homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-155

#2927 2009-11-06 23:42:53

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Cryss, pana la urma cum nasti? cezariana?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2928 2009-11-07 00:28:46

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

nu cred ca vrea cezariana,stiu ca zicea ca vrea sa nasca natural,cu epidurala;sau a intervenit ceva intre timp si n-am fost eu atenta?

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#2929 2009-11-07 09:59:33

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Cryss, majoreta  majoreta  majoreta  majoreta nastere usoara!!!!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#2930 2009-11-07 10:43:59

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai da, dar vad ca are la semnatura 37+ si termenul este peste 4 zile... sau se referea la 11 decembrie?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2931 2009-11-07 11:37:37

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

si eu simt intepaturi fetele...ma sageteaza de fapt de mi se opreste si respiratia....si pe bebe tot asa intre picioare il simt...abia ma mai misc..am eu termen pe 27 nov dar cred ca nici 15 nu ma apuca...sapt viit, vineri trebuie sa merg la control...sper sa ma tina macar pana atunci...aseara credeam ca nasc...si nu as vrea inainte de programare, nu de alta, dar nu are cine sa imi faca epidurala...
crssy...cum esti..lasa-mi te rog un id de mess, un nr de tel pe mail ca sa stim de tine...nastere usoara...
pupici

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-11-07 11:37:46)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

Publicitate

loading...

#2932 2009-11-07 14:30:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

love_t a scris:

Pai da, dar vad ca are la semnatura 37+ si termenul este peste 4 zile... sau se referea la 11 decembrie?

nop, peste 4 zile i-a dat termen ecograful.... dar cand va naste exact stiu doar Doamne Doamne si cu bebe David big_smile de nascut naste natural, cu epidurala wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2933 2009-11-07 14:59:10

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Pe acest forum am experimentat o senzatie: emotiile celei care neste le simt si eu pt. ca fara sa vreau, ma transpun in pielea ei. Senzatia asta o am si cand meg la Elias si, cat astep, vad gravidute cu sacosele care se interneaza si ma gandesc ca in curand o sa fiu eu cea cu sacosica  applause

Criss, sper sa nu ne uiti dupa ce vine bebe: mai ai de meditat niste "eleve" pe aici.... asta ca sa stim ce ne asteapta la exam  wink

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2934 2009-11-07 15:18:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

witty_ina a scris:

Pe acest forum am experimentat o senzatie: emotiile celei care neste le simt si eu pt. ca fara sa vreau, ma transpun in pielea ei. Senzatia asta o am si cand meg la Elias si, cat astep, vad gravidute cu sacosele care se interneaza si ma gandesc ca in curand o sa fiu eu cea cu sacosica  applause

Criss, sper sa nu ne uiti dupa ce vine bebe: mai ai de meditat niste "eleve" pe aici.... asta ca sa stim ce ne asteapta la exam  wink

lol da, si eu la fel patesc big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2935 2009-11-07 17:38:00

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Love, eu ceza NEVER big_smile; merg pe natural+epidurala.

Flower, nu stiam ca esti un fan tongue ; ma bucur ca pot raspunde la intrebarile astea pe care si eu le puneam la inceput ( + multe alte intrebari, majoritatea stupide lol  ) ; sigur ca mai intru... e site-ul mu de suflet de un an incoace; si oricum abia astept sa-l concep pe bebe 2 asa ca.... i?ll stick around tummenupp  puss

Lili, mc mult puss

Mai fetelor, ma emotionati! puss puss puss

Witty, Kata puss

Walki, o sa intru la aspirante sa pun poze, o sa le trimit sms-uri, ca m-au disperat lol ; pe la aspirante imi fac eu veacul big_smile.

