|
Nu esti logat.
Metode de epilare-35#648 2008-05-07 11:11:34
Re: metode de epilaregata mi-am luat veet aloe vera o sa ma fac si va spun cum e """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #649 2008-05-07 14:47:00
Re: metode de epilaremie veetu nu mi se pare cine stie ce,e la fel,tot la fel de repede creste. si eu consum un tub din 2 utilizari,dak ma epilez peste tot...mai ales ca am piciuarele lungi si pana intind crema aia... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #650 2008-05-07 14:48:46#651 2008-05-07 14:49:36
Re: metode de epilare
Offline Publicitateloading...
#652 2008-05-07 14:53:41
Re: metode de epilarems i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #653 2008-05-12 18:26:06
Re: metode de epilareServus Fetelor, am si eu o mica problema. M-am epliat la axila acum 10 zile cu epilatorul (un epilator braun 5685 ala scump pentru prima data..a fost neplacut dar nu insuportabil), dupa care in toata perioada aceasta nu am avut probleme. Problemele au aparut acum, cand a inceput sa creasca parul. odata cu firele de par s-au facut niste bubite rosii care ma mananca. Voua vi se intampla asa ceva? Sau sunt singura? Daca ati avut problema asta stiti cumva ceva remedii, cum s-ar putea evita sau cum s-ar putea trata? sau daca dispar dupa 2-3 epilari? nu as vrea sa renunt la epilator deoarece am fost foarte multumita de rezultatul obtinut. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #654 2008-05-12 18:30:34
Re: metode de epilareexfoliaza cu lufa sau un burete aspru, ca sa nu-ti creasca pe sub piele... si eu patesc la fel Offline #655 2008-05-12 18:32:25
Re: metode de epilareo prietena de-a mea, la doua trei zile dupa epilator foloseste si lama. nu ii mai cresc firele sub piele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #656 2008-05-12 21:53:15
Re: metode de epilareDa, dar daca bag iar lama imi este frica sa nu creasca iar firul gros..vreau sa scap d firul gros si aspru..si de fapt nu stiu cum sa va explic...pana iese un pic firul de sub piele sunt bubitele alea, de fapt sunt niste ridicaturi din care iese firul nu sunt neaparat fire crescute sub piele ...si dak bag lama iar doare la epilat:D..merci mult de raspunsuri... Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #657 2008-05-12 22:00:20
Re: metode de epilareDa ..aceeasi problema o am si eu cu firele crescute sub piele pe picioare:((...tot cu epilatorul ma fac si pe maini si sunt foarte multumita....in schimb ma enerveaza firele de par crescute sub piele ...la inceput erau mai evidente acum vad ca nu se mai cunoaste atat de tare....am inteles ca exista o crema ceva care sa atenueze Offline #658 2008-05-12 22:15:10
Re: metode de epilareyo de ex ma fac numai q ceara de unica folosinta nu-mi creste nici fff repede...e ff ok pt mine(sunt bruneta si am multt par:( Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #659 2008-05-12 22:36:02
Re: metode de epilareEu recomand un scrub pentru firele crescute sub piele Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #660 2008-05-13 00:00:39
Re: metode de epilareDeci pana la urma nu stie nimeni daca aceste ridicaturi ale pielii care nu sunt fire crescute sub piele pentru ca abia acum incepe sa creasca parul...si iese pana la urma din bubitele alea pot fi ameliorate cu o crema ceva sau daca acestea dispar la al 2-3-lea epilat? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #661 2008-05-13 12:41:50
Re: metode de epilaremai fetelor cum reusiti sa va epilati cu epilatorul???????am incercat ,ma dadeam mare si tare ca am sa stau si ca am sa rezist dar de unde?!!am plans 5 zile de durere!!!!!!! folosesc de obicei crema si de urgenta lama Offline #662 2008-05-13 12:44:41
Re: metode de epilarepai primele dati doare tare...dup-aia e mult mai usor, se subtiaza si se raresc firele de par si nu mai doare aproape deloc "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #663 2008-05-13 12:50:14
Re: metode de epilareoare gasesc sa imi cumpar cu un milion un aparat de epilat cat de cat ok? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #664 2008-05-13 12:53:28
Re: metode de epilaresarumana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #665 2008-05-13 16:23:08
Re: metode de epilarepe mine nu m-a durut ingrozitor epilatul...mai grav a fost dupa, pentru ca la epilator mi-au dat si niste servetele dupa epilat (mai vazusem eu la ceara rece...din alea uleioase)...m-am epilat la subrat, bineinteles ca a dat in cateva locuri si sangele, m-am inrosit un pic si zic...hai sa ma dau cu servetelele alea ca or mai lua din durere ...dar ...blonda d mine nu le-a mirosit...si erau cu alcool ceva..... ...in continuarem observ ca in momentul in care firul creste suficient cat sa iasa de sub piele nu mai sunt bubitele alea, dar totusi as prefera sa creasca asa ca pe picior..oare e posibil? Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|