|
Nu esti logat.
Vegetarian sau nu....#1 2007-09-11 22:13:03
vegetarian sau nu....voi fetelor ce parere aveti despre acest lucru.sau mai bine zis sunteti sau nu vegetariene??? Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #2 2007-09-11 22:22:16
Re: vegetarian sau nu....eu cred ca e bine sa mananci din toate cate putin... 6 ani de dragoste Offline #3 2007-09-11 22:27:26
Re: vegetarian sau nu....oricum nu o sa renunt la carne, doar ca mananc cum am zis mai sus ,de vreo 2 ori pe saptamana. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #4 2007-09-11 22:27:44
Re: vegetarian sau nu....ambele sunt... m-am cam saturat de cata carne am mancat,.,.. deci as vrea s incep s adopt metoda legumelor mai nou.ambele sunt... m-am cam saturat de cata carne am mancat,.,.. deci as vrea s incep s adopt metoda legumelor mai nou. sucurile naturale sunt cele facute acas NU cumparate de la magazin,. au conservanti in ele chiar daca scrie 100% natural. fasss nu exista, ca daca ra fi asa ar fermenta si s-ar strika in catea zile. intr-adevar prea multa carne strik si my tre sa my si eliminam toxinele din corp. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-09-11 22:29:51
Re: vegetarian sau nu....da cele la cutie sigur nu sunt naturale,si mai sunt unii oameni alergici la ambalajul lor.cele naturale sunt cele facute in casa storci fructul/leguma si gata sucu. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-11 22:46:08
Re: vegetarian sau nu....Pai eu as putea sa fiu vegetariana daca eliminam sarbatorile si masa de duminica. Ar fi o crima sa renunt la friptura facuta de mama! Insa in timpul saptamanii nu prea mananc carne. Nu e o regula, dar imi place mai mult cascavalul si branza...Insa nu e sanatos sa elimini carnea complet, pentru ca avem nevoie si de proteine. Eu cred ca secretul sta in echilibru...sa mananci si carne, si legume, fara a exagera insa. Si ce poate sa fie mai bun decat un gratar cu prietenii? I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #7 2007-09-11 22:58:52
Re: vegetarian sau nu....nadye dar peste mananci??? Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #8 2007-09-11 23:23:15
Re: vegetarian sau nu....Nu mai am incredere nici macar in legumele si fructele din gradina mea. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #9 2007-09-11 23:27:13
Re: vegetarian sau nu....nici macar cu aer nu putem trai pt ca si ala e poluat:)) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #10 2007-09-11 23:34:45
Re: vegetarian sau nu....eu as muri sa nu manac carene, manac carne in fiecare zi numai chair cand trebuie sa postesc , numai atunci nu manac pt mine cea mai buna leguma este carnea dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #11 2007-09-11 23:59:07
Re: vegetarian sau nu....urasc produsele din soia ...as putea trai linistita cu lactate si legume fructe si orice fara carne ...da sa nu aud de soia it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-09-12 00:05:50
Re: vegetarian sau nu....Eu am auzit de cazuri cand copilul n-a fost hranit deloc cu carne si cand a mai crescut a avut probelem din cauza ca a fost privat de proteinele din carne de care ar fi avut nevoie organismul lui. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-09-12 00:16:14
Re: vegetarian sau nu....apoi dacai pana acolo poti sa iei proteine si din altceva in afara de carne ...si la cate suplimente nutritive sau alimentare nush cum le zice sunt pe piata vegetarienii nu ar trebui sasi faca griji pt proteinele din carne it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2007-09-12 00:26:41
Re: vegetarian sau nu....tatal meu e vegetarian de mult timp, si il admir pentru ca la 53 de ani ai lui arata de 40! eu nu pot sa renunt la carne!! ma simt aiurea cand nu mananc...simt ca lipseste ceva, nu ma satur! Ultima oara a fost editat de oana_nice (2007-09-12 00:29:28) Offline #15 2007-09-12 00:28:23
Re: vegetarian sau nu....pt ca teai obisnuit cu ea ...ca daca de ex ti sar zice doamne fereste ca esti bolnava si nu mai ai voie teai obisnui si fara it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2007-09-12 00:31:48
Re: vegetarian sau nu....da m-am obisnuit, de mica mananc foarte multa, si nu pot sa imi schimb meniul! nu cred ca esta asa nociva... nu mananc carne de porc, aia e mai grasa! imi place mult carnea de vacuta si de pui Offline #17 2007-09-12 00:35:31
Re: vegetarian sau nu....am mai auzit fetelor ca puiul si vacuta/vitelul ,adica carnea din animale tinere ar fi mai daunatoare decat cea de animale btrane...ma intelegeti???voi ce ati auzit... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #18 2007-09-12 21:49:13
Re: vegetarian sau nu....depinde de gusturile fiecaruia...eu cred in echilibru. Putina carne nu strica, insa daca mananci slanina cu carnati in fiecare zi, e altceva. insa nu inteleg pe "vegan"ii. Adica sa nu consumi nimic de origine animala, nici lapte, nici oua... asta chiar nu e sanatos. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #19 2007-09-12 21:54:20Re: vegetarian sau nu....poate ca la carne as putea sa renunt dar la lactate in nici un caz, sunt dependenta de lapte, branza, iaurt...Oricum cred ca trebuie redus consumul de alimente care sunt bogate in grasimi sau alte chestii care nu fac tocmai bine. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|