|
Nu esti logat.
Knd mama iti distruge viata....#1 2007-04-14 00:08:07
knd mama iti distruge viata....nu stiu c sa mai fac..simt k o sa cedez psihic...sunt cu prietenu meu d 1an si 5luni...eu am 18 ani,el are 24..nu conteaza acest lucru...e perfect knd ma gandesc k am o mama soacra kre ma iubeste,e mai mult dekt excelenta,orice si-ar dori-o,credeti-ma...ne-am inteles bn d la inceput,vb mult,mult facem si mankre impreuna...tin la ea k la o a 2a mama...prietenii lui sunt si ai mei,ma simt atat d bn cu ei... Offline #2 2007-04-14 00:34:47
Re: knd mama iti distruge viata....aoleu saracuta de tine!!!nasoala situatie.am si eu o intrebare (sper ca nu indiscreta):tatal tau ce parere are despre toate astea?chiar nu pot sa inteleg de ce unele mame nu vad ce le face fericite pe fiicele lor.chiar nu te poti bucura pt fata ta???si sa nu-l accepte pe prietenul tau numai pe considerentul ca e urat???asta chiar e culmea?mai explica-i si tu cum sta treaba cu gusturile (gusturile nu se discuta.poate ce mi se pare mie superb altuia i se pare oribil),si ca intr-o relatie nu conteaza neaparat frumusetea ci felul in care te intelegi si multe altele.si daca tie iti place de el si va intelegeti chiar nu inteleg care e problema ei??e relatia ei sau e relatia ta?trebuie sa-i placa ei sau tie?doarme ea in pat cu el sau tu?daca refuzul ei de a fi de acord cu relatia voastra s-ar baza pe o chestie concreta (adica te face sa suferi,te vede zilnic plangand sau aude cum va certati)as mai intelege si as crede ca iti vrea binele si nu vrea sa suferi dar asa....doar ca nu-i convinei de fatza lui mi se pare penibil.chiar nu stiu cum ar trebui sa discuti cu ea si cum sa pui problema,de asta te intrebasem mai sus ce parere are tatal tau de toata chestia asta,poate poti discuta cu el si el ar sti cum sa vb mai departe cu ea si s-o faca sa inteleaga ca prin comportamentul nu face altceva decat sa te indeparteze.eu am o relatie de 2 ani si ceva si soacra mea e o bomboana de femeie (exact cu ai zis si tu imi e ca o a doua mama) si mama stie asta dar niciodata nu mi-a reprosat ca as tine mai mult la soacra-mea decat la ea sau alte chestii de genul asta,dimpotriva chiar e fericita ca am dat peste o femeie cu care ma pot intelege si care tine la mine si la relatia noastra si nu se baga intre noi ba din contra daca plecam certati de la ea e suparata pana o sunam noi si-i zicem ca ne-am impacat.eu totusi cred ca ar trebui sa stai odata la o discutie serioasa cu ea (cand o prinzi intr-o zi buna)si sa vorbiti cu calm,sa-i expui punctul tau de vedere si sa o faci sa inteleaga unele chestii care pe tine te deranjeaza.dar in acelasi timp sa o asculti si pe ea si sa vezi ce vrea.in rest ce sa zic....multa bafta...sa fii tare ....si sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa strici relatia cu iubitul tau.te pup Offline #3 2007-04-14 00:34:53
Re: knd mama iti distruge viata....arwen daca ma crezi povestea ta seamana cu a mea numai ca eu sunt cu al meu de 2 ani si 1 luna si e cu capsa pusa.raspunde-i la interogatoriu daca asa vrea ea sau nu-i mai raspunde delok, bag-o pe aia ca ti-e rau si nu vrei cearta scandal. spune-i ca simti ca cedezi psihic ca sa nu se bage in viata ta personala, ca la urma urmei fiecare isi administreaza viata sau cum crede el de cuviinta nu sa fie copie dupa parinte. si mama e tot asa ca a ta, crede ca ii iubesc my mult pe ai lui si ma vede ca imi e bine si e geloasa...uneori pt ei nu este suficient doar atat sa ai nushu cat media l sc sau my stiu eu ce....vrea sa fci mereu asa cum iti dicteza ea... nushu eu asa am feelingul ca este foarte geloasa ca te intelegi bine cu mama lui. si a mea zice la fel ca ce eu sunt dragutza si stau cu el care nah,, nu e tokmai printul din povesti dar imi place cum arata(la inceput nu mi-a plkut dar cu timpul m-am dat ope brazda:P ) asa ca las-o p mama ta sa vb, spune ca ea si fa ca tine si nu o mai lua in seama cnd zice k e urat pt u si nushu ce, te consumi degeaba zic eu. nu mrita sa iti tai venele sau my stiu eu ce pt lucrurile astea. incearca sa treci peste stres altfel. nnu tzipa la ea, are sentimente crede-ma si nu-i frumos... Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-14 00:36:44) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-04-14 10:29:25
