homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-16

#286 2009-05-13 14:58:39

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Katami, eu am facut hemoloucograma, calciu ionic si seric, magneziu,fier, sideremie, hiv, rh, antigen, tgp, tgo, urocultura gratuit cu trimitere de la medicul de familie.M-a costat cytomegalovirus, toxoplasmoza 276 lei la synevo...puss
Lili, imi pare rau pt prietena ta...dar oare dr nu au vazut ca e o pb???Dumnezeule, e chiar groaznic!!! sad
Una rece, una calda...uffff
F frumoasa fetita mica, sa-i traiasca si sa fie sanatoasa!Si sa aiba noroc! puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-13 15:04:55)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#287 2009-05-13 15:17:24

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Fetelor, stau de cateva ceasuri si citesc de dubla circulara de cordon. Cica - zice dr - bebele prietenei mele a murit din cauza ca s-a strangulat cu cordonul... se poate asa ceva? Ca daca DA, eu pana la nastere fac cate o echo pe zi, sa mor eu! Cum, se poate sa moara bebele in burta din cauza cordonului? Doamne, ca parca nu aveam destule motive de panica, acum mai am unul...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#288 2009-05-13 15:38:54

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

lili pala a scris:

Fetelor, stau de cateva ceasuri si citesc de dubla circulara de cordon. Cica - zice dr - bebele prietenei mele a murit din cauza ca s-a strangulat cu cordonul... se poate asa ceva? Ca daca DA, eu pana la nastere fac cate o echo pe zi, sa mor eu! Cum, se poate sa moara bebele in burta din cauza cordonului? Doamne, ca parca nu aveam destule motive de panica, acum mai am unul...

lili scumpo eu stiu ca esti marcata de ce s-a intamplat. eu nici macar nu am avut taria sa comentez evenimentul.
te rog mult nu mai citi lucruri rele, ca singura iti faci rau. bebele tau nu va pati nimic, hai fii un picutz optimista. citeste mai bine ce face bebicu', ce apare nou in dezvoltarea lui, ce mai e nou in materie de ingrijire pt gravida sau bebe...din astea. lasa relele hjarta
par

#289 2009-05-13 15:46:32

bucklucica
Hero member

Fetelor, vreau sa zic ca am cautat peste tot in cta mustela 9 luni si nimic.Matusa sotului mi-a cautat in Bucuresti si acelasi raspuns.Noroc cu sotul ca a plecat in voiaj si a gasit in Anvers, maine o primesc prin schimb.Sunt fericita...smile...copil mai sunt, nuuuu???

Eric 3 ani si 7 luni

#290 2009-05-13 17:20:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bucklucica a scris:

Katami, eu am facut hemoloucograma, calciu ionic si seric, magneziu,fier, sideremie, hiv, rh, antigen, tgp, tgo, urocultura gratuit cu trimitere de la medicul de familie.M-a costat cytomegalovirus, toxoplasmoza 276 lei la synevo...puss

auci... adica din alea de la testul torch nu se compenseaza nik? eu alea speram sa le iau mai mocaciune, ca vreu sa le fac pe toate-toate, nu doar cmv si toxo sad

da, si eu va rog aceeasi chestie ca si love... nu ami povestiti (cel putin nu asa detaliat neutral ) povesti tragice aici... ca si eu am tras un bocet asta noapte pe tema asta...  neutral
iar tu, lili... incearca sa fii tare pt bebele tau... puss si lasa gandurile negre

adina... sa le traiasca, dulceata!! si sa te vedem cat mai repede postand niste pozici.. cu al vostru!!!

apropo de hormoni... azi au venit la mine in mall niste tipi cu un bebe miiiiiic de tot... un baietel... dormea la tati in brate hjarta pot sa va zic ca noroc ca nu au venit la mine ci la colega.... ca ma uitam la bebe si ma stergeam la ochi, eram topita toata lol

apropo, mallul din iasi e pliiin de gravide.... peste o treime din femeile care vinb sunt burtoase hjarta mi-e asa drag cand le vad....

de curiozitate... ce e mustela? tongue

Ultima oara a fost editat de katami (2009-05-13 17:21:10)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#291 2009-05-13 17:34:11

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Buna fetele,am citit pina acum despre voi,vreau sa-i transmit si eu lui lili ca-mi pare rau de bebele prietenei,mi-au dat lacrimile si ma gindesc DOAMNE ce o fi in sufletul mamei respective.Ce sa mai zic treb sa fie toata lumea alaturi de ea sa treaca mai usor peste,desi o vreme va ramine tare dezamagita.Imi pare rau lili.

