homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-8

#134 2009-05-01 15:05:10

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

bucklu, sa stii ca banuiesc si eu de ceva timp ca ea are ceva gastrointestinal. boala crohn sau altceva: am testat-o deja pt intoleranta la gluten, am trimis analizele in bucuresti pt siguranta. au iesit negative...vreau cat de curand sa merg la investigatii complete, adica endoscopie si tot tacamul. m-as fi dus saptamana trecuta dar sotul meu nu m-a lasat, ca cica clachez in spital...

love_t, nu merge nici asta, am incercat. ma stric de cap cand vad ca toti mananca numai ea nu. ca sa-ti faci o idee, e cea mai slaba din grupa ei la gradi. are 120 cm si numai 20 kg. la aproape 7 ani....

Ultima oara a fost editat de lili pala (2009-05-01 15:06:57)

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#135 2009-05-01 17:52:41

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Off, Lili, sincera sa fiu cam asa de slaba ca ea eram si eu. Si nici acum nu sunt grasa.
Inseamna ca are ceva probleme cu stomacelul. Si eu am avut probleme cu mancarea, ceva la stomac, nu stiu ce, dar mereu lesinam, aveam si viermisori mereu. Nu stiu daca am facut ceva tratamente sau investigatii la vremea aia. Nici nu stiu ce diagniostice am avut. Apoi eu la 7 ani inca mai faceam pipi in pat......apoi treptat pe masura ce am crescut mi-au disparut treptat.
Mergi la investigatii cand te vei mai pune pe picioare, eventual sa mearga sotul in locul tau sau altcineva din familie, ca sa nu te mai duci tu prin spitale.

Sanatate multa.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#136 2009-05-01 18:45:40

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

ajutor fetele... grater  grater  grater
ma simt ingrozitor...abia m-am ridicat sa va scriu 2 randuri.
azi dim m-am trezit cu greturi urate care s-au tot agravat. vomit...si eu nu am avut probleme pana acum...ma doare spatele.mi-e tare somn.nu stiu ce sa mai fac.bebe saracu loveste de parca vrea sa iasa afara.nici nu stiu ce sa mai zic...sunt distrusa.
sotului meu i s-a desfiintat postul la job sad.din28 mai va fi somer daca nu gaseste ceva.
parca toate sunt pe capul meu acum.
zice-ti-mi va rog o vb buna ca o iau razna.
va pup pe toate si scuze ca nu am mai intrat de mult, dar sincer nu-mi mai arde de nimic  sad

#137 2009-05-01 20:36:30

persifona
Vizitator

Pipa, imi pare rau pt sotul tau sad dar nu dispera, pana pe 28 mai mai e, poate reuseste sa gaseasca ceva pana atunci.
Si incearca, desi stiu ca-i greu, sa nu te mai consumi din cauza asta, gandeste-te la bebe si la faptul ca tot stresul asta nu ii face bine.
Si capu sus, ca Dumnezeu e sus si o sa aiba grija de voi! puss kram

#138 2009-05-01 21:21:47

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Offf, Pipa!
Eu cred ca toate se intampla pentru un anumit motiv, D-zeu le are randuite pt toti.
Poate o sa nimereasca intr-un loc mult mai bun, nu dispera.. ma gandesc ca trebuie sa iti fie greu, dar tina capul sus  kram
O sa vezi ca o sa treaca  par

Incearca sa iti faci limonade si sa bei, si evita mancarurile care vezi ca iti fac rau.
Daca ai nevoie de ceva, ORICE! nu ezita sa imi trimiti un mail!
Te pup!!  par

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#139 2009-05-01 22:20:47

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

off, pipa, si noi care ne intrebam mereu ce e cu tine,
nasol cu faza asta cu sotul tau, chiar foarte nasol, dar poate totusi isi gaseste altceva..mai bun....

iar pentru faza cu bebe, eu zic sa mergi la doctor, eventual chiar la urgenta, poate iti da ceva si te linistesti

9 ani de copilarie ....

#140 2009-05-02 08:23:35

pipacslany
Hero member

neata fetele...
am fost la urgente aseara ca nu am mai putut de dureri.
m-au perfuzat bine si am plecat de acolo pe picioare smile.trebuie sa ma duc inapoi la 10 sa ma vada iar. emeza si probabil inceput de raceala (datorita durerilor insuportabile de spate) cam asta mi-au zis.
aseara cand am ajuns acasa am putut sa mananc un picut si am dormit f bine (de la diazepam cred).
multumesc fetele pt cuvintele frumoase. si eu sper ca al meu isi va gasi ceva cat de curand si incerc sa nu ma gandesc la rele dar cateodata ma coplesesc.
va pup pe toate dragelor pusspusspuss
multa sanatate si lipsa de griji la toate burticile si nu numai  hjarta

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-02 08:25:04)

#141 2009-05-02 08:59:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

offf Pipa puss imi pare rau pt sotul tau, dar cum zicea si love, Doamne Doamne la are pe toate aranjate. sigur va gasi ceva mai bun.
iar tu, sa stai in patut si sa ai grija de Victoras, ca are mare nevoie de tine puss puss

#142 2009-05-02 12:40:52

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

noutati: avem un baietel de 1005 grame :)dezvoltat in grafic. la nas seamana cu taica-su lol
naspa: placenta jos inserata - asta e, oricum fac cezariana...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#143 2009-05-02 13:14:11

pipacslany
Hero member

applause  lili puss...si muuulta sanatate.

camysh m-am mai linistit puss. suntem tineri, le rezolvam noi toate pana la urma.

