Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-114
- Crssy85
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4
Salutare, gagici! ieri am fost rupta, nu v-am mai scris, dar am citit tot
Flower, pe mine ma durea burta in primele 2 zile de CM, imi luat CM sau CM, dak aveam un examen, nu-l puteam sustine, efectiv stateam doar in pat si dak mergeam la toilet, mergeam cocosata de durere - asta de la 11 ani, de cand mi-a venit prima oara; SOLUTIA: incalzesti bine de tot apa, o torni intr-o sticla si ti-o tii pe burta ( eu o tineam pana faceam basici de la atta fierbintzeala ), dar imi trecea durerea. mai merge si cu fierul de calcat - e mai lejer... nu te mai duci sa incalzesti/fierbi apa...
Carra aici sunt
Fleurette, hai odata!!
Garga, rux, camy, pass, pipa, crista (sorry de test... lasa ca vine si ala pozitiv in curand) & CO
Lili, cand ai echo?
Mor pana luni....... cand vad masarea...........
Editez : Pass, vrei sa termini cu gandurile astea? Ma superi, pe bune; ce mai conteaza ce a fost? Mergi inainte, ai analizele ok si gata; baga mare, fa-ti treaba si cum vezi 2 liniutze, fugi la doc, sau iei mdicamentele alea pt sustinere. Nu te mai gandi la tampenii!
Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-03-26 22:37:11)
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
camy, costa vreo 10 milioane de lei. nu o voi face luna asta, clar! merg in ziua 21 sa fac progesteronul, intre timp o sa incerc sa raman gravida, cariotipul il voi face in cazul in care Doamne fereste am iar avort. Fetele, pana maine imi trece si imi iese din cap povestea asta horror cu incompatibilitatea cromozomiala, realizez ca nu pot sa patesc eu asa ceva, e prea cumplit! Eu cred ca am doar ghinion si din cauza stresului am pierdut bebeii, sau din cauza fumatului, sau a progesteronului mic, sau a rh-ului negativ, sunt alte cauza marunte care ar fi putut sa duca la avorturi, doar ca astazi mi-am amintit ce a spus dr. si am google-it despre "cariotip" si m-am ingrozit. O sa imi iasa din cap de tot pana dimineata! Merg la film, intru dupa !
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
cris luni mergi la eco ,cred ca ai asa niste emotii ca o sa iti vezi mazarica un pupic pt tine si pt bebe tau
fleuret vrea sa ne tina in suspans
asa sa faci pass sa alungi cat mai departe gandul asta ,ai sa vezi ca o sa ramai si o sa duci sarcina pana la capat
somnic usor si tie ruxi si vise cu soricei
Ultima oara a fost editat de fany (2009-03-26 22:42:59)
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- Crssy85
- Hero member
- Site
mc, fany; acum emotiile s-au transformat in frica, cred c-o sa m-apuce boceala pe drum
si noi te pupam
da, mah, soriceii astia mie mi-au purtat norok
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
fetelor acum am aj acasa, am umblat pe la fam si in cora dupa cumparaturi...deci...avem ....gemeni in saci diferiti, adica nu sunt identici si sunt mari sanse sa fie fata si baiat...sarcina arata bine, la fel si colul, am primit lista de analize...eu am plans in continuu de cand am vazut eco, iar cand am auzit bataile de inima am crezut ca fac pisu pe mine de emotie...a fost ceva suprem, nu pot explica in cuv...cand m-a vazut sotul (el astepta afara) s-a speriat, pt ca eu eram toata plansa si tremuram ca frunza in vant "a patit bb ceva? nu s-a mai dezv? tu ai patit ceva'"...n-am reusit decat sa-i arat eco cu 2 graunte si am incep amandoi sa plangem...incerc sa pun pozele la boze cu bb, la membres area ... imi pare rau ca nu mai pot sa stau, dar sunt f obosita, emotia m-a coplesit f tare ...va pup si imbratisez pe toate, multa bafta celor care asteapta testul poz
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- Crssy85
- Hero member
- Site
Vai, fleurette, ce ma bucur, mi-au dat lacrimile!! Ma bucur mult pt tine!! Dak nu sunt indentici, inseamna ca te-ai ouat dublu, fataaaaa!! Esti tare!! 2 oua!! Sa fiti sanatosi toti 4!!
- Crssy85
- Hero member
- Site
normal ca cer poze, sa-mi faca album, nene
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
Crssy85 a scris:normal ca cer poze, sa-mi faca album, nene
:k?ra:
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- Crssy85
- Hero member
- Site
ti-a venit cm? te-ai linistit?