Alina fii tare ca totul o sa fie bine,nu te lasa ai nostri,totul o sa treaca si o sa-ti aduci aminte de toate temerile astea.Pupici

Vreau sa va spun ca azi mi-au facut analizele,ca aici in fiecare luna se ia singele si urina si totul e ok,chiar si tensiunea e ok.Cit despre acidul asta folic,a vorbit sotul cu el sa-mi prescrie,si vreau sa va zic ca abia mi-a dat pe reteta,nu vroia ca cica mi-au iesit analizele bune si ca nu-i nevoie,dar am insistat si mi-a prescris.N-am vazut asa ceva.I-am zis ca-n rominia la prima sarcina am luat si m-a intrebat dc am luat si i-am zis ca mi-a dat medicul.S-a uitat el cis ca astia nu-s de acord cu nici o tableta.Dar fetelor mi-a zis farmacista ca treb sa-l iau pina la 3 luni de sarcina,iar eu am 10 saptamini,sper sa nu fie o probl ca l-am inceput de acum,si iau 1 pe zi.Oare o fi ok asa?Am 62 kg asta ma bucura ca n-as vrea sa ma fac cit malu. lol

C-am atit va pup si grija de voi. puss

#292 2009-05-13 17:38:22

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

De ce analize vorbiti? Alea de sange si de urina de la inceputul sarcinii? Eu tot citesc pe forum ca faceti tot felul de teste si analize si ecografe amanuntite si ma simt asa in pom smile
Din cate am gasit eu pe net: "Mustela? 9 Luni : raspunsuri specifice la preocuparile femeilor insarcinate
? Set introductiv ? Crema antivergeturi cu dubla actiune ? Crema antivergeturi cu actiune intensiva ? Crema pentru fermitatea bustului ? Crema-gel pentru confortul picioarelor ? Gel de corp restructurant post-partum ? Gel ingrijire mamelon (perioada de alaptare) ? Crema hidratanta de corp"
Eu sincer ma gandeam la ceva de mancare smile
De ceva timp il tot pun pe scumpul meu sa imi ia corcoduse din orice pom care-l intalnim in cale.

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#293 2009-05-13 17:55:58

katami
Platinum member

elena_ilie a scris:

De ceva timp il tot pun pe scumpul meu sa imi ia corcoduse din orice pom care-l intalnim in cale.

rotfl si eu la fel ma gandeam... suna a papa pt bebelusi

pai analizele alea prenatale... analizele generale (sange, urina etc - daca nu le ai facute recent), testul torch (toxoplasmoza, citomegalovirus, chlamydia, rubeola... si mai sunt, cred...)

eu am tras ce am tras mai demult cu analizele si de atunci am devenit cam paranoica... le vreau faucte pe toate.

in afara de alea genetice, pe care am de gand sa le refuz... si asa nu ajuta cu nimic sad (n-ai ce rezolva daca, Domane fereste, ceva nu e ok... decat sa avortezi neutral ceea ce... nu, mersi. plus ca sunt probabilistice, adica poti sa te bagi in boale degeaba... si bebe sa fie bine mersi)

aaa... ref la corcoduyse si zarzare... eu ma agat singura de copaci, daca e sa credem in superstitii, bebe meu va avea sigur o zarzara pe undeva pe piele rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2009-05-13 17:56:32)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#294 2009-05-13 18:06:23

bucklucica
Hero member

Dap, Katami, suna a papa pt bebe, dar e crema cu dubla actiune pt vergituri.Am cautat de am innebunit si nu am gasit decat gelul, dar nu am nevoie de el ca nu am vergi inca, vreau crema sa ma dau preventiv...

