|
Nu esti logat.
Flora vaginala si secretie alba-3#39 2008-02-03 18:29:13
Re: Flora vaginala si secretie albahelllo...am si eu o nelamurile...saptamana ce tocmai a trecut am avut trei contacte sexuale protejate cu iubitul meu..iar dupa fiecare mergeam si ma spalam intravaginal ptr ca foloseam pe langa prezervativ si pelicule....Acum dupa 1zi,2 urinez destul de des,ma trezesc chiar si noaptea si ma simt in permanenta inconfortabil ,parca ma doare si zona de jos..ma apasa! ce sa inseamne asta?(cred ca o raceala nu putea sa apara de pe-o zi pe alta) Offline #40 2008-02-03 18:43:56
Re: Flora vaginala si secretie albao raceala poate aparea de la o zi pe alta. poate fi si cistita post-coitala datorita unei lubrifieri/ excitatii insuficiente mami de minuni Offline #41 2008-02-03 21:59:08
Re: Flora vaginala si secretie albaAcum cativa ani si eu ma spalam inauntru de fiecare data cand fac dus, crezands ca asa sunt mai curata. Cu timpul flora vaginala s-a cam dus, iar la contactele sexuale aeam dureri; apoi am folosit lubrifiant din belsug. A aparut frumos si-o rana pe col.. Offline #42 2008-02-04 09:23:06
Re: Flora vaginala si secretie alba
si totusi e bine, chiar f bine, ca exista acest forum pt f multe fete tinere. Offline #43 2008-02-04 11:09:01
Re: Flora vaginala si secretie albaDa...apropo de spalaturi...ascultati-o cu sfintenie pe Doctoressa.....am avut si eu o perioada acum cativa ani cand aveam o secretie abundenta..(foooartee chiar)...si imi faceam spalaturi cu irigatorul de 2 ori pe zi...facusem o obsesie ...nu plecam din casa fara sa ma spal...pentru ca era si foarte abundenta si mirosea destul de neplacut...facusem si niste tratamente pentru candida...dar degeaba...pana la un moment dat cand la un control ginecologic am avut inspiratia sa-i spun doctorului ce 'tratament' aplicam eu de doua ori pe zi...si doctorul mai sa ma stranga de gat ...si mi-a spus ca nu fac decat sa imi dezechilibrez si mai rau flora vaginala...si m-a sfatuit 'cu insistenta' sa nu mai fac chestia asta cel putin o luna - doua, sa-mi fac tratament pentru candida din nou...si vreau sa va spun ca l-am ascultat si exact cum zice Doctoressa, in scurt timp a devenit din ce in ce mai putina...pana a ajuns la normalitate...si acum pot sa spun ca sunt o fericita. De doi ani nu am mai avut nici o problema din punctul asta de vedere...asa ca va sfatuiesc sa ascultati de profesionisti !!! baby Dragos Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-05 16:56:40
Re: Flora vaginala si secretie albahm si inca ceva....din cauza acestei cistite sau.....iritatii sau infectii din cauza peliculelor si a spalaturilor intravaginale se poate intampla sa intarzie mentruatia? Offline #45 2008-02-05 17:00:38
Re: Flora vaginala si secretie albade la cistita nu cred, doar daca nu te-ai ales si cu o anexita... Offline #46 2008-02-07 14:26:07
Re: Flora vaginala si secretie albaApropo de subiectul initial, dupa spalari frecvente intravaginale, si inevitabil distrugerea florei cum v-ati refacut-o? Offline #47 2008-02-07 14:44:28
Re: Flora vaginala si secretie albanu se reface singura. mami de minuni Offline #48 2008-02-07 14:47:50
Re: Flora vaginala si secretie albaAm citit de tratamentul cu iaurt si o sa-l incerc cu siguranta! Dar am inteles ca exista si niste capsule intravaginale pt reglarea florei! Stie cineva cum se numesc? Offline #49 2008-02-08 11:13:58
Re: Flora vaginala si secretie albaspecial vaginale n-am auzit sa fie la noi in romania, dar daca afli tu, anunta-ne si pe noi aici pe forum! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #50 2009-05-11 22:46:58
Re: Flora vaginala si secretie albabuna seara Offline #51 2009-05-11 23:07:17
Re: Flora vaginala si secretie albaam uitat sa specific ca nu iau amticonceptionale ,nu ma protejej in timpul actului si uneori am dureri,irigatorul il folosesc fff rar ,,mai mult degetul si dusul dar nu des doar cand simt ca ma mananca sau ma ustura de la secretia care este in interior.. Offline #52 2009-05-11 23:07:31
Re: Flora vaginala si secretie albanu e suficient papanicolaul ala! trebuie facuta analiza de secretie si culturi + antibiograma Offline #53 2009-05-12 11:03:38
Re: Flora vaginala si secretie albaantibiograma nu stiu ce este si in ce consta...cand am fost mi-au luat cateva mostre din secretie una stiu ca a fost papnicolau cealalta nu stiu...nici doctorii nu iti spun exact ce tre facut..as vrea sa gasesc si eu un ginecolog care sa aibe grija de mine sa tinem legatura nu imi da un tratament si apoi dumnezeu cu mila daca intelegeti voi ce vreau sa spun..cu este o sarcina sa te supravegheze Offline #54 2009-05-12 11:04:37
Re: Flora vaginala si secretie albaapropo am inteles ca si zeama de urzica este buna la spalari exterior Offline #55 2012-02-14 15:30:23
Re: Flora vaginala si secretie albaBuna, Offline #56 2012-02-14 16:09:40
Re: Flora vaginala si secretie albaNu avem cum sa ghicim, cel mai probabil o dereglare a florei, mergi si fa un examen de secretie ca sa vezi despre ce e vorba Offline #57 2012-02-15 19:14:01
Re: Flora vaginala si secretie albaMi am facut un examen de secretie cu cateva luni in urma si mi a iesit clean. ma gand k nu ar avea de ce sa se distruga flora vaginala fara vreo greseala din partea mea (gen spalaturi intravaginale dese). E posibil din cauza alimentatiei? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|