homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-14

#248 2009-05-11 10:46:22

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

lili pala a scris:

dupa ce treci de ea, uiti! oricum, bine nu e! cel mai tare ma tem de a doua zi, dupa ce iti scoate sonda urinara si trebuie la  un moment dat sa te ridici sa te duci la baie... e cumplit! zici ca te-a lovit trenul...

Pentru mine, mai bine asa... decat sa ma  chinui nu stiu cate zile..  lol
Eu nu vreau sa nasc normal!  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#249 2009-05-11 11:48:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

alina, dar de ce vrea medicul tau sa-ti provoace nasterea? de unde stii ca nu ti se declanseaza natural?

(si da... sexul poate declansa contractii)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#250 2009-05-11 21:06:37

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

buna dragelor,ce mai faceti cum va mai e,eu vroiam sa va spun ca sunt foarte fericita cu nu mai singerez deloc,chiar e totul ok.Sper sa nu mai vad nici o pata pina voi naste,dar stiu ca nu depinde de mine.In schimb ma lupt cu greturile mele,prietenele mele,care nu stiu cind ma vor lasa in pace.Dupa ce maninc,am arsuri,eeeeeeeeeeeee daca nu-i una e alta,dar sunt fericita ca stiu ca astea-s normale si singerarea nu. 
   va pup si sa-aveti grija de voi. puss

#251 2009-05-11 22:12:24

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

tinker bravo, ma bucur ca nu ai sangerari  puss ... eu am avut greturi din sapt 5 pana in sapt 10, nu m-am chinuit mult....asa ca poate esti si tu norocoasa si scapi mai repede...mai am si acum mom cand mi-e greata, dar putin si suportabil...de 2 zile vad ca ma incearca si pe mine niste arsuri destul de neplacute, mai ales seara  sad .... sa treci cu bine si sa nu mai ai nici o probl  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#252 2009-05-12 06:50:29

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Fleur, uite aici am scris despre eco puss

http://forum.anticonceptionale.ro/t2466 … amica.html

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

Publicitate

loading...

#253 2009-05-12 08:42:14

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

Crssy85 a scris:

Fleur, uite aici am scris despre eco puss

http://forum.anticonceptionale.ro/t2466 … amica.html

am vazut deja crssy...merci mult  kram

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#254 2009-05-12 11:55:15

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Tinker, in ce saptamana esti? Scrie si tu la avatar, ca sa stim si noi...smile
Cu privire la greturi, sa stii ca eu si acum vomit in fiecare dimineata, dar arsuri inca nu am, si nici nu ma umflu prea tare, un pic ma strang pantofii. Iar la prima sarcina am vomitat pana am nascut, Pana am intrat in spital, unde de frica "am uitat" sa mai vomit... lol

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#255 2009-05-12 12:26:25

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Da intr-adevar,eu omit mereu sa-mi trec lunile eu am 9 saptamini,dar abia astept sa ajung la competentii acestia de medici sa-si dea si ei cu parerea despre asta.Cit despre arsurile pe care le am,ele nu sunt mereu,probabil ca depinde de ce maninic.E groaznic,astea vin odata cu greturile si mai ale de dupa amiaza pina pun capul pe perna.Stiu ca la prima sarcina nu am avut greturi deloc,decit arsurile astea si le amelioram cu dicarbocalm,am luat la greu dicarbocalm.Dar fiind aici acum nici n-are cine sa-mi aduca,deocamdata nu pleaca nici un coleg de-al sotului.Oricum mai am un pic pina vin in Rominia,pe 2 iunie plec de aici,voi veni in vacanta si ma voi interesa si ce vitamine sa iau,sau acid folic,cind sa iau,cit samd.Abia astept.

Va pup dragele mele,va las ca acum mai nou am inceput si scoala de invatare a limbii norvegiene si trebuie sa plec.Aveti grija de voi. puss

#256 2009-05-12 12:37:09

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

acid folic era bine sa iei chiar de la inceput,daca nu chiar inainte de a ramane insarcinata

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#257 2009-05-12 12:48:31

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

Toate trebuie sa luam acid folic?care e ratiunea?la prima mea ecografie mi-a spus doctorul sa iau, dar nu am fost atenta ce cantitate a zis pentru ca ma pregateam sa ii pun multe intrebari. Si ulterior am luat decizia ca este mai bine sa studiez  aprofundat problema. Am o alimentatie destul de echilibrata si nu am incredere absolut deloc in pastilele astea sintetice(presupun ca se ia acid folic sub forma de pastile). Or zice doctorii ca sunt bune pentru sanatatea ta, probabil aceeasi doctori care recomanda anticonceptionalele care influenteaza in mod negativ sanatatea viitorilor tai copii.....Adica atata timp cat nu e luat direct din natura si suporta prelucrari , adaugiri etc devine sintetic si implicit iti influenteaza organismul intr-o anumita masura. Voi ce ziceti?

