homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vegetarian sau nu....-2

#20 2007-09-12 21:56:41

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: vegetarian sau nu....

buna carnita dar mai bune lactatele ! nu pot trai fara smantana si cascaval !!! big_smile as renunta la carne dar nu la laptic si restul din gama asta smile

#21 2007-09-12 22:01:38

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

eu mananc doar carne de pui, pentru ca alta nu-mi place si in rest de toate(legume, fructe) smile  dar fara carnita de pui nu pot sa stau, daca nu mananc o zi carne ma simt lesinata chiar si o bucatica mica tot conteaza pt mine tongue
ps. : si pestele imi place big_smile

Ultima oara a fost editat de amv (2007-09-12 22:02:09)

eu cu bibi meu hjarta

#22 2007-09-12 22:12:19

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

eu nu pot sa traiesc fara cas si cate 2-3 de cani de lapte pe zi. Poate am hipocalcemie si organismul vrea sa compenseze, ca mai demult n-am fost asa smile dar laptele sa fie din acela semidegresat!

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#23 2007-09-13 14:15:51

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

cunosc persoane vegetariene care susti n ca st ff sanatoase,eu nu ma dau in vant dupa carne stiu ca contine toxine insa eu cred. ca orgasnismu nostru are nevoie de cate putin din toate:)

take me as i am or watch me as i go!

#24 2007-09-13 15:30:13

myra
New member
Inregistrat: 2007-07-20

Eu nu mananc carne decat cam o data pe saptamana, nu-mi place in mod special,  nu mi-a fost niciodata pofta de carne iar cand mananc o caut pe cea mai slaba, nu ma ating de mezeluri, toate mi se par dubioase iar familia mea de carnivori practicanti crede ca sunt o ciudata ca imi plac mai mult legumele si fructele...

Publicitate

loading...

#25 2007-09-13 15:32:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

nici eu nu pap salam sau parizer si nci pateu iac,,nu mi plac chestiile astea,prefer carnea de pui:)

take me as i am or watch me as i go!

#26 2007-09-13 16:13:07

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Eu pap carne.Sunt carnivora inraita!
Daca nu ecarne in papica mai bine fac foamea! big_smile
Si pap si salamuri,sunculite,pateuri big_smile
CE mai,sunt carnivora! big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#27 2007-09-13 16:17:08

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

disguise a scris:

voi fetelor ce parere aveti despre acest lucru.sau mai bine zis sunteti sau nu vegetariene???
eu merg la un doctor ..un fel de nutritionist ....si ma tot indeamna si-mi arata cat de bine e sa fii vegetarian.
pana in momentul de fata am invatat destul de multe lucruri de la el zic eu,printre care sa fii moderat cu mancarea sa o las mai moale cu carnea ,dar de tot nu pot cam de 2 ori pe saptamna tot mananc vita pui sau peste (am renuntat la carnea de porc nu mai mananc de 1 an d zile , chiar dc o vad nu-mi e pofta..mai mananc dar doar tocata combinata cu carne de vita,dar ff putin),sa beau sucuri naturale , sa manac la legume si fructe pana nu mai pot ,sa ma plimb cu lista de E-uri in buzunar lol)cand ma duc la cumparaturi...

interesant subiect....poti sa imi dai mai multe detalii despre cum se desfosoara o sedinta? ceea ce discutati voi la o sedinta...smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#28 2007-09-13 16:24:34

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

din cate am auzit vegetarienii nu pun gurita pe carne... lapte, oua etc etc din astea au voie sa mannace.si adevaru este ca   este mult mai bine asa, te intineresti daca pot sa spun asta.

eu la cata carne am mancat, pateu, din mancare carne, salam, m-am saturat de carne.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-13 16:25:13)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#29 2007-09-13 17:09:32

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

da asa e blue ,mananca oua branza ,dar nu ff multa si nu din alea grase mai mult slabe.
doctorul la care merg eu e vegetarian  si daca e sa manace oua mananca oua de prepelita si lacatate slabe.
ank eu am fost la doctorul asta nu pt regim ci pt anumite afectiuni si mai ales pt mama,el e un medic care face tratamente naturiste si merge pe produsele de la forever.eu am avut problemem cu rinchii iar mama cu niste noduli si cu inima .si ne recomanda sa mancam grau ,orez hrisca ,cereale pt ca astea curata sangele si nu lasa grasimea sa se depuna pe vaselel de sange ,astfel sangelel circula normal.adevarata e ca atta timp cat am tinut regimul ne simteam ff bine se vedea pe noi.nu e adeptul slabitului mult cam 1 -2 kg daca dai pe luna e bine,ca puteai manca cat vroiai dar numai sa mananci ce-ti zicea el din legumele/fructele/cerealele lui.pune de asemenea accent pe sucuri ..in special pe cel de morcov cu portocale vi-l recomand e fff bun(200ml morcov +200 portocale+100-200 apa)
mai ne punea sa facem niste exercitii de rotire da cap de maini , pt oxigenarea creierului.
pt celulita mi-a zis sa ma dau pe maini cu miere de albina si sa-mi lipesc mana de locul respectiv si apoi s-o deslipesc (sper ca m-ati inteles)sincer n-am incercat pt ca nu-mi place senzatia de miere pe corp.bine si ff multe tratamente pt gingii pt amigdalite pt nas infundat...
este un doctoras tinerel si zapacit,dar simpatic foc:)))

