|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-6#96 2009-04-28 13:40:00
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2nu sunt sigura dar parca cineva pe forum zicea ca sunatoarea nu e buna in sarcina... Offline #97 2009-04-28 13:55:28
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2ceaiurile nu sunt prea recomandate in sarcina, declanseaza alergii, mai ales cel de musetel, tei etc Offline #98 2009-04-28 14:22:03
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Fleutette iti multumesc frumos. Mi-a facut programare pe 26 mai ca as avea 7-8 saptamani si vor sa vada bine bb. M-am mai plans eu pe la aspirante, dar imi simt ovarele inflamate. Crissy mi-a zis ca ar fi o senzatie fireasca pentru ca se intinde bb. Am inceput sa iau antibiotice pentru infectia mea urinara si deja mi-e mai bine dar 7 zile trebuie sa le iau. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #99 2009-04-28 14:37:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2multumesc pt informatii, chiar nu stiam. ma gandeam ca sunt ceaiuri de plante si nu dauneaza Are mami 2 papusele, Emma si Natalia Offline #100 2009-04-28 16:05:04
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2eu am mancat portocale la inceput de sarcina de nu mai puteam...nu am avut nici o problema...in schimb mie strugurii nu mi-au facut bine niciodata...ma stric la burta de fiecare data Offline Publicitateloading...
#101 2009-04-28 16:23:21
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Pt a evita constipatia, mananca kiwi... si incearca sa mananci fulgi de porumb cu lapte, de dimineata... dar cauta fulgi din aceia din fibre, nu din aia care sunt ca pufuletii. Offline #102 2009-04-28 16:37:07
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2flower ce antibiotice iei tu? sper ca iei la indicatia medicului, iar medicul sa stie ca esti gravida, pt ca in timpul sarcinii stiu ca nu se iau antibiotice decat in cazuri extreme...ai mare grija mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #103 2009-04-28 18:15:00
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Fetele, vreau sa va zic ca azi am fost la prima ecografie din viata mea. Doctorul mi-a facut un control, apoi ecografia...si a fost foarte emotionant sa aud cum ii bate inimioara micutului(am 6 sapt). Mi-a spus ca data probabila a nasterii este 17 decembrie si ca deocamdata totul este ok, trebuie sa mai fac niste analize zilele astea. Suntem f bucurosi, totusi mama inca ma intreaba daca il pastram. Era mai bine daca aveam sustinerea ei dar chiar si asa sunt hotarata sa il aduc pe lume pe simpatic , sa creasca mare si sa ii aduc aminte in fiecare zi ca mama lui a avut greturi toata ziua din cauza lui Fetita mea, Sasha - 37 saptamani Offline #104 2009-04-29 02:41:10
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2
Fleurette iau Novamoxin (amoxicillin) petru infectie urinara si mi-au fost recomandate de unul dintre cei mai buni medici de unde locuiesc eu. Nu afecteaza sarcina cu nimic. Toate prietenele mele care au luat asa ceva au fost ok si au copii super ok. Daca citesti pe forumul acesta o sa vezi ca si doctoreassa spune ca anumite tipuri de antibiotice sunt ok in sarcina (cele din grupa penicilinelor). Ar fi o aberatie sa las sa avanseze o boala care poate afecta sarcina si pe mine personal cand am atatea metode sa o combat. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #105 2009-04-29 09:10:26
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2stiam ca sunt cateva antibiotice care se pot lua in timpul sarcinii, dar nu m-am interesat ce si cum...sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau, dar mi-am dat si eu cu parerea ... sper sa scapi de infectie si sa nu mai ai probl ... eu n-am avut asa ceva si nu-mi dau seama de gravitate Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-04-29 09:18:37) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #106 2009-04-29 09:54:37
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Hello fetele, Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #107 2009-04-29 13:55:31
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Multumesc frumos, Fleurette si Juli. Deja ma simt mai bine, nu ma mai "arde"/ustura cand merg a baie. Mi--as fi dorit sa nu fi trecut prin asa ceva, dar eu am antecedente; cel putin odata pe an fac o infectie urinara . Va zis din propria-mi experienta sa beti multe lichide ca sa nu patiti ca mine. Asa mi-a zis medicul: litri multi pe zi ca sa nu mai lasi microbii sa se adune. Sarcina usoara si de acum incolo si incep si eu lista pentru bebe, sa-i zic cate emotii am avut. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #108 2009-04-29 14:10:23
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2incerc si eu sa beau multe lichide, pun cana langa mana mea, numai sa o vad si sa mai iau cate o gura, dar abia daca beau 1 litru, in schimb mai mananc 1-2 portocale, 1 mar...si 1 borcan de compot/ zi mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #109 2009-04-29 14:18:56
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Pai eu zic ca lichide trebuie sa ti cont si ce mananci. Eu de exemplu mananc multi castraveti, care contin multa apa. Dupa ce mananc 5-6 castraveti sa vezi ce des ma duc la toaleta..... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #110 2009-04-29 14:25:35
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2eu nu merg des la toaleta, nici inainte sa raman nu mergeam decat de 2-3 ori pe zi ... incerc sa beau multe lichide, dar ma umflu f repede si ma doare burtica Ultima oara a fost editat de fleurette (2009-04-29 14:30:24) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #111 2009-04-29 14:30:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2buna ziua dragele mele n-am mai intrat pe site pt ca am inceput o scoala de norvegiana.Am si eu o intrebare:mie mi se face foame prea des,adica pap acum iar peste 1 ora iar am soricelul in burta eu incerc sa inlocuiesc si cu fructe dar alea parca mai foame imi fac.Si parca am burtica prea mare pt 2 luni sau poate e doar in constientul meu.I se intampla cuiva asa???Va pupic si astept un raspuns de la voi. Offline #112 2009-04-29 16:07:47
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Sincer eu as prefera sa imi fie foame mai tot timpul si sa ma ingras cu 50 de kg decat sa imi provoace sila mancarea. Stii ce imi faceam eu si e satios si hranitor? O salata mare mare in care pui si telemea sau un tip de branza care iti place sau salata orientala sau salata de ciuperci cu oua fierte. Fructele nu prea tin de foame. Eu cred ca poti manca mult si sanatos si fara sa te ingrasi mai mult decat trebuie.Eu de obicei mananc destul de sanatos si exclud fast-food dar ieri am avut o pofta nebuna sa mananc cartofi prajiti cu maioneza si salata de varza cu otet, pofta care mi-a provocat o fericire imensa Fetita mea, Sasha - 37 saptamani Offline #113 2009-04-29 16:19:43
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2fetelor, m-a apucat stresul... Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-04-29 16:22:01) Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile http://stefanici.blogspot.com http://emiruna.blogspot.com 59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile ! Offline #114 2009-04-29 17:03:08Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2Lili, dar de unde iti vin gandurile astea? Dr tau ce spune? Lasa ca nu e o problema cafeaua... mai ales cantitate asa mica; eu una, nu beau, dar stiu ca nu e problema. Cel mai devreme se poate naste la 6 luni jumate, eu asa stiu. Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-04-29 17:06:18) Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|