homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-19

#343 2009-05-20 10:05:19

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Wooow Lili, ce mare e!!
A mea, saptamana trecuta avea 1.300 si medicul mi-a spus ca se va naste la 3.300...
Al tau sigur se naste peste 4!!!

Noi am intrat in saptamana 31  chicot  vai, abia astept!!!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#344 2009-05-20 10:42:24

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

la vic ne-a zis nenea doctorul ca are peste 1 kg la 25 de sapt...ma gandesc ca nu a mai crescut mult de atunci...vad eu la sf lunii smile

#345 2009-05-20 11:37:48

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

eu abia am fost la eco sapt trecuta si nu mai am rabdare pana la urmat  chicot ...sotul meu a zis ca-mi cumpara un eco ca sa vedem in fiecare zi ce fac  dance

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#346 2009-05-20 12:52:30

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Da, daca ne ajuta DD sa duc pana la capat, o sa fie maricel... si fata a avut la nastere 3800 grame...
Fleurette, ar fi super sa am un echo!!! vorba ta m-as uita la bebelus in fiecare zi... iti dai seama ce linistite am fi?
Oricum eu m-am hotarat si, pana nasc, fac cate o echo pe saptamana ! Si analiza la urina ! Nu mai spun ca tensiunea mi-o masor de cateva ori pe zi...
A dat paranoia in mine!
Nu stiu cum simtiti voi, dar eu il iubesc pe Stefan la fel de mult ca pe Miru...il mangai in fiecare zi si vorbesc cu el de parca ar fi deja cu noi.
Am pregatit deja TOT!
Mai trebuie pt mine sa-mi cumpar din farmacie ce am nevoie in spital... in rest avem tot!
Haideti sa va arat ce hainute i-a aduc deja viitoarea nasa...

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02516.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02519.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02521.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02523.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02525.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02527.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02529.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_dsc02534.jpg

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#347 2009-05-20 12:58:41

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

lili pala a scris:

Da, daca ne ajuta DD sa duc pana la capat, o sa fie maricel... si fata a avut la nastere 3800 grame...
Fleurette, ar fi super sa am un echo!!! vorba ta m-as uita la bebelus in fiecare zi... iti dai seama ce linistite am fi?
Oricum eu m-am hotarat si, pana nasc, fac cate o echo pe saptamana ! Si analiza la urina ! Nu mai spun ca tensiunea mi-o masor de cateva ori pe zi...
A dat paranoia in mine!
Nu stiu cum simtiti voi, dar eu il iubesc pe Stefan la fel de mult ca pe Miru...il mangai in fiecare zi si vorbesc cu el de parca ar fi deja cu noi.
Am pregatit deja TOT!
Mai trebuie pt mine sa-mi cumpar din farmacie ce am nevoie in spital... in rest avem tot!
Haideti sa va arat ce hainute i-a aduc deja viitoarea nasa...

ce de hainute frumoase majoreta
felicitari si sper sa ai parte de o nastere cat m'ai usoara si de un bebe frumos si sanatos goodluck

Publicitate

loading...

#348 2009-05-20 17:31:34

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

mamaaaaaa, liliiiiiii, ce de haineeeeee majoreta ; superbe toate! smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#349 2009-05-20 17:32:20

pipacslany
Hero member

lili adorabile hainutele lui stefan smile
eu nu am de la cine sa primesc, asa ca i-am cumparat cat am putut eu. sunt destule oricum smile
toate fetele pe care le stiu au fetite si sunt pline de hainute roz...acu' tocmai in roz nu imi imbrac baiatul ca nu vreau sa ii influentez orientarea lol

#350 2009-05-20 17:38:01

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Lili, sunt superbe!!!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#351 2009-05-20 18:34:43

