|
Nu esti logat.
Avem doctorita pediatra-4#58 2009-01-02 17:24:56
Re: avem doctorita pediatraclaudia voi la cabinet ce recomandati pneumo 23 sau prevenar ? Offline #59 2009-01-02 19:41:45
Re: avem doctorita pediatrasi noua ne-a recomandat prevenar, numai ca treb sa-l cump singuri. zicea dr ca ar costa vreo 70 de euro. il facem si noi Offline #60 2009-01-02 20:16:04
Re: avem doctorita pediatrada, noi deja facem Prevenarul (antipneumococic,pt cine nu stie )la multi sugari. sunt 3 doze in total, in jur de 3 mil vechi bucata. Dar eu zic ca merita ! Offline #61 2009-01-02 21:39:57
Re: avem doctorita pediatranu stiam de vaccinul asta, bine de stiut claudia. se face la cerere sau e obligatoriu? noi am implinit 2 luni si ne vaccinam saptamana viitoare, dar nu stiu ce vaccin facem, stie dr noastra. Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #62 2009-01-02 21:54:34
Re: avem doctorita pediatravoi faceti vaccinul de 2 luni din schema obligaorie de vaccinari,adica DTP, VPO sau VPI , si Hep B. Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-02 21:59:45
Re: avem doctorita pediatramultumim, claudia! vom merge pe recomandarea ta si il vom face! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #64 2009-01-02 22:07:56
Re: avem doctorita pediatraintreaba-ti pediatra samy de vaccinurile" contra cost" nu cele prin programul national de vaccinari. Noi avem multe mamaici care au optat pt acestea,chiar daca acosta ceva banuti...In loc de DTP<VPO<Hep,intreaba de Infrarix.Asta bineinteles daca iti permiti....Si copilul meu a crscut cu vaccinuri de la stat , pt ca acum 5 ani nu existau alte alternative. Dar am avut noroc,nu a facut nicio reactie,nimik. Si cu bebelac a crescut f bine. Offline #65 2009-01-02 22:53:36
Re: avem doctorita pediatracaludia noi am facut infarix-ul , numai ca la pe cel de 1 an nu am apucat sa-l facem ,o mica indigestie, apoi cand a trecut un pic curge nasucul a ramas sa-l afcem acum cred ca saptamana viitoare daca trece nasucul, la 1 an si aporoape 1 luna, tb sa facem si ROR-UL , despre care era vb sa-l afcem la 1an si1 luna.intrebarea mea se pot face amandoua odata sau tot la interval de 1 luna.alta intrebare am citit pealte site-rui ca daca am retinut bine ca ROR poate da autism ce parere ?si inca ceva daca am facut infarix-ul mai tb si prevenarul? mercic Ultima oara a fost editat de lauraura (2009-01-02 22:59:32) Offline #66 2009-01-02 23:00:37
Re: avem doctorita pediatraiinfrarixul are numai anti- haemophilus influenzae, prevenarul e antipneumococic. Offline #67 2009-01-02 23:21:15
Re: avem doctorita pediatra
am inteles, oricum eu chem dr acasa asa ca poate sa-l faca cum considera ca e mai bine pt Andrei,si dr mea zis 1 luna distanta.da tb si prevenarul asta este il facem si pe acela . Vai de ei micutii cat tb sa ii intepam . Multumesc pt raspuns Offline #68 2009-01-03 01:12:13
Re: avem doctorita pediatraclaudia, imi zici si mie, te rog o schema pt diversificare? a la carte?cu tot ce trebuie.... Offline #69 2009-01-03 11:06:13
Re: avem doctorita pediatraundeva am mai postat eu o schema de diversficare dar nu stiu la care topic Offline #70 2009-01-03 14:49:05
Re: avem doctorita pediatrasi cum este indicat sa se dea, numai o masa pe zi sau doua sau trei de mancare, cam cat de mult? citeam undeva ca treb sa se dea lapte- mancare- lapte, numai ca alessa daca prinde sticla nu-i mai da drumul. eu ii dau prima data lapte dimi, apoi mancare, lapte-lapte-mancare-lapte-lapte-.mancare-lapte. Offline #71 2009-01-04 20:27:57
Re: avem doctorita pediatraeu nu i-am facut alexandrei niciun vaccin optional. doarcele obligatorii de intrare in comunitate, insa am optat pt infarix si pentaxim in lolcul celor clasice. is 2 milioane fiecare. samy intreaba-ti pediatra daca nu cumva trebnuie sa le cumperi tu. nu toate cabinetele comanda ele dinaintevaccinurile. Ultima oara a fost editat de o'hara (2009-01-04 20:31:17) mami de minuni Offline #72 2009-01-05 19:32:45
Re: avem doctorita pediatracare cereale de orez? la noi alea toate sunt de la 6 luni, asa scrie pe ele. Offline #73 2009-01-05 20:00:44
Re: avem doctorita pediatracereale cu orez ii dau si eu.Sunt de la Nestle,din gama "Burtica sanatoasa",orez cu morcov,si se dau de la 4 luni(nu conteaza ca nu sunt de la aceeasi firma cu laptele praf,ca nu contin lapte,si le faci tu cu laptele pe care i-l dai copilului)Eu nu i-am dat niciodata mancarica din comert,fierb legumele bine si le bag la blender,iar daca e nevoie le maI subtiez cu lapte de-al ei.La fructe e problema,ca parca nu i-as da de-astea "de plastic" din comert. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #74 2009-01-08 14:09:25
Re: avem doctorita pediatracaludia am si eu o intrebare daca ma poti ajuta, am facut vaccinul de 1 an , in ziua in care l-am facut am pus compresa,totul ok , am mers,ne-am jucat , picirusul ok , peste noapte a inceput sa se intareasca in jurul vaccinului, si aseara era umflat rau, azi e un pic mai bine parca.Ce imi recomanzi sa ii fac ca sa dea inapoi ? Cred ca il doare si locul unde e facut ca daca pun mana mi-a da la o parte .merci Offline #75 2009-01-08 14:16:36
Re: avem doctorita pediatraabsolut nimik decat compresa cu apa rece ! nu umbla,nu bazai, nu strange nu unge cu nimik. se va retrage singur. baieteul meu a facut nodul la vaccinul de 2 ani jumate (administrat de mine !) si l-a tinut aproape 2 luni. dar pe zi ce trecea s e tot retragea. important e sa nu-l bazai ca Doamne fereste poate abceda...sis a fie nevoie de antibitic.dar nu cred ca va fi cazul Offline #76 2009-01-08 14:34:37
Re: avem doctorita pediatra
nu i-am facut minik doar am ami pus compresa cu cartof crud atata tot mercic de raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|