homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-20

#362 2009-05-21 09:25:47

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

pai el stie mai bine ca-i aude si pe el in asculta mai bine astia mici, cu mine s-au invatat deja si nu mai tin cont  chicot

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#363 2009-05-21 10:51:24

freealy25
Full member
Inregistrat: 2007-07-04

fleur..stai linistita ca si mie mi se intampla la fel daca nu ma trezeam noaptea ..
nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, fii mai relaxata ca totul e ok  puss
pipa..eu ma confrunt cu prob asta de la 4 luni si ...nici acum nu am scapat de ea..
dr meu mi-a zis ca daca nu am tensiunea mare nu este o prob majora .Kestia e ca eu stau f mult timp la birou si ...de aceea.Daca fac miscare ...nu se umfla delok.
juli..eu sunt din constanta...si ...stau si ma gandesc ca ..timpul trece si ..eu luna viit la inceput trebuie sa ma duk la control si ..de aceea zic: la cine ma duk??? off!!! vad eu pana la urma
va  puss si va urez o zi cat mai frumoasa!

Robert-Andrei bebe -Minunea care ne-a schimbat viata!

#364 2009-05-21 11:27:51

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Pipa, si eu sufar de cald...mai ales ca am pus deja 20 kg si le simt din plin! bang
Am dat si eu jos verigheta ca incepuse sa ma stranga.
Eu ma simt extraordinar dupa ce merg la piscina! Ma simt asa de usoara si de odihnita...
Piscina e cu apa calduta (la temp corpului). E acasa la niste cunostinte asa ca nu ma tem de mirobi.
Am observsat ca in zilele in care merg la piscina nu ma umflu deloc si nu ma doare coloana! As merge mai des daca as avea timp!

Azi dimineata, dupa ce am vomitat  bang (nu am scapat de acest obicei, din pacate) iar mi s-au infundat urechile. Iar masor tensiunea. Aveam 160/70.  bang Sa fie de la efort?
Are vreo semnificatie? Sa ma duc iar la dr? O sa zica ca-s paranoia! smile Sa stau asa?
Eu oricum pe masa nu ma mai urc... ca nu vreau sa sangerez iar! bang

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-05-21 11:28:56)

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#365 2009-05-21 11:36:48

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

lili dar tie nu iti zice nimic medicul?
nu e buna naiba tensiunea aia asa mare, si nici treaba cu infundatul urechilor si voma nu-mi suna bine.
asa a fost si cand ai fost insarcinata cu fetita? nu vreau sa te sperii eu doamne fereste dar mai bine mergi si la alt medic si spune-i ce baiuri ai. e bine sa vezi daca iti zice acelasi lucru. si stii ce?d-aia nu mai poti tu ca esti paranoia...in cot sa te doara. e vorba de tine si de micut puss
vezi ce faci si da de stire puss
o sa fie bine lili, dar mai cere o parere, cel mai bine asa ar fi puss

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-21 11:39:28)

#366 2009-05-21 12:27:47

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

e nashpa cu tensiunea.
consulta si un alt medic.
daca te-ai umflat rau si ai si tensiunea mare sa nu fie vreo preeclampsie (ceva d genu). ai mare grija. daca medicul tau nu zice nimic, consulta un altul. nici al meu nu zicea nimic si ma lasa sa dau ortu popii.
nu te speria, sigur o sa-ti dea niste pastilute. sunt un fel de aspirine special pentru gravide si ajuta la tensiune. am uitat cum le zice

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-05-21 12:30:06)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#367 2009-05-21 12:39:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

lili pala a scris:

Pipa, si eu sufar de cald...mai ales ca am pus deja 20 kg si le simt din plin! bang
Am dat si eu jos verigheta ca incepuse sa ma stranga.
Eu ma simt extraordinar dupa ce merg la piscina! Ma simt asa de usoara si de odihnita...
Piscina e cu apa calduta (la temp corpului). E acasa la niste cunostinte asa ca nu ma tem de mirobi.
Am observsat ca in zilele in care merg la piscina nu ma umflu deloc si nu ma doare coloana! As merge mai des daca as avea timp!

