|
Nu esti logat.
De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?-3#39 2007-09-17 23:29:57
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?ai dreptate, Lelaina. Fetele ar trebui sa fie mai mature. Maica mea imi spunea tot timpul "un barbat poate sa faca orice, dar o femeie trebuie sa-si asume responsabilitati, ca ea va fi singura mama pt copii ei" si cred ca are dreptate. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #40 2007-09-17 23:33:24
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?
clar fetele care se imbata sunt vazute mai rau decat baietii. dar cand la un chef sunt toti praf, merge sa te iei si tu un pic. k sa nu mai zic k daca nu esti mai treaz, automat ajungi sa ai grija de aia care sunt beti. si ce chef mai e ala http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #41 2007-09-17 23:38:46
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?
si eu niste amintiri f placute de la chefuri. si la concerte mai machiam putin si la concertele cu iris ne apucam sa cantam (eram numai fete ) si parca eram pisici bete (ma rog, si daca nu am fi baut tot asa cantam, dar daca nu beam un pic nu ajungeam sa cantam ). ufff soulfly ce amintiri trezisi acu in mine.. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #42 2007-09-18 01:39:17
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?pai da... esti vazuta rau de baieti daca te imbeti si incepi sa faci k toate alea sa te dai la toti sau sa te dai in spectacol mai mult decat oricine altcineva. Depinde si ce fel de prieteni baieti ai. Cu ai mei ne imbatam facem caterinca, radem si vorbim tot felu de chestii idioate si toti sunt ok nu zic niciunul nimic despre fetele care se imbata. A fost un singur caz cand s-a imbatat una rau de tot si aproape k a intrat in coma.. Bora pe-acolo prin vama si unu de la mine din cls o tinea de par k sa nu cada cu botu`n propria boratura si dup-aia s-a vb destul de aiurea despre ea... Dar daca te imbeti in limitele bunului simt nu zice niciun baiat nimic. Nu ar avea de ce sa spuna "bah s-a imbatat X sambata noapte la bairam la Y de..." din moment ce toti erau la fel de beti... Deci rectific: trebuie sa stii ce sa bei, cum sa bei si CU CINE sa bei Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-18 01:40:20) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #43 2007-09-18 07:33:57
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?Eu zic ca depinde foarte foarte mult de anturaj. Si de "sensibilitatea" fiecaruia. Daca nu iti place sa bei nu vei bea niciodata. Daca esti mai "slabut" si putin complexat poti sa ajungi lejer de cateva ori la betii crunte. Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-24 00:18:11Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?Urasc bautura cu "pasiune" si nu as ezita prea mult sa ii dau papucii lui, daca as vedea ca ii place paharul. Nu imi plac oamenii care se imbata si nu gasesc nici un motiv "civilizat" pentru a te face pulbere. Fostul meu prieten obisnuia sa se mai ameteasca la petrecerile studentesti. Pana i-am pus in vedere ca la urmatoarea abatere de genul, plec singura acasa si din acel moment ma consider singura. Culmea este ca s-a lasat de prostii si chiar nu a simtit lipsa. Jumatatea mea de acum nu bea nici el deloc. Daca are o bere in frigider, o bea mama lui, ca noi doi nici nu ne atingem. Este mai bine asa. Stiu ce inseamna alcoolismul si nu doresc sa mai trec prin nimic de genul asta. Ultima oara a fost editat de dojo (2007-09-24 00:19:30) Offline #45 2007-09-24 00:52:16Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?eu am niste amintiri foarte neplacute cu alcoolul prea mult... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #46 2007-09-24 00:57:56
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?mie multi mi'au zis ca rezist destul la bautura, chiar am avut cativa care au incercat sa ma imbete ca sa ajunge cine stie unde si au ramas uimiti cand au vz ca nu ma imbat repede si mi'au marturisit planul lor... nu sunt genu care se duce la o petrecere si se imbata, urasc sa vad pe cineva beat(femeie sau barbat) dar nici nu pot sa ma ridic de pe fotoliu sa dansez daca nu am putin alcool la bord(fff putin, nu beata sau ametita).Nu m'am facut niciodata de ras...si stiu ca atunci cand nu trebe sa pun gura, nu pun...acum cred ca sunt multeeeeeeee luni de cand nu am mai pus gura pe bautura...si de imbatat...cred ca e cel putin un an Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #47 2007-09-24 00:58:48
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?chestia asta cu alcoolu are 2 parti cred eu...persoane care beau alcool...in cantitati normale..un pahar d vin ..o bere etc...si beau asa ca orice om si persoane care nu se pot distra fara alcool pur si simplu pt k sunt prea timide...n`au suficienta incredere`n ei...faptu k au baut le da mai mult curaj...si cunosc destule multe persoane care "practica " asa ceva... #48 2007-10-14 06:13:32
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?uite,desi in acest topic,sunt impotriva betziei,acum spun sincer ca am avut un majorat in noaptea asta..si m-am imbatat :"> ...am baut niste coniac,angelli si bere si deja am luat-o razna ... pe la 5 dimineata toti erau obositi numa eu eram vesela si cu chef de dans...si dansam de mi s-au rupt sandalele ... nu stiu ce mi-a venit sa ma imbat...la un moment dat,cand toate cuplurile dansau pe o melodie lenta, am luat sticla de alexandrion si am umplut pahar dupa pahar...m-am simtit foarte nasol airea si am incercat sa beau..ba chiar am fumat si o tigara,desi eu nu pun gura deloc pe asa ceva. nu stiu ce mi s-a intamplat adevarul e c sunt foarte melancolik si cum eu nu amprieten, m-am gandit k poate o fi din cauz asta...nu tiu..s.voi c ziceti? Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... Offline #49 2007-10-14 09:10:36
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?probabil ai incercat un pic sa ai si tu companie daca toti dansau tiai gasit si tu de lucru it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #50 2007-10-14 10:46:36
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?Din distractie face parte ceea ce se intampla in anturaj; daca sunt oameni de calitate, te distrezi si cu apa plata si lamaie! pe bune! acum ce sa zic... asta cred eu, ca de afumat nu m-am afumat niciodata! nici nu imi doresc! ador sa gust un vin bun la o friptura sau putina bere pe langa niste mititei gustosi, gust la vreo ocazie un lichior fin si nu ma dau la o parte din fata unei cupe de sampaniel; adica putin respect pentu distinsele baututri, dar cu masura, caci In vino veritas! nu se stie ce faci si ce spui, nu? Offline #51 2007-10-14 12:39:29
Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?ai grija sa nu mai ajungi la "nu stiu ce s-a intamplat". si eu am fost (cica) beata. asa zicea lumea. dar stiu tot ce s-a intamplat pana in momentul in care m-am dus la culcare. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|