homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2-9

#153 2009-05-03 11:36:07

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 2

Love si se misca? big_smile Se vede bine? smile

Ultima oara a fost editat de Crssy85 (2009-05-03 11:36:57)

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#154 2009-05-03 13:19:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

elena_ilie a scris:

cum e ecografia morfofetala de 12 sapt? adica de ce se face transvaginal si care e scopul?
eu sunt fericita caci de 2, 3 zile nu prea mai am greturi si pot manca aproape orice smile    toata saptamana viitoare trebuie sa plec intr-un fel de tabara de munte, cu serviciul si voi dormi la cort. Sper sa il pot proteja pe micut asa cum trebuie....

elena, mor de curiozitate sa aflu ce serviciu ai....(nu de alta, da' suna taaaare bine lol )

apropo de asta... am un prieten (om de munte, care merge cu cortul etc) care se lauda ca mama lui l-a nascut in cort... cica inainte de termen si a prins-o in cort lol nitel inconstienta mamica aia sa se duyca in luna a noua cu cortul.... da' uite ca are fiu-sau cu ce se lauda rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#155 2009-05-03 13:23:33

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Crssy85 a scris:

Love si se misca? big_smile Se vede bine? smile

Da, se vede super... al meu mai avea putin si plangea  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#156 2009-05-03 14:20:58

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

buna fetele...deci morfofetala se face la 12 sapt....mie imi spusese dr ca la 16..clar trebuie schimbat ca si asa a facut si alte greseli...a propos..aveti idee cam cat costa?merci...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2009-05-03 14:21:16)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#157 2009-05-03 16:56:15

fleurette
Hero member
Inregistrat: 2008-09-29

pipa ma bucur sa aud de tine, dar imi pare nespus de rau de vestile tale, cel mai imp acum e ca tu si bb sa fiti bine si sa duci sarcina cu bine, restul probl cum ar fi serv sotului sunt convinsa 100% ca se vor rez...o sa vezi ca cineva acolo sus va iubeste  rugaciune .... multa multa multa sanatate  puss

crssy eu sunt programata la eco in sapt 13 de sarcina, sotul poate sa intre fara nici o probl, iar eco se poate face fie intravaginal fie abdobinal in functie de de aparatura are dr...nu cred ca aspectul asta conteaza f mult...la 9 sapt cand am fost la ultima eco ai mei miscau la greu, se vedea clar cum dau din manute, asa ca la 12 sapt cu siguranta o sa vezi cum misca in toata splendoarea  wink ... cand ai programarea facuta?

walkiria cand am sunat si am intreb cand costa eco mi-a spus ca 250 ron, eu oricum o sa iau mai mult la mine ca sa nu ma fac de ras  tongue

lili felicitari pt baietel, uite ca mai ai si o veste bune intre supararile pe care le ai...fetita ta isi va reveni, dar la copii probabil e mai dificil .... cu Dumnezeu inainte  rugaciune

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#158 2009-05-03 19:48:44

Crssy85
Hero member
Site

Walkiria, eu stiu ca se face la 12-13 sapt... ca in caz de doamne fereste, sa se poata face curetaj ( sorry .. dar asa e... ); pretul.. vreo 3-4 mil...

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#159 2009-05-03 20:37:34

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna, fetelor!
Lili, felicitari pt baietel...majoreta...sa dea DD sa fie sanatos si mancacios...puss
Cu fetita cred ca ar fi bine sa ii faci endo si colonoscopie.Daca vrei o sa ii cer prietenei mele nr de tel de la dr la care a fost in bucuresti cu fratele ei, ca tot pentru asta a fost la un spital de copii si i-au facut toate investigatiile cu anestezie generala si au descoperit cauza...O sa fie bine...ai incredere...
Pipa, imi pare fff rau pentru ca sotul tau si-a pierdut jobul, dar vb fetelor, nu se stie niciodata ce urmeaza, totul se intampla cu un scop si trebuie sa ne gandim ca va fi bine si asa va fi...Parerea mea e ca ar trebui sa gasesti acum micile bucurii ale momentului, gandeste-te la puiutul tau mic ce iti da semne din burtica si ai sa realizezi ca se aseaza lucrurile bine in jurul tau daca nu le dai prea mare importanta...puss multi si dulci tie si lui bb
Tinker, nu mai sta asa, sangerarea rosie nu e buna, eu am avut pete maronii si am fugit la urgenta...e sarcina mica la tine si trebuie sa-ti dea ceva pentru sustinere...intepaturi in buric am avut si eu cand am facut curatenie, nu e pb, dar sangerarea nu trebuie tratata cu indiferenta...fugi la urgenta...streseaza-i...e pt bbl tau...multa sanatate!!!puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-05-03 20:38:36)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#160 2009-05-03 21:21:55

TinkerBell
New member
Inregistrat: 2009-04-05

buna seara fericitele mele,scuze ca n-am mai scris,dar nu mi-a ars de nimic cu situatia asta de aici si cu problemele mele.... ,vreau sa va multumesc pt toate incurajarile voastre,care pe mine ma fac sa merg inainte,mai ales ca aici greu fac fata cu doctorii astia pur si simplu nu-i inteleg.Vroiam sa va spun ca s-a oprit singerarea asa din senin fara un medicament,habar n-am de unde vine si cum trece asa repede.Oricum mai am un pic pina merg si eu la control si abia atunci ma voi linisti....

