homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...-3

#39 2007-09-12 23:20:27

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

Re: PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

spre rusinea mea nu am fost niciodata la ginecolog.... sad

eu cu bibi meu hjarta

#40 2007-09-13 16:13:47

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

in cazul meu patania de la spital a fost super-aiurea mai ales ca nu era perdea,doar unde trebuia sa te schimbi iar "calutul" era indreptat inspre biroul asistentelor (parca urmareau vreun film asa stateau si se uitau la mine ma intrebau) iar culmea culmilor era ca asa cum stateam eu cocotata pe scaun am observat eu o usa in stanga mea pe care scria numele unui medic ginecolog iar cand asteptam eu asa linistita (asa paream dar numai eu stiu cat ma rugam sa se termine) vad ca se deschide usa si 2 persoane (o doctorita si o pacienta) ies pe usa,deci...va imaginati cum m-am putut simti cand toata lumea se uita la mine si eu cu "pasarica" la vedere...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#41 2007-09-13 16:51:06

cristINA92
New member
De la: Deva
Inregistrat: 2007-09-04

Luna trecuta am mers pt prima data la ginecolog.Am 15 ani si sunt virgina.Problema mea e un chist si am mers ca sa imi dea tratament.In timp ce urcam scarile spre cabinet (stiind ca medicul este barbat) ii tot spuneam mamei mele ca nu mai e nevoie pt o sa merg la planning (stiam ca o sa imi prescrie anticonceptionale).Niste fete care erau in fata usii ne-au spus ca doctorul nu este inauntru, iar eu am crezut ca am scapat, dar am fost foarte surprinsa cand mama a deschis usa, iar dorctorul a spus pe un ton senin:"Poftiti!".Totusi am scapat usor pt m-a apasat in zona ovarelor pt i-am spus ca ma dor si mi-a dat anticonceptionale.Peste 2 luni trebuie sa ma intorc cu rezutlatul de la ecografie (am fost la Policlinica si acolo nu au ecograf, pt ecografie merg la Crucea Rosie).Pe viitor o sa merg la un cabinet particular unde medicul sa fie femeie, cum spune si mama: "De ce sunt si barbatii medici ginecologi?"

Toate trec, asa se spune, dar nimic nu trece fara sa lase urme!

#42 2007-09-13 16:56:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

deci mie mi se pare bataie de joc faza asta cu spitalul...ma mir ca n-au pus scaunul pe hol...tu stai in toata splendoarea si ala isi face de treaba, mai bea o gura de cafea, mai o barfa cu asistenta, mai intra una in cabinet "Vai domnu doctor nu stiam k sunteti ocupat"..."Vai doamna da nu-i nimic, poftiti" neutral In puii mei, doar nu te controleaza in gat! Isi bat joc pur si simplu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#43 2007-09-13 17:02:32

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

sunt niste mare kkti majoritatea doc....te trateaza ca un rahat cu ochi... asta este..si mai ales daca esti si fata.. eu azi am asteptatla medicu de familie 2 h douuaa oree mari si late. da ce mama draq isi bate jok...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#44 2007-09-13 17:03:58

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Ank-Su-Namun a scris:

in cazul meu patania de la spital a fost super-aiurea mai ales ca nu era perdea,doar unde trebuia sa te schimbi iar "calutul" era indreptat inspre biroul asistentelor (parca urmareau vreun film asa stateau si se uitau la mine ma intrebau) iar culmea culmilor era ca asa cum stateam eu cocotata pe scaun am observat eu o usa in stanga mea pe care scria numele unui medic ginecolog iar cand asteptam eu asa linistita (asa paream dar numai eu stiu cat ma rugam sa se termine) vad ca se deschide usa si 2 persoane (o doctorita si o pacienta) ies pe usa,deci...va imaginati cum m-am putut simti cand toata lumea se uita la mine si eu cu "pasarica" la vedere...

incredibili astia de pe la noi...
totala lipsa de bun simt.

