homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?-2

#20 2007-09-16 22:45:29

mada_ly_na
New member
De la: Vinatori VN
Inregistrat: 2007-09-16

Re: De ce considera unii ca betzia face parte din distractie?

fostul meu prieten park e tatal alcoolului.d revelion am fost l soveja 3 zile q mai multi colegi (pt k el imi e coleg) sh tot timpul cat a stat acolo nu a fost o clipa treaz,a consumat 24l d bere in 2 zile jumate(spre sfarsit a fost obligat sa nu my bea k sa nu dea d belea aksa). un alt coleg e specializat in vodca,la fiecare party vomita d t intrebi d und o scoate.scarbos! dar si anturajul e d vina

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#21 2007-09-16 22:55:43

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

mada_ly_na a scris:

fostul meu prieten park e tatal alcoolului.d revelion am fost l soveja 3 zile q mai multi colegi (pt k el imi e coleg) sh tot timpul cat a stat acolo nu a fost o clipa treaz,a consumat 24l d bere in 2 zile jumate(spre sfarsit a fost obligat sa nu my bea k sa nu dea d belea aksa). un alt coleg e specializat in vodca,la fiecare party vomita d t intrebi d und o scoate.scarbos! dar si anturajul e d vina

nasol,,nu as vrea sa fiu in pielea lor:d

take me as i am or watch me as i go!

#22 2007-09-16 23:10:51

mada_ly_na
New member

pana la urma e viata lor si ei decid p c cale o iau.mai nasol e atunci cand sunt implicati cei din jur sad

Nu sunt c par a fi Nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu... Dar pt k m-am nascut fara sa stiu... Sau prea curand, Sau poate prea tarziu... M-am resemnat ca orice bun crestin Si n-am ramas... Decat ceea ce sunt... big_smile

#23 2007-09-16 23:22:29

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

eu nu ma o treaba cu bautura..itradevar kand ma duc undeva o petecere cv..beau un pahar maxim 2...dar nu sa ma imbat inak sa nu stiu c e cu mn pntr ca nu e frumos din partea unei fete zik eu....iar...cei din jurul meu nu consuma prea mult alcool..nu-s adepti d asha cvputin beau si ei..mai mult uby meu cu cel mai bun prieten al lui o dau putin pe fenta...alea alea...ciocolata..stiti voi....si chestia asta pe mn ma oftika putin..dar ...atat timp kat cu mn nu intrece masuna si...se comporta normal..e oki..si in plus e sanatatea lui

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#24 2007-09-16 23:26:13

ely
Full member
Inregistrat: 2007-03-25

fetelor n am avut baieti sa bea dar am avut kolegi in likeu ..nush ma..serios..kum pot unii sa bage atata alcool in ei  nustiu

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

Publicitate

loading...

#25 2007-09-16 23:29:59

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

organizmul cere o bere 2-3 dar nu peste limita bei cat sa fi treaza si sa sti de tine si sa apuci sa te dostrezi si a 2 zi sa sti ce ai facut am colegi in clasa care se inbata de nu m`ai stiu cum ajung acasa pe unu am oft obligat sal duc de la republica pana la uniri acasa ca nu se m`ai putea tine pe picioare si m`am simnt asa nasol in metrou........sa revin......cei care beau al o ptrecere ori  sunt babalaci si nus sa se distreze si alceva m`ai bun nau de facut ori chiar le place sa bea.........si spuea cinva m`ai sus ca duce la dependenta da asa am un prieten de famili care daca nu bea dimineata un pahar de ceva zici ca are parchinson asa ca distrativa si lasati bautura in limitele ei.......

#26 2007-09-16 23:31:54

mada_ly_na
New member

acum nu-si dau seama dar in timp acest lucru poate avea repercursiuni grave...alcoolul e ca o boala c t macina incet...numai k unii nu vor sa inteleaga si chiar t considera prost k nu bei.eu cred dimpotriva k prost d acel kre se imbata

#27 2007-09-17 09:55:20

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

eu cand eram mai mica si teribilista am baut la chefuri de numa. Polar, saniuta, rom, v33, ce o fi...Ma intreb cum am rezistat, ca dimineata cand am ajuns acasa mama nu a observat nimik. Acum insa, o bere sau 2 pahare de vin maxim...cand am chef. wink pentru mine e bine ca am incercat pe pielea mea, ca daca mi-ar fi zis altcineva ca alcoolul e rau smile nu l-as fi crezut.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#28 2007-09-17 14:47:15