Id de mess cristinavasile1985 puss

Pai azi am facut 38 sapt, dar dr zice ca bebe e ffff jos si e dezvoltat ca pt 39 sapt si ceva si ca o sa iasa in cateva zile, el a zis pe 11; ecograful zice pe 9 ( parca...); dupa ultimul cm, ar tb pe 21... eu, una, sper sa vina cat mai rpd, ca ma dor toate aleaaaaaaaaaaaa!! big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2936 2009-11-07 17:56:47

witty_ina
Sr. member

Cryss, te intelegem si iti tinem pumnii. Inca putin si vei tine in brate o mica mare minune  puss

Azi am dat startul lectiilor despre ce inseamna sa fii parinte. Si eu si sotul suntem habarnisti si nu avem pe nimeni care sa ne invete (prietenii care sunt medici si au un copil de 1an si jumatate, pleaca la Londra  skitarg definitiv)... nici macar parintii aproape, nici vecini cunoscuti (abia ne-am mutat in acest cartier) asa ca suntem pe cont propriu

Prima lectie a fost acum 2 zile: cezariana. Sotul trebuie sa se pregateasca pt ca - se pare - va asista. La cat e de curajos, dupa 30 secunde a abandonat laptopul si a zis ca nu poate.
Lectia nr. 2 a fost azi: cum facem baita unui nou-nascut (cum il tinem in brate, ce cosmetice folosim etc). A asistat la vizionare si... i-a placut  applause . Maine revin la lectia nr. 1: cezariana  big_smile

#2937 2009-11-07 18:10:47

Joo
Full member
Inregistrat: 2008-08-12

Crssy85 a scris:

Da, fetelor, e ok ce simtiti - intepaturi, dureri etc; si gravidutele de cateva sapt la fel - dureri ca la cm si intepaturi; astea apar la inceput si sfarsit ( pe la aprox 30 sapt) de sarcina.

Eu acum simt o maaaaaaaaaaaare presiune jos... si intepaturi mai puternice... si cand stau pe scaun, imi tin, practic, burta pe picioare lol ; si capul lui bebe il simt aproape intre picioare lol ; cica pe 11 e termenul... big_smile

Hi hi cat de putin mai ai. Ce simti? big_smile
Nastere usoara!! Desi nu iti doresti cezariana sa stii ca eu nu simt absolut nimic, operatia nu se vede (si nu ca este in chilotiei)..asta ca sa nu iti fie teama de ea

Te pup

Are mami 2 papusele, Emma si Natalia hjarta hjarta

#2938 2009-11-07 19:56:34

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

fetele care au nascut ( mai ales cele care au nascut in Bucuresti) imi spuneti si mie cat va costat dr, asist,etc......cred ca o iau pe urmele lui crys si planuiesc totul dinainte   tongue

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2939 2009-11-08 14:06:50

Crssy85
Hero member
Site

Witty, ce viitori parinti pusi pe treaba sunteti   cool . Bafta la lectia nr 1  goodluck

Joo, nu mi-e teama deloc de ea, sunt constienta ca la suprafatza e muuuult mai usoara decat nasterea naturala; dar mie ideea de operatie ( de orice fel ) si taierea uterului fara un motiv serios ( exclud teama ), nu-mi place. Mc de urare! Pup fetele! puss puss puss  Cum ma simt? Ca un balon gata sa faca POC!   bis    bis    bis

Camy, eu stiu cam asa :

Dr 700-1000 pt natural, 1200 pt ceza
Anestezist 200
Neonatolog 100-200
Moase cate 100, sunt 2
Asistente cate 10

Si cam atat.......

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2940 2009-11-09 08:45:06

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele.

Eu sunt f suparata. poate ma lamuriti si pe mine cu ceva, ca am mai citit pe aici despre aceasta problema.

