homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?

#1 2007-09-16 17:50:31

mada_ly_na
New member
De la: Vinatori VN
Inregistrat: 2007-09-16

De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?

Uite c sa propun eu.cati dintre voi nu ati fost la o petrecere unde alcoolul era seful? P mine ma irita faptul ca sunt unii care,atunci cand pleaca la o petrecere sau intr-o tabara,sunt nerabdatori sa se scalde printre sticle de bere,vodca si altele crezand k astfel se distreaza,dar a doua zi nu-si mai aduc aminte nimic.spuneti-va si voi parerea. Mie mi s-a intamplat sa vad cum din cauza unei betii s-au stricat atatea relatii frumoase...plus k nu-i pakt sa pierzi niste momente doar pt k ai fost beat(a)?

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#2 2007-09-16 17:53:36

andrutza
Vizitator

Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?

Nici eu nu suport chestia asta, mai ales sa fiu cu prietenul si sa se imbete el. Fostul prieten asa era ii placea sa bea cand se ducea la o petrecere, tabara, majorat, revelion etc pana nu se imbata parca nu se simtea bine. N-am nimic impotriva bauturii si a celor care beau, dar sa se limiteze si ei la cateva pahare nu sa se imbete neaparat, nu stiu cum pot fii asa, cred ca le place prea mult senzatia sau inca sunt la varsta la care vor sa se distreze si sa faca si ei ce fac prietenii lor.

#3 2007-09-16 17:55:53

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

eu sunt norocoasa dp asta de vedere,nu ma invart in jurul unui asemenea cerc si mereu am evitat lucrul asta.petrecerile alea in care majoritatea se imbata mi se par disgratioase.yeahhh

Mamica de 2 pui scumpi

#4 2007-09-16 18:01:15

mada_ly_na
New member
De la: Vinatori VN
Inregistrat: 2007-09-16

asta zic si eu.si eu cd merg la o petrecere beau un pahar doua cu ceva dar dak ma simt cat de putin ametita nu-mi mai trebuie nimic.la un revelion eu si prietena mea cea mai buna am plekt p l 6 dim,dupa c am plekt noi prietenu ei s-a imbatat asa d tare k parintii lui au crezut-o p ea vinovata si au faqt-o in toate felurile.iar un coleg isi iubea fff mult prietena,dar l un majorat s-a imbatat si s-a purtat ingrozitor cu ea.bninteles k s-au despartit...dar eu cred k e si varsta si conceptul k dak iei parte la viciul celorlalti t adaptezi in grupul lor...e suparator acest fapt

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#5 2007-09-16 20:58:56

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

niciodata nu am vazut pe nimeni din grupul meu beat.doar putin ametiti dar atunci radeai cu ei de mureai.in 3 ani de cand sunt cu iubi de 2 ori l-am vazut ametit si atunci era cel mai iubitor om de pe pamant,nu-mi mai dadea drumu,vroaia sa ma tina in brate si sa ma pupe big_smile.s-a intamplat la majoratul prietenului lui si de revelion ca nu mancase.daca as avea prieteni care s-ar imbata as pleca si i-as lasa acolo.

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-09-16 21:04:49

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

well eu am astfel de prieteni:D(de fapt prieteni iubitului meu-gasca de la campulung)..insa dupa ce se imbata se dc si se culca adika nu devin violenti.sunt chiar funny:P.eu nu beau de felu meu...si nici al meu nu  bea..insa nu suport cand cineva intrece limita alcoolului..mai ales la concerte:D

take me as i am or watch me as i go!

#7 2007-09-16 21:09:43

persifona
Vizitator

Si eu cand eram mai mica (prin liceu), aveam si altfel de prieteni (de fapt colegi), dar niciunul nu era agresiv cand se imbata. Erau foarte funny si in cel mai rau caz se duceau si se culcau.
Matzu in schimb a facut-o lata vara asta cand am fost in Bg, i s-a facut rau de la tequila bulgareasca (inca o prietena a baut de import si n-a avut nici pe dracu) si a cam trebuit sa am grija de el... saracu, mi-era o mila de el, ca in timp ce vomita imi zicea ce rau ii pare si cat de prost se simte. sad

Morala: NU BETI TEQUILA BULGAREASCA, beti de import tongue

#8 2007-09-16 21:11:35

_yohana_
Platinum member

aaa da si s-a imbatat al meu iubi la ziua unui prieten cu 2 zile inainte sa plece in ianuarie,atunci l-am cam blestemat si a 2a zi i-a fost rau toata ziua.dar seara tot eu m-am dus sa am grija de el lol