Si apropo buklucica singerarea mea era maro,doar la inceput era rosu,daca-i sti cit am incercat sa le explic ca vreau un control,si ziceau daca nu-s dureri de burta nu-i grav mai ales ca-n primul trimestru e posibil sa se mai intimple auzi tu........oricum m-au c-am dezamagit in privinta asta,si mai cu seama ca am mai citit pe situri de fete care sunt plecate cu sotii si-au ramas insarcinate peste hotare,la fel s-au confruntat cu aceeasi problema cu doctorii de afara.
Va pup si sa aveti o seara frumoasa alaturi de cei dragi. puss

#161 2009-05-03 21:43:14

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

Crssy85 a scris:

Tinker, mergi undeva unde ti se face eco!! Nu mai sta asa!! Junghiurile sunt ok.

Pipa, imi raspunzi si mie la ce am scris mai sus? Tu tb sa stii puss

crissy numai acum am vazut intrebrea ta...sunt batuta in cap...sorry.
deci...si la mine a fost eco abdominala dar nu mi-a luat sange...probabil fiecare medic are metodele lui....
bebe misca f frumos, arata ca un omuletz deja la varsta aia smile o sa ii vezi manutele, piciorusele, capusorul....tot tot smile
te lasa cu sotul, evident...nu vad de ce nu te-ar lasa. sper ca am raspuns la tot si ca nu am mai ratat vreo intrebare puss.
o sa fie f frumos. nu stiu cat ai fost de emotionata pana acum dar acum te va "sparge "micutzul garantat smile hjarta

Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-03 21:47:19)

#162 2009-05-03 22:09:13

Crssy85
Hero member
Site

Pipa, mc de raspuns puss

Cat de emotionata am fost ... hhhmmm.. la ultima eco, la 8 sapt, am bocit... big_smile; il sun oricum pe doc meu, sa-l anunt macar ca intra si sotzul ( sper sa poata scapa de la serv )...: abia astept! Mi-e putin frica...

Tinker, crampe ai avut?

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#163 2009-05-03 23:00:13

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

pipa nu te mai gandi la nimic in afara de bebe.....daca DD vrea ca al tau sa-si schimbe jobul inseamna ca are ceva mai bun pregatit pentru el....milioane de pupici tie si lui victoras

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#164 2009-05-04 07:38:03

pipacslany
Hero member

crissy o sa fie frumos.cat despre teama, si mie mi-era la fiecare ecografie, e ceva normal.iti faci griji pt micutz puss
camy multumim de incurajari, speram sa fie bine. am foaaaaarte multe pe cap in perioada asta dar bebe e pe primul loc clar. cum ma simt mai trista sau ceva si ma uit la burta mea miscatoare imi trec toate.
azi mergem iar la doctor sa vedem cum mai suntem, abia astept sa il vad pe ingeras hjarta

#165 2009-05-04 09:07:13

fleurette
Hero member

crssy cand ai programata eco? (ai uitat sa rasp)  tongue

#166 2009-05-04 09:39:14

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Hello fetele,
Nu-mi mai functioneaza calculatorul acasa..... grater Acum intru de la servici....

Lili, felicitari pt baietel, sa-ti traiasca, sa se faca mare! Si sanatate multa fetitei.

Pipa, nasol cu pierderea jobului. Vezi in perioada urmatoare daca isi poate gasi ceva. Daca nu, sa-si depuna actele pt somaj. E mai bine asa, decat nimic. Intre timp isi cauta de lucru, ca e destul de greu in ziua de azi...Ai grija si de tine, incearca sa nu te stresezi foarte mult, chiar daca e greu.

TinkerBell ai grija de tine in continuare si sa stai linistita, sa nu faci eforturi.

Ecografia la 12 saptamani, cel putin la mine s-a facut intravaginal, si sotul a putut intra. Eu am facut la Medicover si am intrebat daca poate intra si el, si i-a dat voie. Se vede destul de mine, dar mie nu mi-a dat cine stie ce masuratori, cea mai importanta a fsot masurarea pliului nucal, osul nazal, col uterin, batai cord fetal. Alte masuratori nu am avut.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#167 2009-05-04 15:51:21

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/6994_miru_2_bis.jpg

Ia uitati ce fata frumoasa am! Fotografia e facuta in prima zi de Paste, cu o zi inainte de a intra in spital...

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

#168 2009-05-04 15:55:31

fleurette
Hero member

ce fata mare si frumoasa ai, cred si eu ca esti tare mandra de ea...ai de ce  puss ...sa-ti traiasca mare si sanatoasa  kram

#169 2009-05-04 16:06:39

pipacslany
Hero member

lili este foaaaarrte frumoasa.
multa sanatate si ei si tie sa nu mai aveti nevoie de spitale pusspusspuss

#170 2009-05-04 17:47:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

vai lili, ce printesica ai hjarta applause
sa fie sanatoasa si cuminte si sa se puna pe papat puss

#171 2009-05-04 18:16:42

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Sa-ti traiasca fetita Lili! E o adevarata domnisoara, foarte eleganta.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.