V-am spus ca am facut triplul test la Bacau la Dr mea. si am primit vineri rezultatul. prin telefon. Mi-a spus ca la test a iesit un raport de 1:200si ceva, nu stiu exact cat, un risc fffff mic de Down. efectiv sunt disperata. nu ma pot gandi la altceva. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca e un test pur statistic si ca acest scor nu inseamna neaparat ca bebe va avea Down, ca din 200 si ceva de persoane, doar unul iese cu down. nici nu stiu ce sa mai zic.  Mi-a zis ca prin amniocenteza se poate afla sigur deaca e sau nu Down, dar ca nu imi recoomanda sa o fac, pt ca e f riscanta. si eu am citi despre asta si nici eu nu vreau sa fac amniocenteza. apoi mi-a dat nr unui dr de la Iasi, Iliev, sa merg intre 19 si 21 sapt sa fac morfologia fetala. a zis ca la asta se poate vedea daca e Down, dupa anumite masuratori. Cred ca o sa ma programez la acest dr.

Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca stiti ceva despre aceasta situatie. cele care ati mai trecut prin asta. stiu ca mai era cineva care a trecut prin aasa ceva.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-09 08:45:33)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2941 2009-11-09 09:02:03

witty_ina
Sr. member

Alina, nu am trecut prin asa ceva, dar incerc sa-ti spun ce stiu. Asa cum ai zis, acest test e doar o pura statistica asa ca de multe ori poate da gres. Ally_na a avut o problema similara (bebelusul disgnosticat cu sindroom down) si a alergat pe la multi medici unde a aflat ca bebe  e ok. Pot sa faci inca o morfologie fetala sau poti incerca sa refaci testul. Cea care te va lamuri mai repede este totusi, amniocenteza - cu riscurile de rogoare (stiu ca mai exista un test genetic, imi scapa numele acum)

Deocamdata nu te ingrijora  nocry pt ca totul se transmite la bebe. Fii optimista!

#2942 2009-11-09 09:29:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Off Alina, nu fi suparata ca se transmite la bebe si nu ii face bine
Nu poti sa repeti testul la un alt cabinet?
Incearca sa te calmezi pentru ca sunt sigura ca nu e nimic grav, ci sunt date pur statistice puss  kram

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2943 2009-11-09 09:30:16

Crssy85
Hero member
Site

Alina, de asta nu e bine sa faci triplu test... nu-ti spune nimic si te mai si agita; stai linistita ca bebe e bine, nu te mai framanta, ca il superi si pe el....; si ca o paranteza, 1 la 200 nu mi se pare un "scor" nasol.

Tu ce varsta ai?

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-11-09 09:31:06)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#2944 2009-11-09 09:54:57

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Crssy85 a scris:

Alina, de asta nu e bine sa faci triplu test... nu-ti spune nimic si te mai si agita; stai linistita ca bebe e bine, nu te mai framanta, ca il superi si pe el....; si ca o paranteza, 1 la 200 nu mi se pare un "scor" nasol.

Tu ce varsta ai?

pai asta m-a intrebat si dr. cati ani am, daca am in familie Down. nu am in familie nik nici eu nici sotul. si am 29 de ani. si nu beau , nu fumez. a zis ca depindfe si de asta. testul l-am facut la Bacau, recoltarea, dar au fost analizate la Iasi la Sinevo. o sa fac morfologia fetala la iasi la Iliev.

Cele care sunteti din iasi poate stiti ceva de dr asta Iliev.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-11-09 09:55:26)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2945 2009-11-09 11:38:54

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Alina Elena a scris:

Crssy85 a scris:

Tu ce varsta ai?

pai asta m-a intrebat si dr. cati ani am, daca am in familie Down. nu am in familie nik nici eu nici sotul. si am 29 de ani. si nu beau , nu fumez. a zis ca depindfe si de asta. testul l-am facut la Bacau, recoltarea, dar au fost analizate la Iasi la Sinevo. o sa fac morfologia fetala la iasi la Iliev.

Cele care sunteti din iasi poate stiti ceva de dr asta Iliev.

nu te mai stresa.....depinde de fumat rezultatul?  big_smile .....eu mai bag cate o tigara dar nu a contat la triplutest.....probabil ca daca o ti langa cu cate un pachet la zi o conta ca altfel......la eco dr ce a zis? a vazut ceva aiurea?

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.