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

katami a scris:

camysh a scris:

cel putin, mi-a povestit o tipa ca intr-o vreme il adormea pe bebe cu zgomotul de la aspirator tongue

rotfl rotfl nu pot sa crd asa ceva... saracul copil

lol
cum saracul? tongue dimpotriva, se pare ca pe bebe ii calmeaza zgomotul de aspirator, sau foen, sau astfel de aparate smile

uai, ce de hainute frumoase lili!!! applause

#352 2009-05-20 19:14:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

waaai, hainite de bebe! hjarta

NORMAL ca il iubesti si il mangai de pe acum, lili (al meu are 5 mm si deja vorbesc cu el lol ). si nu-ti mai fa atatea griji, o sa fie bine smile

aaa... si chiar daca as avea ecografu' meu personal, m-as feri sa-i fac nush cate ecografii. pana la urma, chiar daca ecografiile nu au efecte negative dovedite... reprezinta o interventie mai mult sau mai putin INVAZIVA asupra lui bebe. acu inteleg... cat tre, tre. dar nici sa stau toata ziua cu ecograful pe burta nu-i normal....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#353 2009-05-20 20:59:33

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Katami.... eu am facut 4 eco in 3 luni, si as mai face ink vreo 7-8 pe putin big_smile; vorbesc cu el de cand avea 6 mm smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#354 2009-05-20 21:06:08

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

fetelor...deci nu mai stiu inkotro s-o apuk ....am intrat in panika!!! bang
si dr tomescu (la care ma hotarasem sa ma duk ) e in concediu in per in care voi naste eu
sunt in ceata rau! asa k..maine sa vad ce dr au mai ramas disponibili ca ...cred ca pana la urma ...o sa nasc acasa cu sotul!(Doamne fereste!) popa
lili..fff frumoase hainutele pt stefan!
va pup si ...aveti grija de voi si de bebeii vostrii!!! puss

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#355 2009-05-20 22:01:11

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Hello fetele
am incercat sa-mi dreg calculatorul si vad ca merge acum....sper sa tina ceva  big_smile

Lili ce hainute frumoase!! Ai grija cu tensiunea mare. Mananaca nesarat si nu face efort prea mult. hai ca mai ai putin....abia astept  applause
Apropo de hainute ce masuri trebuie luate? Eu am vazut ca sunt pe numere 50, 54, 56.....oare sunt pe bune, se potrivesc? Cum sa iau? Ca macar pt prima luna sa am ceva....

Fetele, al meu bebe acum misuna permanent prin burta mea, vad cum se misca de colo colo, se impinge de zici ca vrea sa iasa, dimineata ne da scularea si se ridica in sus in mijlocul burtii  big_smile si uneori nu stiu ce face, dar ma gadila lol

Freealy, nu ai stiu din ce oras esti tu.....stai linistita, nu e timp pierdut.
In prenatal stiu ca sunt 126 zile din care dupa nastere trebuie sa-ti pastrezi minim 42 de zile. Asa ca restul poti lua inainte.
Dar avand in vedere ca nu stim exact cand nastem e bine sa-l proportionam.
Eu am luat in considerare 22 aug data probabila a nasterii si am calculat 62 zile inainte deci as intra in prenatal pe 20 Iunie. Si-mi mai raman inca atatea dupa nastere ca sa fiu acoperita...

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#356 2009-05-20 22:41:09

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

multumesc fetelor.
sa stiti ca eu am intrat deja in prenatal (de pe 13 mai) pt ca nu mai aveam cum sa iau concediu de risc maternal. terminasem cele 90 de zile si trebuia sa intru la comisie pt prelungire. si nu am vrut sa ma complic.
daca nasc exact la termen - 2 august - am 82 de zile de prenatal. dar nascand prin cezariana sigur scap cu macar o saptamana mai repede....

