homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

#1 2007-09-11 13:06:24

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

Care a fost prima impresie care v-a facut-o medicul ? la ce varsta ati fost prima oara?
haideti sa dezbatem big_smile

bebe

#2 2007-09-11 13:10:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: PRIMA OARA cand ati fost la ginecolog...

prima data am mers prin clasa a 11-a. nu aveam probleme, nu aveam nimic, dar imi incepusem viata sexuala si trebuia sa merg smile mi-aduc si acum aminte cum m-a intrebat dr daca sunt pt intrerupere si daca da sa merg in cealalta camera si sa o astept...am facut pe mine smile aveam impresia ca o sa imi faca intrerupere chiar daca nu avea la ce. am prins curaj si i-am spus ca sunt doar pt control, a facut ochii mari si m-a lasat in pace smile acum rad de situatia respectiva dar atunci imi venea sa fug de rusine...

mami de minuni hjarta

#3 2007-09-11 13:10:04

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

la 17 ani pt control si pastilute... pai doctorul a fost f de treaba ...il stiam de mai multa vreme ca imi era vecin mai demult cand eram eu mica ...bine el nu ma mai stie tongue si am avut emotii mari normal big_smile da o fost bine ...si el f de treaba si nu mam simt nasol

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-09-11 13:11:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

aveam 15 sau 16 ani...si m am dus cu mama de manuta la ginecolog tongue ...era virgina pe atunci...si d na doctor a fost f draguta...mi a facut eco...consult (caci ma procopsisem cu o anexita)...si mi a placut atat de mult inca si acum tot la ea merg...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-09-11 13:13:06

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

la 17 ani pt control, imi era putin frica si jena sa ma dezbrac big_smile dar a fost ok pana la urma smile

Avem 1 an si 5 lunite

Publicitate

loading...

#6 2007-09-11 13:14:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am fost in clasa a 11 (17 ani) pentru k ma durea burtica wink cu mama de mana big_smile si mi-a zis k nu mai merge cu mine pt k cat am asteptat m-am uiatat la desene animate (era un tv in sala de asteptare)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-09-11 13:16:13

PN
Full member

eu am fost chiar ieri prima oara big_smile ...am 17 tongue ...pentru un control si recomandare de pastilutze si a fost fain...simpatic doctoru.. eu eram emotionata, tremuram toata si el se tinea de glume big_smile ..punea intrebari si ma gandeam de 2 ori la ce intreaba k uitasem tot big_smile ...hiu , dar am  scapat de o piatra de pe inima tongue

bebe

#8 2007-09-11 13:44:27

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu am fost la 16 ani.. eram virgina dar aveam o frumusteze de candidoza.. pe care o avusesem cu mult inainte.. dar pe vremea aia eram extrem de nestiutoare si credeam ca e normala scurgerea aia nasoala si mancarimile neutral ..
Doctora a fost un dezastru total...cabinetul era de tot plansul... totul vechi si parea murdar si infect neutral
Cand am intrat m-a luat la intrebari asa cu rautate:

ea: avorturi?
eu (speriata): nu
ea: nateri?
eu (calcata pe nervi): nu
ea: viata sexuala?
eu: nu
ea: si atunci de ce ai venit?
eu: neutral

mda... aiurea...
Rusine sa ma dezbrac nu mi-a fost tongue

#9 2007-09-11 13:54:05

PN
Full member

ce doctora tampita neutral ...eu cred  k nu ma mai duceam niciodata rotfl2) traume traume tongue

bebe

#10 2007-09-11 13:56:02

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

eu am fost la ginecolog pe la 18 ani ca am avut probleme cu candida,la o tanti .acum ma duc la un nene:))care are o asistenta cam batrana si sonata:)))si ma intreaba mereu cand fac programare esti insarcinata ,la care eu :nu la care ea atunci spor la treaba:)))

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#11 2007-09-11 13:57:41

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

18 ani cred nu mai tzin minte desi cred ac 18 ca de 1 an iau anti. trebuia s ma fi dus mai devr dar deh imi era asa... at am fost pt anti pt tratament(chist).desi trebui s m duk my devr cu un an si-un pik.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#12 2007-09-11 14:02:28

