|
Nu esti logat.
YASMIN PRO SAU CONTRA-40#742 2007-07-09 21:29:42
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAreferitor la yasmine si alcool...daca am baut 2 pahare de vin sau sampanie si o bere, exista riscul ca yasmine-ul sa nu-si fi facut efect?am avut contact sexula neprotejat si el a ejaculat in mine. ce riscuri sunt? Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #743 2007-07-09 21:37:22
Re: YASMIN PRO SAU CONTRArisc 0. n-are treaba alcoolul cu yasmin decat daca bei prea mult si uiti sa iei pastila sau daca o vomiti. Nobody home Offline #744 2007-07-09 21:59:15
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsi mai aveam doua nelamuriri . iau vitamine(polivitaminizant se numesc) si n-am intrebat doctorul daca afecteaza cu ceva anticonceptionalul. din cate stiu eu, vitaminele nu anuleaza sau diminueaza efectul lor, nici in prospect nu scrie ceva de genul asta. are vreo treaba sau e in regula, asa cum cred eu?fac si tratament pt rana pe colul uterin cu ovule (cerviron), are vreo treaba ovulul cu anticonceptionalul sau pot sa iau pilula si sa urmez tratamentul linistita?vitamina, yasmine si ovul e o combinatie proasta sau nu se intampla nimic? in al doilea rand, mai vreau o parere. am avut contact sexual neprotejat in urma cu 32 ore si el a ejaculat in mine. iau yasmine din noiembrie anul trecut, nu am omis nici o pastila vreodata si nu am avut vreun fel de problema. problema e ca mi-am starnit cistita si de maine voi lua antibiotic, de obicei luam norfloxacin. intrebarea care ma macina este daca exista riscul ca anticonceptionalele sa nu-si mai faca efect luand si antibiotic si sa raman insarcinata, chiar daca voi lua abia maine antibiotic si de la ultimul contact sexual vor fi trecut mai mult de 2 zile. stiu ca nu toate antibioticele diminueaza efectul yasmine-ului, dar vreau sa fiu sigura ca nu exista riscul sa raman insarcinata. cat timp trebuie sa treaca de la administrarea ultimei pilule pt ca aceasta sa-si faca efectul si sa nu fie nici un risc? Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #745 2007-07-10 09:57:35
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmutumesc mult de tot brunetziko , esti o draguta Offline #746 2007-07-10 10:29:37
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdaca iei vitamina A interactioaneaza mi se pare...dar in sensul ca anticonceptionalele impiedica absorbtia ei...sau asa ceva...oricum protectie nu e afectata...ovulele nu afecteaza nici ele protectia...nu sunt probleme pt contactele de dinainte de antibiotic...ci doar la cele de dupa...asa ca te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului+pana inghiti 7 pastilute...ori astepti pauza si faci atunci tratamentul... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#747 2007-07-10 11:39:37
Re: YASMIN PRO SAU CONTRApolivitaminizantul contine vitamina A1, dar nu ma intereseaza daca nu o asimilez atata timp cat yasmine-ul isi face efectul. oricum multumesc mult crys_ty_na, mi-ai luat o piatra de pe suflet. Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #748 2007-07-10 23:48:00
Re: YASMIN PRO SAU CONTRANeed help... Offline #749 2007-07-11 12:21:11
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAInca 2 intrebari: Offline #750 2007-07-11 14:29:09
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAdin cate stiu eu supradozajul nu are consecinte severe, poti prezenta greturi, varsaturi sau sangerare vaginala. referitor la protectie nu cred ca sunt probleme pt ca nu ai uitat sa administrezi pilula intr-o zi, ci ai luat doua pastile(singura problema ar fi sa fi avut varsaturi la mai putin de 4 ore de la administrare, in rest nu vad ce ar putea fi). yasmine-ul are aceeasi concentratie de hormoni pt toate cele 21 de pastile, deci nu conteaza daca e pilula de duminica asta sau de duminica viitoare. parerea mea e ca ar trebui sa iei 21 pastile luna asta, chiar daca nu mai ai pastila pt ultima duminica ia-o din blisterul urmator(asta presupune ca a 21-a pastila dintr-o luna sa o iei din urmatoarea folie). dar daca vrei sa nu ramai in fiecare luna cu o pastila in minus, fa doar 6 zile de pauza(nu e recomandat sa prelungesti cele 7 zile, scrie si in prospect). sper ca am fost de ajutor si te-ai mai linistit putin. :-* Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #751 2007-07-11 15:24:57
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAe corect.Numai ca daca face doar 6 zile pauza nu rezolva nimic, pentru ca tot 21 de pastile trebuie sa ia si luna viitoare. Eu zic sa cumperi o folie de pe care sa iei pastila lipsa si sa pastrezi restul pastilutelor ca rezerva (in caz ca vrei sa iei mai multe pastilute in alta luna sau se mai intampla vreun accident).Stiu cat costa Yasmin -ul, dar cred ca asta e cea mai buna solutie ca sa nu te incurci. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #752 2007-07-11 21:10:05
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAiei pastilele normal, mai cumperi o filie de pe care iei o pastila in ziua urmatoare dupa ce termini folia asta si nu ai probleme cu efectul contraceptiv. folia urmatoare o incepi normal (faci 7 zile pauza). Nobody home Offline #753 2007-07-11 22:56:15
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAVa multumesc mult!!!!!!! Deci mereu o sa iau ultima pastila din luna curenta dintr-o folie noua... Dar din cate am inteles de la voi sunt 2 variante: Offline #754 2007-07-11 23:29:07
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAai inteles bine. decizi in functie de bani, probabil... "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #755 2007-07-12 20:22:01
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAshadow, eu as cumpara acum 2 folii. 1 sa o tin de rezerva pt cazul in care pierd intr-un fel sau altul vreo pastila (si din care as lua acum 1 pastila) si una pe care sa o iau dupa pauza. e mai putin complicat asa. Nobody home Offline #756 2007-07-12 21:51:46
Re: YASMIN PRO SAU CONTRABuna, As vrea sa stiu daca exista anticonceptionale care sa nu iti dea dureri de sani. Am luat anul trecut Microgynon - nu m-am ingrasat dar in schimb aveam sanii umflati si ma dureau. In urma unui control ginecologic mi s-a recomandat Yasmine (am spus medicului ca de la Microgynon am avut probleme cu sanii, m-a asigurat ca nu or sa ma doara cu Yasmine)....In seara asta voi lua prima pilula.... Offline #757 2007-07-12 22:23:36
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAsanii dor pt ca mai cresc nitel. si toate ac pot avea efectul asta. Nobody home Offline #758 2007-07-12 23:24:07
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAmultumesc mult de tot Offline #759 2007-07-16 00:23:03
Re: YASMIN PRO SAU CONTRACare sunt riscurile daca fac sex in timpul menstruatiei ,adica in cele 7 zile de pauza? Ultima oara a fost editat de IceBody (2007-07-16 00:24:33) Dear Cupid,next time hit both ! Offline #760 2007-07-16 01:45:31
Re: YASMIN PRO SAU CONTRAin afara de riscul "alunecos" nu e altul...da, poti incepe o noua folie fara pauza de 7 zile si asa iti amani menstruatia mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|