homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atat de nefericita.....

#1 2008-03-08 19:42:49

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

atat de nefericita.....

fetelor am nevoie de un sfat..nu mai stiu ce sa fac.am un prieten de 2 ani si ceva.il iubesc enorm...si el pe mine la fel de mult.mi-a demonstrat asta in numeroase randuri si mi-o demostreaza in fiecare zi.insa acum vine problema...familia mea nu il accepta:pt ca nu are bani,pt ca inca nu a dat la fac,etc.m-am saturat sa plang....sa primesc vorbe urate si dureroase din partea alor mei.cel mai rau e ca sora mea in loc sa fie alaturi de mine asa cum am fost eu cand ea a avut o problema nu face decat sa ii intarate si mai mult pe ai mei,si sa ii intoarca impotriva mea.probabil va intrebati de ce face asta...pentru ca ea mereu a fost oaia neagra a familiei ,mereu a facut numai greseli,si mereu le-a facut alor mei probleme de tot felul : de la prieteni drogati,la avort,la bulimie,la restante si sesiuni in care nu lua nici un examen,iar acum are ocazia sa ma scoata pe mine cea rea(eu care am intrat primala liceu,am terminat prima liceul,la facultate am 10 pe linie,si i-am facut pe ai mei mandri mereu).Sunt distrusa pentru ca toate vorbele parintilor ma dor...imi spun ca i-am dezamagit,ca pot sa consider ca nu mai sunt fiica lor...si asa mai departe.totusi nu e o problema asa de grava...nu am omorat pe nimeni!!!!!!!

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-08 19:43:04)

#2 2008-03-08 19:44:44

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: atat de nefericita.....

ai discutat cu ei? pe el il stiu?

#3 2008-03-08 19:50:52

maria123
Full member

da,am discutat...am plans....am tipat...am tacut am facut tot ce puteam sa fac.nu il cunosc si nici macar nu vor sa il cunoasca.

#4 2008-03-08 19:52:57

norishorulalb
Banat

pacat.
sincer eu zic asa: sa te bucuri de el si sa nu le mai spui tu ca sunteti impreuna..cel putin momentan. vezi tu cum merge restul..
trebuie ca "tensiunile" sa scada in casa ta.
cam orice adolescent are cate o perioada de genul asta...
plansetele si tensiunea nu rezolva nimic.... o sa incercam sa te ajutam si noi pe forum sa depasesti situatia. capul sus!

#5 2008-03-08 19:57:32

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu te sfatuiesc sa zici ca ei si sa faci ca tine.am trecut si eu printr-o perioada in care ai mei erau terorizati si incercau sa faca tot posibilul sa ma desparta de iubitul meu.nu ma lasau sa ies din casa,doar la scoala si inapoi.la un moment dat le-am zis ca m-am despartit de el si ca ma vad cu cineva iar dupa ceva timp au aflat ca este vorba despre el si nu au mai zis nimic.in prezent nu mai comenteaza nimic,vine si pe la mine pe acasa.

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2008-03-08 19:59:17

maria123
Full member

aveti atat de multa dreptate ...oricum ai mei nu stau cu mine.eu stau cu sora mea pt ca ea a terminat fac si eu inca sunt la fac,iar ai mei nu sunt din buc.numai ca de fiecare data cand ma intalnesc cu parintii si asta se intampla destul de des cel putin 1 data pe luna au loc certuri de genul asta.am sa incerc sa le zic alor mei ca nu mai sunt cu el ,iar surorii mele nu am sa ii mai zic nimic despre mine si despre el.cred ca asta e singura solutie.sinceritatea se pare ca nu e buna intotdeauna....oricum iti dai seama ca sunt parintii mei si tin la ei ,iar cuvinte de genul :imi e rusine ca esti fiica mea...nu te mai recunosc ca fiica...daca am samor am sa mor din cauza ta...etc ma termina sufleteste.poate le zic la nervi dar oricum dor...si am sa le tin minte mult timp de acum inaite.oricum am sa va anunt daca merge solutia asta.si merci inca o data

