Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-112
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4
aoleo, passenger, lasa nu te mai gandi, tu baga tare, si imediat ce iti ies 2 liniute mergi la doctor sa-ti dea medicamnetele necesare si o sa vezi ca o sa fie bine , ce naiba, doar esti fata mare.....
cristup, sa intelegem ca ti-a venit, offfff,
deci raman eu cu airka , cap de lista.... hai airka, macar una din noi doua sa anunte ceva....
offff, vedem saptamana viitoare spre sfarsitul ei....cred ca undeva pe 5-6 o sa ma testez si eu , asta daca nu-mi vine pe 4.....
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Da, trebuie sa fiu, doar ca m-am speriat acum ca mi-am dat seama ca am avut analize bune, iar eu credeam ca avorturile mele au legatura cu vreo toxo sau vreo infectie netratata, cu ceva, orice.. si acum mi-am amintit ce a spus dr. , ca intai imi face analize uzuale si lasam la urma ce e mai rau.. Sper sa fie bine! Multumesc fetelor ca sunteti aici cand ma apuca spaimele, offf, si chiar ziceam zilele trecute ca nu o sa ma mai gandesc la chestii nasoale.. Imi revin eu, imi dau 2 palme sa treaca A, l-am sunat pe al meu sa ii povestesc, am vb cu el 15 minute si ziceam ca daca ( Doamne fereste!!! ) ar fi vorba de asa ceva, eu nu cred ca as adopta, ci as face inseminare cu sperma de la donator, imi doresc sa fiu gravida si eu, nu as vrea sa adopt.. si a zis " NU, o sa cautam o mama surogat pe care sa o las eu gravida , iti convine??? " a luat foc imediat cum a auzit de "donator" eh, asta mai in gluma , ca mi-a mai trecut spaima!
adina, nu e vorba de asta, daca ar fi vorba de anomalii cromozomiale , cu orice tratament de sutinere tot un copilas malformat ar iesi.. de asta e terifiant cariotipul asta, nu ma mai gandesc la el ca mi se face rau de frica
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
adinagrig a scris:aoleo, passenger, lasa nu te mai gandi, tu baga tare, si imediat ce iti ies 2 liniute mergi la doctor sa-ti dea medicamnetele necesare si o sa vezi ca o sa fie bine , ce naiba, doar esti fata mare.....
cristup, sa intelegem ca ti-a venit, offfff,
deci raman eu cu airka , cap de lista.... hai airka, macar una din noi doua sa anunte ceva....
offff, vedem saptamana viitoare spre sfarsitul ei....cred ca undeva pe 5-6 o sa ma testez si eu , asta daca nu-mi vine pe 4.....
bafta adina. ne punem speranta in tine sa spargi gheata pentru luna aprilie. :k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
9 ani de copilarie ....
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
buna gagici si mamici!! o sa ziceti k am innebunit de tot dar ma gandesc k dr mi`a facut testul prea devreme pt k de vreo saptamana am niste dureri si crampe usoare,ceea ce nu am mai avut si am auzit k asa s`ar manifesta knd se prinde bebe.... poate nu`mi vine de la duphaston....de dimineata numai la asta ma gandesc nebuna sau nu trebuia a ma descarc
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Adina si eu am o poza cu o prietena graviduta si am vrut sa o arat si sotului meu dar tot la fel, s-a prins despre ce e vb si nu a vrut
Vorbim mai tarziu, ma duc sa fac putin nani
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-03-26 15:50:06)
- Raluk_
- Hero member
eu cred k e destul de normal sotul tau...si ce daca are 40 de ani,al meu are 30 si tot asa imi zice...iar eu am 22 acuma vrea sa treaca repede astea 3 luni k sa avem bebele nostru
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
passenger a scris:A, l-am sunat pe al meu sa ii povestesc, am vb cu el 15 minute si ziceam ca daca ( Doamne fereste!!! ) ar fi vorba de asa ceva, eu nu cred ca as adopta, ci as face inseminare cu sperma de la donator, imi doresc sa fiu gravida si eu, nu as vrea sa adopt.. si a zis " NU, o sa cautam o mama surogat pe care sa o las eu gravida , iti convine??? " a luat foc imediat cum a auzit de "donator" eh, asta mai in gluma , ca mi-a mai trecut spaima!