#9 2007-09-16 21:15:32

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

persifona eu am avut unul in liceu care inainte de teza a intrat in coma alcoolica deci iti dai seama. era ziua lui de nume si a mai fost cu inca un coleg sa bea si ala ii zicea "daca nu bei toata vodk asta esti prost". pe bune eu nu prea vad distractie in betie, mai auzeam eu tot felul de discutii "mama stii ce misto ne'am distrat?ne'am imbatat ca porcii"

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-09-16 21:16:12)

Avem 1 an si 5 lunite

#10 2007-09-16 21:17:55

_yohana_
Platinum member

da si eu auzeam astfel de discutii la colegii mei.sau de genu"diseara sunt singur si dau bairam,ne facem manga"

#11 2007-09-16 21:31:15

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

oana_ a scris:

da si eu auzeam astfel de discutii la colegii mei.sau de genu"diseara sunt singur si dau bairam,ne facem manga"

auzeam si eu astfel de remarci ,,,nu inteleg ce e asa funny sa bei..o data am baut o bere si m am facut prafffffffffffffffffffff:))lolbig_smile

take me as i am or watch me as i go!

#12 2007-09-16 21:35:36

andrutza
Vizitator

Fostul meu prieten parca era deranjat ca eu nu pun gura pe alcool, mai mereu cand eram undeva zicea bea si u ceva nu stiu ce, vezi doamne mai mai sa scape de gura mea si sa nu-i mai zic sa nu se imbete, iar acum actuala lui prietena bea cot la cot cu el smile

#13 2007-09-16 21:38:53

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cine se aseamana se-aduna andrutza...eu una nu as umbla cu unu care la fiecare chef bea de cade sub masa...acuma ca acuma...dar cum o sa fie la 40 de ani? alcoolic?

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-16 21:39:20)

happy with him...inlove with him...puss

#14 2007-09-16 21:40:46

andrutza
Vizitator

Nu ca nu bea la fiecare chef ca stia ca ma deranjeaza, dar cand iesea cu prietenii se imbatau toti, iar la inceputul relatiei au fost cateva ocazii la care s-a imbatat tare si de atunci am intrat eu in el, dar nu ii convine sa aiba stilul asta de viata, se pare ca ii place sa bea sa nu i se impuna etc....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-08-05 14:10:55)

#15 2007-09-16 21:57:42

crys_ty_na
Platinum member

nu e o regula...dar de obicei persoanele de genul asta ajung alcoolici...pt ca atunci cand prinzi gustul...can vezi ce bine e in starea aia...nu ti vine sa te mai trezesti...ca si in cazul drogurilor...si e una ca bei din cand in cand...si alta c te rupi in fiecare weekend...ori l petreceri...ori in oras cu prietenii...

#16 2007-09-16 21:59:53

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

de ce considera unii ca betia e parte din distractie? Dupa parerea mea, pentru ca se plictisesc de gasca respectiva, nu au nimic de spus sau de ascultat, si cu ajutorul alcoolului oamenii par mai interesanti si devin mai prietenosi smile

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#17 2007-09-16 22:27:04

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

betia chiar nu e distractie! nu mint, mai beau o bere, un pahar cu vin, la o aniversare,ceva, dar intotdeauna beau in timp ce mananc, asa sunt sigura ca nu ma ametesc deloc smile e misto sa savurezi bautura, nu sa o dai pe gat imediat... asa cred eu! prietenul meu nu bea deloc alcool, am noroc big_smile el e soferul smile

#18 2007-09-16 22:31:32

crys_ty_na
Platinum member

oana_nice a scris:

betia chiar nu e distractie! nu mint, mai beau o bere, un pahar cu vin, la o aniversare,ceva, dar intotdeauna beau in timp ce mananc, asa sunt sigura ca nu ma ametesc deloc smile e misto sa savurezi bautura, nu sa o dai pe gat imediat... asa cred eu! prietenul meu nu bea deloc alcool, am noroc big_smile el e soferul smile

asa si la mine big_smile se mai intampla sa fim la el..eu cu ai lui bem bere (la masa) si el bea bere fara alcool tongue

#19 2007-09-16 22:33:06

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu cand merg la el ai lui ma iau cu sprituri lol iar lui ii dau un pahar cu laptic smile)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.