|
Nu esti logat.
Flora vaginala si secretie alba#1 2007-09-08 22:07:18
Flora vaginala si secretie albaMa spal intervaginal cu apa de la dus o data sau de doua ori pe zi de foarte mult timp, credeam ca este o metoda de igiena care se impune. De curand aflu ca nu se fac spalaturi intervaginale prea dese, dar cum altfel? Pentru ca miroase. Offline #2 2007-09-08 22:31:57
Re: Flora vaginala si secretie albae posibil sa ai candida..mergi si fa`ti niste analize intai ca sa vezi daca e intr-adevar candida.uneori, la candida nu ai mancarimi sau usturimi, ele apar dupa un timp.vezi ca s`a mai scris pe forum de candida..si tratamente.uita`te in post`urile trecute!! Offline #3 2007-09-17 14:46:30
Re: Flora vaginala si secretie albaBun. Deci secretia este laptoasa, destul de abundenta (pateaza lenjeria) si mirositoare, daca nu fac spalaturi intravaginale dimineata si seara, in fiecare zi. Altfel e ok. Ultima oara a fost editat de warm_snow (2007-09-17 14:47:17) Offline #4 2007-09-17 14:50:18
Re: Flora vaginala si secretie albanu e normal sa te speli in vagin de 2 ori pe zi...ia nu te mai spala si mergi altundeva pt un examen de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-09-17 14:59:43
Re: Flora vaginala si secretie albastop! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-17 15:10:14
Re: Flora vaginala si secretie albaAm incercat sa nu ma mai spal in zilele cand eram "libera", dar chiar miroase urat, de exemplu daca sunt in pantaloni de pijama fara lenjerie pe dedesubt se simte Offline #7 2007-09-17 15:11:23
Re: Flora vaginala si secretie albapoti sa pui iaurt...rau n are ce sa ti faca... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-09-17 15:36:34
Re: Flora vaginala si secretie albawarm_snow, spala-te doar la exterior, nu iti pune nimic in vagin, asculta-ma, te rog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-09-17 15:39:44
Re: Flora vaginala si secretie albaPai curge si se simte, crede-ma Offline #10 2007-09-17 15:42:37
Re: Flora vaginala si secretie albafa cum iti spun, te rog! nu curge dupa ce te bagi in pat...in plus, intelege te rog ca un anume miros(care tie nu inteleg de ce ti se pare deranjant) are rol in excitatie...e afrodisiac pentru partener. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-09-17 16:01:05
Re: Flora vaginala si secretie albaas vrea sa intervin si eu numai putin la acest subiect. Offline #12 2007-09-17 18:31:11
Re: Flora vaginala si secretie albaam fost la ginecolog acum cateva luni...mi-a spus k am vaginita mi-a scris ce sa iau dar prietenul meu a aruncat din greseala foaia...am citit aici pe forum care sunt simptomele dar eu am doar scurgeri urat mirositoare....ce as putea lua ? Offline #13 2007-09-18 15:36:34
Re: Flora vaginala si secretie albaCandida netratata si cronicizata iese la analize? Offline #14 2007-09-18 15:37:04
Re: Flora vaginala si secretie albacu certitudine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-09-19 19:15:34
Re: Flora vaginala si secretie albaReferitor la aceste scurgeri as vrea sa va spun ca am si eu tot o scurgere albicioasa, laptoasa. Am facut o cauterizare la sfarsitul lunii iunie pt. o rana pe col cam mare si vad ca pana azi tot nu scap de aceste scurgeri care au si un miros mai neplacut. As vrea sa stiu daca e normal ca orice femeie sa aiba scurgeri si de ce din moment ce esti sanatoasa adica nu ai nici candida nici alte chestii din astea . Eu am facut aceste analize inainte de cauterizare si mi-a gasit decat o candida pe care am tratat-o si de care am scapat. Apoi am facut cauterizarea si au trecut aproape 3 luni si tot mai am scurgerea aceasta. Voiam sa cer parerea doctoresei daca e normal ca orice femeie sa aiba scurgeri excluzand diversele situatii de infectii. Offline #16 2007-09-19 19:35:39
Re: Flora vaginala si secretie albae normal sa ai scurgeri...doar nu esti uscata pe dianuntru...insa...in momentul in care acestea isi schimba caracterele (culoare, miros, cantitate) e clar ca a intervenit un dezechilibru si trebuie mers la medic pt analiza de secretie. mami de minuni Offline #17 2007-09-20 09:04:48
Re: Flora vaginala si secretie albapai da eu inteleg dar tocmai asta e ca nu stiu cum e NORMAL sa fie aceasta secretie adica:ce culoare, ce miros si ce cantitate Offline #18 2007-09-20 09:07:20
Re: Flora vaginala si secretie albaadica tu pana la varsta asta nu ai mai avut secretie? difera de la femeie la femeie...daca s-a schimbat fata de cum o aveai inainte atunci e de mers la medic mami de minuni Offline #19 2007-09-23 13:57:36
Re: Flora vaginala si secretie albaDoctoressa, dupa actul sexual este indicat, dpdv strict medical, sa NE spalam intern sau sa NU ne spalam? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|