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu m-am ametit de cateva ori,dar nu in asemenea hal incat sa-mi fie rau,pur si simplu ma simteam foarte bine,radeam din orice,si prietenii imi spun ca eram foarte funny...tin minte ca odata am venit ametita de la disco si m-am apucat sa vb cu diversi prieteni pe mess si nu intelegeau ce vreau sa spun ca nu nimeream bine tastele sau apasam pe mai multe deodata...oricum astea se intamplau prin liceu.nu-mi place alcoolul,beau cate-un pahar,maxim 2,daca ma duc la vreun chef si bea toata lumea...in rest,cola e la putere!...wink
in liceu am avut o colega care a venit beata la scoala.bause visinata la greu,si avusese tupeu sa vina la scoala asa,ei i se parea amuzant ca radea ca fraiera si abia se tinea pe picioare,plus ca daca te duceai langa ea,iti venea un damf,de te imbatai subit...saraca de ea.pe unde o mai fi acum?...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#29 2007-09-17 15:30:29

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

fadette si eu am experimentat in "copilarie" tot felu de bauturi, si cele enumerate de tine mai sus tongue si cum eram teribilista a trebuit sa ma si imbat, pana mi s-a facut rau si de atunci m-am lecuit tongue

de distrat poti si fara sa bei, dar atunci cand bei parca nu mai ai nici u fel de retineri, dansezi pana nu te mai tin picioarele(de oboseala, nu de alcool tongue) si eu beau la chefuri, si ma ametesc, imi place sa ma ametesc, dar daca simt k mi se imoaie picioarele bag suc si apa la greu tongue noi in grupu nostru mai 'machim' la chefuri, dar nu ne imbatam sa nu ne tinem p picioare, bem atat cat sa ne dam drumu la gura, si dupa ne amintim care ce tampenii facea si spunea tongue dar fara sa se ajunga la violenta sau la vomitat. + k daca bem atat cat trebuie nu ne mai oprim din dansat tonguebig_smile

ideea e sa sti ce, cat si cum sa bei wink astfel incat sa poti sa dansezi dupa(eu nu beau decat la chefuri tongue) si sa nu ti se faca rau big_smile

off topic un pic: mi-a povestit maicamea, k de cand e cu taicameo nu s-a imbatat decat o data. si atunci s-a intamplat tocmai cand era ea gravida cu mine, si era in primele luni, cu greturi chestii. si taicameo, daca a baut prea mult, i s-a facut rau. buba unde era de fapt, maicamea nu a avea loc la baie sa vomite de el lol si mi-a zis k i-a dat o bataie(vorba vine tongue) lol de s-a trezit, i-a trecut tot rau, si nu a mai baut alta data peste masura rotfl

Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-09-17 15:31:17)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#30 2007-09-17 15:41:32

micaella4
Hero member
Inregistrat: 2007-07-06

mada_ly_na a scris:

Uite c sa propun eu.cati dintre voi nu ati fost la o petrecere unde alcoolul era seful? P mine ma irita faptul ca sunt unii care,atunci cand pleaca la o petrecere sau intr-o tabara,sunt nerabdatori sa se scalde printre sticle de bere,vodca si altele crezand k astfel se distreaza,dar a doua zi nu-si mai aduc aminte nimic.spuneti-va si voi parerea. Mie mi s-a intamplat sa vad cum din cauza unei betii s-au stricat atatea relatii frumoase...plus k nu-i pakt sa pierzi niste momente doar pt k ai fost beat(a)?

esti sigura ca le pierzi? eu ma gandesc ca e posibil sa le castigi.. nu am experimentat asta, dar dak mi s-ar oferi ocazia, as face-o..
try to keep an open mind here, girls!

#31 2007-09-17 15:57:48

Fadette
Full member

ce tare faza cu parintii, deadrose smile
Asta este, cred ca toate lucrurile trebuie facute la timpul lor. Eu faceam asta la liceu (numai in weekend, la chefuri. Ca in timpul saptamanii invatam din greu, eram olimpica) Si nu am devenit alcoolica, nici retardata, nimik din ce imi zicea mami din cand in cand. Atunci era vremea pt drink and rock. Si pot sa zic linistita ca nu regret nimik din nebuniile de atunci. Insa daca le-as face acuma, mi-ar fi rusine...s studenta anul 3 si nu am capul decat la betii tongue

#32 2007-09-17 16:00:15

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

si oricum ideea e sa nu fi beat sau ametit undeva unde restu nu sunt, ori toti ori nici unu tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#33 2007-09-17 16:06:35

