homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...-4

#58 2007-09-15 20:12:41

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

hmm ..cati ani ai?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#59 2007-09-15 20:13:54

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

22...

#60 2007-09-15 20:15:29

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

multi inainte, si dc nu te-ai protejat si u k sa nu ajungi unde s-a ajuns?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#61 2007-09-15 20:17:06

daniela1985
Full member

prima oara s-a intamplat la numai 3 luni de la primul meu contact sexual...eram cam batuta in cap...iar acum sincer nu stiu cum s-a intamplat deoarece luam anticon.

#62 2007-09-15 20:19:46

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

si eu ma intreb de ce nu invata omul din gresli.. in fine nu am dreptul sa judec pe nimeni..

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#63 2007-09-15 20:21:22

daniela1985
Full member

tocmai k ma invasem minte de la primu incident dar uite...se pare ca nu sunt chiar atat de norocoasa ... in fine..sper sa nu se mai intample...desi acum si eu iau anticon..si el fol prezerv...

#64 2007-09-16 15:01:25

mada_ly_na
New member
De la: Vinatori VN
Inregistrat: 2007-09-16

eu am fost p l 15 ani,cu mama.imi curgea d peste 2 luni dar am zis k e o perioada stresanta,si n-am bagat d seama.dar p urma i-am zis mamei sa ma duk l o femeie ginecolog pt k mi-era cam nush cum.din start nu mi-a plaqt nici ambientul nici asistenta kre mi-a trantit sa ma dezbrac si m-a repezit k nu m-am asezat klumea p masa.apoi dupa consult doctorita mi-a zis k am hemoragie (p urma am aflat k era o raceala l ovare) sh mi-a prescris 2 cutii d anticon,kte 3 p zi! bninteles k mi s-a facut rau d la ele ink din prima zi (k varsam tot c mancam) si cd m-am dus inapoi l ea,mi-a zis sa iau doar o pilula p zi (in acest timp citea ziarul nici nu a privit-o p mama in fata) o scarba!

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#65 2007-09-16 17:24:04

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

2 cutii de ce? cate 3 pe zi ?

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#66 2008-03-19 19:35:15

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

prima oara am fost la ginecolog acum cateva luni....prin octombrie anul trecut.Tipa s'a purtat foarte tare cu mine,am stat de vorba mi'a explicat cu rabdare totul..parca vorbeam cu o prietena,mi'a fost rusine sa ma dezbrac(fiind mai pudica de felul meu)in fata unor necunoscute....dar m'am gandit ca la cate ,,pasarici'' si ,,pasaroaie''vad ele pe zi una in plus o sa treaca neobservata:Dbig_smilebig_smilebig_smile

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2008-03-19 19:35:43)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#67 2008-03-19 19:40:48

skumpi
Vizitator

si eu tot pe atunci, prin noiembrie am fost dupa antibebe si am zis sam`i fac si un control ....da nu mai ma duc veci la planning m`a durut asa tare si au vb asa nashpa...bleachs`

#68 2008-03-19 19:54:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

prima data am mers la 21 de ani pt prescriere ac... si a fost nasol... eu foarte stresata (mersesem singurica, a fost surpriza pt iubi treaba cu ac... acu imi pare rau de ea). prin fata mea numai copile (=15-16 ani) insarcinate sau pt avort, toate tinandu-se de burta... iar inauntru... conditii nasoale tare... tin minte cum a scos niste manusi dintr-o "oala", erau mototolite si pun pariu pe orice (fara paranoia) ca mai fusesera folosite... si acum am draci cand ma gandesc cat am fost de bleaga de n-am reactionat... doar ca eu voiam afara de acolo...

nici nush ce mi-a zis... ceva de uter (sa fi fost retrovers... dar nu mai stiu de atunci), ca o sa am travaliu lung si... sa iau karissa. ea ca persoana era draguta, mi-a explicat multe... dar in cabinetul ala n-am mai calcat a doua oara si nici nu recomand nimanui.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#69 2008-03-19 19:56:55

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu aveam vreo 12 ani cand am mers prima data la gineco. cine isi mai aminteset ceva? rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#70 2008-03-19 21:26:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nici eu nu mai stiu nimic

#71 2008-03-19 21:49:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu am mers prima oara la 18 ani pt ca nu avusesem probl niciodata. dar facusem o criza de apendicita si am ajuns la urgente. si m-au trimis si la gine sa fie siguri ca nu e de acolo probl. erau 2 tipe tinere foarte dragute care au scos-o pe mama afara din cabinet big_smile sa ma poata interoga linistite wink . si apoi am fost doar la planning, la un cabinet unde doctora e super si se face si gine acolo. tot la planning-ul asta mi-a facut si papanicolau.

#72 2008-03-19 22:57:57

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

la 15-16 ani ca aveam dereglari de ciclu. eram virgina si mi-a facut doar un eco si atat. am mers singura si tin minte ca stateam in sala de asteptare. muream de rusine ca in jurul meu erau numai femei mai mari (eu par si mai tanara decat is) si ma gandeam ca cine stie ce cred de mine. colac peste pupaza, era acolo si o profesoara de la mine din liceu cu fiica ei. noroc ca nu ma cunostea desi prob ca m-a observat mai apoi la scoala

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#73 2008-03-20 07:37:38

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce memorie aveti mai fetele...

#74 2008-03-20 12:47:17

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

prima data cand am fost la ginecolog aveam 13 ani parca hmm pt ca nu aveam ciclu regulat si ma vaitam tot timpul de dureri abdominale.la control sa vedeti faza,dr imi luase o lama si a cam introdus alea doua degete cam mult, eu fiind virgina, ma cam durut.mi'a creat o impresie f proasta :f?rbannad: prima dr la care am fost pt prima oara,zicandu'mi apoi ca: stai linistita ca vin fete de seama ta si fac chiuretaje mad ca si cum m'ar compara pe mine cu altele,ma enervase la culme,pai si eu i'am zis'o k ce eu sunt k aia sau k ailalta,eu sunt eu si i'am inchis gura lol

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#75 2008-03-20 13:07:05

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

eu la 20 ...pt presccriere ..nu avusesm nevoie mai devreme. insa madame dr nu mi-a placut...a fost cam expeditiva. mi-a facut si control . a fost curat tot dara titudinea ei nu mi-a palcut...a zis sa ma abtin de la mancare si ca imi da yasmin pt probl cu acneeadar mai rau mi-au iesit cosuri de atunci. hmm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#76 2008-03-20 13:52:19

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

17 ani...si cam tremuram...aveam anexita si a inceput sa urle la mine ca de ce umblu cu salele goale..si culmea..eu care tot timpul am grija de acest aspect..
dar dupa aceea am mers la alta si e mult mai bine
maine ma duc iar si mi-e cam groaza..vreau sa fac si pap si s-o intreb despre acele bubite de pe labii(nici nu stiu daca sunt bubuite) care la-am avut dintotdeauna. daca imi zice sa sunt hpv... grater
wish me luck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.