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#357 2009-05-21 08:17:33

pipacslany
Hero member

pffff...neata'
hai sa va zic ce buba am acu'
aseara dupa ce mi-am facut plimbarica si dusul am inceput sa observ ca parca mi-s mai grasune picioarele.mda...erau umflate...si mainile mi s-au umflat, a trebuit sa imi dau jos verigheta (asta in timpul noptii.)
acum parca le mai simt un picutz umflatele, nu va ganditi la ceva exagerat, dar neplacut in orice caz.
sa fie oare ca am inceput sa simt caldura si noaptea?pana acum nu mi-a fost cald noaptea dar de vreo 2 zile imi tot schimb pijamalele noaptea ca mi-e prea cald tongue
am citit evident si de pre-eclampsie si ma ia cu groaza.eu care credeam ca daca ajungi pana aici nu mai poti avea probleme...eh nu...sad
mentionez ca nu am mancat mai sarat decat obisnuiesc. nu mananc f sarat, doar normal smile. si nu am alte simptome pt nenorocita aia de boala, dar tot am simtit nevoia sa ma plang un pic aci big_smile. o sa stau cu cracii in sus si o sa imi treaca lol
hai va pup pe toate pusspusspuss
la multi ani la elene si constantine!!! ...si la constantini, normal smile

#358 2009-05-21 08:41:09

fleurette
Hero member

lili hainutele sunt superbe si imi place ca nu ai numai albastre ... eu am zis ca la baietel nu-i iau numai albastre, o sa-i iau de toate cul, la fel si la fetita  wink ....dar ai destule, nu gluma  tongue

juli abia astept si eu sa simt cu misuna...mereu stau concentrata sa vad ce si cum  chicot

crssy si eu vb cu ei de cand am aflat ca sunt gravida  big_smile

pipa am inteles ca e normal sa ti se umfle chiar daca nu mananci sarat...e si cald acum, cred ca si asta influenteaza  sad

eu sunt trista ca dimin m-am trezit si cand stateam pe wc sa fac pisu a incep sa ma doare rau burtica...in jos de tot, unde e parul pubian...m-am speriat, am simtit o durere in ambele parti, ca si cum mi-ar fi strans cineva organele, am stat cuminte si nu m-am miscat...m-a tinut 1 min, dar mie mi s-a parut ca a tinut muuult mai mult...l-am pus pe tati sa-i asculte, cica erau amandoi activi, se auzeau cum innoata in lichid, sper sa nu fi fost ceva grav, am zis ca sun dr mai tarziu ca sa stau linistita...n-am mai patit pana acum asa...am mai simtit, dar putin nu asa mult si rau  sad

#359 2009-05-21 08:43:36

pipacslany
Hero member

fleur nu stiu daca e normal sau nu dar si eu am mai patit din astea pe la inceput, si tot la pipi.
nu te speria...probabil ceva intindere de ligament sau ceva, sau ai avut vezica tare plina si cum s-a relaxat brusc a aparut durerea aia...nush. eu asa mi-am interpretat atunci. e normal sa mai simti din astea:*
linisteste-te...bine?  par

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-21 08:44:46)

#360 2009-05-21 09:07:16

fleurette
Hero member

se poate pipa sa fi fost plina pt ca ma apasa cand stateam in pat...era plina pana la refuz...am facut de credeam ca nu ma mai opresc, eu nu ma trezesc peste noapte si se strange destuuuul....multum mult puss , m-am mai linistit, oricum al meu m-a certat de dimin, ca sunt nebuna si trebuie sa gandesc poz  big_smile

#361 2009-05-21 09:08:46

pipacslany
Hero member

fleurette a scris:

se poate pipa sa fi fost plina pt ca ma apasa cand stateam in pat...era plina pana la refuz...am facut de credeam ca nu ma mai opresc, eu nu ma trezesc peste noapte si se strange destuuuul....multum mult puss , m-am mai linistit, oricum al meu m-a certat de dimin, ca sunt nebuna si trebuie sa gandesc poz  big_smile

vezi?atunci aia a fost smile puss
si are dreptate al tau, bun baiat lol
par

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.