|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-20#362 2009-05-21 09:25:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2pai el stie mai bine ca-i aude si pe el in asculta mai bine astia mici, cu mine s-au invatat deja si nu mai tin cont mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #363 2009-05-21 10:51:24
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2fleur..stai linistita ca si mie mi se intampla la fel daca nu ma trezeam noaptea .. Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata! Offline #364 2009-05-21 11:27:51
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Pipa, si eu sufar de cald...mai ales ca am pus deja 20 kg si le simt din plin! Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-05-21 11:28:56) Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #365 2009-05-21 11:36:48
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2lili dar tie nu iti zice nimic medicul? Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-21 11:39:28) Offline #366 2009-05-21 12:27:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2e nashpa cu tensiunea. Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2009-05-21 12:30:06) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#367 2009-05-21 12:39:02
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2
tensiunea e periculoasa, vb cu medicul, trebuie sa fii tinuta sub observatie There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #368 2009-05-21 13:19:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Buna, fetele!Va pup dulce pe toate si pe bbi mici!!! Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #369 2009-05-21 13:34:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2azi am facut control de medicina muncii si mi-au luat tensiunea 9 cu 6...e mica, dar anul trecut am avut 10 cu 5, eu mereu am tensiunea mica...ar treb sa beau cafea ca sa-mi mai creasca, dar imi face rau si o gura, imi bate inima f tare mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #370 2009-05-21 14:38:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2bucklucica...merci mult de ajutor. o sa vb cu costea ...si ...sa vedem daca nu cumva o fi si costea in concediu ... Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata! Offline #371 2009-05-21 17:33:11Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Fleur, mie mi-a zis doc ca e normal sa scada tensiunea, deci 9.6 e f buna la tine; eu aveam acum 1 luna 11.6 si mi-a zis doc ca se asteptam sa am 9 si ceva... Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #372 2009-05-21 18:33:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Dap, Free, o sa-ti zic maine daca Dehe e atunci in concediu... Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-21 18:42:27) Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #373 2009-05-21 19:26:05
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Vai, nu ma speriati! Nu-s umflata ci doar GRASA , nu retin apa, nu am edeme. Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #374 2009-05-21 21:07:19
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2buna dragelor,nu v-am mai citit abia acum am mai vazut ce mai faceti,in mare si la voi mici probl au mai intervenit,ca si la mine.Alaltaieri noapte pe la 12 am fost la baie sa urinez cum de altfel fac in fiecare noapte f des,numai ca in momentul cind m-am pus in pat,au inceput niste dureri in zona buricului paralizante,nu ma mai puteam misca, si cobora pe partea dreapta.In mintea mea era,GATA e extrauterina, am mai citit si eu si c-am aproape de 3 luni cum am eu,se produce sarcina asta.Nu va spun abia m-a ridicat al meu si dai fugaa la spital.Vai de mama mea,vreau sa va spun ca era 1 noaptea si am sunat la o sonerie la usa spitalului,ca asa-i aici,m-am bucurat ca intr-adevar cind m-au vazut in ce hal eram direct in analize m-au bagat.Ce ma nelinistea erau durerile groaznice-n buric care nici acum nu mi le explic.Au spus ca as fi suspecta de apendicita.Am ramas in spital pina a doua zi seara mi-au dat drumul.Mi-au facut eco cu ultrasunete l-am va zut si eu in sf pe bebe,miinile,picioarele tot mi-au dat lacrimile,durerile nu erau de la fat,m-a bucurat mult.Altii spuneau cum ca ar fi ligamentele si uite asa.Mi-au bagat 2 pungi de perfuzie cu calciu magneziu,si durerile au disparut.Au spus ca, chiar de-am avut o criza de apendicita,nu sunt de operat.Nu stiu oare a mai patit cineva dureri de astea in buric........Eu am tastat pe net si-am citit mai sunt care se confrunta cu dureri in buric.Of nu mai vreau sa ma doara,mi se mai pune cite-un junghi iar in jurul buricului,dar trec nu ca-n seara aia. Offline #375 2009-05-21 21:39:00
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Tinker, nu te speria.Nu stiu cat de normale sunt durerile alea, dar si eu le-am avut din luna a doua cam 2sapt.Eu zic ca sunt de la efort, cel putin la mine cum le simteam ma duceam cocosata in pat, ca nu ma puteam indrepta, ma intindeam pe spate, luam un nospa si treceau in maxim o ora.Bb este ok. Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-21 21:40:15) Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #376 2009-05-22 09:03:39
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2da crssy se pare ca-si fac loc ... ma gandesc ca o sa ma doara toate , incerc sa ma obisnuiesc mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #377 2009-05-22 13:45:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2bucklucica, iti multumesc din suflet , esti tare draguta ca te-ai interesat asa repede pt mine! Robert-Andrei -Minunea care ne-a schimbat viata! Offline #378 2009-05-22 15:58:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Ce ziceti ca aseara iar mi s-a pus junghi in buric,nu va spun,m-am intins in pat dragele mele,abia m-am indreptat,am luat un nospa si eu si am pus o batista cu apa rece deasupra,bine cred ca nu de la asta m-au lasat,dar va spun plingeam de durere.Zici ca trage ceva de buric,de fapt parca-i o intindere asa,un circel habar n-am de la ce mama ana sunt.Ce-am observat,ca mi se pun atunci cind simt ca-mi vine sa fac treaba aia mai mare,si de altfel cum sunt constipata....Nu prea ies normal afara si sa fie muschii din zona buricului...Habar n-am.Oricum va multumesc mult pt sfaturi ca sunteti singurele care imi spuneti cite ceva despre asta,ca astia nu prea stiau sa-mi descrie de la ce ar fi durerile astea in buric.Of DOAMNE,Of.Astazi am circulat foarte incet prin casa ca nu vreau sa apara iar,desi simt burta tare in zona buricului,si nici afara nu pot iesi,acum beau un lapte,poate,poate. Ultima oara a fost editat de TinkerBell (2009-05-22 15:59:12) Offline #379 2009-05-22 18:25:29
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Buna, gagici! la fete... Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti... Offline #380 2009-05-22 21:18:00
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2buna fetele...hop si eu dupa ceva timp...dar cu toate starile astea de rau, greturi si voma pana si de 20 de ori pe zi zau ca numai de calculator nu am mai avut chef....sper ca sunteti bine toate si la fel si bebelusii...noi am fost ieri la echo de 12 sapt...care sunt 13 de fapt si suntem bine..(dl dr tinde chiar sa creada ca e baietel, dar nu e sigur)...exceptand faptul ca e placenta prea jos si mi s-a spus sa nu fac efort, sa nu merg mult, etc....insa de greturi tot nu am scapat..mai nou ma doare si capul...aaa..si inca ceva ce am uitat sa intreb la dr...intr-una din zilele astea in care am vomitat mult mi-a fost tare rau..ma simteam asa slabita de nu ma puteam misca si parca imi bazaia ceva in urechi...e posibil sa-mi fi scazut tensiunea din cauza ca nu am asimilat mai nimic in ultima perioada (din contra, am slabit vreo 4, 5 kg de cand am ramas insarcinata)ca tens o am mica de cand ma stiu...si pulsul era mic...nici macar 60...mi-am mai revenit dupa ce am mancat miere de albine.Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebe. Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-05-22 21:18:33) Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu. mami de Eduard Andrei Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|