homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...-2

#20 2007-09-11 21:24:48

raluca 17
New member
Inregistrat: 2007-08-17

Re: PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

am fost pe la 16 ani si ceva cu mama...am fost la un control pt ca nu-mi venea regulat si mi-a dat anticonceptionale.Mi-a fost f rusine dar am trecut cu bine.Nu e mare lucru:P

#21 2007-09-11 21:46:24

Sun_Lady
Full member
Inregistrat: 2007-04-05

eu cand am fo prima data la ginecolog am fost tare speriata....tanti aia de acolo era hitler in varianta feminina si mi-a zis scurt pe doi "dezbraca-te si urca-te sus" :-| m-am urcat eu sus,mi-am tot facut curaj sa ma urc, iar cand a venit ea mi-am pus mainile la ochi si ma tot foiam...doctorita mi-a zis "gata draga,ca sa stii ca nu esti prima care vine...sunt si fetite mai mici decat tine care inteleg mai bine".....n-am mai fost la ea si nici nu am de gand! cam traumatizant ptr o prima data cesafac

don`t let him pull you by the skirt...you`re gonna get your feelings hurt....

#22 2007-09-11 21:50:55

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

la 20 pt control si pastile!super de treaba doctora si acum tot la ea ma duc:)

#23 2007-09-12 07:50:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

la 19 ani pentru control. teroare....un tampit care mi-a zis ca "daca va place sa faceti sex trebuie sa va placa si pe scaunul asta la mine" si faceam sex doar a doua oara...pe scaunul lui rotfl

#24 2007-09-12 09:38:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

si eu am patit-o o data cu o dr care mi-a zis ca daca tot imi place sa fac sex ar trebui sa imi placa si valvele...si i-am zis ca penisul sotului meu nu e de fier si ca il prefer in locul valvelor... tongue

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2007-09-12 11:59:14

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

prima mea experienta la ginecolog a fost groazinica,nici nu vreau sa imi aduc aminte.doctorita de familie ma trimisese la spitalul judetean (parca ea nu stia de existenta Plannigului) pentru un examen de secretie.acolo lume multa (femei,evident),toate se imbulzeau care sa fie prima de parca eram la vreun concurs.cand a venit randul meu am intrat in cabinet unde sa constat ca erau 2 asistente iar doctorita era in camera alaturata.o.k. toate bune si frumoase pana cand m-a pus sa ma "catar" pe "calul balan" ceea ce pentru mine era pentru prima oara si nu stiam exact cum sa stau ca asistenta sa poata mai bine sa isi faca treaba.cand era in "toiul actiunii"  bate cineva la usa si intra fara nici o jena pana au scos-o asistentele afara,timp in care eu eram in toata splendoarea cu "mititica" la vedere asa m-au tinut vreo 5 min. incat cred ca toate asistentele si toata lumea care se afla in cabinet au vazut-o pe "mititica".atunci am jurat ca nu voi mai pune piciorul in spital si ca prefer un cabinet particular sau Planningul pentru a fi tratata omeneste....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#26 2007-09-12 12:11:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

n-am inteles nici eu pana acum dc in spitale "calul balan" e indreptat spre usa, fara tu o perdea acolo ceva...si daca nu e spre usa care da in hol e spre usa care da in alt salon, in alta camera, etc....usa sa fie...

mami de minuni hjarta

#27 2007-09-12 12:14:11

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

sau e amplasat chiar pe holisorul de trecere dintre hol si salon, astfel incat am avut ocazia, cand ma intorceam de la baie in salon, sa trec fara probleme pe langa un chiuretaj live- fara perdea binenteles, caci nu exista alta cale de acces. .

ah, si apropo de ce a scris ank-su-namun, cand mi-a scos asistenta pansamentul de dupa conizatie, in cabinet mai era o prietena de-a ei venita in vizita, la o cafea si o tigara, cabinetul ffind de 2/2, deci aia isi bea cafeaua si vedea...m-am simtit nemaipomenit...iar asistenta urla ca de ce nu ma relaxez sa-mi scoata pansamentul, cand cu o ora inainte ma taiasera inauntru si mai eram si pe jumate anesteziata...sweet memories!

