homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-114

#2148 2009-03-26 22:34:55

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4

Salutare, gagici! puss ieri am fost rupta, nu v-am mai scris, dar am citit tot smile

Flower, pe mine ma durea burta in primele 2 zile de CM, imi luat CM sau CM, dak aveam un examen, nu-l puteam sustine, efectiv stateam doar in pat si dak mergeam la toilet, mergeam cocosata de durere - asta de la 11 ani, de cand mi-a venit prima oara; SOLUTIA: incalzesti bine de tot apa, o torni intr-o sticla si ti-o tii pe burta ( eu o tineam pana faceam basici de la atta fierbintzeala ), dar imi trecea durerea. mai merge si cu fierul de calcat - e mai lejer... nu te mai duci sa incalzesti/fierbi apa...

Carra puss aici sunt puss

Fleurette, hai odata!! puss

Garga, rux, camy, pass, pipa, crista (sorry de test... lasa ca vine si ala pozitiv in curand) & CO puss

Lili, cand ai echo? puss

Mor pana luni....... cand vad masarea........... big_smile

Editez : Pass, vrei sa termini cu gandurile astea? Ma superi, pe bune; ce mai conteaza ce a fost? Mergi inainte, ai analizele ok si gata; baga mare, fa-ti treaba sexinpat si cum vezi 2 liniutze, fugi la doc, sau iei mdicamentele alea pt sustinere. Nu te mai gandi la tampenii! puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-03-26 22:37:11)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2149 2009-03-26 22:36:43

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

camy, costa vreo 10 milioane de lei. nu o voi face luna asta, clar! merg in ziua 21 sa fac progesteronul, intre timp o sa incerc sa raman gravida, cariotipul il voi face in cazul in care Doamne fereste am iar avort.
Fetele, pana maine imi trece si imi iese din cap povestea asta horror cu incompatibilitatea cromozomiala, realizez ca nu pot sa patesc eu asa ceva, e prea cumplit! Eu cred ca am doar ghinion si din cauza stresului am pierdut bebeii, sau din cauza fumatului, sau a progesteronului mic, sau a rh-ului negativ, sunt alte cauza marunte care ar fi putut sa duca la avorturi, doar ca astazi mi-am amintit ce a spus dr. si am google-it despre "cariotip" si m-am ingrozit. O sa imi iasa din cap de tot pana dimineata!
Merg la film, intru dupa !  puss

#2150 2009-03-26 22:39:48

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

cris luni mergi la eco ,cred ca ai asa niste emotii ca o sa iti vezi mazarica
un pupic pt tine si pt bebe tau

fleuret vrea sa ne tina in suspans

asa sa faci pass sa alungi cat mai departe gandul asta ,ai sa vezi ca o sa ramai si o sa duci sarcina pana la capat puss

somnic usor si tie ruxi si vise cu soricei puss

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-26 22:42:59)

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2151 2009-03-26 22:46:14

Crssy85
Hero member
Site

mc, fany; acum emotiile s-au transformat in frica, cred c-o sa m-apuce boceala pe drum lol

si noi te pupam tongue

da, mah, soriceii astia mie mi-au purtat norok rotfl

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2152 2009-03-26 22:47:21

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

fetelor acum am aj acasa, am umblat pe la fam si in cora dupa cumparaturi...deci...avem ....gemeni in saci diferiti, adica nu sunt identici si sunt mari sanse sa fie fata si baiat...sarcina arata bine, la fel si colul, am primit lista de analize...eu am plans in continuu de cand am vazut eco, iar cand am auzit bataile de inima am crezut ca fac pisu pe mine de emotie...a fost ceva suprem, nu pot explica in cuv...cand m-a vazut sotul (el astepta afara) s-a speriat, pt ca eu eram toata plansa si tremuram ca frunza in vant "a patit bb ceva? nu s-a mai dezv? tu ai patit ceva'"...n-am reusit decat sa-i arat eco cu 2 graunte si am incep amandoi sa plangem...incerc sa pun pozele la boze cu bb, la membres area ... imi pare rau ca nu mai pot sa stau, dar sunt f obosita, emotia m-a coplesit f tare ...va pup si imbratisez pe toate, multa bafta celor care asteapta testul poz  puss

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#2153 2009-03-26 22:48:36

fany
Sr. member

hei sa lasi bocitu ce vrei sa zica bebe ca are o mama plangacioasa
o sa vezi ca totul e bine si poate ai si tu 2 mazarici

felicitari puss  kram ce ti-ai putea dori mai mult decat asa o bucurie .sa fiti sanatosi toti 3 si sa ai o sarcina cat mai usoara  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-26 22:50:14)

#2154 2009-03-26 22:51:04

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

fleurette  majoreta   majoreta   majoreta 
m-am emotionat toata. felicitari !

