homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-154

#2908 2009-11-05 18:40:25

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

cica alea is...big_smile...dc e cu durere nu mai e bine tongue...
eu ma refeream la vaccin anti gripa...sezoriera....

Ultima oara a fost editat de ally_na (2009-11-05 18:41:54)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2909 2009-11-05 18:43:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

tot un drac e... stiam de la un tip care lucreaza la sanepid (!) ca vaccinurile antigripale au doza de plumb (sau mercur? nu mia stiu tongue) dubla fata de maximul admis. pt ce, frate? n-am facut niciodata vaccinul asta, mi se pare o prostie... parintii mei il tot fac... si la fel de bine fac si gripa...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2910 2009-11-05 18:53:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Mercur, din cate stiu katami big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2911 2009-11-05 19:34:03

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Fetele care ati nascut sau care sunteti aproape sa nasteti,
ati avut cumva usoare dureri de burta prin saptamanile 32-33? Nu-s contractii dar simt o usoara durere in partea de jos a abdomenului. Oare ce sa fie? am fost ieri la control si era totul bine dar azi dimnineata am inceput sa simt durerea asta.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2912 2009-11-05 19:35:43

katami
Platinum member

eu sunt in sapt 30 si am simtit ieri durerea de care spui neutral cam ca la menstruatie, asa... numai ca la mine era doar in stanga. nu stiu ce sa zic, daca e bine sau nu.....................

ms, blue puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2913 2009-11-06 01:08:30

flowerpot
Insomniac member

katami a scris:

eu sunt in sapt 30 si am simtit ieri durerea de care spui neutral cam ca la menstruatie, asa... numai ca la mine era doar in stanga. nu stiu ce sa zic, daca e bine sau nu.....................

ms, blue puss

Te mai doare, Kata?
Am citit de-am rupt pe net si se pare ca sunt dureri firesti in aceasta perioada. Si la mine au fost ba in partea de jos a abdomenului, ba in stanga, ba pe langa buric. Am simtit un pic ca s-a si intarit burta dar nu a durat mult...
Poate mai intra vreo fata sa ne mai lamureasca. Ma duc sa fac un dus cu apa mai calda si stau in pat. Maine stau mai mult in pat dimineata. Sa imi zici cum te mai simti,  te rog.

bebe

#2914 2009-11-06 10:35:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

gravidutele , am si eu al treilea rezultat beta HCG care este 4237
cel de dinaintea lui e 2141 si cel mai de dinainte e 953

toatel cele 3 rezultate au fost facute la 48 h.

marti la 5 sapt si 3 zile merg al doctor si sper sa vad o fasolica sa ma linistesc.

ce ziceti de rezultate?

9 ani de copilarie ....

#2915 2009-11-06 12:12:36

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

adinagrig a scris:

gravidutele , am si eu al treilea rezultat beta HCG care este 4237
cel de dinaintea lui e 2141 si cel mai de dinainte e 953

toatel cele 3 rezultate au fost facute la 48 h.

marti la 5 sapt si 3 zile merg al doctor si sper sa vad o fasolica sa ma linistesc.

ce ziceti de rezultate?

Felicitari!!! e totul ok, s-au tot dublat! O sa vezi fasolica marti, ai sa vezi!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2916 2009-11-06 12:20:00

adinagrig
Insomniac member

multumesc indie...sunt in urma ta cu 1-2 sapt...

tu cum esti? ceva simptome?

eu am o stare asa ..asa cam dormi...nu chiar de moleseala ...dar cand inchid ochii simt asa ca si cum as vrera sa dorm...

9 ani de copilarie ....

#2917 2009-11-06 12:41:04

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

adinagrig a scris:

multumesc indie...sunt in urma ta cu 1-2 sapt...

tu cum esti? ceva simptome?

eu am o stare asa ..asa cam dormi...nu chiar de moleseala ...dar cand inchid ochii simt asa ca si cum as vrera sa dorm...

eu sunt ok, dar ca si tine am stari de somnolenta si dimineata nu ma pot trezi si ma mai incearca cate o mica greata, dar nu ma pot plange pana acum ca n-a fost rau si daca mananc o portocala imi trece senzatia pt tot restul zilei. Cateodata mai simt niste intepaturi in partea pelviana, dar am inteles ca sunt normale.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2918 2009-11-06 12:46:01

adinagrig
Insomniac member

asa simt si eu intepaturi si mai ales pe stanga , ovarul cu care am ovulat....probabil acolo s-a localizat....

tu acum cta ai mai exact de la ultimul cm?

si cand ai avut primul control si cand i-ai auzit inimioara?

9 ani de copilarie ....

