|
Nu esti logat.
Karissa-3#39 2009-04-14 17:32:57
Re: karissain din pacate insa antibioticul(1 singura pastila) si contactul au fost in aceeasi seara, dupa care am renuntat sa mai iau ceva pt raceala...ar trebui sa iau postinor ? Offline #40 2009-04-14 17:47:21
Re: karissadaca n-au trecut mai mult de 72 de ore de la contact poti sa iei dragostea se castiga, respectul se merita Offline #41 2009-04-14 19:13:22
Re: karissasi 7 zile protectie suplimentara de la administrarea ultimului antibiotic Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #42 2009-04-14 22:26:26
Re: karissabuna, am si eu o problema. iau karissa de 1 an doar k luna asta am incurcat zilele, in loc sa incep de sambata, fiind ziua de sambata, am luat-o pe cea de vineri. iar cand mi-am dat seama k am gresit, am sarit peste una k sa o iau pe cea din ziua respectiva. Intrebarea este: daca am sarit peste o pastila si am relatii intime, prezinta un risc de a ramane insarcinata?deci sa se inteleaga bine, pastilele le-am luat in fiecare zi, doar ca nu le-am luat la rand ci am sarit peste una. astept un raspuns cat mai repede. Multumesc Offline #43 2009-04-14 23:04:43
Re: karissapai ai luat toate pastilele desi nu le`ai luat in ordine sa inteleg. daca da, e ok, karissa sunt monofazice, deci toate pastilele au aceeasi concentratie, poti sa le iei cum vrei. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#44 2009-04-15 00:26:00
Re: karissabuna seara! Offline #45 2009-04-15 11:37:48
Re: karissadaca iei din prima zi de menstruatie, nu e nevoie de 2 saptamani de protectie si daca incepi din alta zi a menstruatiei, doar o saptamana e nevoie de protectie. eu asa stiu, fetele de pe forum la fel si doctoressa zice la fel. acum depinde de medic cred... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #46 2009-04-15 13:34:15
Re: karissabuna din nou, am scris mai sus de problema mea si tot gandita sunt. acum sunt in a 6 a zi de pauza si cred ca ceea ce am vb mai sus nu a fost menstra ca prea putin a fost. si de scurgerea maronie nu am scapat si tot asa vine ca si cum ar fi membrana maronie, nu stiu ce sa mai cred ca pastilele le-am luat cam la aceasi ora si nu am uitat de ele, burta nu ma mai doare, sunt pe nicaieri cu gandurile. nu imi dau seama cum m-am putut deregla asa de tare. o zi senina va doresc Offline #47 2009-04-15 14:15:39
Re: karissamultumesc mult Dadae , acum m-am linistit... Offline #48 2009-04-15 15:59:04
Re: karissa
pai cand iei ac, menstra devine destul de putina, poate sa te tina doar 1 2 zile chiar. spm n`ai avut? dureri de burta etc? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #49 2009-04-15 16:40:27
Re: karissaam avut dureri de burta dar foarte putin in comparatie cu alta data. si in caz ca nu imi vine ciclul oare sa imi fac un test? ii posibil chiar daca am luat toate pastilele la timp sa fie vreo sarcina? antibiotice nu am luat sau ce ar putea sa interactioneze cu acc. in pauza de o luna am fost la gine si mi-am facut analizele au iesit in regula doar ca dr m-a zgariat cu ce a recoltat pe col dar nu cred sa aiba vreo legatura pt ca atunci am sangerat un pic si dupaia gata. nu stiu ce sa mai fac cred doar sa am rabdare sa vad ce se intampla si sa nu mai imi fac ganduri Offline #50 2009-04-15 16:42:38
Re: karissadaca ai luat corect nu cred ca e vba de sarcina. ti`am zis, posibil sa fi fost menstra. dar poti face un test, dimineata cu prima urina. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #51 2009-05-09 17:09:42
Re: karissaFetelor, am inceput sa iau karissa din prima zi de menstruatie.....azi fiind a treia zi doar... as vrea sa stiu de cand sunt protejata? e nevoie de protectie suplimentara timp de 7 zile dupa ce menstruatia a trecut...sau cum e? scuze, e prima data cand iau anticonceptionale, si sunt putin nedumerita... multumesc mult! Offline #52 2009-05-09 17:11:52
Re: karissaesti protejata din prima zi,daca iei din prima zi de menstruatie Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-05-09 17:12:13) Offline #54 2009-05-30 10:43:01
Re: karissabuna la toate am si eu o nelamurire.am luat 3 luni yasmin dar l-am schimbat pt k am avut reactii adverse.acum mi-a recomandat doctorita mea karissa sunt la 1 folie si nu avut nimic pana acum dar nu pot fi sigura inca.pe langa ac mi-a dat si azitorx primele 3 zile(dar are efect 7), flamexin si carpicon S(supozitoare cu aplicate locala).la supozitoare in prospect scrie k sunt folosite folosite ca "adjuvant natura cu actiune cicatrizanta,antimicrobiana,antiinflamatoare pentru traterea diverselor afectiuni ginecologice,hemoroizi,fisuri anala,afectuni ale prostatei.inhiba dureri care insotesc ciclulmenstrual."se mentoneaza deasemenea ca "pentru femeile care doresc sa aiba copii,poate fi uilizat ca adjuvant in tratament." si de aici am nelamuriri, imi e ca nu mai au ac acelasi efect si vreau sa stiu dak stau linistita la contactele cu prietenul meu sau folosesc protectie suplimentara(sthiu ca este necesara atunci cand iau azitroxul) "Zambeste,Traieste,Invata sa speri Doreste,Iubeste,Ai grija ce/cat ceri" Offline #56 2009-05-30 11:19:09
Re: karissams "Zambeste,Traieste,Invata sa speri Doreste,Iubeste,Ai grija ce/cat ceri" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|