|
Nu esti logat.
Examenul papanicolau-5#77 2008-04-08 23:23:45
Re: examenul papanicolauediteaza mesajele Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #78 2008-04-08 23:24:21
Re: examenul papanicolaumergi si fa o colposcopie. mami de minuni Offline #79 2008-04-09 12:27:11
Re: examenul papanicolauam rezultatele la papanicolau, si nu mai am rabdare pana maine cand ma vad cu medicul meu. daca pun rezultatele aici, ma poate ajuta cineva cu o parere? Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2008-04-09 12:59:15) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #80 2008-04-09 12:28:07
Re: examenul papanicolauda.pune aici rezultatele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #81 2008-04-09 13:16:12
Re: examenul papanicolaule-am pus mai sus in edit Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-09 13:20:31
Re: examenul papanicolaueu zic ca esti ok.... patratele alea ma cam zapacesc si pe mine . daca gresesc cu ceva ma corecteaza fetele... nu vad de ce sa faci testul hpv daca nu ai rana pe col... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #83 2008-04-09 13:22:42
Re: examenul papanicolaue ok rezultatul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #84 2008-04-09 14:09:21
Re: examenul papanicolau
pe mine d-aia m-a trimis medicul sa fac Papanicolau, pentru ca la colposcopie mi-a descoperit o rana pe col, si mi-a pus diagnostic cervicita cronica, pentru care mi-a dat si un tratament cu ovule (cerviron <cred>) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #85 2008-04-09 14:23:07
Re: examenul papanicolauhmmm da si la mine la colposcopie a iesit ca am rana la papanicolau nimic insa.... fa tratamentul ala si daca vrei refa colposcopia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #86 2008-04-09 18:04:34
Re: examenul papanicolauasa o sa fac oricum ultimele saptamani au fost un calvar pentru mine plus ca ma duc sa-mi omor medicul, ca a bagat sperietii in mine, si practic se chinuia sa ma convinga ca eu am HPV si ca mai am putin pana fac cancer Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #87 2008-04-11 15:40:48
Re: examenul papanicolaubuna....pt doctoressa....am si eu o problema:( mi-am facut examenul citologic si a iesit asa PAP II f. satisfacator limitat de inflamatie( astea sunt bifate) ...la HPV nu este bifat ...am avut niste negi genitali acum 2 luni si mi-au trecut ...poate fi vorba de Molluscum contagiosum daca hpv este negativ la acest examen citologic? Offline #88 2008-04-11 16:19:21
Re: examenul papanicolaupana iti raspunde Doctoressa...voi incerca eu examenul citologic nu detecteaza neaparat existenta virusului HPV, pentru acesta exista examen special...dar pe de alta parte ar putea fi molluscum contagiosum....daca insa vrei sa fii sigura...atunci fa testu HPV cu tipare adn si vei stii sigur. baby Dragos Offline #89 2008-04-11 16:29:00
Re: examenul papanicolauoricum astia sunt nesimiti:)) trec pe examenul citologic si optiunea hpv..si dak nu este bifata poate te bucuri degeaba k tre sa faci testul hpv:( Offline #90 2008-04-11 16:36:42
Re: examenul papanicolauMai, nu e grav atata timp cat il 'supraveghezi', asta insemnand examen citologic o data pe an....daca iese bine...daca ies modificari o data la 6 luni. E vorba doar de putina disciplina...si pana la urma grija fata de tine. Nu cred insa ca ar trebui sa iti faci deocamdata probleme...pentru ca in cazul tau se poate sa nu fie vorba de HPV. Ultima oara a fost editat de deliav (2008-04-11 16:38:39) baby Dragos Offline #91 2008-04-11 16:39:56
Re: examenul papanicolaum-am linishtit ms mult:* Offline #92 2008-04-11 17:19:20
Re: examenul papanicolauvulpitza ti s-a atras atentia. citeste te rog regulile si invata sa editetzi. ai warn. mami de minuni Offline #93 2008-04-11 19:40:42
Re: examenul papanicolausalut, sunt noua pe forum si bineinteles am nelamuriri referitor la un papa. Offline #94 2008-04-11 20:42:27
Re: examenul papanicolauai papanicolau de tip 2 este perfect normal pt.o femeie activa sexual.ai si trichomonas care se transmite pe cale sexuala VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #95 2008-04-12 17:51:44
Re: examenul papanicolausper sa fie normal, ideea e ca niciodata la analize nu mi a iesit acea trichomonas, acu e prima data, si pe cale sexuala nu am luat o, ca nu am de la cine, sotul e ok. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|