#45 2007-09-13 17:05:04

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu am fost pe la 19 ani..control de rutina..nu am avut timp sa ma gandesc ca mi`e rusine pt k in ziua aia incepusem noul servici si ma gandeam doar la asta..plus ca era prima zi si m`am invoit

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#46 2007-09-13 17:10:35

blue_elf
Hero member

fasss de parca ar my exista bun simt la noi smile

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#47 2007-09-13 18:43:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cristINA92 a scris:

"De ce sunt si barbatii medici ginecologi?"

surprinzator sau nu barbatii ginecologi sunt "mai" profesionisti" decat doamnele. un barbat te va lua intotdeauna in serios oricat de mica problema ai avea...la femei exista riscul sa iti spuna ca de aia a avut si ea, nu e grav, las-o asa sau din contra din aia a avut si ea si ce naspa a fost si te face farmacie. un barbat sigur n-a avut niciodata chisturi pe ovare si sigur nu va naste niciodata tongue eu numai la barbati merg.

mami de minuni hjarta

#48 2007-09-13 23:18:42

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

eu prima oara am fost la un barbat si a fost chiar foarte dragut!am fost la cabinetul lui particular si te schimbai in cabine cum sunt si cabinele de proba la magazin cu papucei si totul de la ei!asistenta a fost foarte atenta si mi-a explicat de cateva ori bune ce tr sa fac desi nu era nimic complicat dar eram cam speriata!i-am zis medicului de ce am venit . mi-a facut analiza . mi-a recomandat pap si apoi am mai stat si la discutii pentru a ma lamuri in anumite chestii p care mi le-a zis mama ca sa ma sperie sa nu imi incep viata sexuala;)))

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#49 2007-09-14 09:14:32

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

pt ac. poti sa mergi la planning, nu neaparat la ginecolog....

#50 2007-09-14 09:16:30

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

pai ea zice ca`i virgina si vrea pt reglarea menstruatiei..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#51 2007-09-14 13:50:20

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu am fost la 18 ani prima data cu o prietena si cu iubitul meu..am avut niste emotii de parca as fi dat un examen f important sau ceva de genul...a fost destul de ok pt ca am fost la un cabinet particular..doctorita mi s-a parut putin cam necomunicativa..in fine, a fost bine ca nu am simtit deloc durere..ma dusesem sa-mi dea antic si mi-a facut eco vaginala si m-a trimis la analize la sange..totusi am platit cam mult pt servicii..

#52 2007-09-14 16:28:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

maria31 a scris:

poate pare o intrebare tampita, sorry:">, dar in cazul in care ma duc la analize ca sa imi prescrie ac (pt reglarea menstruatiei) isi da seama si daca mai sunt virgina sau nu sau este necesara cu totul alta procedura? (vreau sa ii demonstrez mamei ca nu m-au dezvirginat ob-urile 8-| )

poti merge pt anticonceptionale care sa ti regleze mesntra atat la ginecolog cat si la planning...la planning mai degraba iti da unele cu care sa te intelegi...si nu conteaza pt ca orice anticonceptional iti regleaza menstra pe perioada pe care l iei...dar daca vrei si un control atunci mai degraba la ginecolog...nu toate cabinetele de planning sunt dotate si pt control...

happy with him...inlove with him...puss

#53 2007-09-15 19:45:04

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

eu am fost prima oara la ginec la 19 ani cand banuiam ca sunt insarcinata...si eram atat de speriata incat am fost la maternitate...si acele doctore "foarte dragute" m-au luat tare...si mi-au spus ca sunt insarcinata si sa le dau un rasp pe loc daca il pastrez sau nu...UFF...de speriata ce eram si suparata am zis DA...au fost ata de dragute incat nici anestezie nu mi-au facut...decat una pt dilatare...deci ... pt mine prima vizita a fost neplacuta....imi era rusine..acum nu mai am retineri...

#54 2007-09-15 19:55:30

blue_elf
Hero member

sa inteleg ca erai insarcinata....si dc mama draq nu ti-au fct macar anestezie lokala? k naiba asa pe viu nu prea cred....adik totusi tre sa fii animal s fci asa cva.

Pastreaza-ti cugetul

#55 2007-09-15 20:06:05

daniela1985
Full member

da eram insarcinata...
si anestezie mi-a zis clar ca este pt dilatare pt a putea sa isi faca treaba...sad
deci jur ca am simtit absolut tot...aveam guma de mestecat in gura si imi venea sa o scot si sa o pun in parul doctoritei la cat de bestie era cu mine....mi-a zis sa pun mana pe burta si sa ma apas...ce doamne iarta-ma sa apas cand eu simteam uneltele alea....

#56 2007-09-15 20:08:37

blue_elf
Hero member

poate ti-a fct anestezie partiala...si deaia ai simtit, ca am auzit ca la aia simti cva,

Pastreaza-ti cugetul

#57 2007-09-15 20:10:00

daniela1985
Full member

am facut a douua oara cand am patit ...grater...anestezie partiala..crede-ma k nu a fost k prima oara....grater....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.