Azi dimineata, dupa ce am vomitat  bang (nu am scapat de acest obicei, din pacate) iar mi s-au infundat urechile. Iar masor tensiunea. Aveam 160/70.  bang Sa fie de la efort?
Are vreo semnificatie? Sa ma duc iar la dr? O sa zica ca-s paranoia! smile Sa stau asa?
Eu oricum pe masa nu ma mai urc... ca nu vreau sa sangerez iar! bang

tensiunea e periculoasa, vb cu medicul, trebuie sa fii tinuta sub observatie

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#368 2009-05-21 13:19:07

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetele!Va pup dulce pe toate si pe bbi mici!!!
Juli, imi pare rau ca ai fost internata, poate ar fi bine sa elimini pe cat posibil stresul, agitatia...stiu ca ai declarat ca esti fff activa, dar cred ca acum e momentul potrivit sa faci o mica pauza...puss...multa sanatate tie si la bb cu putzulica.
Lili, trebuie sa-ti urmaresti tensiunea daca ai avut asa pb, nu esti deloc exagerata, si eu as face la fel...ai grija de tine si de bb.Multa sanatate si pupiiiciii...
Freealy, eu sunt din cta si pot sa te ajut sa ajungi la un dr bun.Eu sunt la Dehelean, un super dr...Daca vrei ne intalnim intr-o zi si te duc de mana la el sa vezi cum ti se pare si daca iti place ramai la el.Am auzit si eu ieri la cabinet ca vara asta vor fi gine f ocupati cu nu stiu ce congrese.Tica, la care mai merg uneori sa ma vada ca suntem prieteni e mai mult plecat, nu prea ma pot baza sa nasc cu el, asa ca Dehe e baza...puss
Love, mai ai putin...ai grija de tine si de bebelina...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#369 2009-05-21 13:34:04

fleurette
Hero member

azi am facut control de medicina muncii si mi-au luat tensiunea 9 cu 6...e mica, dar anul trecut am avut 10 cu 5, eu mereu am tensiunea mica...ar treb sa beau cafea ca sa-mi mai creasca, dar imi face rau si o gura, imi bate inima f tare

lili imi inchipui ca nici nu ti-e bine cu tensiune asa mare, mai vin si caldurile astea si cred ca poate sa mai creasca , vb cu dr  puss

#370 2009-05-21 14:38:04

freealy25
Full member

bucklucica...merci mult de ajutor. o sa vb cu costea ...si ...sa vedem daca nu cumva o fi si costea in concediu ...
daca si asta e in concediu in per 27 aug-1 sept...nu mai stiu ce sa mai zic ...
tu ai avea cum sa afli daca e dehe in concediu in per aia ? rodnar

#371 2009-05-21 17:33:11

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fleur, mie mi-a zis doc ca e normal sa scada tensiunea, deci 9.6 e f buna la tine; eu aveam acum 1 luna 11.6 si mi-a zis doc ca se asteptam sa am 9 si ceva...

Cat despre intepaturi/dureri de burta, si eu mai am; aproape zilnic. Creste bebe, isi face tot mai mult loc, e perfect normal smile; La tine fiind 2.... smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#372 2009-05-21 18:33:39

bucklucica
Hero member

Dap, Free, o sa-ti zic maine daca Dehe e atunci in concediu...puss
Iubita, uite l-am sunat si a zis ca nu poate sa stie de acum pana atunci ce se intampla, dar a spus ca te primeste fara pb.Din ce am inteles nu si-a programat concediu atunci.Nu stiu ce sa zic.Eu i-am zis ca esti o prietena buna de-a mea si dr tau te-a anuntat ca nu e in tara cand nasti si ca iti cauti alt dr...i-am zis ca daca te hotarasti sa mergi la el vin eu cu tine...Acum tu trebuie sa hotarasti.De Costea prietena mea medic in judetean mi-a zis ca nu e grozav...smile...