Eric 3 ani si 7 luni

#295 2009-05-13 20:39:28

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

Azi mi-a adus vreun sfert de kg de corcoduse crude pe care le-am mancat pe toate cu sare, obicei de cand eram mica.
Abia cand incepe sa creasca burtica trebuie sa te dai cu crema pt gravide, nu?
Analizele de sange si urina le-am facut acum 2 zile, in afara de rh pt ca il stiu si hiv pt ca am considerat ca nu e necesar. Ma duc la ecografie pe 28 si o sa il intreb ce teste trebuie sa fac.

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#296 2009-05-13 20:47:35

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu m-am dat inca de la inceputul sarcinii, cand aveam doar cateva saptamani.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#297 2009-05-13 21:49:02

katami
Platinum member

e bine sa te dai de la inceput.

eu una folosesc - si recomand - uleil de masline wink

#298 2009-05-14 15:49:10

alina 28
Full member
Inregistrat: 2008-09-14

dragele mele se pare ca pentru mine timpul s-a scurs.Mult a fost putin a mai ramas.Trebuie sa recunosc ca sunt moarta de frica,  disperat m-am apucat sa mai imi pregatesc bagajul si nu am nicio tragere de inima, nu stiu ce voi face pana sambata,cred ca ma urc pe pereti in spital bang Tare as vrea sa ma trezesc direct cu bebe in brate si sa nu simt nimic, dar nu cred ca e posibil.Va pup  kram si va urez multa sanatate voua si bebicilor voastre si sa auzim numai de bine. O sa va povestesc cum a fost cand o sa apar acasa si bineinteles cand o sa pot. rugaciune  pt mine.
bebic AMR 1 zi

#299 2009-05-14 15:53:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Alina, bafta multa sa ai o nastere usoara  rugaciune

#300 2009-05-14 16:07:52

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

alina , ne gandim la tine....

baftya multa, si abia asteptam sa--ti vedem comoara....

sa nu ne uiti si sa intri macar sa ne dai de veste ca esti ok....

si bineteles o pozica cu bebele...

9 ani de copilarie ....

#301 2009-05-14 16:13:50

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multa bafta alina puss
tinem pumnii, va fi bine smile
abia astept poze smile

#302 2009-05-14 16:46:11

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Nastere usoara! Nu-ti fie frica, o sa fie suuper! Fa multe poze, ia camera video cu tine si da-o unei asistente sa-ti filmeze, sa-ti faca multe poze! Cu 10 lei in buzunar se rezolva....

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#303 2009-05-14 16:51:02

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

katami a scris:

elena_ilie a scris:

rotfl si eu la fel ma gandeam... suna a papa pt bebelusi

pai analizele alea prenatale... analizele generale (sange, urina etc - daca nu le ai facute recent), testul torch (toxoplasmoza, citomegalovirus, chlamydia, rubeola... si mai sunt, cred...)

eu am tras ce am tras mai demult cu analizele si de atunci am devenit cam paranoica... le vreau faucte pe toate.

in afara de alea genetice, pe care am de gand sa le refuz... si asa nu ajuta cu nimic sad (n-ai ce rezolva daca, Domane fereste, ceva nu e ok... decat sa avortezi neutral ceea ce... nu, mersi. plus ca sunt probabilistice, adica poti sa te bagi in boale degeaba... si bebe sa fie bine mersi)

aaa... ref la corcoduyse si zarzare... eu ma agat singura de copaci, daca e sa credem in superstitii, bebe meu va avea sigur o zarzara pe undeva pe piele rotfl

eu sunt disperata dupa corcodushe... de cand ma stiu... si azi am rontzait toata ziua big_smile

Alina, abia te astept!! Nastere usoara, sa fiti amandoi sanatosi! puss

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-05-14 16:52:25)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#304 2009-05-14 16:52:45

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

si mie imi plac cryssy, si eu nu sunt insarcinata.....

dar imi plac mult de tot......

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.