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-12 12:20:54)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#28 2007-09-12 12:30:00

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

ma sperii de-a binelea de nu mai calc pe la ginecolog:( inca nu mi am inceput viata sexuala si nu am fost la ginecolog. am moluscum pe labii dar dr ginecolog s-a uitat si nu a facut control,m-a trimis la dermato si acolo cind ma vedeau speriata asa tipau la mine...

iubind dincolo de moarte

#29 2007-09-12 12:32:37

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

moluscum ce-i ala?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#30 2007-09-12 12:34:38

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

offtopic: blue elf ziceai ceva de poze ca le poti face big_smile ai timp ? big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#31 2007-09-12 12:35:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ce am scris mai sus s-a intamplat in spital. la cabinetele particulare se poarta de obicei mai omeneste. e trist ca tb sa dai bani ca sa fii tratat cum trebuie...desi, daca stau bine sa ma gandesc si in spital am dat bani, asa ca...no comment.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-09-12 12:36:42)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#32 2007-09-12 12:37:00

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

offtopik: diseara daca e le fac, ca mai stau cva la pc acu  dar dupa tre sa ajung la babi.
daca e poti s-ami dai acu poze pe mess.

http://www.sexpert.ro/articole/sanatate … uatia.html

stiu ca n-are legatura cu topikul dar am postta aici ca mi s-a parut interesant si nu stiam unde.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-12 12:55:13)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#33 2007-09-12 12:56:20

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Prima oara knd am fost la gine...am mers cu bubi rotfl a fost cumplit de haios...era singurul baiat din sala aia de asteptare....dar a indurat totul cu stoicism smile pt mine...uff...
  In schimb,mersul propriu-zis la ginecolog (oaga..era o ea) m-a cam traumatizat..fiindk eram extrem de stresata...doctoritza era foarte intelegatoarea dar eu nu! trebuia sa-mi recolteze o secretie pt niste analize si mi-a bagat ceva subtire ca sa recolteze......si m-a duruuut...ziki k eram o frigida,asa ma simteam...kt m-am gandit yo sa ma relaxez...nika n-a mers...abia am asteptat sa ma dau jos de pe masa aia nenorocita

Poor is the man whose pleasure depends on another

#34 2007-09-12 12:58:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu am fost pe la 17 ani jumate ptr control si pastilutze...m-a dus mama la un nene destul de in varsta da care stia ce face (avea omu experienta de 30 de ani, vazuse de toate la viata lui). Oricum, a fost foarte dragutz si se tinea de poante, m-a intrebat daca e ptr prima data cand sunt la ginecolog si i-am zis k da. Si dup-aia mi-a dat toate indicatiile si a fost ok. O faza comica a fost cand mi-a dat reteta ptr pastile si avea promotie la Yasmine si mi-a dat un ceas si cutiutza ptr pastile care avea oglina. La care face doctorul "Uite, ai si oglinda...n-ai un ruj sa-ti arat cum se foloseste?"lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#35 2007-09-12 14:28:47

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

se ofera cineva sa faca un sondaj? big_smile ..k eu nu ma pricep ..cu varsta, virgina sau nu, cu mama sau nu, impresie buna sau nu..si mai ziceti voi dak aveti vreo idee big_smile

bebe

#36 2007-09-12 14:49:55

angel_mik
Full member
Inregistrat: 2007-08-20

eu am fost prima data la 19 ani...imi luasem trimitere dar intre timp am fost la mare asa ca am fost dupa 2 saptamani...si am dat peste un nene suparat pe viata, s-a luat de mine ca trimiterea nu mai era buna(medicul de fam mi-a zis k e valabila o luna) apoi ca de ce sunt asa speriata(era prima data)...dupa ce m-a consultat mi-a dat niste ovule(care nu se mai gaseau), nu mi-a zis c aveam(am aflat dupa cateva luni dupa simptome k era candidoza), apoi mi-a tinut o morala de vreo 10 minute legata de intrarea in UE, si k dupa intrare el va avea un salariu foarte mic pe langa cat ar lua in stainatate...traumatizant moment...acum am o doc de treaba si numai la ea ma duc

The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds

#37 2007-09-12 21:10:21

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

moluscum e o boala cu transmitere sexuala in principiu ca eu sunt exceptia...

iubind dincolo de moarte

#38 2007-09-12 21:20:53

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

eu la 22 ani am fost.. imi incepuem viata sexuala si am fost sa imi prescrie pastilute. mi-a facut si analiza de secretie. mi-a fost foarte rusine sa ma dezbrac... big_smile dar nah, am depasit momentul. m-a ajutat faptul ca era o EA. la barbat nu m-as duce... nu cand sunt atatea femei ca medici gineco.

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.