homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-18

#324 2009-05-18 10:55:01

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

salutare fetele! puss
nu am mai intar de mult pe forum dar ...in skimb v-am citit ..
fleur...ma bukur mult pt tine...o pereke...e minunat! Sa fiti sanatosi cu totii , sarcina si nastere usoara iti doresc! goodluck
juli...dar ce ai patit de ai fost in spital ..? ti-a fost rau?  bebe  ce mai face ca al meu ....da din picioruse si din manute toata ziua..  smile
inainte de sarcina ...tot asa ai avut tensiunea mika? te intreb pt ca eu o aveam mica inainte 9/6 si acum...e mai bine ..ultima oara am avut-o (la medicul de fam ) 12/7.
despre noi ...stiu ca am un baietel ...care e cam grasut ...asa zicea dr la 4d...e dezvoltat bine si...avea ...la 24 sapt , 820 g va cu toate ca eu ..nu prea m-am ingrasat asa tare ..(zic yo  angel )
alina...iti tinem pumnii..sa ai o nastere cat mai usoara si sa fii sanatoasa si tu si bebe si ..sa veniti cu vesti cat mai curand posibil ...
va  puss  si sa auzim de bine!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#325 2009-05-18 11:13:29

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

juli, am vazut eu ca lipsesti, chiar ma intebam ce se intampla cu tine... ce s-a intamplat? ai avut contractii? cum te simti acum? totul e ok?

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#326 2009-05-18 11:29:43

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

freealy25 a scris:

salutare fetele! puss
nu am mai intar de mult pe forum dar ...in skimb v-am citit ..
fleur...ma bukur mult pt tine...o pereke...e minunat! Sa fiti sanatosi cu totii , sarcina si nastere usoara iti doresc! goodluck
juli...dar ce ai patit de ai fost in spital ..? ti-a fost rau?  bebe  ce mai face ca al meu ....da din picioruse si din manute toata ziua..  smile
inainte de sarcina ...tot asa ai avut tensiunea mika? te intreb pt ca eu o aveam mica inainte 9/6 si acum...e mai bine ..ultima oara am avut-o (la medicul de fam ) 12/7.
despre noi ...stiu ca am un baietel ...care e cam grasut ...asa zicea dr la 4d...e dezvoltat bine si...avea ...la 24 sapt , 820 g va cu toate ca eu ..nu prea m-am ingrasat asa tare ..(zic yo  angel )
alina...iti tinem pumnii..sa ai o nastere cat mai usoara si sa fii sanatoasa si tu si bebe si ..sa veniti cu vesti cat mai curand posibil ...
va  puss  si sa auzim de bine!

freealy nu iti face griji...nu e gresut...al meu la 23 de sapt si 4 zile avea 845 de grame  big_smile

#327 2009-05-18 14:21:06

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

juli acum esti bine? sper ca ti-ai revenit

multum fetele ... si voi sa aveti copii sanatosi si voiosi  puss

crssy am dat 400 ron pt eco...normal cred ca era mai putin, dar gemelara a fost mai scumpa putin

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#328 2009-05-18 16:03:10

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Multumesc fetele, acum e mai bine, imi trebuie odihna mai multa am observat eu.
Nu stiu daca au fost contractii, ma durea burta ca la ciclu, mai mult mijlocul ma durea.
Si mi s-a cam tras de la diaree....m-am deshidratat rau, eram foarte obosita, ca ma trezeam noaptea de 2-3 ori si eram foarte aitata din cauza ca simteam acele dureri si diareea....m-am speriat.....am avut si cosmaruri.....
Tensiune am avut mica dintotdeauna, dar de obicei era 10 cu 5 sau cu 6.....dar saptamana trecuta abia mai ma tineam pe picioare.

Deci sa inteleg ca bebe meu la 24 saptamani si 3 zile cu 830 g nu e mare, nu?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#329 2009-05-18 16:23:40

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

juli, bine ca esti bine.....

tu nu poti sa intri in prenatal?
cat mai ai?

aaaa si vrem si noi niste pozici cu tine .....cu burtica binenteles

9 ani de copilarie ....

#330 2009-05-18 19:59:14

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

big_smile nu juli stai linistita...si eu am zis ca al meu e urias...dar cica e normal...
am auzit si de bebei mult mai mititei...cam la jumate ...dar cica ai nostri sunt ok