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-21 18:42:27)

Eric 3 ani si 7 luni

#373 2009-05-21 19:26:05

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Vai, nu ma speriati! Nu-s umflata ci doar GRASA lol, nu retin apa, nu am edeme.
De vomitat vomit de la inceputul sarcinii (am avut disgravidie ), dar acum mi se intampla doar dimineata.
Tensiune ar putea avea legatura cu faptul ca vomit ?(cu efortul depus?).
Am renuntat la sare (total ! si e ... naspa grater ) si nu mai ies in soare (deloc!).

Ce sa-mi mai spuna dr? Saraca, m-a bombardat cu intrebari ca sa-si faca o parere, sa inteleaga de ce am  HTA... nu a ajuns la nici o concluzie. Mi-a facut un control amanuntit si m-a trimis acasa. Oricum m-a avertizat ca  daca ajung la 14cu 9 ma interneaza pt monitorizare si tratamant.

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#374 2009-05-21 21:07:19

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

buna dragelor,nu v-am mai citit abia acum am mai vazut ce mai faceti,in mare si la voi mici probl au mai intervenit,ca si la mine.Alaltaieri noapte pe la 12 am fost la baie sa urinez cum de altfel fac in fiecare noapte f des,numai ca in momentul cind m-am pus in pat,au inceput niste dureri in zona buricului paralizante,nu ma mai puteam misca, si cobora pe partea dreapta.In mintea mea era,GATA e extrauterina, am mai citit si eu si c-am aproape de 3 luni cum am eu,se produce sarcina asta.Nu va spun abia m-a ridicat al meu si dai fugaa la spital.Vai de mama mea,vreau sa va spun ca era 1 noaptea si am sunat la o sonerie la usa spitalului,ca asa-i aici,m-am bucurat ca intr-adevar cind m-au vazut in ce hal eram direct in analize m-au bagat.Ce ma nelinistea erau durerile groaznice-n buric care nici acum nu mi le explic.Au spus ca as fi suspecta de apendicita.Am ramas in spital pina a doua zi seara mi-au dat drumul.Mi-au facut eco cu ultrasunete l-am va zut si eu in sf pe bebe,miinile,picioarele tot mi-au dat lacrimile,durerile nu erau de la fat,m-a bucurat mult.Altii spuneau cum ca ar fi ligamentele si uite asa.Mi-au bagat 2 pungi de perfuzie cu calciu magneziu,si durerile au disparut.Au spus ca, chiar de-am avut o criza de apendicita,nu sunt de operat.Nu stiu oare a mai patit cineva dureri de astea in buric........Eu am tastat pe net si-am citit mai sunt care se confrunta cu dureri in buric.Of nu mai vreau sa ma doara,mi se mai pune cite-un junghi iar in jurul buricului,dar trec nu ca-n seara aia.

Va pup pe toate si aveti grija de voi. puss

bebe 12 saptamini

#375 2009-05-21 21:39:00

bucklucica
Hero member

Tinker, nu te speria.Nu stiu cat de normale sunt durerile alea, dar si eu le-am avut din luna a doua cam 2sapt.Eu zic ca sunt de la efort, cel putin la mine cum le simteam ma duceam cocosata in pat, ca nu ma puteam indrepta, ma intindeam pe spate, luam un nospa si treceau in maxim o ora.Bb este ok.puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-21 21:40:15)

Eric 3 ani si 7 luni

#376 2009-05-22 09:03:39

fleurette
Hero member

da crssy se pare ca-si fac loc  chicot ... ma gandesc ca o sa ma doara toate  neutral , incerc sa ma obisnuiesc  big_smile

tinker bine ca bb n-are nimic si tu te-ai mai linistit, sper sa te mai lase durerile  puss