Re: knd mama iti distruge viata....me_Arwen si eu am trecut prin ceva asemanator.dar eu eram in clasa a 8a atunci si ai mei erau impotriva lui spuneau ca ma prosteste,ca nu ma lasa sa invat ca eu n-am timp de baieti si ma puneau sa-i trimit mesaje de pe tel meu si sa-i zic sa ma lase in pace ca eu am de invatat (desigur scriam altfel si isi dadea seama ca ma pun ai mei sa scriu) si am dus-o asa pana am terminta a 8a si am luat examenul cu brio si au fost mulutumiti.a...si ma tot intrebau unde sta,cum il cheama numele de familie si tot felul de chestii,mai aveau putin si se duceau la el acasa.si ma intalneam cu el doar cate 10-20 min doar in zilele bune cate jumatate de ora -o ora pe zi.daca puteam sa plec mai repede de acasa inainte de scoala si daca nu avea el scoala daca nu....venea el intr-o pauza dupa ce iesea de la scoala si stateam in acea pauza.iar in week-end....nici nu aveam curaj sa le zic sa ma lase.si nu mai iesea nici el asa des cum iesea inainte sa apara aceate probleme.e mai mare decat mine cu 2 ani jumate.si toate astea au inceput cand eram impreuna doar de cateva luni.iar acum avem2 si 7 luni iar ai mei nu mai zic nimic.[dar bine ca dupa examen ieseam in oras,la discoteca dar nu stiau ca ies cu el,le spusesem ca m-am despartit de el ca sa ma lase in pace(ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci) si mult mai tarziu le-am spus ca de fapt e tot "el" si nu au mai avut ce sa zica],s-au conformat.de revelion a facut gratar impreuna cu tata la mine iar a 2a zi a venit la masa la noi (ce bine ma simteam cand erau toti la masa...) cel mai bine e sa zici ca ei si sa faci ca tine! expect the worst , hope for the best! Offline #5 2007-04-14 10:44:46
Re: knd mama iti distruge viata....si pana la urma va ceda pt ca sangele apa nu se face(cum se zice) expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-14 12:38:26
Re: knd mama iti distruge viata....me_Arwen ,incearca sa o faci pe mama ta sa il cunoasca pe iubitul tau.de exemplu eu am o prietena care a avut aceleasi probleme ca si tine,si ea suferea asa de tare incat nu mai manca nimic , pana ce a ajuns in 2 luni sa slabeasca 10 kg (si ea avea doar vreo 50 ).prietenul ei s-a ingrijorat foarte tare si a luat chiar el initiativa. a incercat sa se apropie de mama ei, ducandu-i de fiecare data flori cand mergea la ele, desi nu intra in casa, numai ii dadea florile, ii facea mici atentii de sarbatori sau de ziua ei, prietena mea lasa de multe ori pe masa din sufragerie fotografii cu ei doi sau ei aveau obiceiul sa se filmeze cu camera foto de fiecare data cand ieseau in parc,si au pus filmuletele pe dvd, si de multe ori prietena mea lasa sa mearga dvd-ul si o surprindea pe mama ei cum se uita la imaginile cu ei doi. au procedat asa vreo cateva luni de zile, chiar daca a fost cheltuiala mai mare,dar totul s-a terminat cu bine, adica acum mama prietenei mele a inceput sa il invite la masa pe baiat. aaaaaa era sa uit. de fiecare data cand trebuiau sa iasa in oras, baiatul ii spunea mamei prietenei mele ca se duc la film, sau in parc, la plimbare si la ce ora se intorc( bineinteles ca nu mai tarziu de 10 seara), dar tot timpul se intorceau pe la 9.30, si astfel ea a capatat incredere in el.acum de sarbatorile de paste a acceptat ca parintii baiatului sa vina la masa si sa ciocneasca impreuna. Ultima oara a fost editat de amelia (2007-04-14 12:39:15) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #7 2007-04-15 00:32:47