#2155 2009-03-26 22:51:12

Crssy85
Hero member
Site

Vai, fleurette, ce ma bucur, mi-au dat lacrimile!! Ma bucur mult pt tine!! Dak nu sunt indentici, inseamna ca te-ai ouat dublu, fataaaaa!! Esti tare!! 2 oua!! rotfl Sa fiti sanatosi toti 4!!

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2156 2009-03-26 22:55:56

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fleurette m-ai facut sa plang....felicitari si multa multa sanatate  rugaciune  gravida  bebic  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

crissy sa ceri poze la eco.... rugaciune  gravida  bebic  :k?ra: .....ai dreptate cu visul  chicot

hai ca am iesit putin din starea aia de tristete....cand aud de bebelusi brusc ma inviorez  smile

merg si eu la somn  cascat noapte buna dragutelor  kram

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-26 22:58:33)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2157 2009-03-26 22:56:51

Crssy85
Hero member
Site

normal ca cer poze, sa-mi faca album, nene big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2158 2009-03-26 22:59:10

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Crssy85 a scris:

normal ca cer poze, sa-mi faca album, nene big_smile

:k?ra:  kram

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2159 2009-03-26 23:01:28

Crssy85
Hero member
Site

ti-a venit cm? te-ai linistit? puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2160 2009-03-26 23:02:30

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

multum fetelor, stiam eu de ce abia astept ac sa va pov si sa pun pozele, stiam ca o sa va bucurati...stiti ce mult conteaza asta pt mine...va multum ca sunteti lg mine...eu am scapat de emotii, acum crssy si lili sunt urmat pe lista....succes fetelor  majoreta

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#2161 2009-03-26 23:05:54

Crssy85
Hero member
Site

da, abia astept! puss; sa te odihnesti, ca acum esti 3 in 1 tongue

nb, fetele, mi-e tare sooooooooomn puss

vise cu shory ( camy, tu nu! big_smile )

puss puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2162 2009-03-26 23:07:00

fany
Sr. member

n. b fetele si pupici
si eu ma bag la somnic

#2163 2009-03-27 01:42:32

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

passenger a scris:

camy, costa vreo 10 milioane de lei. nu o voi face luna asta, clar! merg in ziua 21 sa fac progesteronul, intre timp o sa incerc sa raman gravida, cariotipul il voi face in cazul in care Doamne fereste am iar avort.
Fetele, pana maine imi trece si imi iese din cap povestea asta horror cu incompatibilitatea cromozomiala, realizez ca nu pot sa patesc eu asa ceva, e prea cumplit! Eu cred ca am doar ghinion si din cauza stresului am pierdut bebeii, sau din cauza fumatului, sau a progesteronului mic, sau a rh-ului negativ, sunt alte cauza marunte care ar fi putut sa duca la avorturi, doar ca astazi mi-am amintit ce a spus dr. si am google-it despre "cariotip" si m-am ingrozit. O sa imi iasa din cap de tot pana dimineata!
Merg la film, intru dupa !  puss

Stai CALMA! Stiu cazuri care au pierdut 6(sase) bebei si au acum 2 copii frumosi si destepti cum rar am mai vazut. Li se tot explica ceva despre ceea ce tu numesti "incompatibilitate cromizomiala"...uite ca au doi copii superbi cu toate "incompatibilitatile" astea.

Cu fumatul...despinde de organism; sunt unele gravide care fumeaza de sparg si nu au ceva; altele dimpotriva, au niste copii cu probleme (mai micuti, cu probleme respiratorii). Depinde tare de organismul fiecaruia.

Mama (care-i medic, dar nu gineco) ma tot bate la cap cu toxoplasmoza. Ca asta ar fi o cauza determinanta pt avort spontan.