Barbatii astia cu orgoliul lor Noi femeile ar trebui sa acceptam idea de mama surogat , ei in nici un caz nu accepta donator....ce smecheri.... Eu una nu as creste copilul alteia....
Adina asa zicea si al meu cand vroiam sa-i arat gravide sau bebei....imi zicea ca vrea sa-l vada pe-al lui, nu vrea altii....se oftica ca spunea ca nu-s in stare...acum ii dau peste nas....mai ales ca e posibil sa fie baiat.... Acum se lauda... i-am zis sa o lase mai moale ca eu il fac, nu el si e la mine in burta, nu la el, cu toate ca are burta de 4 ori mai mare ca a mea.....
Ia sa vezi cand o sa fi gravida cum o sa inceapa sa se vaiete ca tu te vei simti mai rau, vei avea schimbari de stare si el va trebui sa suporte.
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- Raluk_
- Hero member
camyelenbebe a scris:viitoare burticutze:
27.03 -cristaup
03.04 - airka, adina
08.04- camelia 10.04 - gargarita, carra
12.04 -fany 13.04 - ruxy
17.04 - maria
18.04 - alina
19.04 - pass 2009 - Eliza, Flowerpot,camy
- deja posesoare de bb dance cu burtici la purtator
gravidutza 2008 love_t
gravidutza 2008 maryland
gravidutza 2008 juli graviduta 2008 pipa
gravidutza 1 2009 anksan
gravidutza 2 2009 floricica
gravidutza 3 2009 aurash
gravidutza 4 2009 fleurette
gravidutza 5 2009 crissy
gravidutza 6 2009 liliana
asta e lista k eu nu mai sunt... ooofff.... love_t esti o mumoasa cu burtik
- Stefanna
- New member
- Inregistrat: 2008-12-10
Buna!!Ce faceti fetelor?
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
raluk asta e ultima lista afisata.....scuze ca nu esti....spune-mi cand te testezi si te trec eu
e bine?
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-26 16:40:53)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- georgianatiti
- New member
- Inregistrat: 2008-12-27
buna fetelor,
va rog din suflet ajutati-ma, sunt in a 5 zi de intarziere a CM(trebuia sa-mi vina pe 21 martie la un CM de 30 zile), nici unul dintre testele facute nu s-a pozitivat, iar acum cateva minute cand am fost la baie am vazut o scurgere usor maronie vascoasa, oare ce sa fie? sa fie nidarea abia acum?
eu nu am avut nici o astfel de scurgere colorata pana acum, nu stiu ce sa fac? programarea pentru analiza de sange o am abia maine dimineata, va rog. si am si o durere infundata de burta sau de la frica... multumesc de ajutor si o zi frumoasa
Ultima oara a fost editat de georgianatiti (2009-03-26 16:15:20)
- adinagrig
- Insomniac member
deci camy , ai luat listuta gresita , nu e buna....
uite asta e cea corecta ....
viitoare burticutze:
03.04 - airka, adina
08.04- camelia 10.04 - gargarita, carra
12.04 -fany 13.04 - ruxy
17.04 - maria
18.04 - alina
19.04 - pass 2009 - Eliza, Flowerpot, raluk, camy
- deja posesoare de bb dance cu burtici la purtator
gravidutza 2008 love_t
gravidutza 2008 maryland
gravidutza 2008 juli graviduta 2008 pipa
gravidutza 1 2009 anksan
gravidutza 2 2009 floricica
gravidutza 3 2009 aurash
gravidutza 4 2009 fleurette
gravidutza 5 2009 crissy
gravidutza 6 2009 liliana
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-03-26 16:14:19)
9 ani de copilarie ....
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
scuze ..... am sters-o pe cealalta sa nu ne incurcam
garga ai dreptate cu protectia ....dar oricum luna asta ov pe st care saraca e incompleta
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-26 16:42:26)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- adinagrig
- Insomniac member
fetelor, astazi am stat tota ziua calare pe forum...zici ca sunt o mata din aia care ti se urca in cap
noroc ca e perioada mai libera la serv, dar de luni nu prea o sa mai fie, mai profit si eu maine....
plec acasica,va pup, ne auzim mai tarziu.....
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
ne auzim mai tarziu. take care adina. :k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
ce-o face fleurette? sper sa intre pe forum si sa ne zica ce a facut la doctor...
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Si eu astept sa intre Fleur sa ne spuna cum a fost la doctor...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|