homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Migrene-3

#39 2007-10-12 12:33:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Migrene

hmmmm dar totusi mie dupa ce imi trece migrena ma simt obosita.nicolle asa patesti si tu?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#40 2007-10-12 13:28:11

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Am migrene de cand ma stiu in fiecare luna inainte de menstruatie ...ma tine migrena 2 zile si dupa ce-mi vine ciclul imi trece..iar pastile, imi trece numai si numai cu fasconal.sunt singurele pastile care nu-mi lipsesc din nici o geanta, din casa, de la serviciu..medicul mi-a zis ca migrena mea are legatura si cu tensiunea foarte mica..

#41 2007-10-12 13:34:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralucaelena a scris:

hmmmm dar totusi mie dupa ce imi trece migrena ma simt obosita.nicolle asa patesti si tu?

nu neaparat...doar daca e foarte puternica si se lasa cu varsaturi...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#42 2007-10-12 13:55:09

evilpink
Banat

de vomat nu am vomat dar am avut greturi.uffffffff incep sa imi fac griji cat de grave sunt migrenele astea ,oare????

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#43 2007-10-12 14:01:54

evilpink
Banat

rotfl2 nu ma supar ET. adevarul este ca sunt foarte stresata in ultima perioada.ce vrei sa zici cu big_smilee cele mai multe ori semnaleaza ceva?

puss puss puss

Publicitate

loading...

#44 2007-10-12 14:12:13

evilpink
Banat

mircuri ,joi primesc rezultatul la exudat si eu sunt curioasa sa vad daca iese sau nu candida smile.

ma sperii cu tumorile alea ET. iar ma buseste ipohondria rotfl2))))

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-12 14:12:59)

puss puss puss

#45 2007-10-12 14:19:23

evilpink
Banat

m-as duce dar nu am bani acum sad.si tu ce banuiesti big_smile?

puss puss puss

#46 2007-10-12 14:26:26

evilpink
Banat

ma faci curioasa rotfl2.si banuiala ta e de bine sau rau?.ufffff am atatea pe cap.doamne sper sa nu slabesc si mai tare si asa am 1,66;167 si 44-43 de kg.am reusit sa slabesc 3 kg. in sesiunea din iarna trecuta si de atunci nu am mai pus pe mine nimic.si am acum o caruta de probleme smile.tu esti psiholog cumva?

puss puss puss

#47 2007-10-12 14:36:41

evilpink
Banat

esti foarte draguta ca imi dai aceste sfaturi ET.doar ca nu prea ma ajuta cand imi zice toata lumea cand ma vede zice ca vai ce slaba esti............ de parca eu nu stiu wtf,de infometat nu ma infometez ce pana mea sa fac daca asa ma facu mama rotfl2)).pupici puss

puss puss puss

#48 2007-10-15 17:20:18

evilpink
Banat

mai fetelor,ma duc eu la ortoped,si cand ma intreba asistenta unde am programare.eu pauza imi venea in minte numai cuvinte care sunau a a,ortopedie nu cuv. asta in sine sad.si va intreb sa fie oboseala de vine? exista legatura intrea asta si migrene (intreb si eu) si cat de normal este ca atunci cand ma duc in magazin sa cumpar ceva sa imi trebuiasca cateva fractiuni de secunda sa imi aduc aminte ce vreau sa iau(mai patesc asa daca imi e gandul aiurea) asta sa fie cauza? oboseala? ca ma intreb cat de normale sunt chestile astea.mai ales ca nu imi aducam aminte cuvantul ortopedie acum imi vebae sa tastez antropologie rotfl2))

puss puss puss

#49 2007-10-15 17:59:49

skumpi
Vizitator

ralucaelena yikes exact asta mi se intampla si mie...imi vin fff greu unele cuvinte banale..usoare...aiureah...si numa nu`mi aduc aminte ! imi ia cateva secunde sa zic sad
eu is f ingrijorata pt k n`am avut astfel de pb..si cu invatatu...retin f rpd...acuma mi`e frika sa nu cumva sa am pb in sesiune cesafacs
chiar vroiam sa intreb shi eu pe aici...
eu i`am zis la mami si a zis k poate ar trb sa`mi cumpere medicamente de alea de tzinut minte
nush dak la mine e de la lipsa de calciu...si faptu k sunt cam anemica nustiu da sper sa`mi 'treaca "

#50 2007-10-15 18:03:03

evilpink
Banat

skumpi eu zic ca nu sunt probleme la noi,mai degraba oboseala si neatentia sunt de vina pt. asta smile.daca uitam cum ne cheama si unde stam atunci sa ne facem griji rotfl2

puss puss puss

#51 2007-10-15 18:04:23

andrutza
Vizitator

ralucaelena u minerale ti le-ai facut stai bine cu ele? poate ai anemie...eu stiu

#52 2007-10-15 18:06:12

skumpi
Vizitator

sperrrrr...da eu nu sunt obosita..toata ziua dorm sad
am o cunostiinta care are un baietel de vreo 8-9 ani si saracu e f micutz ..nu prea s`a dezvoltat ...peste toate astea in ult vreme a avut tot felu de crize..adika mergea cu maica`sa pe strada si dintr`o data nu mai stia de el..nici pe maica`sa nu o recunostea sad si acum l`au trimis la cj..cica e suspect de epilepsie...sad salacu..cat e de mic...
bine nu ca ar fi cazu la noi..da nah..eu ma ingrijorez  rpd...
mi`a luat mami o punga de vitamine azi...sa vad dupa cateva sapt dak e ok... brrrr...mi`e frika

#53 2007-10-15 18:07:24

skumpi
Vizitator

andrutza a scris:

ralucaelena u minerale ti le-ai facut stai bine cu ele? poate ai anemie...eu stiu

poate sa fie din cauza anemiei ? cesafac

#54 2007-10-15 18:08:07

evilpink
Banat

care sunt mineralele ce trebuie sa le fac andruta? skumpi stai tu linistita nu e vb. de epilepsie smile

puss puss puss

#55 2007-10-15 18:09:37

skumpi
Vizitator

cred k se refera la calciu...fier...nustiu

#56 2007-10-15 18:12:18

evilpink
Banat

am facut si calciu si fier in vara si au iesit bine si magneziu am facut si a iesit si ala ok.sa fie o problema neurologica?

puss puss puss

#57 2007-10-15 18:13:47

skumpi
Vizitator

nustiu sa speram k nu...eu ma consolam cu faptu k e din cauza anemiei...k is mai slabutza .. dar dak u zici k esti ok si totusi..tzi se intampla...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.