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
multum fetelor, stiam eu de ce abia astept ac sa va pov si sa pun pozele, stiam ca o sa va bucurati...stiti ce mult conteaza asta pt mine...va multum ca sunteti lg mine...eu am scapat de emotii, acum crssy si lili sunt urmat pe lista....succes fetelor
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- Crssy85
- Hero member
- Site
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
n. b fetele si pupici si eu ma bag la somnic
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
passenger a scris:camy, costa vreo 10 milioane de lei. nu o voi face luna asta, clar! merg in ziua 21 sa fac progesteronul, intre timp o sa incerc sa raman gravida, cariotipul il voi face in cazul in care Doamne fereste am iar avort. Fetele, pana maine imi trece si imi iese din cap povestea asta horror cu incompatibilitatea cromozomiala, realizez ca nu pot sa patesc eu asa ceva, e prea cumplit! Eu cred ca am doar ghinion si din cauza stresului am pierdut bebeii, sau din cauza fumatului, sau a progesteronului mic, sau a rh-ului negativ, sunt alte cauza marunte care ar fi putut sa duca la avorturi, doar ca astazi mi-am amintit ce a spus dr. si am google-it despre "cariotip" si m-am ingrozit. O sa imi iasa din cap de tot pana dimineata! Merg la film, intru dupa !
Stai CALMA! Stiu cazuri care au pierdut 6(sase) bebei si au acum 2 copii frumosi si destepti cum rar am mai vazut. Li se tot explica ceva despre ceea ce tu numesti "incompatibilitate cromizomiala"...uite ca au doi copii superbi cu toate "incompatibilitatile" astea.
Cu fumatul...despinde de organism; sunt unele gravide care fumeaza de sparg si nu au ceva; altele dimpotriva, au niste copii cu probleme (mai micuti, cu probleme respiratorii). Depinde tare de organismul fiecaruia.
Mama (care-i medic, dar nu gineco) ma tot bate la cap cu toxoplasmoza. Ca asta ar fi o cauza determinanta pt avort spontan.
Si stresul...stresul asta joaca rolul principal in treaba asta cu conceptia.
de asta m-am hotarat sa imi cam bag picioarele si sa nu ma mai stresez asa de tare; daca nu va fi sa fie pana la vara, ma duc la medic. dar nu vreau sa cad in extrema cealalta si sa ajung obsedata si cu nervii la pamant. N urezolv nimic nici asa. Sa o luam cu incetul cu cu foarte mult calm.
Pentru luna aprilie eu asa o sa fac. O sa renunt la cafea (nu beau multa, dar vreau sa renunt la ea pentru un timp), o sa imi iau toate vitaminele la timp si o sa tin cura de slabire pt ca asa cum a zis si Crissy se pare ca ajuta cumva.
Deci, frunte sus .
Pupam mamicuta de gemeni si ii uram o sarcina frumoasa!
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetelor, asera nu am mai reusit sa intru , mancarica, rummy, etc....
fleurette , ma bucur enorm, sincer , cand am citit ce ai scris , mi s-a zbarlit pilea pe mine....ma gandesc cum ai fost tu... super tare , ma bucur mult pentru tine, brevo... sa fiti sanatosi toti 3.......dar ai cumva in familie gemeni?
ca o coincidenta cred, ieri am cautat pe net un cadou pentru o proaspata mamaica de la serv, are un baietel de exact 1 sapatamana, si vroiam un scaunel, ceva , si am ajuns si la carucioare si ce crezi eu ma uitam la cele cu gemeni...asa ca uite ...s-a impliniti ceva...deci nimic nu e intamplator....
eu cred ca o sa ma mai duc la un alt doctor la control, sa vedem asta ce e mai zice....ce analize imi mai da....
feteleor, inca o veste , azi e vineriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, yuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-03-27 07:57:58)
9 ani de copilarie ....
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Neata iubitele
Fleurette, m-am emotionat tare, te rog sa ma crezi. Felicitari din tot sufletul. Sa-ti creasca mazaricile si sa nu te supere prea tare in sarcina Ma bucur mult sa vad ca dupa cate ai suferit in viata ti-a venit asa o bucurie mare si... dubla Sarcina usoara in continuare si multa sanatate
Rux, ma bucur ca ai scapat de spotting. Luna asta nu stiu ce am avut si eu, ca m-a tinut 1 saptamana spotting-ul de dinainte de ciclu si ciclul m-a tinut si el inca 7 zile (cu tot cu spottingul de dupa). De obicei imi trecea dupa 5 zile cu totul... Cu alte cuvinte, eu doua saptamani am avut sangerari de diverse intensitati...de-aia ziceam ca-s data rau peste cap cu hormonii... imi pun mari sperante in duphastonul pe care o sa-l iau de luna asta...sper sa ma mai regleze, ca altfel cred ca ma sui pe pereti... Pe langa faptul ca nu raman, nici sex nu pot face... si eu sunt mai disperata de felul meu... nu stiu dar daca trece o saptamana fara incep sa ma sui pe pereti
Crissy, dragutza, pupici la burtici cu mazarici Mai ai putin si-l vezi insfarsit pe bebe
Adina, multumim pentru vigilenta cu listutza Ce bine ca ai fost mai libera la ser si ti-ai mai putut face de cap
Stefanna, Flower, nu va mai stresati atata... e treaba de durata asta cu conceptia, nu merge asa cu una cu doua, trebe munca multa Ia bagati mare si vor aparea si roadele.
Pass, lasa cariotipul ala, nu-l mai cauta atata... ca poate daca tot il cauti, chemi raul la tine. Mai bine fa si progesteronul ... eu zic ca din cauza lui au fost probleme.
Pupici la toate fetele si veselie cat cuprinde, e vineeeeeeeeeeeeri!
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|