#144 2009-05-02 13:25:08

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

felicitari lili pala applause

pipa, ma bucur ca te simti mai bine smile

#145 2009-05-02 13:49:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pipa, imi pare rau pt ce vi se intampla dar sunt sigura ca se vor rezolva. incearca sa iei lucrurile cu calm. un pup mare si o imbratisare stransa pt tine  puss   kram 

lili, felicitari pt baietel. sunteti niste norocosi !imi doresc si eu tare mult fetita si baiat dar sa vedem ce-o vrea Doamne Doamne sa ne dea

#146 2009-05-02 16:12:18

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Lili, felicitari pt barbatelul tau! puss

Pipa, stiu prin ce treci... si al meu a patit-o... cu 1 sapt inainte sa aflam ca vom avea un bebe... am fost distrusi, abia dupa 2 luni a reusit sa-si gaseasca de lucru; fruntea sus ca o sa gaseasca ceva o sa vezi puss

Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva : ecografia morfofetala de 12 sapt se face transvaginal? si ink ceva - sotul poate participa? ca tare as vrea sa vina si el smile

puss toate burticile puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#147 2009-05-02 20:46:24

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

Iar au revenit problemele la mine cine imi poate da si mie sfaturi.........astept programarea aia odata cind voi implini 11 sapt pt eco cu ultrasunete,ca v-am mai spus ca aici nu-ti face mai nimic la inceput.....De dimineata cind m-am trezit iar am singerat tocmai mi se oprise acum 2 sapt,si cind am fost la doctor mi-au spus ca daca nu e rosu si nu ma doare burta nu e asa grav.Ei astazi am inebunit cind am fost la baie acum fara efort,fara nimic deci pur si simplu nu stiu de unde curge,numai ca de data asta a inceput cu rosu si pina la ora asta e maroniu,nu e mult dar ma inebuneste si aici sunt legata de miini si picioare cind ii aud pe astia ca nu-i grav....Si dupa ce-am mincat o supa de legume,m-au luat niste junghiuri in zona buricului,doamne asta ce-o mai fi,e normal stie careva?N-au durat mult trecatoare,dar m-a strapuns parca....Va rog sa-mi ziceti si mie ce parere aveti....... bebe 8 +

#148 2009-05-02 21:34:09

pipacslany
Hero member

doamne tinker cum naiba nu iti fac ecografie? sunt tampiti?
eu am facut prima eco la 4 sapt, a doua la 8-9 sapt si tot asa...vai de capul lor de incompetenti...mergi la altcineva scumpo si nu te mai chinui.
eventual da o fuga pana la urgente in seara asta, ca o sa te linistesti un picutz.
te pup si multa sanatate si tie si la mogaldeata ta puss
daca ai sangerari ar trebui sa iti prescrie ceva pt sustinerea sarcinii gen duphaston sau utrogestan sau eu mai stiu ce...eu asa stiu...nu sa te lase sa te chinuie ganduri negre...pfoai ca tampesc cand aud din astea....

#149 2009-05-03 08:25:40

Crssy85
Hero member
Site

Tinker, mergi undeva unde ti se face eco!! Nu mai sta asa!! Junghiurile sunt ok.

Pipa, imi raspunzi si mie la ce am scris mai sus? Tu tb sa stii puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#150 2009-05-03 09:22:11

elena_ilie
New member
De la: romania
Inregistrat: 2009-04-14

cum e ecografia morfofetala de 12 sapt? adica de ce se face transvaginal si care e scopul?
eu sunt fericita caci de 2, 3 zile nu prea mai am greturi si pot manca aproape orice smile    toata saptamana viitoare trebuie sa plec intr-un fel de tabara de munte, cu serviciul si voi dormi la cort. Sper sa il pot proteja pe micut asa cum trebuie....

Fetita mea, Sasha - 37 saptamani

#151 2009-05-03 10:50:10

Crssy85
Hero member
Site

Elena, morfofetala de 12 sapt iti spune f multe despre bebe, dak e sanatos, ii masoara oasele... etc, e o ecografie f amanuntita; nush dak se face transvaginal, de asta le intreb pe fete... eu o fac sapt viit si vreau sa stiu la ce sa ma astept si mai ales dak poate intra si sotzul cu mine smile

Vei dormi in cort? Nu e cam frig?... Fereste-te de frig ca de .........

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#152 2009-05-03 11:33:33

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

neata fetelor!
Eu cand am afcut aceasta morfofetala la 12 saptamani mi-au facut ecografie abdominala si sotul a intrat cu mine, de fapt atunci a vazut pt ptima data bebele  chicot  hjarta
Dar din cate tin eu minte, pe langa ecografie mi-a luat si putin sange, in aceeasi zi... deci e un test care contine o ecografie amanuntita si un test de sange.
Pupici!!

Elena, cum zicea si Crssy... ai grija si fereste-te sa nu racesti.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.