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-08 20:01:06)

#7 2008-03-08 20:01:55

norishorulalb
Banat

si eu am primit niste apostrofari de genul asta...si m-a durut rau...pana la urma nici tipul nu merita...
sincer nu stiu ce sa zic...poate e mai bine sa stai putin in umbra, cel putin pt moment...daca tot nu-l cunosc...
si apoi vezi cand ii prinzi intr-o faza mai buna si mai discuti cu ei...frumos si cu calm...incearca tu (desi e greu) sa fii matura si tare....sincer iti doresc o relatie frumoase si lipsa lacrimilor din ochi

#8 2008-03-08 20:03:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

maria, nu ar trebui sa zica lucrurile alea nici macar la nervi. oricum, ai varsta la care te cunosti pe tine, iti cunosti sentimentele si stii ce vrei. ai capacitatea sa iei decizii legate de viata ta. tu esti cea care traieste cu baiatul asta, nu parintii tai. daca va iubiti, nu le mai spune de relatia voastra, asa cum bine a zis si raluca.

#9 2008-03-08 20:04:42

_yohana_
Platinum member

cu replici de genul "am sa mor din cauza ta" te santajeaza.e un santaj emotional,asa cred ei ca vei renunta la el.fii tare si lupta pt ceea ce iti doresti wink

#10 2008-03-08 20:07:12

maria123
Full member

asa am sa incerc sa fac...sa spun ca nu mai sunt cu el..si sa imi vad de ale mele...poate asa se vor mai linisti apele.o perioada nu am mai fost acasa si nu au mai venit nici ei si nu am mai dicutat despre el si chiar se linistisera apele pana cand a deschis scumpa mea surioara subiectul si a inceput sa spun vrute si nevrute.acum nu stiu ce sa fac....atunci am inceput sa plang si nu am mai zis nimic.acum astept sa vina ai mei sa continui dicutia,si sa spun si ce se intampla.ea zice ca eu m-am indepartat de ea.dar cum D-zeu sa nu o fac daca ea imi zice cand ma duc la examene "sa de D-zeu sa pici" sau la miezul noptii imi spune ca s-ar putea sau nu mai am copii pt ca am avut o problema ginecologica un pic mai grava.efectiv nu mai suport...am ajuns sa iau cate un distonocalm sa nu mai plang...

#11 2008-03-08 20:07:24

norishorulalb
Banat

asa e

#12 2008-03-08 20:10:12

maria123
Full member

stiu ca ma santajeaza cu chestiile astea....dar ma gandesc ca si ei au gresit de multe ori..nimeni nu e perfect,iar eu le-am fost alaturi si nu le-am zis nici macar o data ca nu te mai recunosc catata/mama sau ca imi e rusine ca sunt fiica ta...

#13 2008-03-08 20:10:53

_yohana_
Platinum member

incearca sa discuti cu sora ta ,sa inteleaga k iti face rau,sa se puna ea in situaita ta sa vada daca ii convine.desi nu cred....

#14 2008-03-08 20:15:00

maria123
Full member

da...crezi ca nu am discutat....acum cativa ani (5 mai exact)a facut un avort si eu am fost singura care a stiut si care i-a fost alaturi desi eram mica atunci,aveam 15 ani si chestia aia m-a marcat.am mers cu ea la doctor,am stat acolo,seara cand am ajuns acasa a facut hemoragie si avea niste dureri groaznice si eu am stat si am avut grija de ea(a 2a zi avand teza si m-am duc mai mult dormind)....in schimb can anul asta eu am avut niste probleme si mergeam prin casa cocosata de durere ea mi-a zis sa inchid lumina si sa  fac liniste ca vrea sa doarma...nu pot sa inteleg...avem aceeasi parinti si pe amandoua ne-au educat la fel....cum poate sa fie asa???