Fadette
Full member

smile asa este. Nu merita insa nici sa fii treaza cand toti sunt rupti in gura. Am mai patit si din asta in vremurile nebunatice. Cum eu eram singura persoana treaza, m-am simtit ca o asistenta...ba chemam taxi, ba tineam parul la cate unul smile

#34 2007-09-17 18:24:02

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

eram la o petrecere la care prietenul meu n-a putut veni (fostul) si am fost f nervoasa ca m-a sunat in ultima secunda... cum am ajuns eu acolo m-a sunat ca nu poate veni.

vodca, lichior, bere, vin (fiecare cu ce-a adus)... iar urmatoarea zi dupa cate ca nu-mi adusesem aminte nimic, aveam numai semne pe gat iar prietenul s-a despartit de mine ! (daca ma gandesc mai bine... in acea noapte l-am cunoscut pe actualul meu cu care sunt extrem de fericita de 5 luni nustiu )

#35 2007-09-17 18:38:16

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

eu in trecut nu prea stiam sa beau.. si toti prietenii mei beau la petreceri, asa k ma fortam si eu si am borat la vreo 4-5 petreceri.. a fost cam nasol... pana sa descopar vodka.. De la vodca nu mi s-a facut nicoodata rau, anu trecut de 1 mai, cnd mi-am serbat si majoratul la mare, am baut intr-o noapte juma` d litru de vodka si a iesit o caterinca suuper... Cadeam la pogo si nu simteam.. Ne bufnea rasu si ne aruncam in fund si nu ne durea nimic.. ne tavaleam p jos de ras la propriu.. A fost foaarte tare. Daca nu as fi baut ash fi fost mai inhibata si mi s-ar fi parut ca nu se cade sa ma comport asa.. "prosteste"... deci as fi pierdut toata distractia. D`aia te distrezi mai mult cand bei, fiindca nu prea iti mai pasa de ce zic ceilalti, faci doar ce simti si te simti cat de bine poti.. Asta nu inseamna k trebuie sa bei pana nu mai stii ce ai facut. Eu tin minte fiecare amanunt din noaptea aia... Trebuie sa stii CUM si CE sa bei ca sa nu ti se faca rau si porcarii d-astea...

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#36 2007-09-17 19:12:34

mada_ly_na
New member

si eu am baut l petreceri tocmai k sa nu fiu inhibata,dar am si dansat mult si niciodata nu m-am imbatat.vara asta l mare am iesit mai multi p plaja l o disco latino sh pot spune k am baut vodca,tequila,bere sh m-am distrat sh am ras f mult incat prietena mea mi-a zis sa nu mai beau k sunt destul de beata.dar i-a demonstrat cnv k nu era asa.m-a supus unui test: am stat intr-un picior 1min,am numarat sh rar sh repede pana la 10 big_smile stiam si und eram.in fine,l urma tipu kre m-a testat mi-a zis k n-am nici p naiba.si inca mai tin minte tot c s-a intamplat in seara aia,kre cred k a fost cea mai frumoasa wink

#37 2007-09-17 23:19:00

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

la un 'bairam' tin foarte bine la bautura...faceam concurs cu baietii...mie la masa sa nu-mi dai de baut...
  Nu m-am imbatat nikiodata fiindk am traume din genrala...aveam o colega de clasa care nu tinea prea bine la bautura,fata super de gasca,ok,puteai vorbi orice cu ea...dar knd am auzit la un mom dat cum vb baietii de ea (fratee..ai vazut cum s-a imbatat AIA la petrecere,era muci) mi s-a lecuit...am zis k de mine nikiodata nu se va vorbi asa...
  plus k dupa parerea mea..fetele kre se imbata sunt vazute mult mai nasol dekt baietii kre se fac varza...

Trecand peste asta...are si bautura rostul ei...dezleaga spiritele smile.... la o petrecere e super oki...plus k dansand (prin dans inteleg k mai si tranpiri...nu dansezi asa...) scoti alcoolul intr-o oarecare masura

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-09-17 23:24:04)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#38 2007-09-17 23:21:39

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

Lelaina a scris:

plus k dupa parerea mea..fetele kre se imbata sunt vazute mult mai nasol dekt baietii kre se fac barza...

dap..asa cred si eu ....la o petrecere beau 2 beri maxim sau cel mult 2 pahare de ceva alcool si apoi dau pe suc... nu mi-a placut sa ma dau in spectacol.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.