Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5-19
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 5
neata fetele....
offf, dupa ce scrisesem si eu un mesaj , s-a blocat site-ul exact cand sa dau trimitere....
deci , mi-a venit aseara , cateva pete, iar de azi dimineata a inceput sa curga garla.... luna asta la 36 zile.... vreau sa vaa zic ca nici calculatorul nu imi calculeaza data aprox a urmat cm...asa ca m-am pus si eu pe 07.05.
astazi, sun la doctorita sa-mi fac o programare, sper sa ma ia pana la pasti, macar sa fac controlul si eventualele analize sa le las dupa pasti....
aduc lisuta mai aproape....
posibile burticutze cu bebei
03.04 - airka
08.04- camelia 10.04 - ruxy
12.04 -fany
13.04 - maria -vise cu soricei
18.04 - alina
19.04 - pass 03.05 - carra 07.05 -adinagrig 2009 - eliza, flowerpot, garga, camy
- deja posesoare de bb dance cu burtici la purtator
gravidutza 2008 love_t
gravidutza 2008 maryland
gravidutza 2008 juli graviduta 2008 pipa
gravidutza 1 2009 anksan
gravidutza 2 2009 floricica
gravidutza 3 2009 aurash
gravidutza 4 2009 fleurette x 2
gravidutza 5 2009 crissy
gravidutza 6 2009 liliana
maria, ai vazut ce am scis in dreptul tau...poate te auta si pe tine, ca pe crissy, si visul se pune, de ce sa nu se puna, daca tu vrei...orium tinem pumnii....
eu am reusit sa intru in topicurile mai vechi...sunt cele un pic mai decolorate...pur si simplu am dat click si am cautat prin pagini diverse informatii...
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-04-07 08:22:53)
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
neata fetele. eu sunt deja la scoala. cameliat mai fa un test la o zi doua de intarziere. s-ar putea sa fie cam devreme.
Maria sa ai o zi usoara. cred ca se pune si visul tau. daca e tot despre soareci. fata care e strigata soarece. cred ca da. bafta sa insemne ca la crssy.
garga servici usor
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-07 08:21:51)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- fleurette
- Hero member
- Inregistrat: 2008-09-29
neata fetele dragi sper sa aveti o zi cat mai placuta eu incerc sa mananc o mancarica de stevie cu muuuulta branza sarata...am descoperit ca pot sa mai mananc cate ceva cu branzica sarata langa
crssy asa repede iti ies rez? super....unde ti-ai facut analizele?
mamica de gemeni: Darius si Clarisa
- Alina Elena
- Insomniac member
neata fleurette. e bine ca poti manca ceva cat de cat. bravo. si tu sa ai o zi buna. adina imi pare rau ca ti-a venit. dar e cam tarziu la 36 zile. sa mergi la doctor sa vezi ce se intampla. mie mi-a venit o sg data la 37 zile dar aveam anexita. mi-a zis dr ca de la raceala a intarziat asa.
in rest imi vine la 29-30-32 cam asa. adina o sa fie bine luna viitoare. nu ne ramane decat sa speram.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-07 09:10:14)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Alina Elena
- Insomniac member
fetele dar nu mai ziceti nik? aveti treaba multa nu?
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-04-07 09:32:05)
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. mi-a fost f f ff rau aseara - dureri insuportabile de burta. de-abia astept sa imi treaca. m-am indopat cu nurofen si diclofenac la greu. m-am toooot gandit si cred ca lunile astea doua cat mai sunt pina la nunta o sa cam ocolim perioada fertila. daca n-a fost sa fie pina acuma, ma gandesc ca deja e mult prea aproape de nunta si sa nu-mi fie rau greturi, varsaturi, plus emotiile de rigoare. mi-ar placea tare mult sa vina in luna de miere. acuma vedem ce si cum. asta inseamna alte 3 luni de asteptari .... cam asta fetele. bafta multa la aspirantele care se mai testeaza luna asta. :k?ra: :k?ra
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-07 09:47:12)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
hello, fetili
eu nu am mai intrat aseara pt. ca era tarzior si am fugit din treaba direct la somn
Scuze, Adina, am vazut abia acum mesajul tau: dr. se numeste Ionescu Cristina
Maria, ce este cu acesti soareci? De ce ii tot pomeniti?
