homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4-113

#2129 2009-03-26 21:15:59

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 4

buna, fete dragi  puss   kram 
n-am reusit sa mai intru azi de la serv

pass ma simt cam vinovata ca ti-am adus aminte de cariotip. mai bine nu mai intrebai.lasa-l incolo, inca nu e cazul sa te ingrijorezi. mai bine fa progesteronul sa excluzi si posibilitatea asta.

#2130 2009-03-26 21:32:13

Stefanna
New member
Inregistrat: 2008-12-10

a avut cineva probleme cu prolactina??am primit azi rezultatul de la analize si mi-a iesit 27,35..ce parere aveti?

Ultima oara a fost editat de Stefanna (2009-03-26 21:36:15)

#2131 2009-03-26 21:35:01

gargarita
Moderator

da, eu...
am linistit-o repede cu tratament

care este intervalul de normalitate?

#2132 2009-03-26 21:39:13

Stefanna
New member

24.Ce tratament ai luat?mie mi-a prescris biocriptina..esti aspiranta?sau deja ai ramas? big_smile

#2133 2009-03-26 21:40:20

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

buna fetele si pupici pt. toate aspirante si burtici

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

Publicitate

loading...

#2134 2009-03-26 21:45:13

gargarita
Moderator

vrei sa spui ca limta maxma e 24? tot bromcriptin am luat si eu. alternativa este dostinex cu mai putine efecte secundare.
eu am tolerat bine bromcriptinul.
sunt aspiranta inca. dar nu prolactina e problema mea, acum e ok. altele sunt problemele mele.

#2135 2009-03-26 21:45:21

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Iata-ma ingrosand randurile celor care (inca) mai aspira! Nu va zis cat de sigura eram ca luna asta, martie, o sa fie cu ochi si cand am vazut si simtit azi dimineata ca imi vine CM...am ramas calma! Ce sa mai fac? Rezolv ceva daca plang in pumni? Am sa mai incerc pana mai in vara si daca nu raman ma duc la controale.
Nu pot sa inteleg ce se intampla? Cum de prima oara am ramas din prima si dupa deloc?
Ma uit la Pass si vad ca ea a mai ramas chiar daca a pierdut sarcinile...Ce-am facut noi, fetele de suntem aici si altele ca noi, ca sa meritam chinul asta? Cum altele raman fara nici o problema?

Nu va zic cum ma simt si cum ma chinui sa ignor gandurile astea negre.

Am o intrebare la voi si va rog frumos sa va dati cu parerea: ma doare burta de mor cand am CM? De la primul CM, de acu' multi ani. Ma termina de durere si medicii ridica din umeri si spun ca multe femei-s ca mine. Pe vi va doare? V-a durut inainte sa ramaneti insarcinate?

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2136 2009-03-26 21:50:36

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Flower aceasi dezamagire o avem toate cand vedem ca vine ciclul. Ce putem face altceva decat sa speram in continuare. Eu aveam dureri foarte mari de burta inainte sa iau antibebe, cand am inceput sa iau m-au lasat si nici acum nu pot spune ca am dureri...ma doare burta dar putin.

Nu mai fii suparata ca pana la urma trebuie sa vina si bebele smile

Garga kram

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-03-26 21:51:24)

#2137 2009-03-26 21:51:59

Stefanna
New member

peste 24 este un semn de intrebare..sub 24 este ok.off:( nu mai stiu ce sa fac..de ce e asa greu sa concepi un bebe?sad sunt atatea femei care reusesc sa faca si ii dau spre adoptie,nu sunt in stare sa aiba grija de ei..ii lasa prin spitale..iar altele ca noi care isi doresc din tot sufletul un bebe nu reusesc bang

Ultima oara a fost editat de Stefanna (2009-03-26 21:53:08)

#2138 2009-03-26 21:54:01

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

da si eu am dureri in primele 2 zile si iau cate un calmant ca sa fie mai suportabile

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#2139 2009-03-26 21:55:21

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

flowerpot a scris:

Iata-ma ingrosand randurile celor care (inca) mai aspira! Nu va zis cat de sigura eram ca luna asta, martie, o sa fie cu ochi si cand am vazut si simtit azi dimineata ca imi vine CM...am ramas calma! Ce sa mai fac? Rezolv ceva daca plang in pumni? Am sa mai incerc pana mai in vara si daca nu raman ma duc la controale.
Nu pot sa inteleg ce se intampla? Cum de prima oara am ramas din prima si dupa deloc?
Ma uit la Pass si vad ca ea a mai ramas chiar daca a pierdut sarcinile...Ce-am facut noi, fetele de suntem aici si altele ca noi, ca sa meritam chinul asta? Cum altele raman fara nici o problema?

Nu va zic cum ma simt si cum ma chinui sa ignor gandurile astea negre.

