homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Soacrele...

#1 2007-03-26 09:48:12

armine
New member
Inregistrat: 2007-01-29

soacrele...

cum va intelegeti cu soacra?
eu chiar am o problema, ii influenteaza (de la distanta) toate deciziile si de fiecare data ajungem sa pun eu piciorul in prag ca altfel risc sa faca tot ce vrea ea.
si am obosit... si discutiile sunt sterile, niciodata nu-mi da dreptate ("ti se pare") si in consecinta niciodata nu putem discuta pe bune.

Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.

#2 2007-03-26 09:52:14

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Re: soacrele...

Subscriu... sunt de parere ca soacrele sunt bune doar atunci cand au in temperatura corpului identica cu cea a berii scoase din frigider... si sunt de asemenea pe masa.
Parte din esecurile casniciilor din societatea noastra (unde sunt si eu inclus) se datoreaza in mare parte soacrelor. Eu cu a mea nu m-am inteles niciodata bine, pentru ca niciodata nu m-a acceptat, iar piciorul in prag in fata unei soacre cu doua metastaze nu prea poti sa-l pui ca nu stii daca iti crapa in fata ochilor (nu ca ar fi fost o problema, dar de, e ma-sa:P).
Singura atitudine pe care am putut sa o iau in fata ei a fost sa-i dau in buna ca la prosti, sa-i spun asta in fata si sa ii rad ironic in nas ori de cate ori nu e nimeni prin preajma... si Doamne ce as mai fi ascuns-o vreo o saptamana in gropa de gunoi, sub gunoi... big_smile
Concluzie.... sa moara toate soacrele de rahat, de gat cu cei pe ce care cu succes ii controleaza! Exceptiile sa traiasca, daca exista! big_smile

#3 2007-03-26 09:59:53

armine
New member

smile in cazul meu, nici o sansa de metastaza, infloreste pe zi ce trece!
cred ca mor eu inaintea ei..

#4 2007-03-26 10:02:44

Danut
Sr. member

Nasol... soacram-mea poa' sa predea linguritza si maine, nu ma mai atinge nik... am zis ca merg doar sa vad cand o ingroapa, sa ma asigur ca e in cutie, sa-i prind capacul de la cisciug cu niste holsuruburi de 10, cate 25 pe fiecare lungime, dupa care ii torn o cifa de beton peste el, si armez cu plasa de armatura de fi 8, sa ii fie cald si moale acolo....
Armine.. de ce o urasti pe soacra-ta? Stii ca nu e bine?
smile)

#5 2007-03-26 10:07:15

armine
New member

n-o urasc, pacatele mele.... dar imi face probleme si, cum nu prea-s dusa la biserica, mi-e ca o sa ajung s-o bat intr-o zi!
in cazul tau, te-ai intrebat ce te faci daca te bantuie? femeile astea mor cu o grija, stii cum e smile

Publicitate

loading...

#6 2007-03-26 10:11:07

Danut
Sr. member

Sa ma bantuie pe la cooooor cand o crapa, pana una alta sunt in curs s-o las in pace pe fii-sa.
Si am un d'ala de usturoi, las numa' sa ma bantuie...
Dar armine... tu crezi ca e ceva rau in a-ti bate soacra? Nu armine, bataia e rupta din ai in astfel de cazuri, tu de fapt nu o bati, o ajuti sa coboare carile atunci cand se grabeste, ii strivesti musca de fata care ameninta sa o devoreze... esti acea facatoare de bine pe care ea, din cauza orbirii premature a creierului, nu o vede! Dar noi, cei din jurul tau o vedem!
Traiascasoacrele (in formol)!!!

#7 2007-03-26 10:38:23

armine
New member

tie macar ti-a spus in fatza ca nu te place; pe mine ma pupa toata ziua, imi trimite flori, cadouri, muraturi, "fata lu' mama" , "manca-o-ar mama de fata frumoasa", il critica pe el in avantajul meu, ai crede ca e cea mai minunata soacra; dar cand, accidental, am auzit o discutie pe la spatele meu, am crezut ca innebunesc - numai calcule pragmatice despre ce si cum sa faca legal ca sa-i revina doar lui, ca de ce nu gatesc, ca ce fel de femeie si-a gasit si el, sa nu mai vina cu mine la ea acasa si numai d'astea urate; si, a doua zi m-a sunat sa-mi spuna ca ii e dor de mine, sa mai trec pe la ea sa mai stam de vorba...
pai sa nu-ti vina s-o bati?! pana la ea, n-am crezut ca exista oameni atat de ipocriti

#8 2007-03-26 10:41:33

Danut
Sr. member

Pai... mie nu mi-ar veni sa o bat, ci sa o decapitez.... smile
Dar stai linistita... zi ca ea si fa ca tine... in timp va aprecia personalitatea ta... iar daca sotul NU ia atitudine in astfel de cazuri, atunci ar trebui sa te intrebi DE CE? La mine doamna mea nu a luat niciodata atitudine, o apara pe soacra-mea in defavoarea mea... iar asta NU e bine...
Succes!