#331 2009-05-19 11:51:40

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

maryland ...m-am mai linistit si eu ca ...dupa cum facea dr..aveam impresia ca este kiar mare ...
adika..i-a masurat circumferinta abdomenului si ...a zis ca nu e bine , ca poate nu a masurat ea bine dar ...a mai masurat o data si tot atat avea si de aceea a zis ca este marisor si ...falcos:)
juli ..ce stari naspa trebuie sa fii avut! e bine totusi ca ti-ai revenit si ca te simti bine !!!bebe ce face???
kiar juli..tu stii de la cate sapt putem sa intram noi in prenatal? ca avem cam aceeasi varsta a sarcinii. puss
ce sa va mai zic ...ca nici nu mai stiu..acum am aflat ca dr-a la care as fi vrut sa ma duk este in concediu in per cand voi naste asa ca ...iar tre sa ma orientez in alta parte
mi-a mai ramas dr tomescu aneta...daca ati auzit de ea sau stiti ce fel de dr e...astept pareri!
in rest ..va pupacesc pe toate cu burtici cu tot  smile

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#332 2009-05-19 11:54:28

lili pala
Sr. member

Azi noapte mi-a fost foarte rau: m-am trezit pe la 1 si am vomitat la greu... mi s-au infundat urechile si au inceput sa-mi tiuie...cand mi-am masurat tensiunea aveam 140/80...
Eu de obicei am 100/60 sau 110/60 max 70....
Sa ma ingrijorez? Dr mea azi nu are program la cabinet. sa stau pana maine sau sa ma duc de URGENTA la spital? Asta e hipertensiune ? Nu m-am umflat, bebele misca, acum tensiunea e bunuta 120/70 (tot mai mare decat de obicei, dar nu pune probleme, nu?)
Ce sa fac? Ca nu vreau sa patesc ca prietena mea... doamne fereste....

#333 2009-05-19 11:58:49

fleurette
Hero member

lili sper sa nu fie nimic grav, daca il simti pe bb eu zic ca e bine, dar nu ar fi rau sa neglijezi un control  puss

dumin seara am fost f suparata cu al meu sot,m-am enervat destul de rau...am plans mult si n-am dormit... abia aseara mi-am revenit...iar acum mi-e si mie teama, din pacate ai mei inca nu misca...astept cu sufletul la gura sa miste ca sa stiu ca sunt bine, iar sa ma duc la dr e aiurea pt ca n-am ce sa-i spun... incerc sa-mi spun ca ei sunt bine si se dezv normal

Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-05-19 12:01:07)

#334 2009-05-19 12:30:08

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Fetelor, imi pare rau ca treceti prin asa ceva.
Multa sanatate incontinuare si aveti grija de voi si de bebeii vostrii  par  puss

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#335 2009-05-19 14:05:10

lili pala
Sr. member

Am sunta dr si m-a chemat de urgenta la spital (era de garda). Control eu, control bebe, tensiune... totul e ok. Mi-a spus sa mananc fara sare, sa ma feresc de soare, sa ma hidratez corect, sa monitorizez tensiunea (daca tot am tensiometru acasa) si sa iau no-spa daca mi se intareste burtica. M-a avertizat ca la urmatorul episod de tensiune peste 14 cu 8 ma interneaza....

#336 2009-05-19 16:43:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Juli, bine ca esti bine si ca e bine si bebe. ai grija de tine puss

lili pala, ai si tu grija de tine ca mai ai putin  majoreta

#337 2009-05-19 16:48:07

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Fetele spuneti-mi si mie daca zgomotele prea mari afecteaza bebele?
De ce va intreb....imi renovez casa si de vreo sapt stau numai in zgomot de bormasini , gauri si altele...nu am unde sa ma duc in alta parte.....am 29 sapt de sarcina...
Multumesc

#338 2009-05-19 17:05:57

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu cred sa-l afecteze...
cel putin, mi-a povestit o tipa ca intr-o vreme il adormea pe bebe cu zgomotul de la aspirator tongue

#339 2009-05-19 20:00:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

camysh a scris:

cel putin, mi-a povestit o tipa ca intr-o vreme il adormea pe bebe cu zgomotul de la aspirator tongue

rotfl rotfl nu pot sa crd asa ceva... saracul copil

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#340 2009-05-20 08:47:45

fleurette
Hero member

lili ai 30 sapt....wow ce repede a trecut timpul  smile ...nici nu mi-am dat seama....sa ai nastere usoara si sa nu ai ganduri negre  puss

marfa faza cu adormitul copilului cu aspiratorul, eu o colega care o adoarme pe aia mica cu zgomot puternic de jucarie, cu o zanganea, dar ma doare pe mine capul de cat de tare face  lol

#341 2009-05-20 09:32:56

lili pala
Sr. member

Da, mai am aproape 10 saptamani... trece timpul asta...
Ieri dupa control, am sangerat un pic. Vai, ce tare m-am speriat !
Iar am sunat la dr, m-am panicat...
Mi-a spus ca e normal dupa control si sa stau linistita.
Stefan are 2000 grame +-300 gr.

#342 2009-05-20 09:35:25

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

ce mare e lili hjartahjartahjarta
oare victor cat o avea? smile
ai grija de tine.nu mai e mult lili, va trece repede si o sa iti gasesti si tu linistea cand vei avea piticul in brate puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.