Re: knd mama iti distruge viata....va multumesc pt raspunsuri...le-am citit cu mare interes.... Offline #8 2007-04-15 00:54:47
Re: knd mama iti distruge viata....poate reusesti sa te "aliezi" cu tatal tau, si impreuna sa reusiti sa o "detronati" http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-04-15 12:20:56
Re: knd mama iti distruge viata....eu as lua atitudine...as lasa si rusinea si tot la o parte si n-as mai tine cont de ce zice...esti majora, adica pe cont propriu...eu am facut chestia asta minora fiind.m-am razboit cu ai mei cateva luni si pana la urma m-au lasat in pace. daca ei nu ii pasa de tine de ce sa iti pese tie de ea si de ce zice despre tine? mie sincer mi se pare sarita de pa fix...si ar trebui tratata ca atare.plus ca daca vede ca nu are ce sa iti faca (si NU are) o sa te lase in pace, chit ca nu va mai vorbi cu tine.tatal tau il cunoaste? eu zic sa le faceti cunostinta daca nu, fiindca daca ii va placea de el macar stii ca nu se va alia cu mama ta daca incepi sa nu mai faci ce iti zice! spune-i absolut TOT mamei tale, bag-o intr-o stare de soc, si sigur o sa stea sa se gandeasca , macar cand va fi singura! spune-i ca de atata timp mergi la el acasa, ca iesiti impreuna, ca o iubesti pe miama lui, ca v-ati inceput viata sexuala...daca nici asta nu o pune pe ganduri, atunci nu mai e nimic de facut.. Cocorosie! Offline #10 2007-04-15 15:54:46
Re: knd mama iti distruge viata....
Si eu am avut niste probleme cu mama..si yo zik k ce a zis amelia nu e rau deloc..dak sa te certi nu merge de ce nu incerci si reversul medaliei.. De altfel,spune-i prietenului tau sa nu uite vreodata k mama ta e totusi mama ta si dak ea nu era..niki u nu erai si niki dragostea dintre voi...stiu k suna un pic patetic dar in final asa e... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #11 2007-04-16 11:45:21
Re: knd mama iti distruge viata....chiar daca o uraste pe mama ta , ceea ce nu este tocmai in regula ( si nici crestineste ), daca vrea sa rezolvati problema asta, nu mai tine cont de ceea ce a facut mama ta si o sa incerce sa se apropie de ea Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #12 2007-04-17 11:22:54
Re: knd mama iti distruge viata....sincer o inteleg pe biata fata ca nu mai stie ce sa faca..ganditi-va dk ati fi in locul ei, ce atitudine ati mai putea lua?eu una am prbleme cu maica-mea rau de tot cateodata...ca cica sunt nesimtit(si intradevar am ajuns sa vb urat k ea...(gen lasa-ma in pace, scuteste-ma chestii din aceastea, nu injurii)..efectiv m-am saturat sa imi controleze tot ceea ce fac, trebuie ea sa stie totul, sa ma sune in disperare cand sunt si eu cu iubitu..puii mei nu mai am 15 ani sa ma controleze asa....m-a intrebat la un moment dat dk am facut ceva cu prietenul meu, k stie ca sunt virgina....dar ea nu gandeste????la 22 de ani...totusi...si plus de asta se poarta destul de urat si cand mai vine el in vizita pe la me..de exemplu aseara a venit sa-mi aduca niste prajituri, nici macar nu a vrut sa vina sa-l salute...a adus omul niste suc si l-a trimis pe fratiorul meu sa-i aduca un pahar.....ganditi-va numai ce a putut gandi prietenul meu...mi-era asa rusine, cum mai sa fie asa de nesimtita????si tot ea zice ca vezi Doamne corbesc urat k ea, dar pur si simplu de la ea am invatat toate astea si plus de asta nu mai suport comportamentul asta(asta nu inseamna k nu o iubesc, dar mi-e sila cand vad ca se poarta asa)...stiu k singura alternativa e sa ma mut...si ma sa o fac cat de curand o sa pot....deocamdata din pacate sunt la facultate si sunt inca dependenta.....me_arwen, nu stiu ce sa zic, numai k nu e o solutie faza k venele, nu rez nimic, ideea e sa incerci sa te desprinzi din cercul acesta vicios, fii si tu mai indiferenta, nu mai pune la suflet si incearca sa nu-i mai dai raportul, sau spune-i ceea ce faci(bine nu tot dintr-o data) si in mom in care incepe k crizele n-o baga in seama, sau pleaca din calea ei..si incearca sa-l iei aliat pe tatal tau.....si sa luati atitudine...nu e normal ce se intampla... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #13 2007-04-25 21:14:42
