut nimic aseara a inceput sa doara

aseara trebuia sa iei pastiluta.

o vizita la doctor nu are ce sa strice, e chiar indicata. bafta multa! :-* back!

Thé à la menthe hjarta

#34 2007-10-12 10:06:54

evilpink
Banat

am sperat sa treaca sad.dar de acum daca simt ca ma ia direct pe pastilute.imi e frica sa merg la neurolog de frica sa nu imi zica cine stie ce......... sau ca nu mai am voie sa iau ac. ca atunci chiar am o foarte mare problema sad

puss puss puss

#35 2007-10-12 10:12:53

Soleil
Addicted member

nu cred ca e cazul de asa ceva si nici nu trebuie sa pui carul inaintea boilor. nu e mai bine sa previi decat sa vindeci? ce crezi ca poti avea?
pe mine argumentul cu care m-a convins neurologul "sa ma caut" a fost urmatorul: gandeste-te ca peste cativa ani o sa vrei sa ai un copil si atunci o sa trebuiasca sa fii sanatoasa din cap pana-n picioare ca sa-l poti aduce pe lume si sa-l cresti frumos"

Thé à la menthe hjarta

#36 2007-10-12 10:19:18

evilpink
Banat

tocmai mi-am facut programare la neurilogie pt. joi big_smile

puss puss puss

#37 2007-10-12 10:29:46

Soleil
Addicted member

bravo! sa ne spui cum a fost!

Thé à la menthe hjarta

#38 2007-10-12 10:32:09

evilpink
Banat

sper sa fie bine.sa nu imi zica ca nu pot sa iau ac. dar eu oricum o sa iau rotfl.oricul legatura nu cred  sa fie.ca am avut si inaite de ele migrene.doar ca au fost mai frecvente pe canicula aia ,cred ca asta le declanseaza smile.decand a venit fricul si am inceput e adevarat sa port si ochelari nu am mai avut nici o treaba smile

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.