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#258 2009-05-12 13:12:28

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

elena, acidul folic nu ai cum sa-l iei din alimente in cantitatea de care este novoie in sarcina pentru a preveni defectele de tup neural. cred ca faci mai mult rau neluandul decat incercand sa evito o chimicala ( pe langa multe altele pe care le ingurgitam oricum din alimentatie)

#259 2009-05-12 13:13:21

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anticonceptionalele NU influenteaza in mod negativ sanatatea viitorilor copii.

acidul folic se prescrie pt ca ajuta la buna dezvoltare a sistemului nervos al fatului, daca bine tin minte. sa ma ajute burticile si mamicile aici.
e mai greu de asimilat cantitatea necesara din alimente, de aceea se prescrie. iar in legatura cu cantitatea, chiar daca iei mai mult decat are nevoie organismul tau, excesul se elimina si nu afecteaza cu nimic.

#260 2009-05-12 15:13:07

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

of, camysh, credeam ca lumea e lamurita asupra faptului ca [b]nu exista efectele negative ale contraceptivelor la viitorii bebelusi. ai dreptate si cu acidul folic, eu am luat 3 luni inainte si 3 dupa ce am ramas gravida cu fetita mea, care a venit exact la o luna dupa ce am intrerupt anticoncep, luate vreo 4 ani fara pauza. sarcina usoara si luati fetelor acid folic, uneori avem nevoie, cum e in sarcina de ajutor sintetic, asa cum e si folicul. sarcini usoare tuturor gravidutelor!

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#261 2009-05-12 15:35:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

iar fetita ta este perfect sanatoasa!
asta ca sa stie toata lumea wink

#262 2009-05-12 15:36:21

alina 28
Full member
Inregistrat: 2008-09-14

katami a scris:

alina, dar de ce vrea medicul tau sa-ti provoace nasterea? de unde stii ca nu ti se declanseaza natural?

(si da... sexul poate declansa contractii)

pt ca bebele e cam mare la eco avea 3600 si in plus eu am intrat in sapt 40 si s-a scurtat si colul.Sper ca totul sa fie bine si rugaciune sa nu fie deloc probleme.Am sa incerc si faza cu sexinpat pe joi seara (numai sa il conving si pe sotul meu ca de 3 luni nu a mai vazut si el e cam fricos ) ,numai sa nu ii fac mai rau ca argumentele sunt pro si contra.
Multumesc pt incurajari tuturor burticilor si sper sa treaca totul bine,si sa nu ma chinui prea mult sau sa ajung la cezariana.
Faza cu pastiluta am auzito si eu lili dar ca sa fiu mai sigura o sa ii mai fac o vizita doctoritei la cabinet joi seara ca sa ma lamureasca mai bine.
bebe AMR 4 zile  disperat

#263 2009-05-12 17:05:07

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

multa bafta alina! sa ai o nastere usoara. iti tinem pumnii...puss

#264 2009-05-12 17:18:21

elena_ilie
New member

of, samy, credeam ca stii ca exista si sceptici care nu se bazeaza doar  pe explicatiile producatorilor de anticonceptionale si a doctorilor care isi explica totul printr-o singura prisma. Din fericire am intalnit acum cativa ani un om extraordinar care stia destul de multe de bioenergie si m-a convins sa nu apelez niciodata la anticonceptionale.Eu doar imi exprim parerea si nu incerc sa am o atitudine aroganta si atotstiutoare fata de restul lumii.

Alina, iti tin pumnii si ai incredere ca totul o sa fie bine.

#265 2009-05-12 17:45:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

alina, tinem pumnii!

elena, eu stiu ca anticonceptionalele afecteaza energetic copiii... se "supara" viitorii copii pe tine, zicea lazarev smile dar in aceeasi idee cred (si sper, pt ca si eu am luat ac vreun an jumate sad) ca in momentul in care devii DESTUL DE ECHILIBRATA incat sa ti se dea voie sa ramai insarcinata, atunci si efectele ac (de indepartare din camp a viitorilor copii) s-au sters... in asa fel incat sa nu afecteze fizic copiii...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#266 2009-05-12 18:08:20

elena_ilie
New member

Parerea lui Lazarev referitor la asta nu o stiam dar ma gandeam ca poate fi interpretat ca o atitudine agresiva fata de viitorii tai copii. Cu ce ai scris in a 2 a parte as putea fi de acord. Orice ai facut poate fi reparat ulterior printr-o atitudine corecta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.