|
Nu esti logat.
Migrene-3#39 2007-10-12 12:33:18
Re: Migrenehmmmm dar totusi mie dupa ce imi trece migrena ma simt obosita.nicolle asa patesti si tu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2007-10-12 13:28:11
Re: MigreneAm migrene de cand ma stiu in fiecare luna inainte de menstruatie ...ma tine migrena 2 zile si dupa ce-mi vine ciclul imi trece..iar pastile, imi trece numai si numai cu fasconal.sunt singurele pastile care nu-mi lipsesc din nici o geanta, din casa, de la serviciu..medicul mi-a zis ca migrena mea are legatura si cu tensiunea foarte mica.. Offline #41 2007-10-12 13:34:42
Re: Migrene
nu neaparat...doar daca e foarte puternica si se lasa cu varsaturi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2007-10-12 13:55:09
Re: Migrenede vomat nu am vomat dar am avut greturi.uffffffff incep sa imi fac griji cat de grave sunt migrenele astea ,oare???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-10-12 14:01:54
Re: Migrenenu ma supar ET. adevarul este ca sunt foarte stresata in ultima perioada.ce vrei sa zici cu e cele mai multe ori semnaleaza ceva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-12 14:12:13
Re: Migrenemircuri ,joi primesc rezultatul la exudat si eu sunt curioasa sa vad daca iese sau nu candida . Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-12 14:12:59) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2007-10-12 14:19:23
Re: Migrenem-as duce dar nu am bani acum .si tu ce banuiesti ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2007-10-12 14:26:26
Re: Migrenema faci curioasa .si banuiala ta e de bine sau rau?.ufffff am atatea pe cap.doamne sper sa nu slabesc si mai tare si asa am 1,66;167 si 44-43 de kg.am reusit sa slabesc 3 kg. in sesiunea din iarna trecuta si de atunci nu am mai pus pe mine nimic.si am acum o caruta de probleme .tu esti psiholog cumva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-10-12 14:36:41
Re: Migreneesti foarte draguta ca imi dai aceste sfaturi ET.doar ca nu prea ma ajuta cand imi zice toata lumea cand ma vede zice ca vai ce slaba esti............ de parca eu nu stiu wtf,de infometat nu ma infometez ce pana mea sa fac daca asa ma facu mama )).pupici VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2007-10-15 17:20:18
Re: Migrenemai fetelor,ma duc eu la ortoped,si cand ma intreba asistenta unde am programare.eu pauza imi venea in minte numai cuvinte care sunau a a,ortopedie nu cuv. asta in sine .si va intreb sa fie oboseala de vine? exista legatura intrea asta si migrene (intreb si eu) si cat de normal este ca atunci cand ma duc in magazin sa cumpar ceva sa imi trebuiasca cateva fractiuni de secunda sa imi aduc aminte ce vreau sa iau(mai patesc asa daca imi e gandul aiurea) asta sa fie cauza? oboseala? ca ma intreb cat de normale sunt chestile astea.mai ales ca nu imi aducam aminte cuvantul ortopedie acum imi vebae sa tastez antropologie )) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2007-10-15 17:59:49
Re: Migreneralucaelena exact asta mi se intampla si mie...imi vin fff greu unele cuvinte banale..usoare...aiureah...si numa nu`mi aduc aminte ! imi ia cateva secunde sa zic #50 2007-10-15 18:03:03
Re: Migreneskumpi eu zic ca nu sunt probleme la noi,mai degraba oboseala si neatentia sunt de vina pt. asta .daca uitam cum ne cheama si unde stam atunci sa ne facem griji VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-10-15 18:04:23
Re: Migreneralucaelena u minerale ti le-ai facut stai bine cu ele? poate ai anemie...eu stiu #52 2007-10-15 18:06:12
Re: Migrenesperrrrr...da eu nu sunt obosita..toata ziua dorm #53 2007-10-15 18:07:24
Re: Migrene
poate sa fie din cauza anemiei ? #54 2007-10-15 18:08:07
Re: Migrenecare sunt mineralele ce trebuie sa le fac andruta? skumpi stai tu linistita nu e vb. de epilepsie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #56 2007-10-15 18:12:18
Re: Migreneam facut si calciu si fier in vara si au iesit bine si magneziu am facut si a iesit si ala ok.sa fie o problema neurologica? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2007-10-15 18:13:47
Re: Migrenesa speram k nu...eu ma consolam cu faptu k e din cauza anemiei...k is mai slabutza .. dar dak u zici k esti ok si totusi..tzi se intampla... © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|