#15 2008-03-08 20:19:13

_yohana_
Platinum member

neutralneutralneutral nu se poate numi sora....probabil e geloasa pe tine.avand in vedere ceea ce ai pus tu,ca era oaia neagra iar acum vrea sa fie ea cea bine vazuta si tu cea criticata de toata lumea.

#16 2008-03-08 20:22:58

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pentru ca oamenii uita si sunt rai...si e dureros,mai ales cand e vorba de propria sora. nu stiu ce sfat sa`ti dau,important e sa incerci sa rezisti si sa fii tare pentru tine in primul rand. am avut si eu niste probleme in toamna cu mama prietenului meu(ne`am certat rau de tot,din niste motive absurde,cel putin eu asa cred). acum ne intelegem relativ bine,si sincer,daca nu`mi iubeam prietenul asa mult si el pe mine, nu puteam sa rezist si sa trec peste tot ce s`a intamplat. tot ce pot sa`ti zic e sa ai incredere in tine si in el...si va doresc multa fericire! puss

#17 2008-03-08 20:24:19

maria123
Full member

asta imi zice toata lumea din jur....prietenii mei sunt saracii profund uimiti de ea...nu mai stiu ce sa fac...am vorbit cu mama sa vanda apartamentul in care stau eu cu ea si sa ne ia la fiecare cate o garsoniera....ghiciti ce i-a zis mamei?va spun eu :"vai mama...dar de ce?noi suntem surori...cum sa stam noi 2 separate?nuuu...mie nu mi se pare normal"plus ca ea nu stie sa faca nici mancare...curat nu face deloc.am lasat-o 2 saptamani (am stat la prietenul meu )si cand m-am intors mirosea in casa de iti muta nasul...bucataria era varza..numai oale pline de mucegai .... nu mai era nici un vas curat..m-am ingrozit.Doamne...ma simt ca cenusareasa acum...si nu stiu ce sa fac..incerc sa rezist..sunt in anul 2 la fac..astept sa termin si sa ma angajez,sa pot sa ma intretin singura sa  imi platesc unde o chirie..ii las ei apartamentul parintilor si tot numai sa scap....sper sa mai rezist un an jumate

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-08 20:27:12)

#18 2008-03-08 21:37:22

persifona
Vizitator

Maria, da spune-le alor tai ca tu nu esti sclava ei sa stai sa-i faci ei mancare si curat si spune-le ca doar de-asta (banuiesc eu) vrea sa stati amandoua. Ca din ce ne-ai povestit e clar ca nu se topeste dupa tine. Despre restul ce sa mai zic.. e sub orice critica, numa sora nu se poate numi neutral

#19 2008-03-08 22:48:59

maria123
Full member

da andreea..eu incerc sa ii conving,dar iti dai seama ca aici tot eu ies prost pentru ca mama va zice ca de ce nu vreau sa stau eu cu sora mea....stiu ca are un caracter infect,de asta si spun ca nu mai suport si ca i-as lasa tot numai sa am liniste si sa nu mai plang in fiecare zi.am sa mai incerc sa vad poate pana la urma reusesc sa ii conving pe ai mei ,desi ma indoiesc.cat despre motivul pentru care vrea ea sa stam impreuna ,exact cum a zis si persifona ,ea ar muri probabil de foame si de mizerie daca ar sta singura,plus ca ea nu are nici un prieten sau prietena.e singura cuc,si cu mine de bine de rau mai vorbeste.cat despre faptul ca numai eu fac mancare si curat i-am zis mamei,dar sora mea a inceput sa planga si sa spun ca ea lucreaza si ca nu  mai are timp de nimic,ca e obosita ,etc....si mama tot pe mine m-a luat ca de ce nu o ajut.da lucreaza dar lureaza de dim de la 8-9 pana la 4-5 .si oricum nu face cine stie ce.eu se intampla sa am cursuri de la 8 dim pana la 8 seara.

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-08 22:52:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.