Am o intrebare la voi si va rog frumos sa va dati cu parerea: ma doare burta de mor cand am CM? De la primul CM, de acu' multi ani. Ma termina de durere si medicii ridica din umeri si spun ca multe femei-s ca mine. Pe vi va doare? V-a durut inainte sa ramaneti insarcinate?

si eu sunt la fel de cand ma stiu.....acelasi raspuns l-am primit si eu de la dr....acum nu stiu daca sunt motive de ingrijorare....in timp am invatat sa iau calmante (nurofen, ketonal-la stari rele tare) dar nu mai mult de 2/zi....la mine si-au facut efectul fara sa afecteze nimic

garga ajuta-ma cu ceva te rog....am tot cautat ca sa nu te mai stresez dar nu am gasit......in lunile in care ov cu st ( cea operata) sunt sanse sa raman? te intreb din curiozitate.....am cautat si am gasit numai discutii despre sarcina extraut de nu am fost buna de nimic toata dupa-amiaza  sad

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2140 2009-03-26 22:01:54

gargarita
Moderator

of fetelor, vad ca sunteti supi tare. stefanna, flower  puss   kram

steffanna, nu e dracul chiar asa de negru cu prolactina asta. o sa vezi ca o s-o aduci repede in limite normale, mai ales ca nu e crescuta prea mult. fa tratamentul. cand ti-a zis sa repeti analiza?

camy, n-o sa-ti placa ce-ti spun. am citit ca se poate ca ovulul expulzat de unul din ovare sa poata fi captat de trompa din partea opusa. nu stiu cat de mari sunt  sansele sa se intample asta, dar mai bine ia in calcul posibilitatea. si nu ma stresezi  puss

rruxxy   kram

pass, ce faci, dormi ? recuperezi?  tongue

#2141 2009-03-26 22:06:59

Stefanna
New member

gargarita a scris:

steffanna, nu e dracul chiar asa de negru cu prolactina asta. o sa vezi ca o s-o aduci repede in limite normale, mai ales ca nu e crescuta prea mult. fa tratamentul. cand ti-a zis sa repeti analiza?

camy, n-o sa-ti placa ce-ti spun. am citit ca se poate ca ovulul expulzat de unul din ovare sa poata fi captat de trompa din partea opusa. nu stiu cat de mari sunt  sansele sa se intample asta, dar mai bine ia in calcul posibilitatea. si nu ma stresezi  puss

rruxxy   kram

Garga puss ..trebuie sa repet analiza dupa ce termina tratamentul  alcool.Abia astept ziua cand o sa vad testul de sarcina cu II liniute..dar nu mai vine odata ziua aia  grater  as da orice,as face orice parca nu o mai scot la cap..pe zi ce trece mai apare cate o problema  grater  bang

#2142 2009-03-26 22:07:23

Stefanna
New member

Stefanna a scris:

gargarita a scris:

rruxxy   kram

Garga puss ..trebuie sa repet analiza dupa ce termin tratamentul  alcool.Abia astept ziua cand o sa vad testul de sarcina cu II liniute..dar nu mai vine odata ziua aia  grater  as da orice,as face orice parca nu o mai scot la cap..pe zi ce trece mai apare cate o problema  grater  bang

#2143 2009-03-26 22:16:52

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

fleurette n-a intrat inca,nu?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2144 2009-03-26 22:18:06

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Garga, nu dorm. Eram pe aici, verificam mail-uri, calaream internetul dupa "cariotip"....

Am ramas , flowerpot, din pacate!!!! Ma oftic ca am ramas!!!! Asa mi-as fi dorit sa nu raman deloc , decat sa ma gandesc ca poate nu voi avea niciodata copii impreuna cu iubitul meu.. Mai bine nu ramaneam deloc si asteptam cuminte luna in care se va intampla, decat sa raman si la fix 5 saptamani sa-l dau afara, iar acum sa stau cu inima cat un purice...  sad

Toata ziua am fost abatuta de cand ma tot gandesc la analiza asta cretina, o sa ma uit la un film , poate scap de starea asta..

Va pup, gagici, mai intru dupa film sa vad ce ati scris!  kram

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-03-26 22:22:50)

#2145 2009-03-26 22:24:53

rruxxy
Platinum member

Pass, te rog eu nu-ti mai face atatea ganduri negre puss Vizionare placuta.

Eu o tot pandesc pe Fleur sa intre smile

#2146 2009-03-26 22:28:24

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

am inteles garga....m-am trezit cu gandul asta si nu am gasit nimic nicaieri......multumesc mult ....daca as fi sigura pe trompa dr m-as mai linisti dar dupa ce am citit azi ca sunt fete care au facut extraut de 2 ori la rand parca mi-e frica si sa raman....daca mai trec iar prin asta innebunesc  sad

pass revino-ti draguta .....cand mergi sa faci analiza? m-am tot uitat dupa preturi la analize azi dar nu am gasit cariotip ( poate se numeste altfel), eu m-am uitat pentru mine ca merg in vreo 2 sapt la dr si am o lista lunga de analize de facut si implicit o caruta de bani de cheltuit

ce bun ar fi acum un test poz la careva.....ca ne-am pleostit de tot  sad

chiar ce-o fi cu fleur? sa nu fi venit de la dr nu cred ...e trecut de 10.....l-a vazut pe bebe si s-a emotionat cred
fleurette hai mai repede sa ne povestesti de bebe tau ca sa ne bucuram si noi de ceva  :k?ra:

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-03-26 22:32:25)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2147 2009-03-26 22:33:54

rruxxy
Platinum member

Fetelor ma bag si eu la un film, va pup si ne citim maine.

Somnic usor kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.