|
Nu esti logat.
Karissa#1 2009-03-04 20:23:25
karissabuna la toata lumea.Am o nelamurire si in acelasi tim o intrebare.De un an si jumatate iau karissa dar de 2 sapt de cand am avut ultimul ciclu m-am hotarat sa nu mai iau pentru ca dupa ce aveam ciclul o sapt dupa nu ma dorea nimic dupa o sapt incepea sa ma doara foarte rau sanii si deveneau faoarte greoi si tari.Si m-am hotarat sa nu mai iau.Azi am avut contact sexual.E problema daca nu iau nimic?O sa raman insarcinata sau nu??Sa i-au Postinor pt orice eventualitate?Astept raspuns Offline #2 2009-03-04 20:27:22
Re: karissarodi, normal ca daca le-ai intrerupt nu mai esti protejata Offline #3 2009-03-04 20:27:43
Re: karissapai daca nu mai iei de 2 saptamani din cate vad eu in postul tau... e clar ca este un risc... dupa ce le intrerupi nu mai esti protejata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2009-03-05 09:58:09
Re: karissada Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-05 11:21:46
Re: karissabuna..am inceput si eu prima fasie de ac karissa la recomandarea medicului ginecolog si sunt la a 11 pastila.le-am luat regulat, nu am incalcat nici o regula..insa sunt foarte confuza.mi-i s-a zis sa incep luarea pastilelor de ac "din prima zi de ciclu"asta a fost exprimarea doctorului.eu am inteles ca dupa ce mi-i se termina menstra din prima zi de ciclu, pentru ca ala ar fii ciclu menstrual.bun...am inceput sa le i-au dupa a 8-a pastila am avut contact sexual si nu am folosit alta metoda de contraceptie..acum am citit pe forum ca daca nu am inceput sa i-au pastila in prima zi de menstruatie...sau la 2-7 zile luna asta nu sunt protejata de pastile..si ca trebuie sa ma am si o alta metoda contraceptiva. nu mai inteleg nimic. plus de asta in a 10a zi de cand i'au ac am parte si de spotting...culmea ca in primele zile nu am avut nici o treaba...deci...ii posibil acum sa fii ramas insarcinata..?luna asta sunt sau nu protejata...(ac le i-au la ora fixa, si nu am incalcat nici o regula)?...sper sa ma ajute cineva... Offline #7 2009-03-05 11:26:52
Re: karissaprima zi de ciclu = prima zi de menstruatie Offline #8 2009-03-05 11:33:44
Re: karissapfff....muultumesc mult...ca mi-ai luat o grija de pe suflet.... Offline #10 2009-03-05 13:52:16
Re: karissaam si eu o intrebare...am fost la ginecolog sa il intreb ce pastile sa iau (anti-bebe) si mi-a recomandat karissa dar nu mi-a facut nici un fel de control...... ... Pentru ca te iubesc ... Offline #11 2009-03-05 14:05:20
Re: karissapt prescrierea de ac nu se fac analize. se face doar o anamneza, adica iti pune niste intrebari dupa care iti spune ce sa iei. Offline #12 2009-03-05 14:13:11
Re: karissaok, merci de raspuns ... Pentru ca te iubesc ... Offline #13 2009-03-20 14:23:27
Re: karissaam si eu mai multe nelamuriri .. am terminat prima folie de anticonceptionale karissa acum trei zile, iar astazi mi-a venit menstruatie , sau cel putin asa cred pentru ca e f putin .. este normal , tinand cont ca am luat pastilele corect (din prima zi de menstruatie)? Ultima oara a fost editat de cmin (2009-03-20 14:25:00) Offline #14 2009-03-20 14:27:19
Re: karissada, da si da Offline #15 2009-03-20 15:00:55
Re: karissaAm si eu o problema iau de 3 luni YASMIN,si in ultima luna am avut un singur contact sexual si a fost miercuri pe 18 si am uitat sa iau pastila mi-am adus aminte dupa24de ore,tin sa precizez ca mai aveam 2 pastile de luat(si cu pastila care am uitat-o)exista riscul sa raman insarcinata??iar sam trebuie sa fie prima zi de menstruatie.va rog sa imi raspunde-ti. Offline #16 2009-03-20 15:04:43
Re: karissaVa rog sa imi raspunda si mie cineva:( Offline #17 2009-03-20 15:07:02
Re: karissaContactul ala a fost protejat. Insa de acum e nevoie de protectie suplimentara pe toata perioada pauzei si inca sapte zile din urmatoarea folie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #18 2009-04-05 12:08:05
Re: karissabuna la toate fetele,io sunt noua p acest forum...vreau sa intreb si io p cineva care foloseste d mai mult timp karissa?io ar trebui sa incep aceste anticonceptionale miercuri pt prima data(pt k stiu d la doctora care mi le-a presris k tre sa le iau din prima zi a menstruatziei mie imi vine regulat si miercuri ar tre sa imi vina si sa le incep)nu am mai luat pana aku insa mi-e frik sunt si mikutza am 18 ani si nu vreau sa ajung la avort pt nik in lume si as vrea sa stiu dak ma pot baza p ele?pana aku am folosit nu mai prezervativu...stiu k prezervativu e d incredere pt k t protejeaza si d BTS ina am incredere in prietenu meu si am apelat la un medic ginecolog si mi-a prescris anticonceptionalele astea....sunt bune?stiu k tre sa le iei corect k alfel nu isi fac efectu nu imi fac probleme k stiu k le iau corect insa tot mi-e teama?nu exista nici o pozibilitate sa ramai?nu imi doresc copii d aku k sunt clasa a 12a si sunt cu examenele...va rog sfatuiti-ma si p mine:( Offline #19 2009-04-05 18:45:22
Re: karissalizuk, daca le iei corect nu ai de ce sa te ingrijorezi, nu ai cum sa ramai Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|