Re: knd mama iti distruge viata....me_Arwen cum mai e cu mama ta? expect the worst , hope for the best! Offline #14 2007-04-26 13:13:11
Re: knd mama iti distruge viata....oana_ e la fel d rau..poate chiar mai rau...am discutat cu ea sapt trecuta...si am intrebat-o printre altele:"dak u il nu il suporti,dc nu incerci sa fii indiferenta,sa pot avea si eu o relatie kt se poate d normala??"..la kre mi-a rasp ...k nu poate...k il uraste(simteam k o sa kd din picioare:(....k din kuza lui s-a racit relatia dintre noi 2,k din cauza lui am inceput sa mint(cum naiba sa nu mint dak nu ma lasa nici 10 min sa stau la el aksa??avem si noi o viata intima..unde vrea sa mergem sa ne-o tragem??(scuze pt limbaj)la hotel???e chiar absurda,nu se gandeste si ea asa putin??? Offline #15 2007-04-26 16:44:25
Re: knd mama iti distruge viata....eu zik sa nu pleci la mare kiar daca te tot intreaba ai tai daca te duci.e viata ta pan la urma ...sunt parintii tai dar nu tre sa ii lasi sa iti distruga viata.vad k mai sunt parinti de astia inka...nu te duci..stai cu el...poti sa il kemi sa stati in fataza casei tale numa sa vada maika'ta sa ii faci in ciuda.daca tu crezi k te face fericita si vrei sa fii cu el..stai ku el.daca cumva nu o sa fiti impreuna in viitor..nici o problema...se mai intampla..e alegerea ta sa fii sau nu cu el in acest timp.incearca sa o eviti pe mama ta...sau incearca ink o data sa vb..sa o faci sa inteleaga....poate faci in asa fel inkat sa simta k e ca inainte relatia dintre tine si ea...e o mama geloasa...dar nu are dreptul sa faca asa ceva copilului ei.toata bafta din lume.. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2007-04-26 17:42:12
Re: knd mama iti distruge viata....dar in final..d c nu le ziki k pleci la mare si ramai la el acasa..tocmai..ar fi o modalitate sa mai petreceti timp impreuna..si cu ocazia asta te alegi si cu niste bani in plus Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2007-04-26 17:45:07
Re: knd mama iti distruge viata....eu zic sa nu pleci la mare, chiar daca insista parintii tai si daca te intreaba spune-le ca vrei sa stai cu ei si sa iesi cu prietenele care nu pleaca. iesi cu prietenul, fa-ti de cap, distreaza-te iar cand ajungi acasa arata-i ca tii la ea si ca relatia poate fii si frumoasa intre voi doua, nu mai aduce in dscutie nici un subiect legat de el. trebuie sa ii demonstrezi ca poti fii in acelasi timp si prietena cu el dar si fiica ei. incearca sa te porti cu ea ca inainte si sa vorbiti mai mult despre nimicuri, nu atinge teme prea mari precum dragostea. surprinde-o, du-i macar o floare, fara motiv...incearca sa o sensibilizezi... e doar parerea mea...eu asa as face mult succes! eu cu bibi meu Offline #18 2007-04-26 18:50:26
Re: knd mama iti distruge viata....
exact si te sfatiesc sa nu renunti la el daca il iubesti!!! expect the worst , hope for the best! Offline #19 2007-05-04 13:45:09
Re: knd mama iti distruge viata....Nu stiu dak acum mai mare vreun rost sa traiesc..mi s-a luat tot c aveam mai scump..am avut o disctutie cu ai mei...p 1 mai,cel mai nenorocit din viata mea...fiekre mi-a zis k trebuie sa o termin cu el..mama m-a si plesnit knd i-am zis k nu pot sa fac asta,spunandu-mi multe alte chestii oribile...iar tata ieri mi-a zis klm,prieteneste cum zice el k nu vrea sa ma mai vada cu el... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|