homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Flora vaginala si secretie alba

#1 2007-09-08 22:07:18

warm_snow
New member
Inregistrat: 2007-09-08

Flora vaginala si secretie alba

Ma spal intervaginal cu apa de la dus o data sau de doua ori pe zi de foarte mult timp, credeam ca este o metoda de igiena care se impune. De curand aflu ca nu se fac spalaturi intervaginale prea dese, dar cum altfel? Pentru ca miroase.
Am o secretie alba laptoasa care uneori miroase a lapte si uneori un pic mai urat, a peste.
Nu am mancarimi si nici usturimi. Nu e normal, nu?

#2 2007-09-08 22:31:57

blue sky
New member
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Flora vaginala si secretie alba

e posibil sa ai candida..mergi si fa`ti niste analize intai ca sa vezi daca e intr-adevar candida.uneori, la candida nu ai mancarimi sau usturimi, ele apar dupa un timp.vezi ca s`a mai scris pe forum de candida..si tratamente.uita`te in post`urile trecute!!

multa sanatate!

#3 2007-09-17 14:46:30

warm_snow
New member

Bun. Deci secretia este laptoasa, destul de abundenta (pateaza lenjeria) si mirositoare, daca nu fac spalaturi intravaginale dimineata si seara, in fiecare zi. Altfel e ok.
Am facut analizele de secretie si mi-a iesit ca sunt "curata, normala".
E posibil asa ceva? Abia asteptam sa imi zica ca e candida, cine stie ce fel, si sa imi dea reteta pt. tratament, cand colo ...... nimic ?!?!?!!
Ce fac? Raman asa, fara tratament si continui cu spalaturi de 2 ori pe zi? E normal?

Ultima oara a fost editat de warm_snow (2007-09-17 14:47:17)

#4 2007-09-17 14:50:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu e normal sa te speli in vagin de 2 ori pe zi...ia nu te mai spala si mergi altundeva pt un examen de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-09-17 14:59:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

stop!
corect e asa:
IA NU TE MAI SPALA DE 2 ORI PE ZI SI VEI VEDEA CA, CU TIMPUL, SECRETIA VA FI DIN CE IN CE MAI PUTIN ABUNDENTA.
In plus, e perfect normala si miroase perfect normal. Las-o in pace

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-09-17 15:10:14

warm_snow
New member

Am incercat sa nu ma mai spal in zilele cand eram "libera", dar chiar miroase urat, de exemplu daca sunt in pantaloni de pijama fara lenjerie pe dedesubt se simte sad
Plus ca locuiesc cu prietenul meu si automat seara cand ma bag in pat langa el trebuie sa ma spal, ca chiar daca nu facem nimic, mai pune o mana ceva si ...... e neplacut sad
Cred ca o sa incerc sa nu ma spal vreo saptamana si sa bag iaurt ... am citit pe aici ca ajuta.
Ce aiurea ma simt ........................

#7 2007-09-17 15:11:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti sa pui iaurt...rau n are ce sa ti faca...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2007-09-17 15:36:34

Al Pacino
Administrator

warm_snow, spala-te doar la exterior, nu iti pune nimic in vagin, asculta-ma, te rog.
daca te speli doar la exterior, nu se simte nici un miros. spala-te odata la 3 zile in vagin,....va fi bine, vei vedea

#9 2007-09-17 15:39:44

warm_snow
New member

Pai curge si se simte, crede-ma smile
OK, o sa incerc sa te ascult si sa ma abtin smile

#10 2007-09-17 15:42:37

Al Pacino
Administrator

fa cum iti spun, te rog! nu curge dupa ce te bagi in pat...in plus, intelege te rog ca un anume miros(care tie nu inteleg de ce ti se pare deranjant) are rol in excitatie...e afrodisiac pentru partener.
deci, spala vulva de cite ori pe zi vrei, dar nu si interiorul vaginului...secretia se va reduce treptat. in schimb, daca vei continua asa, secretia va deveni din ce in ce mai abundenta

#11 2007-09-17 16:01:05

valerrie
New member
Inregistrat: 2006-12-13

as vrea sa intervin si eu numai putin la acest subiect.
si eu ma spalam in vagin frecvent, acum am cam renuntat, plus ca eram foarte obsedata ca irigatorul cu care ma spal e purtator permanent de microbi si dupa ce ma spalam aveam impresia ca sunt mai murdara. ajunsesem de-mi cumparam un irigator pe fiecare luna. nu e  bine deloc, o sa intri intr-un cerc vicios din care nu vei mai putea iesi. Iata ca acum am trecut peste si nu ma mai spal decat odata pe saptamana sau chiar la doua saptamani. consider ca secretia pe care o am este normala, ca la orice om si nu ma deranjeaza.  aaaa, sa mai spun ca sora mea a fost mai rau decat mine chiar si din cauza spalaturilor abundente acum foloseste gel lubrifiant pentru ca nu se mai uda absolut deloc la contact.

#12 2007-09-17 18:31:11

AnonimaJe
Membru
Inregistrat: 2007-09-17

am fost la ginecolog acum cateva luni...mi-a spus k am vaginita mi-a scris ce sa iau dar prietenul meu a aruncat din greseala foaia...am citit aici pe forum care sunt simptomele dar eu am doar scurgeri urat mirositoare....ce as putea lua ?

#13 2007-09-18 15:36:34

warm_snow
New member

Candida netratata si cronicizata iese la analize?

#14 2007-09-18 15:37:04

Al Pacino
Administrator

cu certitudine

#15 2007-09-19 19:15:34

crystyna30
New member
Inregistrat: 2007-06-30

Referitor la aceste scurgeri as vrea sa va spun ca am si eu tot o scurgere albicioasa, laptoasa. Am facut o cauterizare la sfarsitul lunii iunie pt. o rana pe col cam mare si vad ca pana azi tot nu scap de aceste scurgeri care au si un miros mai neplacut. As vrea sa stiu daca e normal ca orice femeie sa aiba scurgeri si de ce din moment ce esti sanatoasa adica nu ai nici candida nici alte chestii din astea . Eu am facut aceste analize inainte de cauterizare si mi-a gasit decat o candida pe care am tratat-o si de care am scapat. Apoi am facut cauterizarea si au trecut aproape 3 luni si tot mai am scurgerea aceasta. Voiam sa cer parerea doctoresei daca e normal ca orice femeie sa aiba scurgeri excluzand diversele situatii de infectii.

#16 2007-09-19 19:35:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

e normal sa ai scurgeri...doar nu esti uscata pe dianuntru...insa...in momentul in care acestea isi schimba caracterele (culoare, miros, cantitate) e clar ca a intervenit un dezechilibru si trebuie mers la medic pt analiza de secretie.

mami de minuni hjarta

#17 2007-09-20 09:04:48

crystyna30
New member
Inregistrat: 2007-06-30

pai da eu inteleg dar tocmai asta e ca nu stiu cum e NORMAL sa fie aceasta secretie adica:ce culoare, ce miros si ce cantitate

#18 2007-09-20 09:07:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

adica tu pana la varsta asta nu ai mai avut secretie? difera de la femeie la femeie...daca s-a schimbat fata de cum o aveai inainte atunci e de mers la medic

mami de minuni hjarta

#19 2007-09-23 13:57:36

warm_snow
New member

Doctoressa, dupa actul sexual este indicat, dpdv strict medical, sa NE spalam intern sau sa NU ne spalam?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.