#377 2009-05-22 13:45:10

freealy25
Full member

bucklucica, iti multumesc din suflet , esti tare draguta ca te-ai interesat asa repede pt mine! puss
astept luni sau marti sa vad ce zice dr dobre despre costea ca ..daca am vb acuma , nu pot sa dau inapoi.Eu citisem lucruri bune despre costea pe net ..si de aceea am zis sa incerc la el mai ales ca mi l-a recomandat si dobre.
Daca nu se rezolva aici ...o sa apelez la dehe (asta ...daca nu va fi si el in concediu in per aceea).Mai vb sapt viit in leg cu asta..orikum multumesc din suflet! puss aaa..cat este consultatia ? eco?
tinker, bine ca nu a fost nimik cu bebe..si acum esti ok... popa  puss
fetele ..va pup si aveti grija de voi si de burtici! puss

#378 2009-05-22 15:58:26

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Ce ziceti ca aseara iar mi s-a pus junghi in buric,nu va spun,m-am intins in pat dragele mele,abia m-am indreptat,am luat un nospa si eu si am pus o batista cu apa rece deasupra,bine cred ca nu de la asta m-au lasat,dar va spun plingeam de durere.Zici ca trage ceva de buric,de fapt parca-i o intindere asa,un circel habar n-am de la ce mama ana sunt.Ce-am observat,ca mi se pun atunci cind simt ca-mi vine sa fac treaba aia mai mare,si de altfel cum sunt constipata....Nu prea ies normal afara si sa fie muschii din zona buricului...Habar n-am.Oricum va multumesc mult pt sfaturi ca sunteti singurele care imi spuneti cite ceva despre asta,ca astia nu prea stiau sa-mi descrie de la ce ar fi durerile astea in buric.Of DOAMNE,Of.Astazi am circulat foarte incet prin casa ca nu vreau sa apara iar,desi simt burta tare in zona buricului,si nici afara nu pot iesi,acum beau un lapte,poate,poate. 

Va multumesc ca existati si sa aveti grija de voi.Pupici. puss

bebe 12sapt

Ultima oara a fost editat de TinkerBell (2009-05-22 15:59:12)

#379 2009-05-22 18:25:29

bucklucica
Hero member

Buna, gagici!puss la fete...
Cu placere, Freealy!Pe mine ma costa 1 mil pe luna, un echo adica.Dar daca au fost saptamani cand am avut pb si m-a vazut mai des, sa zic ca si de 2-3 ori pe luna, mi-a luat bani doar o data, adica doar 1 mil...
O zi frumoasa!

Eric 3 ani si 7 luni

#380 2009-05-22 21:18:00

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

buna fetele...hop si eu dupa ceva timp...dar cu toate starile astea de rau, greturi si voma pana si de 20 de ori pe zi zau ca numai de calculator nu am mai avut chef....sper ca sunteti bine toate si la fel si bebelusii...noi am fost ieri la echo de 12 sapt...care sunt 13 de fapt si suntem bine..(dl dr tinde chiar sa creada ca e baietel, dar nu e sigur)...exceptand faptul ca e placenta prea jos si mi s-a spus sa nu fac efort, sa nu merg mult, etc....insa de greturi tot nu am scapat..mai nou ma doare si capul...aaa..si inca ceva ce am uitat sa intreb la dr...intr-una din zilele astea in care am vomitat mult mi-a fost tare rau..ma simteam asa slabita de nu ma puteam misca si parca imi bazaia ceva in urechi...e posibil sa-mi fi scazut tensiunea din cauza ca nu am asimilat mai nimic in ultima perioada (din contra, am slabit vreo 4, 5 kg de cand am ramas insarcinata)ca tens o am mica de cand ma stiu...si pulsul era mic...nici macar 60...mi-am mai revenit dupa ce am mancat miere de albine.Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebe.

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-05-22 21:18:33)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.