#2919 2009-11-06 14:20:53

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Felicitari Adina, e bine dance
O sa vezi ca vezi fasolica bine de tot marti la eco. De-abia astept sa vad pozica!
Legat de intepaturi, si eu am avut la ovarul cu care am ovulat

Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-11-06 14:22:21)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2920 2009-11-06 15:44:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

e de bine adina! applause

#2921 2009-11-06 19:07:54

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Adina, felicitari! Esti pe lista viitoarelor mamici.
Cu durerile, stai linistita ca sunt normale dar trebuie sa le eviti. Ia no-spa ori de cate ori e nevoie pt ca acele dureri nu sunt chiar bune pe bebe

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2922 2009-11-06 19:31:32

katami
Platinum member

flowerpot a scris:

katami a scris:

ms, blue puss

Te mai doare, Kata?
Am citit de-am rupt pe net si se pare ca sunt dureri firesti in aceasta perioada. Si la mine au fost ba in partea de jos a abdomenului, ba in stanga, ba pe langa buric. Am simtit un pic ca s-a si intarit burta dar nu a durat mult...
Poate mai intra vreo fata sa ne mai lamureasca. Ma duc sa fac un dus cu apa mai calda si stau in pat. Maine stau mai mult in pat dimineata. Sa imi zici cum te mai simti,  te rog.

pe mine cred ca, totusi, ma doare altceva... chiar in zona inghinala, in fata, jos de tot... si parca muscular, nu intern... eu cred ca e un ligament. dar azi m-a durut la fiecare pas. nu stiu ce sa zic.... la mine cred ca sunt ligamentele, dar la tine pare a fi altceva... suna-ti dr, cel mai bine... asa voi face si eu, daca persista povestea. azi am facut si miscare mai mult decat era cazul tongue am carat niste chestii pe la casa...

keep in touch puss

ps: tu tot nu stii ce sex are bebeul? cum se poate asa?
vei naste de Sarbatori... si frumos, si de speriat, pt mine.... smile eu de cand am ramas gravi stiam ca urmez dupa tine pe lista lol (asta daca nu se hotarasc ai nostri bebei altceva big_smile)

adina, sunt perfecte valorile!!! abia astept ecograful tau... eu am facut la 5 sapt si 4 zile.... si era exact cat o fasola big_smile

#2923 2009-11-06 20:42:27

flowerpot
Insomniac member

Kata am vorbit cu o doctorita caci a mea este in concediu pana pe 18 nov. si mi-a zis ca totul este in regula. Din cauza ca bebele este pozitiobat cu capul in jos presiunea in partea joasa a abdomenului este mai mare. Dar se mai schimba situatia pana cand o sa nasc ca bebe se misca mereu. Astazi am simtit un pic exact ca tine, o jena in regiunea pelvica, dar mi-a trecut repede. Am stat mai mut jos, o sa ies diseara sa ma plimb pe la niste magazine un pic. Te tin la curent cu evolutia mea si tu sa imi spui de tine.
Nu stiu sexul copilului; mi-a parut rau odata ca nu l-am aflat ca vazusem haine frumoase si la reduceri si nu erau neutre si strict pt fete sau baieti, dar acum  m-am obisnuit cu gandul ca nu stiu; imi inchipui cat abucurie va fi pe noi cand o sa aflam atunci cand se naste ce avem...Sotul meu a fost cel ce nu a vrut sa stie.

Crissy esti ok? Cum te simti? Ce face bebe? Crissy, tu ai simtit ce simtim noi, eu si Kata?

Adina stai linistita ca totu-i bine! Tot asa imi cresteau si mie. Eu am facut primul ecograf la 9 saptamani si am vazut clar pe bebelic (ma rog, ce era acolo).

bebe

#2924 2009-11-06 21:20:42

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Da, fetelor, e ok ce simtiti - intepaturi, dureri etc; si gravidutele de cateva sapt la fel - dureri ca la cm si intepaturi; astea apar la inceput si sfarsit ( pe la aprox 30 sapt) de sarcina.

Eu acum simt o maaaaaaaaaaaare presiune jos... si intepaturi mai puternice... si cand stau pe scaun, imi tin, practic, burta pe picioare lol ; si capul lui bebe il simt aproape intre picioare lol ; cica pe 11 e termenul... big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2925 2009-11-06 21:23:18

katami
Platinum member

da? ne-am linistit, atunci smile

tinem pumnii! big_smile

#2926 2009-11-06 22:09:03

flowerpot
Insomniac member

Crssy85 a scris:

Da, fetelor, e ok ce simtiti - intepaturi, dureri etc; si gravidutele de cateva sapt la fel - dureri ca la cm si intepaturi; astea apar la inceput si sfarsit ( pe la aprox 30 sapt) de sarcina.

Eu acum simt o maaaaaaaaaaaare presiune jos... si intepaturi mai puternice... si cand stau pe scaun, imi tin, practic, burta pe picioare lol ; si capul lui bebe il simt aproape intre picioare lol ; cica pe 11 e termenul... big_smile

Am niste emotii pentru tine, Crissy! Mai ai cateva zile si iti tii comoara in barte...Fata draga, sa nu cumva sa ne lasi singure dupa ce nasti. Eu de cand am ramas insarcinata, 5 saptamani dupa tine, m-am ghidat pas cu pas dupa ce ai spus tu. Ori de cate ori am avut probleme m-am linistit datorita tie. Deci iti aduci baiatul acasa si pui o pila la el sa te lase macar o data pe zi cu noi, macar 5 saptamani dupa ce-ai nascut smile. Merci frumos ca mi=ai zis de simptome...cred ca asa o sa ne tina pana cand nastem.

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.