PN
Full member

eu am fost cu ubitu si cat m-a asteptat el pe hol..era o femeie de servici spala p'acolo..si ii zice "in cate luni e sotzia?" ...la care el "yikes nu e insarcinata!!" ea: a,ma scuzati! rotfl2
ca sa nu mai zic ca doctoru...tot ma consulta acolo si cica.."ma tu nu cumva esti insarcinata?" eu...pai nu cesafac ...el: pai eu cred k esti ia sa vedem la eco ...face ce face acolo ..el: ma, nu esti! eu: hiu..! big_smile (dupa ce ca eram mai rosie ca racu ..ma luase toate caldurile)

bebe

#13 2007-09-11 16:05:01

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

crys_ty_na a scris:

aveam 15 sau 16 ani...si m am dus cu mama de manuta la ginecolog tongue ...era virgina pe atunci...si d na doctor a fost f draguta...mi a facut eco...consult (caci ma procopsisem cu o anexita)...si mi a placut atat de mult inca si acum tot la ea merg...

crys_ty_na, poti sa-mi spui te rog cum se numeste doamna doctor la care ai fost si unde o gasesc? k m-ar interesa si pe mine sa gasesc o doctorita bune si dragutza k mi-e frica de scarbe  tongue

Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-09-11 16:05:22)

29+

#14 2007-09-11 16:17:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

eu am fost prima daca la ginecolog tot pe la 16 ani, tot virgina, pentru ca aveam apendicita si mama insista sa isi doreasca sa fie anexita(venea examenul de treapta si nu vroia sa pierd timpul cu operatia)...ei bine, doctorita a dezamagit-o pe mama...era apendicita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#15 2007-09-11 16:18:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fallingstar a scris:

crys_ty_na a scris:

crys_ty_na, poti sa-mi spui te rog cum se numeste doamna doctor la care ai fost si unde o gasesc? k m-ar interesa si pe mine sa gasesc o doctorita bune si dragutza k mi-e frica de scarbe  tongue

e vb de doamna doctor rodica negrini...are cabinet pe strada teatrului...langa gradina de vara...are program dupa ora 4 in fiecare zi...

happy with him...inlove with him...puss

#16 2007-09-11 16:43:34

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

prima oara la 21 de ani. pana atunci nu a fost nevoie iar atunci m-am dus ca nu mai suportam sa am ciclul atat de neregulat. deci doar un control de rutina a fost, adica o echografie. dar pana asa apara dna doctor, m-a luat "tare" asistenta : test de sarcina sau avort ? dar am "dezamagit-o" big_smile nu voiam decat echo.

prima oara oficial, adica examinare serioasa, la 22 si ceva. racisem f tare la ovare si trebuia tratament. a fost nasol, ca era barbat si nici nu prea stie sa se poarte cu pacientele.

#17 2007-09-11 16:47:14

sarah_ath
Full member
Inregistrat: 2007-06-17

prima data a fost pe la 17 ani...tin minte si acu...aveam programare seara tarziu, prietenu meu de atunci nu a putut merge cu mine si eram suparata.
doctorita a fost destul de draguta. Chiar mi-a facut si PAP. La vremea aia habar nu aveam ce e si daca ea a spus ca e bine sa il fac l-am facut.

ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica
nu incerca adancimea apei cu ambele picioare

#18 2007-09-11 16:48:00

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

ms crys_ty_na puss

29+

#19 2007-09-11 18:51:19

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

...aproape 19 ani. M-am dus cu mama, nu aveam prieten atunci. M-am dus pentru ca aveam dureri groaznice la mesnstuatie.
Doctorita era sa pice pe spate ca la varsta asta inca sint virgina. Iar eu ma miram ce-o fi asa o raritate?
Consultul a decurs ok, cu tuseu rectal, neplacut, dar suportabil.
(Mi-a dat supozitoare Indometacin si m-a trimis la plimbare. Dupa 2 saptamani s-a duc mama si "i le-a bagat pe gat" ca nici prin cap nu i-a trecut la stimabila dna dr sa zica de efecte secundare ceva, iar eu era sa lesin de rau ce mi-a fost de la supozitoarele alea. Nu m-am mai dus niciodata la ea)

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-09-11 18:51:33)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.