|
Nu esti logat.
Migrene-2#20 2007-09-04 16:41:52
Re: Migrenecu flamexinul si metroclopramidul nu sunt probleme...asa scrie si pe prospectul ketonalului...si mi a spus doctoressa ca e ok...in ceea ce priveste propanololul nu stiu ce sa ti spun...pune intrebarea la un topic despre medicamente care interactioneaza cu pilulele si vezi ce zic celelalte fete sau doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-09-04 16:44:26
Re: Migreneam inteles, mersi mult, crys_ty_na. acum postez in partea cealalta despre propanolol. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #22 2007-09-05 01:38:04
Re: Migreneam migrene de cand sunt mic (6 - 7 ani) si ma tin si pe mine 2 - 3 zile... incerca QUARELIN mie imi face bine... si am mai observat ca daca iau 2 algocalmine la primele semne ale migrenei in 2 - 3 ore imi trece... incerca si tu sa iei la primele semne... cum a precizat si nicolle_rox Ultima oara a fost editat de nimeni (2007-09-05 01:41:37) "Love is composed of a single soul inhabiting two bodies." Offline #23 2007-09-05 08:54:33
Re: Migrenesubscriu pentru Quarelin. Mie mi-a fost recomandat de neurolog si, cand simt ca se apropie migrena, iau o pastila si e ok. Secretul e sa ai intotdeauna pastile la indemana, caci dupa ce se intensifica durerea, e mai greu. Asta pentru cine sufera de migrene, la dureri de cap nu ma prea pricep.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2007-09-05 08:59:05
Re: Migrenesi care i i diferenat intre o migrena si o simpla durere de cap? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-05 09:22:57
Re: MigreneAm scris la mesajul nr. 16 (mai sus) cum se manifesta migrena. Durerea de cap presupun ca are simptomele descrise de dragoste_cu_nabadai. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2007-09-05 09:39:25
Re: Migrenemultumesc! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #27 2007-09-05 09:44:57
Re: Migrenecu placere! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2007-09-05 14:10:38
Re: Migrenedar de ce apar migrenele? eu de cateva luni migrene in special pe partea dreapta a capului si cand ma doare acolo imi vine si sa vomit ((. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-09-06 12:05:12
Re: MigreneReactii adverse: Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2007-09-06 12:05:47) "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #30 2007-10-12 09:34:47
Re: Migreneofffff de 2 luni nu am mai avut nimic aseara a inceput sa doara iar de dimineata m-am trezit tot cu ea si normal ca omo venea si sa vomit.( offff migrenele astea.nu stiu ce sa ma fac cu ele,citeam intr-un articol ca sunt anumite alimente care le pot declansa gen ciocolata.ghiciti ce am mancat eu ieri.credeti care legatura? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-10-12 10:00:18
Re: Migrenetrebuie sa identifici acele obiceiuri care iti fac rau (iti provoaca migrene) si sa le eviti. eu de exemplu mananca o gramada de ciocolata si nu am nimic, dar daca sunt stresata sau mananc seara tarziu, sau dorm mai mult, ma trezesc obligatoriu cu o migrena. in plus, nu uita sa iei o pastila cum simti ca te ia durerea, altfel...degeaba plangi. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #32 2007-10-12 10:03:10
Re: Migreneam luat astazi de dim. o pastila,in plus a,m observat ca daca ma bate soarele in cap ma ia migrena si de la ciocolata ieri s-au intamplat ambele:).cred ca saptamana care vine sau celalta ma duc sa vb. cu un neurolog,nu cred ca strica .pacat ca nu e gartis .pup nicolle VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #33 2007-10-12 10:04:52
Re: Migrene
aseara trebuia sa iei pastiluta. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2007-10-12 10:06:54
Re: Migreneam sperat sa treaca .dar de acum daca simt ca ma ia direct pe pastilute.imi e frica sa merg la neurolog de frica sa nu imi zica cine stie ce......... sau ca nu mai am voie sa iau ac. ca atunci chiar am o foarte mare problema VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2007-10-12 10:12:53
Re: Migrenenu cred ca e cazul de asa ceva si nici nu trebuie sa pui carul inaintea boilor. nu e mai bine sa previi decat sa vindeci? ce crezi ca poti avea? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2007-10-12 10:19:18
Re: Migrenetocmai mi-am facut programare la neurilogie pt. joi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-10-12 10:29:46
Re: Migrenebravo! sa ne spui cum a fost! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #38 2007-10-12 10:32:09
Re: Migrenesper sa fie bine.sa nu imi zica ca nu pot sa iau ac. dar eu oricum o sa iau .oricul legatura nu cred sa fie.ca am avut si inaite de ele migrene.doar ca au fost mai frecvente pe canicula aia ,cred ca asta le declanseaza .decand a venit fricul si am inceput e adevarat sa port si ochelari nu am mai avut nici o treaba VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|