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#30 2007-09-13 17:13:33

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

http://www.compact.info.ro/index.php?se … t_id=35607

uu tinerel si zapacit sua tanar si nelinistit ?tongue

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-09-13 17:17:16)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#31 2007-09-13 20:37:45

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

cat despre toxine...sunt prea frumoase fructele de la supermarket ca sa fie adevarate smile au fost tratati si ei cu destule substante chimice ca sa fie asa de frumoase...fara viermisori smile

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#32 2007-09-13 23:10:17

kitty_024
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

tongue eu sunt a meat-fan!imi place sa mananc carne...mananc cam in fiecare zi:D mama mea este vegetariana intr-un fel...adik mai mananca si peshte fiert 1data pe saptamana si ff putin..asta e din cauza unui regim ce i sa recomandat sa il urmeze de doc,k are probleme q glanda si se ingrasha.dar nu prea vad sa slabeasca,insa ea spune k se simte better.
    am incercat si eu in timpul verii sa mananc numai vegetale,,,,dar nu pot.mancam un munte de salata si la jumatata de ora muream de foame:P

#33 2008-06-26 17:09:01

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

de 2 saptamani nici eu nu mai mananc carne big_smile
Sper sa nu trisez , ma gandesc k n-as avea cum ..pt k mi s-a facut scarba de carne in orice fel ar fi gatita

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#34 2008-06-26 17:31:44

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

SmackDown a scris:

Sper sa nu trisez , ma gandesc k n-as avea cum ..pt k mi s-a facut scarba de carne in orice fel ar fi gatita

dc ti s a facut scarba? nu de alta dar poate o las si eu mai "moale"...
eu nu mananc carne vinerea- e...cateodata mai trisez sau uit-
nu mananc atat din motive religioase cat si pt sanatatea mea...sa am si eu o zi fara carne...

de pui a inceput sa mi fie mila... alaltaieri luase tata un pui la rotisor...am mancat dar mi a fost cam mila, greata...un sentiment ciudat...
apreciez persoanele vegetariene dar consider k are si carnea rostul ei...si macar o data pe saptamana trebuie sa mananci...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#35 2008-06-26 17:37:14

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

nu am ajuns spaima animalelor, mananc putina carne, vara si mai putina... mai mult pastrame feliate usoare pt stomac, dar sa renunt ... nu!!! imi place pestele f mult... mi-e mila, dar Dzeu ni le-a dat ca sa ne hranim cu ele; si dc nu ne hranim noi,,,, se hranesc tigrii si leii si rechinii fara sa moara de mila; lupta pt existenta ii spune.... as muri de mila dc as vrea haine din piele, blana si accesorii din fildes, dar asa... asta e !!! trebuie sa traiesc si eu!

#36 2008-06-26 17:51:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu veau de mult sa devin vegetariana, mai ales ca nu prea imi place carnea... in schimb n-as putea trai fara peste... imi pare rau pentru el, dar asta e
iar vegana nu pot fi pentru ca-mi place prea mult branza... deci sunt asa, aproape vegetariana smile

#37 2008-06-26 17:52:03

SmackDown
Sr. member

carmen_21 a scris:

SmackDown a scris:

dc ti s a facut scarba? nu de alta dar poate o las si eu mai "moale"...
eu nu mananc carne vinerea- e...cateodata mai trisez sau uit-
nu mananc atat din motive religioase cat si pt sanatatea mea...sa am si eu o zi fara carne...

de pui a inceput sa mi fie mila... alaltaieri luase tata un pui la rotisor...am mancat dar mi a fost cam mila, greata...un sentiment ciudat...
apreciez persoanele vegetariene dar consider k are si carnea rostul ei...si macar o data pe saptamana trebuie sa mananci...

eu de mult vroiam sa renuntz la carne dar nu puteam  intrucat la mine se cam gateste cu carne punish
-- am vazut cateva filme cu canibali si 1 horror tot asa ..nu dau explicatii multe k nu vreau sa vi se faca rau rodnar
stiu k in film nu e adevarat ..dar mi s-a facut scarba pur si simplu si cand vad carne ma gandesc fix la imagiile alea ackladackladacklad
si in plus stiu k nu este sanatoasa pt corp carnea , contine fff multe toxine , are proteine dar le poti lua si din altele ( diferite seminte, etc )
si am vazut niste chestii si aratau cum sacrificau animalele , mi-era asa mila grater te gandesti k si ele au suflet , viatza sjuk
deocamdata nu imi este rau , nu am nimik , nu simt lipsa tummenupp
si mi-a zis cineva k sportivii de performanta cica ar fii vegetarieni , si inclin sa cred k este adevarat ,deci dak ei pot fara carne, eu de ce n-as putea ? rock

ALHAMDULILLAH !!!!

#38 2008-06-26 17:56:32

SmackDown
Sr. member

heimdall a scris:

eu veau de mult sa devin vegetariana, mai ales ca nu prea imi place carnea... in schimb n-as putea trai fara peste... imi pare rau pentru el, dar asta e
iar vegana nu pot fi pentru ca-mi place prea mult branza... deci sunt asa, aproape vegetariana smile

pestele chiar este recomandat spre deosebire de carne contine multe chestii folositoare pt corp tummenupp
mie nu prea imi place pestele .. foarte rar mananc ...
http://www.topsanatate.ro/articol/a-fi- … 19243.html
un articol interesant

ALHAMDULILLAH !!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.