Si stresul...stresul asta joaca rolul principal in treaba asta cu conceptia.

de asta m-am hotarat sa imi cam bag picioarele si sa nu ma mai stresez asa de tare; daca nu va fi sa fie pana la vara, ma duc la medic. dar nu vreau sa cad in extrema cealalta si sa ajung obsedata si cu nervii la pamant. N urezolv nimic nici asa. Sa o luam cu incetul cu cu foarte mult calm.

Pentru luna aprilie eu asa o sa fac. O sa renunt la cafea (nu beau multa, dar vreau sa renunt la ea pentru un timp), o sa imi iau toate vitaminele la timp si o sa tin cura de slabire pt ca asa cum a zis si Crissy se pare ca ajuta cumva.

Deci, frunte sus smile.

Pupam mamicuta de gemeni si ii uram o sarcina frumoasa!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2164 2009-03-27 07:57:16

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetelor,
asera nu am mai reusit sa intru , mancarica, rummy, etc....

majoreta  majoreta  majoreta  punk  punk  punk
fleurette , ma bucur enorm, sincer , cand am citit ce ai scris , mi s-a zbarlit pilea pe mine....ma gandesc cum ai fost tu... super tare , ma bucur mult pentru tine, brevo...
sa fiti sanatosi toti 3.......dar ai cumva in familie gemeni?

ca o coincidenta cred, ieri am cautat pe net un cadou pentru o proaspata mamaica de la serv, are un baietel de exact 1 sapatamana, si vroiam un scaunel, ceva , si am ajuns si la carucioare si ce crezi eu ma uitam la cele cu gemeni...asa ca uite ...s-a impliniti  ceva...deci nimic nu e intamplator....

eu cred ca o sa ma mai duc la un alt doctor la control, sa vedem asta ce e mai zice....ce analize imi mai da....

feteleor, inca o veste , azi e vineriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii punk  punk  punk  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-03-27 07:57:58)

9 ani de copilarie ....

#2165 2009-03-27 08:02:07

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Neata iubitele  puss

Fleurette, m-am emotionat tare, te rog sa ma crezi. Felicitari din tot sufletul.  puss Sa-ti creasca mazaricile si sa nu te supere prea tare in sarcina smile Ma bucur mult sa vad ca dupa cate ai suferit in viata ti-a venit asa o bucurie mare si... dubla smile Sarcina usoara in continuare si multa sanatate  puss

Rux, ma bucur ca ai scapat de spotting. Luna asta nu stiu ce am avut si eu, ca m-a tinut 1 saptamana spotting-ul de dinainte de ciclu si ciclul m-a tinut si el inca 7 zile (cu tot cu spottingul de dupa). De obicei imi trecea dupa 5 zile cu totul... Cu alte cuvinte, eu doua saptamani am avut sangerari de diverse intensitati...de-aia ziceam ca-s data rau peste cap cu hormonii... imi pun mari sperante in duphastonul pe care o sa-l iau de luna asta...sper sa ma mai regleze, ca altfel cred ca ma sui pe pereti... Pe langa faptul ca nu raman, nici sex nu pot face... si eu sunt mai disperata de felul meu... nu stiu dar daca trece o saptamana fara  sexinpat incep sa ma sui pe pereti big_smile

Crissy,  gravida dragutza, pupici la burtici cu mazarici  puss Mai ai putin si-l vezi insfarsit pe bebe majoreta

Adina, multumim pentru vigilenta cu listutza  puss Ce bine ca ai fost mai libera la ser si ti-ai mai putut face de cap smile

Stefanna, Flower, nu va mai stresati atata... e treaba de durata asta cu conceptia, nu merge asa cu una cu doua, trebe munca multa  sexinpat Ia bagati mare si vor aparea si roadele. smile

Pass, lasa cariotipul ala, nu-l mai cauta atata...  dumbom ca poate daca tot il cauti, chemi raul la tine. Mai bine fa si progesteronul ... eu zic ca din cauza lui au fost probleme.  puss

Pupici la toate fetele si veselie cat cuprinde, e vineeeeeeeeeeeeri! majoreta

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2166 2009-03-27 08:11:44

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Neata fetelor.

Fleurette ma bucur foarte mult ptr tine, cred ca ai avut emotii cat casa, era si normal. Ce frumos ca o sa ai gemeni, sa fie sanatosi si sa cresca la tine in burtica puss

Maria si eu sper sa te regleze duphastonul si sa nu mai ai atat de mult timp spotting.

YUUUUPYYY azi e vineri bis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.