Alina, depinde unde iti faci analiza. La Medlife iti dau rezultatul a doua zi, ti se da un cod si intri pe site-ul lor si iei de acolo rezultatele, asta daca nu ai timp/chef sa te deplasezi pana la sediu --> cazul meu.
Carra, ia vezi ca poate daca o vei ocoli, dai de ea. Perioada asta fertila nu e intotdeauna cand credem noi...
Va pup dulce pe toate, o zi frumoasa!
Aaa, am uitat: Garga, de ce faci HSG in prima luna de AC? Dupa un HSG, stiu ca sunt sanse mari sa se prinda mai usor un ovul fertilizat..
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 10:13:41)
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
netza fetele! o zi usoara tuturor! fleur si crssy cum va mai simtiti?
pe mine ma mai doare cate putin seara burta;de mancat numai anumite lucruri,iaurt si branza in special...insa greturi nu prea am,o fi de rau?
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- passenger
- Addicted member
buna, lili
cand ajungi la eco.?
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Da Lili, cand ajungi la eco? Te intrebasem si ieri, dar probabil nu ai mai intrat...
Adina, ai fost foarte tare cu soriceii... dar eu chiar nu am visat, v-am povestit ce am visat. Multumesc frumos oricum Cine stie... poate o fi sa fie
Pass... eu nu prea stiu exact ce e cu soriceii astia... eu atat imi aduc aminte, ca atunci cand m-am intors din Austria, dupa o sapt lipsa de la voi, am gasit-o pe Crissy in lista cu vise cu soricei in dreptul ei... si luna aceea i-a iesit testuletzul pozitiv... Nu stiu exact ce inseamna pentru ca de-aia voiam sa caut in urma sa vad ce exact s-a intamplat cu Crissy si cu visul, dar presupun ca a visat soricei...si ca soriceii prevestesc bebitza... nu stiu daca e asa, dar eu asa am banuit
Carra, poate vorba lui Pass, daca o ocolesti, dai in ea intamplator Eu sper sa iasa cum vrei tu oricum
Fleurette, pofta mare
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- fleurette
- Hero member
- passenger
- Addicted member
am visat si eu soareci/sobolani si alte rozatoare de-a lungul timpului, dar fara legatura cu vreo sarcina de azi ma apuc si eu deeeeeeee seeeeeexxx , sunt in ziua 17 deja si ma inteapa un ovar , dar n-am secretie deloc. pai.. iar ovulez extrem de tarziu???
eu mai am 11-12 zile pana la testare, dar nu am pai ce testez eu?? offf, trebuie sa recuperez, drept pt. care voi face zilnic , de 2 ori/zi, pana in ziua 29, ziua cm-ului. sa vedem daca functioneaza asa, las faza cu o data la 2 zile si incerc si altfel.
Ultima oara a fost editat de passenger (2009-04-07 10:45:22)
- carra_verona
- Insomniac member
si eu am visat acuma o luna, sau asa ceva soricei ... de fapt unu' care tot rontaia si se ascundea prin casa :k?ra:
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-07 10:47:55)
- fleurette
- Hero member
- carra_verona
- Insomniac member
cum e cu sexu dupa ce alfi ca esti graviduta fleurette? e interzis o perioada, sau cum e? :k?ra:
- carra_verona
- Insomniac member
maria, nu am inca. am tot probat pe ici pe colo dar si mie imi plac numai cele prea scumpe. www.rosaclara.ro o sa imi iau ceva pina la urma, am vazut una pe lipscani dragutica - cam simpla totusi. mai sunt frumoase la un salon pe langa cotroceni - Marithe. bafta la cautari, o sa gasesti ceva sa iti placa pina la urma. :k?ra:
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-04-07 11:21:02)
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
nu e interzis carra dar daca nu te simti ok mai bine il eviti... eu de ex intai l-am evitat si acum nu mai am nici un chef
fetelor incercati la demetrios (eu de acolo mi-am luat rochita) sau la decosta...are preturi destul de ok... am intrat acum de curand pe siteul celor de la pronovias si au niste modele super
Ultima oara a fost editat de maryland (2009-04-07 11:22:43)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|