#9 2007-03-26 10:59:04

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

uf, spinoasa problema, armine!
daca nu deschideai tu subiectul, il deschideam eu.
nici sotul meu nu mi-a luat niciodata apararea in fata soacrei, desi ma iubeste .E drept ca nici ea nu a fost chiar atat de fraiera incat sa ma atace de fata cu el.AStepta sa plece el la serviciu si venea sa ma invete cum sa-mi cresc copilul si cum sa am grija de sot. "Trezeste-te , draga , la 6 dimineata si fa-i mancare lui fiu-miu si dupa aceea te culci la loc!"(asta in conditiile in care  copilul avea 3 luni si eu eram zombi de nesomn, iar ea, pensionara, ar fi putut foarte bine sa ii faca o lingura de mancare domnului sot).Si se baga in deciziile noastre ("nu e treaba de barbat sa faca curat in baie.Lasa ca stau eu cu copilul si du-te si fa tu!").Dar faza cea mai tare a fost cand a venit in camera mea si s-a rastit la mine:"Cum , draga?Copilul doarme si tu nu faci nimic?" Adica eu nu aveam dreptul sa ma odihnesc.
Pana la urma m-am certat cu ea, mi-am luat copilul si am plecat de la ea. Eram in stare sa dau si cu casnicia de pamant daca domnul sot ar fi comentat decizia mea.
Stiu ca nu a renuntat la ideea de a ne controla vietile si sta si cloceste planuri de razbunare, dar eu sunt foarte hotarata sa nu o las sa ne calce in picioare.
Totusi, nu inteleg de ce sotul meu nu are curaj sa-i spuna nimic in apararea mea.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#10 2007-03-26 11:03:52

armine
New member

pentru ca le place sa stea spectatori si sa se amuze de cum se cearta femeile pentru ei. doar cand ii ameninti cu ruptura, isi dau seama ca e groasa si iau atitudine, dar in optica lor, daca a trecut furtuna inseamna ca a trecut si problema.
eu i-o taiam de la bun inceput, sa nu mi se urce-n cap; asta cu treaba de barbat, treaba de femeie ma scoate din sarite cel mai rau.

#11 2007-03-26 12:03:37

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Eu, din punctul asta de vedere, ma consider o norocoasa. Nu am socri in mod oficial, poate viitori socri! lol In general ma inteleg bine cu ei, dar cand au indraznit sa spuna ceva rau despre mine, prietenul meu le-a taiat-o scurt si mi-a luat apararea. Intotdeauna!

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#12 2007-03-26 12:11:25

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

are maica`mea o soacra.... mama mama!! poti sa te si impusti.
deci nu puteti sa va imaginati cum e. la inceput am stat cu ei, si dupa ce maica`mea m-a realizat pe mine, a ramas iar gravida, dar bunica`mea a zis k nu are decat sa mai faca inca un copil, dar nu in casa ei!! k sa nu mai zic k vai ea m-a crescut pe mine, a facut si a dres, cred k ne cadea ceru in cap daca nu era ea sa-l tina.

k sa nu mai zic k o favorizeaza pe fi`sa, si acu de cand a reusit si fi`sa sa faca plod, moama ce copil destept, da ce nu face si ce nu zice

acu o sa raman singura 2 saptamani. parca vad k o sa vina sa fumeze la mine (k la ea nu o lasa barbas-o, si bine ii face), si cand o sa vada vasele nespalate o sa le spele ea si o sa zica k vai ce m-as fi facut eu daca nu era ea. asa face tot timpu. uffff

ce e drept taica`meo a sustinut-o pe maica`mea tot timpul, dar degeaba, zic eu, k nu ai ce ii face scorpiei

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#13 2007-03-26 13:46:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

soacra mea e o femeie normala, trecuta prin f multe, cu f mult bun-simt. ne intelegem bine, in limite normale. sper sa nu se schimbe... smile

mami de minuni hjarta

#14 2007-03-26 13:47:52

Danut
Sr. member

Doamne ajuta-ti sa nu se schimbe...! Ca-i de rau cand se dau astea peste cap, se trasforma instant in bestii...

#15 2007-03-26 13:50:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu stiu daca se va schimba vreodata dar inclin sa cred ca nu...nu e in stare sa zica la un soarece "du-te mai incolo"...d-apoi mie big_smile

mami de minuni hjarta

#16 2007-03-26 15:13:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu,daca raman cu cel cu care sunt acum o sa am noroc de o soacra pe cinste,e o femeie f de treaba,la locul ei,si mai ales o buna gospodina,cate prajituri stie sa faca....

#17 2007-03-26 15:20:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu cu viitoarea mea soacra ma inteleg f bine...mi e f draga si eu ei...la fel si cu tata socru...dar am si eu cazuri in familie...mama tatalui meu...ar fi facut orice ca scumpul ei fiu sa n o ia de nevasta pe maicamea si sa nu se mute cu ea in celalalt capat al tarii...dar nu ia iesit...si nu tre sa se suporte decat o data pe an..ca norocu in timp a mai acceptat situatia mai ales cand a vazut ca la taicameu ii e f bine, ce nepoti are, etc...acum totul e ok...cel putin aparent tongue

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-26 15:20:32)

happy with him...inlove with him...puss

#18 2007-03-26 15:27:40

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pe mine m-au iubit mereu mamele "prietenilor" mei. de fapt, cred ca ele m-au iubit mai mult decat ei. sad

Nobody home

#19 2007-03-26 15:39:08

andrutza
Vizitator

aoleu nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie daca o sa ma marit cu prietenul meu...el nu mai are mama, ia murit, iar tatal lui s-a recasatorit imediat cu o scorpie....dupa ce ca nu e nimic de capul ei mai are si ifose.....nu ne suportam deloc...ea are ceva cu toata lumea si ma enerveaza ca-l pune pe al meu mereu la treaba ii mai vb si pe un ton din ala rautacios ...clar n-o sa ne intelegem deloc, nici acum nu ii inghit pe ai lui de aia nici nu ma duc pe la el pe acasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.